Waar het Westen terugvecht, buigen de “islamisten”

Screenshot 24

(Door: Frank Berkemeier)

Een sprankje hoop verlicht het ochtendgloren. Het vrije Westen dreigde en dreigt ten onder te gaan aan islamisten en hun linkse en policor handlangers, maar wat we afgelopen weken zagen is reden tot hoop. Zaak is echter wel het momentum vast de houden en de “islamisten” keer op keer in de verdediging te drukken.

Het is duidelijk dat bij die aanval op islamisten Nederland het niet van hun politici hoeven te hebben, bij de strijd tegen “islamisten”. Het feit dat 73% van de Nederlandse moslims ISIS direct of indirect steunde zal van invloed zijn op het Nederlandse kabinetsbeleid geen gedachtepolitie te willen spelen.

Toevoeging E.J. Bron: het woord “islamisten” stuit me tegen de borst. Zij zijn het namelijk die de ware islam ten uitvoer brengen. Er bestaat slechts één islam. Het woord “islamisme” is een uitvinding van het Westen om onderscheid te maken tussen een “goede islam” en een “slechte islam”, die de koran “verkeerd interpreteert”. Vandaar dat ik de woorden “islamist” en “islamisme” altijd tussen aanhalingstekens plaats. 

Zie hiervoor: https://ejbron.wordpress.com

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)
Columnisten

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Uncategorized, Westen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Waar het Westen terugvecht, buigen de “islamisten”

  1. Avidia zegt:

    Ik heb helemaal geen hoop, allemaal helemaal niks

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Inderdaad van onze regering, en de meeste politieke partijen, hoeven WIJ NIETS te verwachten. Ze zullen wat bladiblabla uitkramen, zoals Teeven, Opstelten en Asscher, maar in de praktijk gebeurt er niets tegen de fanatici van IS!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s