‘Nederlander leidde gevangenis Foley’

Screenshot 26

Een Nederlander leidde de gevangenis van ISIS waar de Amerikaanse journalist James Foley voor zijn onthoofding opgesloten was. Dat zeggen de vader van de Belgische jihadist Jejoen Bontinck en diens advocaat dinsdag tegen EenVandaag. Het is niet bekend wie de Nederlander was en wat zijn rol precies was.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op ‘Nederlander leidde gevangenis Foley’

 1. Dot zegt:

  Waarom heeft de vader een advocaat ? Heeft hij geen enkele fatsoen of vecht hij voor de terugkeer en behoud van uitkering van zijn jihadist zoon ? Als zijn zoon vechten voor ISIS zo leuk vindt dan moet hij daar blijven. Wij kunnen geen enkele risico met fanatieke seriemoordenaars hier nemen.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Men ontdekte buiten op straat een slachtoffer met doorgesneden keel en de ander onthoofd in de keuken van een appartement, schrijft de Franse krant Le Parisien woensdag.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/08/dubbele_moord_met_onthoofding.html

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Dank zei al die partijen die deze hufters bij ons asyl hebben verleend.CDA,PvdA,VVD,SP, Gr links,D66, nu met de steun van CU en SGP.Blijf ons alleen nog maar de PVV van Wilders over.Dat hier aan niet mee doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s