Demonstraties als lakmoesproef

Screenshot 23

(Door: Martin van Vliet)

Op 8 augustus jl. protesteerden een kleine tweehonderd mensen in Tel Aviv tegen de Gaza-oorlog en zij riepen de Israëlische regering op een einde te maken aan het bloedbad in Gaza. Wrang moest de demonstratie vroegtijdig worden afgelast vanwege gevaar voor Hamas-projectielen. En op 16 augustus demonstreerden weer duizenden Israëli’s voor vrede met de Palestijnen op het bekende Rabinplein. Tegelijkertijd werden er demonstraties gehouden op de Brooklyn Bridge door duizenden voornamelijk soennitische moslims . Ook waren er demonstraties in Parijs, Brussel, Berlijn, Rotterdam en vorig weekend nog in Amsterdam. Daar werden antisemitische teksten als deze uitgesproken o.a. door rapper Appa: ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en ons bloed’.

Zaterdag 23 augustus 2014

Op de Dam hebben zich zaterdagmiddag enkele honderden mensen verzameld voor een pro-Palestina demonstratie. Op het podium worden felle uitspraken gedaan over de opstelling van Nederland in het conflict tussen Israël en Palestina.  De demonstratie is rond 14:00 uur begonnen. Onder meer rapper Appa en de Belgische activist Dyab Abou Jahjah hebben op de Dam de aanwezige demonstranten toegesproken. Reden voor de SP Amsterdam om zich terug te trekken. Appa deed uitspraken over de opstelling van Nederlandse politici in het conflict tussen Israël en Hamas: ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en bloed’. Ook Esther Voet, directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) moest het ontgelden: ‘Esther ‘Stink’ Voet, je bent een smerig mens’.

Na Appa was het podium aan Abou Jahjah: ‘Ik ben trots om op hetzelfde podium te staan als Appa, hij heeft alles al gezegd’. Eerder liet een spreker in een “Zwarte Piet is racisme”-shirt weten dat hij zich niet zou laten censureren door de politie, die gevraagd had om tijdens het protest niet te refereren aan Hamas. ‘Wij laten ons niet censureren. Ik kom in opstand en sta achter Hamas’.

Ook wordt op Twitter gemeld dat er enkele demonstranten met een vlag van IS zijn gesignaleerd. En Abu Jajah, een Belgische moslim, zei de Joden wel een land te gunnen, maar dan in Duitsland.

Zoals altijd was de politie erbij en die keek ernaar, maar daar gaat dit stuk niet over.

Bloeddorstig

Wat bij de door moslims georganiseerde demonstraties opvalt, is dat zij gekenmerkt worden door een massieve haat. Als het even kan zwaait men met ISIS- en Hamas-vlaggen en spreekt men teksten uit die oproepen tot de vernietiging van de staat Israël. Joden worden door hen bedreigd en gemolesteerd in Parijs,Brussel en Asterdam.  De Joodse staat dient te verdwijnen en alle Joden moeten dood. Men heeft geen moeite met Hamas, die burgers als menselijk schild gebruikt en ook niet dat Hamas Israël al weken met raketten bestookt. Het tegendeel is het geval; Hamas is een held die vecht tegen een verfoeilijke joodse vijand. Ook ISIS kan op de sympathie van de meeste soennitische moslims rekenen. De doden die ISIS maakt, worden gezien als payback-time na al de doden die werden veroorzaakt door de Alawieten in Syrië en de sjiieten in Iraq. De moord op de journalist Foley wordt ook als gerechtvaardig gezien vanwege de Amerikaanse hulp aan Irak. Men wil overal in de wereld de sharia invoeren en een wereldwijde kalifaat stichten. Er is geen moslimland waar democratie heerst. Geen moslimland waar meerdere geloven vredig samen kunnen leven. Waar man en vrouw gelijk zijn. Waar scheiding is tussen kerk en staat en waar mensen beschermd worden en in welvaart kunnen leven.

Dit kan de demonstranten niet boeien. Een kalifaat waar de sharia heerst is veel beter. Verjaagde christenen en Yezidi? Geen probleem. De Arabische wereld is al “Judenrein” en nu worden ook de christenen vermoord en weggezuiverd. Men hoeft van deze lui geen redelijkheid verwachten. “Gaza vrij!”, roepen zij. Maar Gaza is al vanaf 2005 vrij, maar wordt bezet door Hamas die eerst alle Fatah-leden uitmoordde en de bevolking van Gaza gebruikt als menselijk schild. Van de miljoenen hulp aan Gaza maakt zij oorlogstunnels en koopt ze raketten . Wat ervan overblijft stoppen zij in hun eigen zak en leven een luxe leven in Qatar. Verjaagde volkeren geen probleem, maar het onrecht dat aan de Palestijnen aangedaan is door Israël is onvergefelijk. Dit terwijl in Israël 1,5 miljoen Arabische moslims in vrede met Joden en christenen wonen. De enige plaats in het Midden-Oosten waar dit kan.

Redelijkheid van deze demonstranten, zoals ik eerder zei , hoef je niet te verwachten. En zij voelen zich gesteund door meer dan 80% van hun achterban. Je moet een moslim die het recht van Israël om te bestaan erkent met een vergrootglas zoeken. Waar het op neerkomt, is dat de moslims die meer dan 1,6 miljard zielen tellen en minstens een derde van de wereld in hun bezit hebben het bestaan van 15 miljoen Joden niet kunnen verdragen en hen een klein stukje aarde, milder dan de helft van Nederland, niet gunnen.

Wat hebben moslims tegen Joden?

Mohammed heeft 1400 jaar geleden de Joden van Mekka en Medina uitgemoord en omdat moslims hun leven willen leiden naar het voorbeeld van Mohammed menen zij ook zijn werk met de Joden te moeten voortzetten. Zij kleden zich in vormloze zakken met een hoofddeksel. Het verminken van vrouwelijke genitaliën is een must. Homo’s moeten worden vermoord en handen moeten worden afgehakt. Deze leer wordt door ISIS dagelijks in praktijk gebracht en heeft grote aantrekkingskracht op de moslims in Nederland en de rest van de wereld. Vooral het feit dat moslims zich spiegelen aan een man die in de 7e eeuw leefde en dat zij denken dat zij in de 21e  eeuw ook precies zo moet leven als hij destijds veroorzaakt grote problemen. Moderniteit verdwijnt en in plaats daarvan ontstaat er een heidense barbarij . Niettemin heeft dit op verovering en bekering gerichte “geloof” veel succes. Het concept maak veel nazaten, je mag immers meerdere vrouwen hebben, en verovert de wereld met het zwaard, heeft een grote aantrekkingskracht op vele mensen. Het is alleen jammer dat de moderne beschaving teloorgaat.

Tenslotte de lakmoesproef

We zagen Joden vreedzaam demonstreren over de hele wereld en ook in Israël. Vooral dit laatste kunnen we duiden als een doorgeschoten vorm van joodse empathie. Meer begrip voor de ander dan voor jezelf. Duidelijk is dat het niet opkomen voor je eigen volk en familie iets vreemds en onwenselijks heeft, maar ook iets moois. Kun je je voorstellen dat in Gaza de burgers demonstreren tegen het afschieten van raketten op Israël? Er circuleert een film op internet van een Israëlische soldaat die vertelt hoe moeilijk hij het heeft met het feit dat hij  Hamas moet bestrijden tussen onschuldige burgers. En wat voor ethische afwegingen hij moet maken om levens van de burgers van Gaza te sparen. En er zijn beelden van piloten die hun aanval afbreken, omdat er kinderen in de buurt zijn. Er is een theorie dat de wereld vijandig is jegens Joden, omdat zij met de Tien Geboden het geweten hebben uitgevonden. Ik vind het een hele goede uitvinding. Het is de basis van onze moderniteit.

Van te veel empathie bij moslims heeft men zeker geen last. Men werpt elke civilisatie en medemenselijkheid ver van zich af.  ISIS heeft dit geperfectioneerd en de rest van de moslims vindt het prima. Kortom, de Joden hebben last van te veel empathie en ISIS en Hamas van onmenselijke haat en agressie, van vergaande psychopathie.

Goed. Terug naar moslim-demonstranten over de wereld. Zolang zij niet zullen demonstreren tegen Hamas en ISIS en geen empathie zullen tonen voor de kleine joodse staat is dit conflict onoplosbaar.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, kalifaat, Krankzinnigheid, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Uncategorized, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Demonstraties als lakmoesproef

 1. Pingback: WHY THE HELL ARE YOU PEOPLE SUPPORTING HAMAS AND ISIS? | eunmask

 2. lucky bee zegt:

  Tsia ook Israel was met Marxisme begonnen.Is dat de oorzaak dat ze nu verdamd veel moeite hebben de Arabieren van het leif te houden?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wel, als de zaken er zo voorstaan -maar uiteraard wisten we dat al- staat ons strikt genomen maar één ding te doen:
  Alle moslims registreren, op het vliegtuig zetten en linea recta terugflikkeren in de zandbak vóór dit alles uitloopt op een grote catastrofe!
  Heeft dat sinistere stel in Brussel de EU nou alleen maar in het leven geroepen om haar weer te laten vernietigen door het moslimtuig, vraag je je af….
  Wat een bizar, pervers en vooral onbegrijpelijk streven, dan……!

  Like

 4. BertG. zegt:

  moslims worden niet opgevoed met een empathisch vermogen, dat is namelijk ook helemaal niet de bedoeling als je als overheerser wilt fungeren.
  Zo wreed en liefdeloos als het maar kan, dan ben je pas een goede volger van mo.
  Heeft er ooit weleens iemand 2 moslims (man/vrouw) arm in arm zien lopen op straat?

  Een lakmoes proef is het zeker. Steeds een stapje verder en als dat geaccepteerd wordt, weer een extra tandje erbij zetten. Net zolang totdat iedereen compleet murw is gemaakt.
  En het lukt ze aardig. Alle alarm bellen hadden allang moeten afgaan bij een normaal denkend mens. Waarom dit niet gebeurt? ik ben er nog steeds niet achter.
  Net zolang zullen ze door gaan totdat er geen weg meer terug is.
  En met dit gewillig en slaafs volk gaat het ze nog lukken ook. Zelfs zwarte piet moet oprotten.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat doe je met aggressieve psychopaten die het op jou hebben voorzien?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De islam is een perfide, waanzinnige DOODSCULTUS. En daar laat ik het nu maar bij.

  Like

 7. Ahava zegt:

  Zo is het Martin! Voornaam-genoot van Luther, die alleen in Nederland Maarten heet… Waarom schrijf ik dit eigenlijk? O ja, omdat navolging van Luther een jaar of zeventig geleden ook nogal wat dode(n Joden) tot gevolg had. Nazislam, meer dan een term..,

  Like

 8. Hier nogmaals voor de oogkleppendragers! Hamas valt Israel aan en NIET omgekeerd! Dat Israël betere wapens heeft om deze aanval tegen te houden is de oorzaak dat zij minder slachtoffers hebben. Maar domme primaten als Hamas leren het nooit en blijven aanvallen en hun (evenzo) domme ‘supporters’ geloven nóg steeds in hun onschuld …

  Raketten uit Gaza onderschept:

  Like

 9. Frerik zegt:

  Het lijkt er op dat het normale denkvermogen uitgeschakeld is en dat normaal een verstandig mens steeds precies andersom denkt dan hij zou moeten. en ja daar kan ik niet bij, wat is dat toch! Daar alleen al van kan je gek worden omdat het niet om alleen maar om een paar mensen gaat. maar bevolkingen wereldwijd. Nu zat ik te denken aan deze massabeinvloeding, zou het te maken kunnen hebben met wat de bijbel zegt in Openbaring 22.En hij zeide tot mij: Verzegel de woorden van de profetie van dit boek niet, want de tijd is nabij. 11 Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd.
  12 Zie, Ik kom spoedig en mijn loon is bij Mij om een ieder te vergelden, naardat zijn werk is. 13 Ik ben de alfa en de omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.
  Als je dit zo leest kan dus niemand in het grijze vlak blijven en wordt gedwongen te laten zien wie hij in feite echt is. zodat hij of zij een rechtvaardig oordeel krijgt dat is de hel of de Hemel.
  Zo zie je dan in het verband met het onderwerp ook dat de zogenaamde goodwill moslims ook niet meer neutraal kunnen blijven, ze komen onder de steen vandaan wie ze echt zijn [wie vuil is worde vuiler] en het lijkt er op dat degenen die wel recht denken ook niet neutraal kunnen blijven want ook zij worden openbaar door er uiting aan te geven door mensen te waarschuwen en goede daden te doen bij het woord en te reageren op onrecht.
  Nou omdat ik dus ook naar een verklaring zocht keek ik maar eens in de openbaring van de bijbel waar ook al rekening wordt gehouden met het exacte europateken de cirkel van de 12 sterren en ook dat is frappant.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Frerik: 01.06. uur. Heel goed verwoord door U. En dat van die 12 sterren is mij ook bekend.

  Like

 11. Jan zegt:

  Meulenbelt reageert op een stuk in De Groene van Margalith Kleijwegt. Een samenvatting van de bagger in zinnen

  Wilders is een antisemiet want hij gaat om met antisemitische politici
  De uitspraak van Yasmina Haifi dat ISIS een product is van zionisten geeft aan dat zij zich van ISIS distantieert, met antisemitisme heeft dit niets te maken
  Kleijwegt moet negatieve uitspraken van moslims zien context met Gaza
  Als Tofik Dibi’s moeder zegt: “Ik haat hen allemaal” (die in Israël wonen) heeft dit niets met antisemitisme te maken
  Onder ‘politiek-rechts’ is aanzienlijk meer antisemitisme dan onder moslims (en links? Meulenbelt geeft niet aan wat zij bedoelt, maar ik neem aan dat zij links volk op het oog heeft)
  Politiek rechts is racistisch
  Migranten zijn doelwit (van racistisch rechts) van racisme en uitsluiting
  Op het Museumplein waren geen antisemieten maar bezorgde moslims, bezorgd over de slachting die Israël in Gaza aanrichtte
  De bezorgde moslims op het Museumplein zijn Het Geweten van Nederland
  Het IDF gedroeg zich onmenselijk in Gaza
  Nederlanders zijn ex-kolonialisten, ex-slavenhandelaars die niet willen weten over hun verleden
  Israëliërs zijn kolonisten
  Rechts volk steunt Israëlische kolonisten op een gruwelijke wijze
  De Palestijnen zijn de oorspronkelijke bewoners van Israël
  De Palestijnen zijn een volk
  Israël is een apartheidsstaat, een Jodenstaat en géén democratie
  Veel van de moslims, ‘het geweten van Nederland, zijn tegen ISIS en hebben zich fel uitgesproken over de moord op Theo van Gogh
  Marokkanen zijn lotsverbonden met de Palestijnen wegens koloniale overheersing vroeger en nu
  De VS financiert het Joods kolonialisme
  Marokkanen hebben een bevrijdingsgen
  Palestijnen werden met duizenden door zionisten uit Palestina verdreven
  Moslims worden niet serieus genomen
  Israël is slecht voor Joden. Dat zeggen sommige Joden en dus is het zo.
  Palestijnen die Joden vermoorden zijn geen terroristen, het is verzet die gepleegd wordt
  Rechts Europa bestaat van moslimhaat en Israël ‘deint er lekker op mee’
  Oplevend antisemitisme is de schuld van Israël zelf en het CIDI
  Islam is een ras
  Esther Voet is een demonisch en racistisch wijf
  Esther Voet heeft beweerd dat zionisme en Judaïsme synoniemen zijn
  Gaza wordt bezet door Israël
  Aangezien de Duitse nazi’s meer Joden hebben vermoord dan moslims moet Esther Voet haar bek houden
  Wie voor Hamas is, is absoluut geen antisemiet, maar een bezorgde burger en ‘Het geweten van Nederland’
  De EAJG is de redelijkheid zelve
  Moslims en Arabieren zijn betrouwbaar, edel en niet gewelddadig
  Israël begaat misdaden tegenover Palestijnen
  Margalith Kleijwegt is een hypocriet wijf dat haar mond moet houden, bovendien is dat wijf gewoon achterlijk
  ‘De Groene’ is een rechts blad
  Moslimhaat staat gelijk aan antisemitisme
  Een Surinamer komt niet uit Zuid-Amerika maar uit Afrika
  Iedere zwarte komt uit Afrika
  Wilders is een volksmenner
  Antisemitisme van voor de Tweede Wereldoorlog was onschuldig
  Antisemitisme is prima als moslims zich hiervan bedienen als zij maar zeggen dat dit gebeurt in de Gaza-context
  Moslims zijn de nieuwe Joden

  Met twee maten meten. De Groene en het antisemitisme
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2014/09/07/met-twee-maten-meten-de-groene-en-het-antisemitisme/#more-108727

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s