PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

Screenshot 37

Stop de islamisering in Nederland. Wij hebben er genoeg van. Islamisering of is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie”, cultuur en wetgeving. Bij demonstraties die eigenlijk bedoeld zijn voor de situatie in Gaza zijn bepaalde leuzen luidkeels geschreeuwd door de aanhangers van de islam, en als het aan de gelovigen van de koran ligt is dit de volgorde van mensen die dood moeten. Dood aan de Joden, dood aan de zionisten, dood aan de ongelovigen. Of je moet je bekeren met alle gruwelijke denkbeelden die daarbij horen als je dat niet doet, of niet kan. Dat hebben de radicale moslimbewegingen  in Irak en Afrika bewezen met hun gruwelijke manier om mensen die anders geloven of niet geloven te onthoofden, te kruisigen, in brand te steken, te stenigen, zonder enig eerlijk proces alleen omdat je niet in Allah gelooft.

Waar zijn de demonstraties tegen de radicale islam? Waar zijn de gematigde moslims die zich openlijk keren tegen de radicale islam hier in Nederland? Tot nu toe hebben wij moeten constateren dat  er geen tegengeluid van moslims in de vorm van  een landelijke demonstratie is geweest in Nederland. In onze ogen betekent dit dus dat de gematigde moslim niet bestaat.

Ook zij zullen zich scharen achter hen die in de radicale islam geloven zodra de radicale islam in Nederland de overhand gaat nemen. Hoe lang gaat dat nog duren? Willen wij, die gewend zijn aan de democratie,  dit onze kinderen en kleinkinderen aandoen? Dat zij dadelijk de keuze hebben zich te bekeren of anders een gruwelijke dood te sterven? Vergis u niet, zelfs baby`s en kleine kinderen die christelijk zijn worden zonder pardon van het leven beroofd. Het is een barbaars geloof dat bestreden moet worden.

Op Twitter en Facebook kunnen wij de aanhangers vinden van de radicale islam. Het stadsbestuur in Den Haag kent de Partij van de Eenheid. Yasmina Haifi die bij het ministerie van Justitie werkte twitterde doodleuk dat IS een zionistisch complot is, om de islam zwart te maken. Zij nam geen afstand van deze, in haar ogen, juiste informatie. Een Marokkaanse rapper, Appa, stelde dat Turken en Marokkanen Nederland hebben opgebouwd na de tweede wereldoorlog. En zo ontpopt zich het ene schandaal na het andere van mensen die de islam volgens als leidraad in hun leven, en die hiermee schoppen tegen de Nederlandse democratie. Zij willen geen democratie, nee, zij willen ruïnes in Nederland volgens  Abulkasim al-Jabiri. Zij willen de Nederlandse normen en waarden kapot maken. En daarmee is de maat vol, wij zijn deze mensen zat die leugens verspreiden en die niets met onze democratie te maken willen hebben.

Wij eisen van de Nederlandse regering en alle burgemeesters in Nederland dat de islam gestopt moet worden. Dit, omdat miljoenen normale gezinnen in Nederland die respect voor elkaar hebben door aangeleerde normen en waarden niet het slachtoffer willen worden van de islam die onze vrijheden beperkt die wij gewend zijn.

Wij eisen een stop op en een keiharde aanpak van de islamisering in Nederland die de Nederlandse democratie wil vernietigen.

Het overgrote deel van Nederland blijkt nog steeds in een diepe slaap te zitten, omdat het overgrote deel van de nieuwsmedia nog steeds propaganda en censuur toepast en leugens verspreidt.

Sta op en deel deze petitie met iedereen die tegen de islamisering van Nederland is. Ook al gelooft u er niet in dat de islamisering gestopt kan worden, teken als protest dat u niet wilt dat onze kinderen en kleinkinderen de dupe gaan worden van een slap beleid door de regering die de islam als een onderdeel van de gezonde Nederlandse samenleving wilt zien. Het is na jarenlang toekijken duidelijk dat de islam een bedreiging vormt voor de Nederlandse democratische staat.

Wij verwachten een groot aantal handtekeningen.

Bij meer dan 40000 handtekeningen wordt de petitie aan iemand van de Tweede Kamer overhandigd.

Team Stop Islam.

Teken hier de petitie:

www.petities24.com/stop_de_islamisering_van_nederland

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Nederland, Uncategorized. Bookmark de permalink .

69 reacties op PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

 1. Pingback: PETITIE: Stop de islamisering van Nederland | Nikontino's Blog

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb de petitie getekend.

  Like

  • Driek zegt:

   Ach, meneer Hendrix, dat helpt allemaal niet. Dat tuig blijft binnenkomen en worden in de watten gelegd. We kunnen petities tekenen wat we willen, en de burger begint misschien wel wakker te worden, maar er zal geen pest veranderen.

   ZIELIG VERHAAL
   Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf dat een 13 jarige Somalische jongen een 10 jarig meisje heeft verkracht. Nu, dat kreng komt er makkelijk vanaf, want de argumenten die hier worden aangevoerd om die vieze klerelijer schoon te praten zijn weer talrijk. Eigenlijk kon hij er niks aan doen. Hij is zielig.

   De jongen was ten tijde van het incident net een jaar in Nederland, en heeft in zijn jeugd in Somalië zware verliezen geleden. Hij verloor zijn moeder toen hij 2 jaar oud was. Vijf jaar later werd zijn vader ontvoerd en vermoord. Ook zijn opa en oma raakte hij op jonge leeftijd kwijt, en in 2007 maakte hij mee dat het gezin van zijn tante die naast hem woonde, werd uitgemoord.

   In 2012 kwam hij naar familie in Nederland, waar eerst zijn nichtje overleed, en zijn broer een hartoperatie onderging. Volgens deskundigen is het niet uitgesloten dat de jongen door de vele verliezen in zijn leven en zijn onzekere toekomst een posttraumatische stressstoornis heeft opgelopen.

   Dus je komt als 13 jarige jongen eindelijk in een vrij land dat in al je behoeften voorziet, en dan ga je een meisje van 10 jaar verkrachten. Wat hebben wij toch in hemelsnaam voor ondieren binnengehaald. Ja, zijn nichtje overleed en zijn broer onderging een hartoperatie. Nou, dan ben ik ook zielig, want dat is mij ook overkomen.

   Like

   • Driek zegt:

    En ik wil hier nog aan toevoegen dat ik kantje boord de Tweede Wereldoorlog heb overleefd, maar nog nooit een meisje heb verkracht of misdaden heb gepleegd. Ik ben al die ellende van de oorlog redelijk te boven gekomen. Maar ik heb nu ook recht op medelijden. Ik ben zielig.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Hang het kreng maar op. Het is niks en het wordt niks

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 10.57. uur. Beste Driek, over dat knaapje had ik al gelezen, in de papieren Telegraaf. En wederom werd de afkomst van deze knul NIET VERMELD. Maar ik voelde al aan mijn water, dat het een van de “kansenparels”, moest zijn. Dus een Somalische verrijker!

    Like

 3. Trucker zegt:

  In feite gerelateerd aan dit topic…

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/EP_140825_JO7?video=1.2069798

  rudi ARAFATSjAALTJE vrankx is naar isis territorium getrokken, heb daar eerder over bericht toen was hij op zoek naar bewijs (en nee ik verzin het niet) van de slachtpartijen van isis.
  Moet zijn dat hij heeft gevonden wat hij zocht én bovendien heeft hij een oplossing voor de moordende islamiet onder de vlag van isis (hoewel ze allemaal inwisselbaar zijn islam en islamiet)
  Vastklampen aan de stoeleuningen en lees wat deze antisemiet als oplossing heeft :

  “We moeten op termijn contact hebben met IS”
  Volgens Rudi Vranckx is het onmogelijk de frontlinie over te steken momenteel. Toch vindt hij dat er met de tijd contact moet gezocht worden met de leiders van de IS om te weten wat hen drijft in deze oorlog….”

  Ik heb eerst mijn ogen uitgewreven en vervolgens mezelf de vragen gesteld :is het belangrijk te weten wat een islamiet drijft…. Nee
  Is er een oplossing voor wat de islamiet drijft…..jawel de oplossing is fragmenteren van noord afrika en het midden oosten en daarna de restanten.
  Daarvoor hoef je toch geen met belastinggeld betaalde antisemiet op pad te sturen.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   rudi vranckx is t schoolvoorbeeld vd linxe gutmensch die t maar NIET wìl zien wat er gewoon onder zijn neus gebeurt… breek me de bek niet open, ik kàn zijn programma niet zìen net zomin als ik kathleen cools kan verdragen maar te horen praten… en zo zijn er helaas nog véle die t tv scherm vervuilen… t zal n fikse schoonmaak moeten worden..

   Like

 4. cat zegt:

  Sorry, maar de boodschap is niet ECHT duidelijk:”stop Islamisring NL?”.

  Boodscap mag wat harder en duidelijker:

  VERBOD OP ISLAM

  Het is een gevaarlijke ideologische relugie.
  Punt.
  Geen immigeatie uit Afrika en moslim landen. Asielzoekers weg.
  moslims weg
  halal verbod *dierenleed)
  Moskeeen sluiten.
  enz.

  dan pas ga ik tekenen….voor de bovenstaande
  ga ik pas de as straat op. Voor niet minder.

  Like

  • cat zegt:

   it is Islam, zie link

   Een andere visiee is een valse visie.

   Islam must die
   dan maar met geweld

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Juist, er moet een verbod komen, om dit ebola-virus van de beschaving te stoppen,zoals er de facto een verbod is op de nazi-ideologie. IS-lam is de ondergang van de beschaving en de mensheid, een suicidaire psychose.

   Like

 5. cat zegt:

  Enoch Powell waarschuwde in de jaren’60 !! De Engelsen over immigratie v an (toen) negers. Hij werd neerfezet al a racust.
  hij deed toen wat onze Wilders nu diet:waarschuwen….
  zie Engeland nu. In 2066 is nig maar 40% blank brittisch….cry cry…

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  GRAAG onderteken ik deze petitie in de hoop dat 1000den dat mèt mij zullen doen. De toekomst van ons land zoals wij dat kennen, de toekomst van onze kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, àl onze geliefden, staat op het spel!
  Isis is GEEN hallucinatie maar gruwelijke werkelijkheid…
  Luister naar deze video van Bill Warner die in korte tijd exact vertelt waarom de islamisering gestopt dient te worden!
  The Hamas Jihad against Israel

  Mensen ONDERTEKEN aub deze petitie!
  Uw en ieders leven hangt er van af!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Getekend!

  Like

 8. meneertje zegt:

  Ik heb mijn reactie al bij de petitie gegeven.
  Maar waar kan ik de namenlijst van tekenaars en de commentaren vinden?

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  getekend

  Like

 10. Erik Bink zegt:

  Getekend.

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  Uiteraard getekend!

  Like

 12. lucky bee zegt:

  In Indonesie heeft Jan Pieter zn Coen 2 jihad oorlogen gevoerd, een tegen de Bandanezen geholpen door de Boegienesen, en tegen Mataram met hun millioenen jihadi’s. Allebeide zonder enige hulp uit Holland gewonnen. Doet dat maar na julie rooie rakkers.In plaats hem te eren worden hij gedemoniceerd.

  Like

 13. Th.M. van Baarle zegt:

  Natuurlijk teken ik deze petitie hoewel ik van mening ben dat de petitie LANG NIET VER GENOEG gaat. Als je ziet met welke verbetenheid HAMAS de vernietiging van Israël nastreeft, dan kan ik niet anders zeggen dan: VOLLEDIG UITROEIEN !!
  Dat geldt eveneens voor de andere islamitische terroristenbendes als ISIS, Boko Haram, Al Qaida, Hezbollah en meer van dat TUIG VAN DE RICHEL.
  De schrijver van dit artikel schrijft terecht dat de gematigde moslim niet bestaat. Dat is een feit dat veel meer bekendheid dient te krijgen.
  De oorlog (!) met de islam is niet met woorden te winnen. De moslims zullen met harde hand uit ons VADERLAND verwijderd moeten worden. Het is uitgesloten dat dit zal gebeuren zonder slachtoffers. Toch is er geen andere oplossing voor dit dilemma.
  Het is te wensen dat we voldoende samenwerking op kunnen brengen om deze zware klus te klaren.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb ook getekend maar of het zal helpen?
  Ik zag dat een heleboel mensen anoniem willen blijven; zijn ze al zó bang om hun mening te uiten?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Of het zal helpen weet ik ook niet. Al is het maar symbolisch,dat tekenen. Met dat achterlijke is=lam-gedoe heb ik eigenlijk helemaal niets van doen. Als men mij (ons) zou vragen:” merken jullie iets van islamisering ? ” Nou het eerlijke antwoord is nee. Gelukkig niet. Als ik die dingen lees, die mensen hier op blog schrijven er in NL gebeurt, ze meemaken, zou ik van woede, wel ik weet niet wat ik zou doen.
   Ik vind het ook steeds typerend dat zovelen in NL anoniem, die petities tekenen. Dat is dan een trend en daar zit dan toch ook iets achter. Je niet meer durven uitten.

   Like

 15. janfreak zegt:

  Ieder zinnig mens zal deze petitie ondertekenen, de islam is een ideologie van de dood, met geen enkel respect voor een mensenleven.

  Like

 16. Pingback: PETITIE: Stop de islamisering van Nederland | De Vrije Chroniqueurs

 17. Met volle overtuiging getekend;het is een begin!Eindelijk!

  Like

 18. Jade zegt:

  Getekend.

  Like

 19. Geronimo zegt:

  Met alle respect, hoe lovenswaardig dit initiatief ook is, maar één iets moet me hierbij toch van het hart. In bovenstaand artikel is er nl. sprake van “radicale islam?”

  Ik vind het spijtig dat ook hier, net als bij ons linkse “vrienden”, telkenmale dat onnodige onderscheid gemaakt wordt, onderscheid dat moet laten vermoeden dat er twee soorten islam bestaan, een te verwerpen gewelddadige, en een tolerante, te aanvaarden versie dus. Niets is minder waar !

  Beste mensen, ik wil helemaal niet belerend doen, maar wanneer gaat iedereen zich nu eens terdege realiseren dat er slechts één enkele versie van de “islam” bestaat, één (1), die van de koran. Het zogezegde woord van god !
  Het volstaat dit gore boek eens door te nemen, en dan weet je toch meteen eens en voor goed waarin al dat islamitisch geweld zijn oorsprong vindt.

  De “islam” is wat ze is: een gewelddadige, racistische, onderdrukkende en totalitaire ideologie verpakt als religie, een pervers en geraffineerd systeem dat zijns gelijke niet kent in de geschiedenis van de mensheid ! Gelegitimeerd goddelijk geweld bovendien, nl. het woord van een wrede afgod, aan wie iedereen zich zonder onderscheid dient te onderwerpen, en ontsproten aan het ziekelijke brein van een pedofiele rovershoofdman. Dat is dé islam. Niets meer, niets minder. Zelfs Erdogan was zo eerlijk in al zijn arrogantie om dat toe te geven: “er bestaat slechts één islam. Een gematigde islam bestaat niet”.
  Vergeet dus de “light-versie”, waarmee een aantal mensen zichzelf pogen in slaap te wiegen, een westerse ondeugd blijkbaar.

  U zegt: ja maar, al die brave moslims die geen vlieg kwaad doen. Dat is juist, maar wie kan zeggen hoe zij op een bepaald moment zullen evolueren als zij het bevel krijgen om op straffe van hun eigen leven onverkort het woord van hun god uit te voeren? De moordenaars van de twin towers op 9/11 waren uiteindelijk uiterlijk toch ook heel gewone, deftige mensen, die afgaande op hun uiterlijk geen vlieg zouden kwaad zouden hebben gedaan !

  Eén ding kan wel worden gesteld: moslims moeten, alles goed en wel beschouwd, worden bekeken als slachtoffers, eerder dan daders, van een perfide ideologie. Het is de ideologie “islam” die van deze mensen moordenaars maakt, niet andersom. Het zijn mensen net als wij. Vergeet dat niet.

  De grote fout is geweest dat de “islam” in onze contreien ooit erkend is geworden als een religie, met alle gevolgen van dien. Dat is ze niet. Aangezien vrijheid van godsdienst slechts van toepassing is op religies, moet de ideologie “islam”, net als het nationaal-socialisme, gewoon verboden worden wegens aanzetten tot haat en moord, net als de verspreiding van het boek, de koran, waaruit het zijn duivelse en moordende inspiratie haalt.

  Dat is althans mijn visie op de zaak.

  Like

  • Trucker zegt:

   Geen paniek want zo goed als alle reageerders op Heer Bron’s blog zijn “hardcore” islamofoob dus weten dat de islam(iet) niks anders is als een kwaadaardige ideologie.
   De “verdwaasden” (die hier ook af en toe de kop opsteken zijn) zijn in het multikulle islamofiele bedje geboren, of behoren tot het zeer uitgebreide leger van de gelobotomiseerden die er vast van overtuigd zijn dat er “vele” stromingen zijn in de islam.
   Klopt in zekere mate wat betreft die vele stromingen : al queda, isis, en de vele andere die de manual in de praktijk uitvoeren.

   Like

  • meneertje zegt:

   @Geronimo,
   Hoewel de vaste lezers van dit blog dit alles al weten, wil ik toch mijn bewondering uiten omdat u het nog eens in relatief weinig woorden voortreffelijk hebt samengevat.

   Ik begrijp nu ook waarom mijn reactie op de petitie niet op de site is geplaatst. Het was mij ontgaan dat de petitie niet de gehele islam gold. In mijn reactie had ik juist die gehele islam in felle bewoordingen “afgemaakt”.

   Overigens ziet het er op het ogenblik naar uit dat de petitie hoogstens enige duizenden ondertekenaars zal krijgen, waarvan dan ook nog ongeveer de helft anoniem.

   Maar goed, die andere helft (waaronder ik) heeft dan toch eens één keer in het openbaar zijn afkeer van de islam kunnen uiten.

   Like

  • cat zegt:

   Om die reden heb het niet getekend. Er is nl. 1 Islam. Boodschap zou wat duidelijker moeten zijn. NO Islam in NL. Verbod op het hele Islam.

   Like

 20. Pingback: VOLK VAN NEDERLAND, WILT U UW LAND TERUG? TEKEN DE PETITIE: STOP DE ISLAMISERING VAN NEDERLAND | eunmask

 21. Jaantje zegt:

  Getekend!
  Zag dat er nog maar weinig handtekeningen zijn beetje gaan promoten.

  Like

 22. Theresa Geissler zegt:

  Dat is kwalijk, ja…..
  Ik sta eerlijk gezegd nooit stil bij dat soort dingen.
  Heb niet eens een nickname.,,,,Maar nóóit bedreigd, hoor.
  (Maar ja, zit dan ook niet op facebook. Wel een andere Theresa Geissler; een buitenlandse.)

  Like

 23. Lis zegt:

  Getekend. Vorige week in de trein hoorde ik twee mosselgrietjes met elkaar praten. Volgens de moeder van de één zou Europa over 100 jaar volledig islamitisch zijn. En o ja, IS zijn geen echte mossels. Dit soort grieten mogen van mij een enkele reis naar Irak krijgen; ik zal het met plezier betalen.

  Like

 24. Joost Visser zegt:

  Ik moet het niet doen , slecht voor mijn hart, maar toch weer eens gekeken naar het gemeentverkiezingsdebat waar Fortuyn deel aan nam Slecht een intellectueel aan de tafel die echt voor Nederland zat, de rest boos dat hun droompjes in elkaar stortten maar achteraf gezien allemaal met een goede baan of meerdere bijbaantjes terchtgekomen. De echte volksvertegtenwoordiger DOOD. VERMOORD. Wie heeft hem vermoord. Echt niet Volkert in prive, kan haast niet.

  Blijf hier een nare smaak in de mond van houden.

  Erger, sindsdien is het enkel mar slechter geworden met de volksvertegenwoordiging.

  Like

 25. een patriot zegt:

  Getekend opdat er voor ons nageslacht een menswaardige toekomst is.
  Goed initiatief.
  Jammer dat velen uit angst voor het mohammedanisme niet durven te tekenen.

  Like

 26. jowitteroos zegt:

  Uiteraard getekend, maar of het zal helpen……………..

  Like

 27. vigilante zegt:

  Alle mosketen ontmantelen,maak er opvanghuizen voor gevluchte cristenen van.

  Like

 28. marijn zaal zegt:

  “Weg met de islam het is een achtelijke cultuur”

  Like

 29. hcm van os zegt:

  Getekend!

  Like

 30. Tempelier. zegt:

  Getekend.

  Like

 31. Perfide Albion zegt:

  2 417
  Kabinetsformatie 2010
  Nr. 36
  MOTIE VAN HET LID HALSEMA C.S.
  Voorgesteld 27 oktober 2010
  De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,
  overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
  overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
  overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag.
  Halsema
  Cohen
  Pechtold
  Roemer
  —————————————————————————————————————————-
  Aangezien deze motie is aangenomen door alle huidige partijen (op de PVV en de SGP na) vertegenwoordigd in de 2e kamer weten we al wel wat een meerderheid van de dhimmi’s zal doen met de petitie.

  Ondanks het feit dat ik niet zo’n petitie tekenaar ben heb ik nu een uitzondering gemaakt. Om de landverraders een laatste kans te geven op dialoog.

  Like

 32. 4sjun zegt:

  Er zijn nog wat kamerleden die voor een heel andere motie getekend hebben. Het gaat hier om de motie Halsema waarbij zeer duidelijk verklaard werd dat het tegengaan van islamisering geen doel van beleid zou zijn. http://bit.ly/Y86Gj8 Het lijkt me duidelijk dat het veel meer zoden aan de Hollandse dijk zet om de politici en partijen die hiervoor tekenden niet langer een stem te verlenen.

  Het kan geen kwaad om nu vast de voorbereidingen te treffen om te voorkomen dat ook in dit land treiteren, koeioneren, afpersen, gewelddadig bejegenen, juridiseren en vervolgen van zelf denkende mensen gaat plaatsvinden zoals dit in sommige Europese voorsteden al zichtbaar wordt. Let op uw saeck, train uzelf en organiseer uw eigen bijstand en veiligheid want van uw overheden heeft u met dank aan de motie Halsema voorlopig helemaal niks te verwachten.

  Like

 33. Bernard Macniak zegt:

  If they can’t adjust to our roles, our way of living, simply send them back to where ever they came from.

  Like

 34. een patriot zegt:

  In twee dagen slechts 839 handtekeningen, toont naar mijn mening aan, hoe bang mensen zijn om voor hun mening uit te komen.
  Wat angst zaaien betreft heeft de islam haar doel bereikt.
  Slechts een handjevol dapperen durft openlijk voor hun mening uit te komen.

  Like

 35. Republikein zegt:

  Ik hou niet van halfbakken maatregelen, ben tegen islam, dus niet getekend!!!!

  Like

 36. aad zegt:

  Petitie verwijderd! dat is toch waar je met je kop niet bij kunt? Opgegeven reden: –
  De mening van Rechtsdenkend nederland wordt onderdrukt.

  Like

 37. Toby zegt:

  Getekend!

  Like

 38. Janus zegt:

  Ik wilde zojuist de petitie tekenen, echter ik moet constateren dat de petitie is verwijderd door de host…wat is dit nou weer?? Iedereen heeft recht op meningsuiting, maar wanneer bezorgde Hollanders een petitie aanmaken tegen de islamisering van ons land moet die petitie ongedaan gemaakt worden. Ik ben boos!! Zoniet verdrietig… Wellicht moeten we de straat op met pen en papier en dit vervolgens aanbieden aan onze landvertegenwoordigers. WORD WAKKER!

  Like

 39. Ufo zegt:

  Hoe kan het zijn dat ik deze petitie niet kan tekenen??!! Als ik het wil doen komt een bericht dat de “administration” het heeft verwijderd. Hoe komt dat? Wie steekt hier achter?
  Ik ga bijna denken dat wij als Europeanen monddood worden gemaakt door de politiek, de media.
  Stop de islamisering van Europa meteen, niet lang meer dan maken zij de dienst hier uit.
  Wij zijn het volk, niet de islam; nooit mag dat gebeuren!!!

  Like

 40. jaap zegt:

  Grenzen moeten niet open er moet geselecteerd worden geen IS en teroristen binnenlaten stop verdere Islamisering

  Like

 41. jan mens zegt:

  Islam is per definitie onderdrukkend voor hen die het niet volgen. Zeer gevaarlijk !!!!!!!

  Like

 42. Romeo zegt:

  Amen. Perfecte artikel met alleen feiten. Voor elke ziekte zoeken wij een medicijn maar de gevaarlijkste ziekte van allemaal……..daar wil geen enkele regering een medicijn voor zoeken. Dus wordt het tijd dat het gewone volk gaat optreden tegen deze alles verwoestende vijandige ziekte tegen de mensheid…….beter bekend als en in een woord……ISLAM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s