Strafrechtelijk aanpakken van radicale moslim valt niet mee

Screenshot 21

De Syrische imam Fawaz Jneid, die Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh vervloekte.

(Door: Adri Vermaat)

Sociale cohesie en niet een strafrechtelijke aanpak staat voor het kabinet voorlopig centraal om jihadisme en radicalisering onder moslimjongeren te bestrijden.

Het inzetten van sleutelfiguren in de moslimgemeenschap om radicalisering tegen te gaan, zoals minister Lodewijk Asscher gisteren aankondigde, is niet nieuw. Evenmin nieuw is de maatregel om kwaadwillende imams te weren, die vanuit het buitenland Nederland willen bezoeken.

Het aanscherpen van de al bestaande maatregelen bevestigen de zorgen die het kabinet heeft over de sympathie onder een deel van moslimjongeren voor de wreedheden van terreurbeweging IS. Die bijval kreeg onlangs gestalte tijdens een demonstratie in de Haagse Schilderswijk, waar betogers vlaggen van IS meevoerden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Justitie, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Strafrechtelijk aanpakken van radicale moslim valt niet mee

 1. cat zegt:

  I told you so:”wet houdt tegen om tegen de Islam op te treden”.
  Eerst Islam uit het hokje religie halen…
  than we all can dance.!! Nu zitten we muurvast.
  Niets zal iets uithalen, tenzij Islam bij de wet wordt verboden.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Ergens in het najaar van 2002 las ik een bericht in Trouw, waar de Imam van de gevangenis in Breda, Mw. Hirshi Ali, een hoer noemde. Het enige wat er in de jaren daarna gebeurd is is dat Mw. Hirshi Ali het land werd uitgezet met afname van paspoort. Maar nu is het, O wat is het toch moeilijk haatimams te bestrijden en mensen hun paspoort af te nemen die aanzetten tot en zelfs meedoen met ISIS-type geweld.
  Wil je de haatimams weg hebben? Zet een spotprent van Mohammed in de krant, en arresteer en deporteer iedereen die daar pap van zegt (of erger). Nee, de Imam van Breda zonder kritiek een (toen zittende) minister een hoer laten noemen, en 12 jaar later het probleem NOG bagatelliseren, daar kennen we onze Trouw weer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jitkesez: 20.06. uur, op 26/8. Dat kan hier allemaal, door het VERRAAD dat PvdA,CDA,VVD en D66, hebben gepleegd in het Europees Parlement, waar ze met andere VERRADER-POLITICI hebben ingestemd met, de Resolutie van Straatsburg, waardoor moslims massaal werd toegestaan Europa in te stromen. En waarom deden de POLITICI hier aan mee, voor GELD en BAANTJES! En de stomme kiezers in Nederland blijven er maar op stemmen, de stomme SCHAPEN!

   Geliked door 1 persoon

 3. Marijke zegt:

  Waar een wil is, is een weg. Volgens mij is het vrij eenvoudig aan te pakken; ook onze vrijheid van meningsuitingen kent grenzen. Zie bijgevoegde link waarin de wetsartikelen beschreven zijn:
  http://www.mensenrechten.nl/mensenrechten-voor-u/vrijheid-van-meningsuiting

  Like

 4. cat zegt:

  Arabier aan het woord ovet de moslims in het Westen.

  hij noemt ze:bedelaars!!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  hier had moeten staan: “Strafrechtelijk aanpakken van radicale moslim BEWUST moeilijk gemaakt!”

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Lodewijk ASSCHER WIL DUS ONS NOG DIEPER IN DE STRONT,DUWEN?Tsia Goddeloze Marxist hey?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het aanpakken een probleem? Dat is weer het zoveelste bewijs, hoe de RODEN en de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE kans zien om de regering en de bevolking te gijzelen. Want HAATZAAIEN van perfide imams kan wel, namelijk op grond van artikel 137, van het Wetboek van Strafrecht! Maar de ROVERHEID doet NIETS, omdat ZIJ de SCHULD dragen aan de mosliminvasie sinds 1975! Het sleutelwoord is: BAANTJES!

  Like

 8. Dus:blablabla-maatregelen,die nog geen deuk in een pakje boter slaan!Waarom niet met spoed een nieuwe wet erdoor gejast?Daar zijn ze heel erg goed in als het ten voordele van hen zelf is!Denk maar terug aan de gratis ID-kaart:de volgende dag moest je hem al weer betalen!!!Dat schorremorrie zou er ook eens een keer voor de burgers van Nederlandse geboorte zijn:niet dus;dat kunnen we vergeten!Ik kots van die lui;totaal geen ruggengraat,geen ballen,niks!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Qat in je glas?

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Heb net naar Asscher zitten luisteren koste geen enkele inspanning daar de man niets vertelde hij zei eigenlijk helemaal niets concreets bleef vaag het enige waar hij duidelijk over was dat ze ‘ze’ het leven moeilijk gingen maken door ze in de gaten te houden…..
  Wilders heeft wat dat aangaat het beter begrepen en net als hij ben ik voor een wetswijziging die het (weer) mogelijk moet maken mensen weer ongewenst te kunnen verklaren.

  Like

 11. Jean zegt:

  Met dergelijke vuiligheid moeten wij het recht in eigen handen nemen. het huidige (recht)systeem is ONBETRUWBAAR.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s