Nederland vernietigd in 10 minuten

Screenshot 22

Een grote zware volle maan hangt in de zwarte lucht net boven de horizon, de maanaanbidders hebben gewacht op springtij.

(Door: Fubar)

 Nederland getroffen door reeks aanslagen

(Polygoonstem) Nederland is slachtoffer geworden van wat er uitziet als een zeer gecoördineerde reeks aanslagen. Tijdens de avondspits na afloop van het vrijdaggebed, waar opgeroepen werd tot vrede en gerechtigheid en tolerantie (de islamitische versie), zijn weer duizenden mohammedanen de straat op gegaan zoals al weken gebruikelijk is. Politie- en hulpdiensten zijn compleet uitgeput en overwerkt na maandenlange wekelijkse demonstraties en kleine opstootjes. 

– 17.55 – ANP, Reuters, NOS, DVC

Vanavond om  17.55 werd MH381 van Malaysia Airlines uit de lucht geschoten met een manpad terwijl het de landing ingezet had boven Amsterdam Oud-West. Het toestel was afkomstig uit New York en maakte een tussenstop op Schiphol onderweg naar Ben Gurion in Israël. Meerdere huizen in Oud-West zijn ingestort, de brokstukken liggen verspreid over grote delen van het stadsdeel, de westelijke zijde van het Vondelpark staat in brand. Het aantal slachtoffers is nog niet bekend, maar iedere inzittende van het vliegtuig kan als overleden beschouwd worden.

– 17.56 – F-16′s stijgen op vanaf vliegbasis Volkel en Leeuwarden, maar worden vrijwel onmiddellijk uit de lucht geschoten door vermoedelijk dezelfde soort manpads. Onze luchtmacht bestaat niet meer.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nederland vernietigd in 10 minuten

 1. Jelle R zegt:

  Ook al is dit fictief, ik kreeg toch een zeer onprettig gevoel.

  Like

 2. Jade zegt:

  Het zou maar zo kunnen. De Duitsers kwamen destijds met circa 150.000 man.
  Nu hebben we er bijna 20x zoveel, en ze staan al in de achtertuin.
  Nee, Den Haag heeft er geen gras over laten groeien…
  Als we dit ooit overleven, mogen ze kennismaken met het echte “zuur”.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Is dit eendroom van een moslim,of is de werkelijkheid?Nederland in 5 minuten vernietigd?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Een volkomen realistisch doem scenario wat er hier wordt geschreven.
  Meer is er inderdaad niet voor nodig, 10 min. maar.

  Het leger is al ontwapend en de politie te onbeholpen om in te grijpen bij een dergelijke opstand.
  En helemaal niets in NL wordt er strategisch bewaakt. Geen havens en geen elektriciteit centrale/masten. Zelf kazernes niet.

  Kort geleden reed er nog eentje met een pantser voertuig naar buiten en niemand had het door. Het is dat de politie ‘m toevallig tegen kwam.

  Enkel getrainde jihad strijders zijn hier voor nodig, want dat de wapens al aanwezig zijn is voor mij zo duidelijk als wat. Regelmatig wordt er hier een AK47 gebruikt bij een overval of liquidatie.
  Ze hoeven het alleen nog maar te voorschijn te halen.

  En de Nederlanders? Meer dan een keukenmes of een hooivork hebben ze niet. Op een enkeling na. Totaal kansloos zijn we.

  Like

  • Igor zegt:

   Daarom zijn de Amerikanen veel weerbaarder. Bijna alle huishoudens hebben een wapen. En dat weten de moslims ook. En ze weten ook, dat wij dankzij de rode pacifisten compleet weerloos zijn. Geen politie en leger meer op sterkte, die dan weer voor de helft uit moslims bestaat, aangestuurd door moslim ambtenaren.

   Like

 5. janfreak zegt:

  Ik ben niet geïnteresseerd in dergelijke verzonnen rampverhalen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dit SCENARIO zou zomaar de WERKELIJKHEID kunnen worden. Zeker met de VERRADERS van de politiek, te weten: VVD,CDA,PvdA en D66. Deze LANDVERRADERS komen de moslims NU al in alles tegemoet! En dat in de HAATHUTTEN wapens liggen lijkt mij zeer plausibel!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   en hier en daar in onze hutten….

   Like

  • Zo denk ik ook Tom. Dit zou weleens de realiteit kunnen worden als we maar blijven slapen en niks doen. 20 september volgt er weer een demonstratie tegen de islam, liefst zien we natuurlijk dat er nu duizenden de straat op gaan.. Maar ik denk dat de massa door blijft slapen.. Ik ben de enige in de familie die klaarwakker is, de rest is niet te overtuigen wat voor ellende de islam ons brengt. Het leidt tot ruzies waar ik de wind van voren krijg en door de familie ”racist” wordt genoemd. Ik stem als enige rechts, de rest van de fam. is van oudsher rood SP/PVDA en GL, laten we zeggen extreem-links… Daarnaast heb ik sympathie voor de PvdD en die wordt door de fam ook als ”rechts” beschouwd, gezien Marianne Thieme’s oproep tot verbod op halal.
   Ik heb een psychiatrisch verleden en ex-kankerpatient, en dus denken ze allemaal dat ik gewoon ”gek” ben en alles zwart wit ziet. Terwijl juist zij knettergek zijn door het gevaar van de islam en het opkomende antisemitisme niet te willen zien en horen. Door mijn ziektes heb ik een andere kijk op het leven gekregen, meer realistisch denken, kritisch zijn en de waarheden niet meer verbergen of wegmoffelen om er maar vanaf te zijn..
   Hetzelfde eigenlijk als met de psyche, niet bij de pakken neer gaan zitten en/of op bed blijven liggen maar actief en realistisch blijven

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @MessianCrusader: 17.26. uur. Op de eerste plaats wens ik U heel veel sterkte, als ik lees waar U tegen aan moet knokken. Wat de psyche betreft beste MessianCrusader, kan ik heel goed meevoelen. Ik lijd al sinds 1984 aan periodes van depressie, en moet geregeld daartegen medicijn innemen. En ja, ook ik word niet serieus genomen in mijn omgeving, als ik mijn twijfels uit over de gang van zaken, met de islam en de politiek in Nederland. Heb in het recente verleden gepoogd mijn dochter en schoonzoon hierover te spreken, maar dat is hem niet geworden. Ze geloven alles wat de RODE NOS, RTL4, en de overige omroepen blaten. Helaas dus vergeefse moeite. Maar ik ben net als U niet van plan mijn mond te houden, of mijn reacties weg te laten over deze onderwerpen. Nogmaals ik wens U alle goeds.

    Like

 7. Leo zegt:

  We moeten toch ECHT beseffen,al hoewel het tegen onze beschaving in druist ……..

  Terrorisme is alleen met terrorrisme te bestrijden !!

  We zullen op den duur wel moeten ,als burgers, om ons , in Gods naam , ! eens zo te moeten gedragen.

  Krachtig en hopelijk van korte duur,

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   luister nog eens naar de video v Bill Warner: ” ALL KAFIRS SHOULD UNITE FORCES AGAINST JIHAD LISTEN CAREFULLY 2 THIS VIDEO and PUNISH THEM SEVERELY and WIN AND TELL THEM, IF U HURT US AGAIN, WE WILL COME BACK and PUNISH YOU AGAIN! VIDEO Bill Warner: “De Jihad van Hamas tegen Israël” http://wp.me/p1O7aM-i0V via @wordpressdotcom “

   Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  BertG. heeft gewoon groot gelijk en BertG. dóe het, gà bij een sportschuttersvereniging… kan ik overigens iedereen aanraden, je weet niet wat voor krachten je in je hebt… Waar ik wel ‘bang’ voor ben is het geringe zicht op samenwerking op verzet… Ik heb dan ook de beslssing genomen dat ik iig voor mijzelf kàn en zàl zorgen èn als t even kan vertrek ik naar Israël maar daar moet dan wel dit huis voor verkocht zijn…
  Naar aanleiding van dit verhaal heb ik weer ‘even’ getwitterd;

  @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv Nederland vernietigd in 10 min. http://wp.me/p4cW5o-1Jf NOG NIET mr is kwestie v tijd dankzij dit soort @MinPres @LodewijkA

  @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv LEES VOORAL ns DE COMMENTAREN WÈGKIJKENDE LANDVERRADERS, IN MIJN OGEN ZIJN JULLIE OORLOGSMISDADIGERS @MinPres @LodewijkA

  @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv KOST ZEKER WEL TÒNGBIJTEN OM DE PVV NIET TE NOEMEN DIE DIT AL JÀREN HEEFT VOORSPELD hè @MinPres @LodewijkA @emileroemer

  @ScarlattiBomba nu
  @geertwilderspvv VERWÀCHT IK OOK NIET, WANT DÀT VEREIST ‘KARAKTER & RUGGENGRAAT’ n DÀT KAN JULLIE NIET VERWETEN WORDEN! @MinPres @LodewijkA

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s