ISIS brengt nieuw magazine vol haat uit

Screenshot 43

(Door: Frank Verhoef)

De propagandamachine van terreurorganisatie ISIS draait op volle toeren.

De islamitische terroristen van ISIS hebben een nieuwe editie van het magazine Dabiq uitgebracht waarin ze pronken met alles waar ISIS bekend om staat: het vermoorden van andersdenkenden, het vernielen van heiligdommen van andere religieuze groepen en het stelen van materieel van het Irakese leger. Het propagandablaadje waarmee ISIS nieuwe Jihadisten uit de rest van de wereld naar Syrië en Irak probeert te lokken, ziet er zo uit:

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

13 reacties op ISIS brengt nieuw magazine vol haat uit

 1. janfreak zegt:

  Ze hadden dat blad beter de titel Diabolic kunnen geven, dat past meer bij de inhoud. Ben het overigens eens met iedereen die vindt dat IS tot de laatste man vernietigd moet worden. Dit zijn geen mensen meer maar barbaarse duivels.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Duivels? Voor de zoveelste keer:Dat lijkt wel zo, maar daarvoor zijn ze te stompzinnig!
   Zoals nu weer met het uitgeven van dit gruwelmagazine: Afschuwelijk, maar uiteindelijk oerstom!
   Het is niet voor niets, dat het Westen toch nog langzaam wakker wordt, nu IS haar praktijken zo openlijk zit uit te krijsen!
   Nee, dat zou de Duivel anders aanpakken!

   Like

  • Willie zegt:

   Vernietigd ?? Jawel Jan , en wie gaan we daar voor meebrengen ???? Onze bende lafaards ???

   Like

 2. lucky bee zegt:

  NUKE MEKKA EN MEDINA , dan zijn wij van de hele Islam af.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Een glossy met onthoofdingsinstructies! Een koffietafel tijdschrift met luchtige verhalen over hoe meisjes van zes hun maagdelijkheid verliezen. Ergens moet toch wel duidelijk zijn dat er hier een hele wrange grap wordt gemaakt met de moslim in het algemeen. In de beschaafde wereld hebben we de scherts, de satire en de ironie. We hebben de mogelijkheid om zaken om te draaien, exact het tegenovergestelde zeggen van wat bedoeld wordt, die vervreemding wekt de lachlust op, zo zit de humor in elkaar.

  Maar als de realiteit waar men van uitgaat juist de vervreemding is en als men als basis het abjecte neemt, wat is dan het gevolg? Twee keer 180° draaien is weer rechtdoor, en na vier keer linksaf ben je weer bij het vertrekpunt. Als iemand die het kwaad aanhangt en toejuicht, en als hij bij wijze van grap het goede uitdraagt, wat dan? Dat is toch cynisme van het zuiverste water!!! Dat moet toch aan het denken zetten, de makers van dat magazine moeten toch wel de wreedste grap uithalen met de doelgroep. En ik vermoed dat er heel wat boze gezichten zullen zijn als deze achter de ware bedoelingen van de makers komen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat blaadje geeft de juiste aard van de islam aan. Moorden, verkrachten, terreur, tegen iedereen die niet moslim is.

  Like

 5. Jan zegt:

  IS trekt Jordanië binnen

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Overheid pak deze haatzaaiende moslimbende aan. Dat kan op grond van: artikel 137d, lid 1, van het Wetboek van Strafrecht, waar staat; ” Hij/Zij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding aanzet tot haat of gewelddadig optreden wordt gestraft met een gevangenisstraf van….

  Like

 7. Geronimo zegt:

  De waarheid in een notendop, zoals vervat in onderstaand art. op http://nageltjes.be/wp/
  Wat kan een mens daar nog aan toevoegen.
  De Youtube-video’s onderaan illustreren één en ander.

  “De islam is zoals de islam is, niet zoals de islam niet is
  Geplaatst op 26/08/2014 door Lucky 9

  “De islam is zoals de islam is, niet zoals de islam niet is” Hiermee parafraseren we de moslim MObama die eveneens bekend staat voor de uitspraak “The Holy Quran says….” De heilige Koran zegt helemaal niks omdat de heilige koran niet kan spreken. De heilige koran is helemaal niet heilig. Wat de heilige koran propageert en laat prediken is andere koek: foltering, dood, moord, slavernij, castratie, seksuele verminking, discriminatie, apartheid, uitbuiting, vernieling en genocide! Onder andere!!

  Elke moslim die dit tegenspreekt liegt, veinst, bedriegt en tracht u te misleiden. De imbecielen van ‘Sant Egidio’ collaboreren met dit imperialisme. Zij collaboreren met het ultieme kwaad en hebben als het ware geestelijke geslachtsgemeenschap met de duivel.”  Like

 8. delamontagne zegt:

  Op de middelste kleine foto is niet goed te zien
  of de “well-cared-for” orhan(tje) al reeds een kinder-bomgordeltje omheeft ?
  Walchelijk blad/lectuur, meest boosaardige duivels die IS-isten. De inhoud van die propaganda zou toch wat meer in de kranten moeten staan.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Die lui zijn echt ziek !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s