ISIS toont de harde, inhumane islam

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

Als we een beeld willen krijgen van de manier waarop de eerste Jihadisten zich in de zevende eeuw meester maakten van het Arabische schiereiland, dan kunnen we leren van de opmars van ISIS.

De islam verspreidde zich via het zwaard. Het verwijt van moslims dat zij zo geleden hebben onder westerse imperialistische mogendheden is hypocriet; met geweld heeft de islam zich uitgebreid.

Op dit moment geven de regels van de jihad en de sharia jongemannen alles waarvan ze dromen: vrouwen, buit, spanning en sensatie, de licentie om te moorden en te vernietigen, en dat alles onder het vaandel van een goddelijke legitimatie die ook nog een heerlijk leven na de dood belooft. Ze mogen alles doen wat in het koortsige jongemannenbrein aan driften wordt voortgebracht.

We zien wat de jihad doet met die jongens: ze mogen de zware last van de moderne beschaving afleggen en zich in moordpartijen en orgiën verliezen. Ja, er zijn regels over welke vrouw wel of niet verkracht mag worden, welke man wel of niet onthoofd moet worden, maar de essentie is duidelijk: wie in hun ogen de vijand is, kan zich op niets beroepen en heeft de waarde van een zandkorrel en mag aan stukken worden gehakt, verkracht, beroofd, na gebruik worden weggeworpen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISIS toont de harde, inhumane islam

 1. Jean zegt:

  Isam is waanzin, islam is barbaars geweld en islam is achterlijkheid, knoop die aan mekaar en je hebt een moslim, moslim is de afkorting van ” mo is niet slim” mo is een perverse meerlap die in onze tijd heden ten dage geen uur had geleefd, dergelijke perverse vuiligheid heeft geen rechten en zeker geen recht op leven.
  Elke wakkere moslim zal dus begrijpen dt hij en zij hier niet en nooit thuishoren, blijft over enkele reis naar de grote zandbak in noord afrika.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  DE WARE ISLAM IS INHUMAAN.Lees de Koran ( Medina predikkingen,) en de a Hadith.Daar wordt vol op gemoord en verminkt

  Like

 3. Zijn er moslims die zelf kunnen denken,dan?Alles volgens het boekje!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan een groot stuk met Leon de Winter meegaan, echter waar hij spreekt over een “milde vorm van de Islam”, zeg ik voluit, dat deze milde vorm in FEITE NIET BESTAAT. Islam is islam, zegt de huidige TIRAN van Turkije, en daar bedoelt hij de ISLAMFASCISTISCHE vorm mee. En deze vorm heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen mensen het leven gekost.

  Like

  • Trucker zegt:

   Er is één islam en dat is die van hun manual. punt aan de lijn.
   Wat Leon De Winter schrijft “milde vorm” is net zoals je zegt onbestaande en zal ook nooit ingang vinden bij de islamiet.

   Like

  • Driek zegt:

   Ik had van meneer de Winter toch wat meer verwacht, milde islam, hoe komt de man erbij. Het is hetzelfde als “een beetje zwanger zijn”. islam = islam. Niks anders. Moord en doodslag, dat is islam. Maar het lijkt wel alsof mensen daar niet aan willen. Ik ben islam-moe. Of je gaat nu die lui bestrijden met woord en daad, of je laat ze hun gang gaan. Maar dat gezeik iedere keer weer, weten we nou nog niet dat het asociaal schorem is? We hebben nu wekenlang de ene na de andere demonstratie, de rust in ons land is volkomen weg. Zo is er toch geen aardigheid meer aan? Die lui moeten gewoon vertrekken, naar een land met veel zand, waar ze onbeperkt moskeeën kunnen bouwen. Hier horen ze niet, het is een minderwaardig slag mensen waar geen geen enkele eer aan te behalen valt. Het is toch van de zotte dat wij de grootste moskee van Europa hebben? Of vergis ik mij? En buiten dat, we hebben er al zeshonderd. Zijn ze hier nou helemaal gek geworden? En zo’n meneer Asscher gaat weer praten. Die man moet eens leren nadenken. En de geschiedenis der islam bestuderen. Hij moet eens een boek ter hand nemen. En daarom begrijp ik zo’n intelligente man als meneer Leon de Winter niet. Die lult ook weer een eind in de ruimte met ze milde islam. Schiet toch op.

   Like

 5. jowitteroos zegt:

  milde vorm van islam klinkt als gematigde….en van die gematigdheid geloof ik niets

  Like

 6. cat zegt:

  Islam heeft 1 ware “gezicht”: Barbarism, non_human.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s