Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd

Screenshot 21

Haatprediker Khalid Yasin spreekt tijdens een islamcongres in Amsterdam

(Door: Nikki Sterkenburg)

Overheid steekt miljoenen in preventieprojecten om radicalisering tegen te gaan. Zelden wordt het resultaat van die investering onder de loep gehouden.

Michael Adebowale (22), een van de twee Britse Jihadisten die in mei 2013 soldaat Lee Rigby in de Londense wijk Woolwich met een slagersmes vermoordden, hing tot vlak voor zijn daad rond in islamitische instellingen die als ‘gematigd’ bekendstaan en die subsidies ontvingen om radicalisering tegen te gaan. Toen Adebowale en mededader Michael Adebolajo (29) tot respectievelijk 45 jaar cel en levenslang werden veroordeeld, rees in Groot-Brittannië de vraag wat het resultaat is van al die subsidies aan islamitische instellingen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd

 1. lucky bee zegt:

  Khalid Yasin Is een ware moslim hij predigt alleendat, wat in Koraan en a Hadith geschreven staan.

  Like

 2. Al steken ze er miljarden in,het zal niet helpen.Stomme donders!Nu weer een smak geld naar Irak,voor opvang van en hulp aan vluchtelingen,in de regio!Ja,ja,in de regio;het zal wel!Ik vraag me af waar al die miljarden opeens vandaan komen,waar ze zo scheutig mee aan het strooien zijn!Volgend jaar natuurlijk weer een drastisch tekort op de begroting:trekt u de broekriem nog maar eventjes verder aan!Man,ik heb meer gaatjes dan riem!

  Like

 3. de 13de imam zegt:

  “Michael Adebowale (22), een van de twee Britse Jihadisten die in mei 2013 soldaat Lee Rigby in de Londense wijk Woolwich met een slagersmes vermoordden, hing tot vlak voor zijn daad rond in islamitische instellingen die als ‘gematigd’ bekendstaan en die subsidies ontvingen om radicalisering tegen te gaan.”

  En ze blijven het maar proberen; met miljoenen smijten op hun zoektocht naar de gematigde islam. Wel, de gematigde islam bestaat niet. Er zijn vier hoofdstromingen binnen de islam en geen enkele daarvan wijst de gewelddadige jihad af. In de islam geldt; mainstream is extreme. Maar dat kwartje wil maar niet vallen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je als de verraders van PvdA,VVD,CDA en D66, de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE blijven belonen met miljoenen aan soepsidie. Waanzinnige plucheplakkers in Den Haag, ze willen het NIET WAAR HEBBEN, de Islam kan NOOIT functioneren in de maatschappij, nooit. En het geld voor de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE gaat voor het grootste deel naar de MOSLIMS, die ONS haten, en ons uitmaken voor ” apen, honden en varkens”. En het is een gore schande, dat onder leiding van de Partij van de Arbeid, de Zorg naar de kloten is en wordt geholpen, de pensioenen worden gekort, mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Maar voor de RODE ZWATELAARS tellen alleen de GEITENEUKERS, en WIJ kunnen stikken van dat PVDA zooitje, en de meeheulers van VVD,D66 en het CDA. Nederland anno 2014!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  De islam ontvangt hier inderdaad subsidie. Noem een moskeet een culturele instelling en het geld stroomt toe. En geef ze veel geld om een gematigde haatbaard aan te stellen, dan gaan ze allemaal werken en een normaal leven leiden. (zou het?) En geef ze een gratis gebouw en grond, want anders gaat een haatland dat allemaal betalen. En zo verder……
  Andere missers zijn het toestaan van haatschotels aan de gevel. Was ooit verboden maar men koos voor gedogen wegens stemvee.
  En haatinternaten en haatonderwijs. Welke idioot kan nou niet van te voren bedenken dat het hersenspoelen van kinderen nadelige gevolgen heeft voor de Nederlandse maatschappij?

  Like

  • Die haatschotels verbieden zou een goed ding zijn;kunnen ze in ieder geval niet meer dagelijks geindoctrineerd worden vanuit hun vaderland.Tenslotte moesten wij alle antennes opruimen:stond niet mooi!Nou,die schotels wekken braakneigingen op!

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou, aangezien uit dit alles toch ruimschoots gebleken is, dat de gematigde Islam niet bestaat, zouden we er het beste aan doen om ze er even allemaal tegelijk uit te sodemieteren, die huichelaar van een Elforkani voorop!
  Van die types moeten de haatpredikers het dus uiteindelijk hebben….Oké, gelijktijdig oprotten dan!
  Maar daar is die Asscher dan weer stekeblind voor! Ben trouwens benieuwd wat hij zegt als er in Amsterdam één binnenkort dezelfde capriolen gaat uithalen als die Choudary in Tower Hamlets!
  Westerse ‘gezagsdragers’ hebben totaal geen antwoord op dat soort fratsen, dat is nou juist de pest!

  Like

 7. Giny zegt:

  Ze denken hier in dat achterlijke land alles met geld te kunnen regelen, je bereikt het tegenovergestelde!
  laat ze het lekker uit eigen zak betalen, of standaard maandelijks een verplicht bedrag in houden van hun inkomen, kijken of ze dan nog zo scheutig zijn!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s