Gruwelijke misbruikzaak Rotherham

Screenshot 16

Een misbruikschandaal in de Engelse stad Rotherham blijkt veel groter dan tot nu toe naar buiten was gekomen. Een onderzoekscommissie heeft vastgesteld dat er tussen 1997 en 2013 zeker 1400 kinderen zijn mishandeld, ontvoerd en verkracht.

De leider van het onderzoek, de hoogleraar Alexis Jay, zegt dat het stadsbestuur, maatschappelijk werkers en de politie op een “flagrante” manier hebben gefaald. Aanwijzingen en bewijzen werden niet geloofd, verdrongen of genegeerd.

Jay ontdekte ook dat bijna alle daders uit de Pakistaanse gemeenschap komen. Dat zou ertoe hebben bijgedragen dat autoriteiten de andere kant op keken. Zowel stadsbestuurders als de politie wilden de “etnische dimensie” afzwakken.

Lees verder>>>
(h/t Koddebeier)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pakistan, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Gruwelijke misbruikzaak Rotherham

 1. Sjaak zegt:

  TJAKKA !
  Haal de hele troep maar naar binnen !
  De Europese poorten staan ja dank de
  lakse rooie asylknuffelaars ver open !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat niet meer. Engeland buigt en likt MOSLIMKONTEN. Engeland gaat als eerste overwonnen worden door de HAATBAARDEN, omdat net als in Nederland en elders in Europa, laffe politieke partijen en leiders gemene zaak maken met de moslimlanden. Vooral de smerige Ellende Unie is daar ook bij betrokken. Ik vraag mij af hoelang de bevolking in heel Europa deze gang van zaken blijft slikken!

  Like

 3. Arme kinderen!Ik heb ooit Pakistaanse buren gehad en,om het zacht uit te drukken:het waren geen lieverdjes;ze gebruikten hun messen niet om het vlees te snijden!

  Like

 4. cat zegt:

  No suprise…moslims in UK..EU. een stinke beerput. Het stink naar dood, evil…

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Zoiets was natuurlijk al veel langer bekend. Bovendien gaat het niet slechts om deze gevallen:

  Kennelijk wordt het voor gewone burgers verborgen gehouden wat de meekomende culturele verrijkingskosten zijn terwijl zij daarvan wel de cumulerende rekeningen krijgen doorgeschoven. Dat is spijtig want het ondergraaft de vigerende solidariteit die kennelijk maar van een kant moet komen nog meer.

  Ik zou denken dat vertrouwen begint met deugdelijke voorlichting en adressering van misdaden. Vervolgens kunnen er dan passende straffen worden uitgedeeld aan de schuldigen opdat de maatschappij zich tegen de daden van zulk uitschot beschermd weet en niet een hele bevolkingspopulatie zal worden afgerekend op de misstappen van degenen die weinig hebben met wederkerigheid van betoonde solidariteit door bekostiging van huisvesting, scholing en opvang.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Geldt dat niet ook voor ons?dank zei CDA,PvdA,VVD, SP ,gesteund door D66, CU en SGP?
  Mij blijf alleen de PVV en Wilders over die de islam wel naar de sodemieter wil sturen.

  Like

 7. fred weber zegt:

  Het wordt hoog tijd dat we politici met pek en veren over de straat gaan jagen. Te beginnen met woorden.Wat een tuig waarvoor we ooit hebben gekozen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Gruwelen, gruwelen…..Maar de enige zorg van de autoriteiten was: “De etnische dimensie afzwakken……”
  Daar staat je bloed toch van stil…..!
  Wanneer zijn die Britten dermate het spoor bijster geraakt, dat ze zich slechts bekommeren om het ‘lot’ van de barbaarse, bloeddorstige -kortom: abominabele- immigranten in plaats van om dat van HUN EIGEN KINDEREN?!
  Is dat land, is heel West-Europa dan compleet van de pót gerukt?!
  Als d i t nog eens in z’n volle omvang tot het klootjesvolk mocht doordringen…..dan is grootschalige revolutie de enig begrijpelijke reactie!
  Al die verraders aan de lantaarns en hun allochtone -islamitische- protégé’s erbij!

  Like

  • Mee eens,Theresa.Ik heb geprobeerd,samen met nog iemand,iets op te zetten,maar krijg geen,of nauwelijks respons!Mocht je ideeen hebben of willen praten,ondanks dat men er nog niet rijp voor lijkt,neem dan contact op via:jinowi09@live.com
   Misschien,als er geen afdoende maatregelen worden getroffen door de Haagse slappe hap,tegen de moslims,en als prinsjesdag nog meer ellende brengt,
   misschien dat de mensen dan meer bereid zijn daadwerkelijk iets te ondernemen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 00.31. uur. Yvonne als het goed is, zou er 20 september weer een demonstratie zijn, met name tegen de IS en extreme elementen daarvan in Nederland. Zou de PVV niet bereid kunnen zijn, een demonstratie te organiseren, net als op de Koekamp in Den Haag, vorig jaar. In principe ben ik ook bereid de straat op te gaan.

    Like

   • Misschien,maar er moeten nu spijkers met koppen worden geslagen;dit roof-kabinet MOET weg!Niet goedschiks,dan maar kwaadschiks!Nu al bekend:volgend jaar de zorgtoeslag nog minder,de zorgpremie omhoog evenals de onvermijdelijke huurverhoging.Ze beloven je o,25 erbij,maar pakken het tien dubbel,op,voorhand weer terug!Prinsjesdag zal nog meer van die ellende boven water brengen.En misschien,heel misschien is de emmer dan een keer vol voor de meeste Nederlanders,die nu nog ontkennen/slapen!

    Like

 9. Jade zegt:

  Maar het ergste vind ik nog dit:
  “De voorzitter van de raad heeft zijn vertrek aangekondigd.”
  Alsof daarmee de kous af is… Jarenlang opsluiten, die vent,
  net als de daders, en daarna uitzetten.

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  Mag ik even opmerken dat het NOS journaal dit nieuws meldt? Dat is op zich al nieuws! Lijkt de waarheid dan toch door te dringen? Wrang wel dat daarvoor eerst de moorddadige isis nodig blijkt te zijn geweest.

  Like

  • Cathja zegt:

   Vanmiddag had ook RTL7 aandacht voor deze kwestie. Net op het moment dat de etniciteit ter sprake kwam, draaide men het bericht weg, en kwam het volgende onderwerp aan de orde. De zin waarin verteld zou worden dat het om Pakistaande ‘Britten’ gaat, werd dus niet uitgesproken.
   Toeval? Nee, uiteraard niet!!

   Like

 11. b. gast zegt:

  De Britse politiek correcte moslimpleasers offeren hun kinderen op als verkrachtingsmateriaal voor geile Pakistanen. How low can you go? Rotten to the bone!

  Like

 12. Jan zegt:

  De zaak is nog veel erger omdat diverse personen op de hoogte waren wat gebeurde, maar niets wilden doen omdat zij bang waren voor racist uitgemaakt te worden. Zo weigerde Denis MacShane, Labour, ruchtbaarheid te geven aan deze zaak omdat hij (eigen woorden) Guardian-lezer is, links is en omdat hij niet wilde dat men zou zien dat de de multikulti-gemeenschap een zieke samenleving is, verziekt door moslims
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2735194/Girls-young-11-doused-petrol-told-raped-next.html#ixzz3BeVbZgNG

  Like

 13. Pingback: Allemaal dingen, die niets met de islam te maken hebben | E.J. Bron

 14. Pingback: Rotzakken: Gemeenteraad van Rotherham geeft zichzelf politiebescherming | E.J. Bron

 15. Jan zegt:

  Rotherham Muslim Rape Gangs Still Active: Victim Says Abusers ‘Untouchable’

  A survivor of child sexual exploitation in Rotherham claims she still sees her abusers “driving young girls in their car”, as a Sky News investigation reveals hundreds of new cases continue to emerge.
  http://www.pulseradio.org/national-news/rotherham-victim-says-abusers-untouchable/

  Like

 16. Pingback: Imam: misbruikschandaal heeft ook met de islam te maken | E.J. Bron

 17. Pingback: Imam: misbruikschandaal heeft ook met de islam te maken |

 18. Pingback: Moet Tommy Robinson vandaag in Londen de gevangenis in? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s