VIDEO (schokkend!): Executie van christenen door ISIS

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jean)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO (schokkend!): Executie van christenen door ISIS

 1. Trucker zegt:

  Ik denk dat het eindeloos herhalen van deze waanzin contraproductief werkt, er treed vlug een gewenning op van de zoveelste gruwel video met inhoud om het gruwelijkst.
  Ik plaats dit niet meer daar ieder die hier vertoeft dit kent en zij die hier komen snuisteren/spioneren/stoken/trollen hebben er geen boodschap aan.
  Ik laat ieder zijn mening daarover maar ik hoef die rotzooi niet meer en bekijk het dus niet omdat het immer hetzelfde is op een andere locatie.
  Ik heb al vaak genoeg mijn gedacht laten gaan hoe ik over de islam(iet) en hun manual denk en hoe ik het zou oplossen was ik in de mogelijkheid maar niet door de zoveelste horror plaatsen, heb trouwens al eens een link hier geplaatst met uitsluitend “graphic content” in een subcategorie op BNI ook voor de “liefhebbers”.
  Denken jullie maar dat ik en watje ben lig ik niet van wakker.

  Like

  • Je kop in het zand steken gaat niet helpen truckertje. Wegkijken ook niet. Grow up.

   Like

   • Tempelier. zegt:

    Sorry deze opmerking is een beetje kort door de bocht, overal op youtube en andere fora kun je deze walgelijke filmpjes bekijken, de inhoud blijft over het algemeen hetzelfde. Ik kan me goed voorstellen dat iemand daar NIET meer naar wil kijken, men is immers al wakker. het is geen wegkijken maar zelfbescherming zodat het geen gewenning wordt. Ik kijk die troep ook niet altijd ! Dat is je goed recht !!!

    Like

  • Mensen die gewenning hier van krijgen , daar is een steekje bij los,ik word er iedere keer heel en heel kwaad door en word actief naar de moslim in het algemeen , als ik iemand in een boerka zie vraag ik wanneer vertrek je naar Isis ,want ik word ziek van jou, meestal krijg ik geen antwoord en lopen ze vlug door, als er een baardaap bij is kijkt hij of hij me wil vermoorden, al die zwarte lappen , werken bij mij als een rode lap op een stier , maar dat komt door deze beelden,kijk in ons christelijke land waar in de plaatsen Ermelo en omstreken , de mensen niet eens T.V mogen kijken en dus ook geen internet weten ze van niks , daarom komt het C.D.A,de S.G.P. En de C.U niet met plannen en steunen ze de P.vdA,en D 66 GR.LInks de vrienden van Isis.

   Like

   • harrie zegt:

    ben pas naar europa park geweest in Duitsland, lekker ammuseren in een actractiepark , ik denk dat we wel 20 ninja’s hebben gezien (vrouwen met boerka waarbij je alleen de ogen ziet) dit roept bij normale mensen aggressie op, je krijgt zin die boerka af te trekken of de bijbehorende geitenneukerd een klap op z;’n bakkes te geven, ze provoceren ons met hun achterlijke extreme gedrag en ik snap niet dat het uberhaupt legaal is om je in het openbaar te vertonen in zo’n niets verhullend ninja pak

    Like

 2. meneertje zegt:

  Ik vind dit wel een heel vreemd filmpje om hier aan te treffen.
  In de eerste helft zien we hoe “ongelovigen” op beestachtige wijze worden vermoord.
  In de tweede helft wordt een deel van het lijdensverhaal van Christus nagespeeld. De nadruk valt volgens mij op de reacties van het volk (“de joden”), dat zijn dood eist..

  Geheel volgens de katholieke traditie die ik in mijn jeugd heb meegekregen: de joden hebben Christus vermoord en daarvoor werd het hele jodendom in de volgende negentien eeuwen telkens weer gestraft.

  Ik ken geen Spaans en kan dus de begeleidende tekst niet verstaan.
  Maar het geheel komt mij voor als een fel antisemitisch filmpje uit katholieke (of: christelijke in het algemeen) bron.

  Like

  • meneertje zegt:

   Aanvulling.
   Ik vind achteraf mijn reactie niet nauwkeurig genoeg.
   Het is in het eerste filmpje niet duidelijk welke “ongelovigen” worden vermoord.
   Volgens de titel van de draad zouden het christenen zijn.

   Dat het tweede filmpje de nadruk legt op de schuld van “de joden” aan de dood van Christus is overduidelijk. Het is dus zeker een antisemitisch filmpje.

   Maar het verband tussen eerste en tweede deel is niet zo duidelijk als ik hierboven suggereerde.

   Like

 3. rs zegt:

  alleen een zwart beeld zie ik…………

  Like

 4. dgneree zegt:

  is de video in het bleekwater gevallen?

  Like

 5. Wim zegt:

  Had m een paar daagjes geleden al gezien, ronduit vreselijk…ik kan het vreedzame van de islam niet ontdekken, wel dat de satan totaal bezit heeft genomen van deze mensen.
  Voor degene die het nog steeds voor deze religie opneemt en zegt dat het wel meevalt…
  http://www.barenakedislam.com/category/beheadings-graphic/ Hopelijk verandert u hierdoor van gedachten.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  MATINEE !
  IN KORTE OOK OP UW THEATER-PLAATS !
  GRATIS KAARTJES AF TE HALEN AAN HET LOKET OP
  HET ROOIE VERRADERSPLEIN IN DEN HAAG !

  MIDDAG VOORSTELLINGEN VANWEGE DE HOGE
  NAVRAAG UIT DE HAAGSE SCHILDERSWIJK EN DE
  VELE ROOIE MOSLIMKNUFFELAARS ALLE UITVERKOCHT !

  VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR
  DE OPRUIMARBEITEN !

  Like

 7. Dagelijkse kost;ik heb hem maar niet gekeken,moet nog eten!Dood aan is!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Bombardeer dat smerige ONMENSELIJKE TUIG naar “het stenen tijdperk”. En waar zijn de christelijke kerken in Europa, om hiertegen FERM STELLING te nemen. Iemand…

  Like

 9. rs zegt:

  Lijkt het of met dag gruwelijker wordt ? Wat WIM hierboven plaatst zegt toch alles wat voor een barbaars volk die Islamiten zijn…………
  Heb ooit een fikse woordenwisseling en een “tikje ” van een moslim/islamiet hier gehad( Westenbergkazerne was toen AZC) ………………als ogen konden doden……………
  Praat ik wel over pakweg 15 of 16 jaar geleden.

  Islam is dus GEEN VREDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Hadden deze Christenen niet met de RKK in verschillende concili’s mee gedaan,dan waren ze de leer van JezusChtistus trouw gebelven,en door de Goeie Herder geredt.Waarschijnlijk leven ze dan nog.

  Like

  • jitskesez zegt:

   lucky bee christelijke martelaren die Jezus trouw bleven zijn er bij bosjes, daarom juist werden ze gedood. Jezus zelf zei zo zou het gaan, Mattheus hst. 5

   Like

 11. Jan zegt:

  Het ontgaat mij volledig wat de twee filmdelen met elkaar te maken hebben.
  1. moslims vermoorden Christenen
  2. Romeinen vermoorden Jezus

  Fragment is overigens uit de film The Passion of the Christ. Gesproken wordt Aramees

  Like

 12. Willie zegt:

  Dat ze zich verzetten , gedaan met de andere kaak aan te bieden , is dat geen betere oplossing ????

  Like

 13. janfreak zegt:

  Hier zijn geen woorden voor, zo’n weerzinnig en walgelijk gebeuren

  Like

 14. bigljohn zegt:

  De foto lijkt op een tafereel uit de tweede wereldoorlog. Duitse soldaten die verzetstrijders met een nekschot doodschieten. Maar de mensheid heeft lak aan de geschiedenis , terwijl de rol van de bezetter door de Islam is overgenomen. Maar niemand die zich daar druk over maakt, en zijn gezonde verstand gebruikt. Men heeft het nu alweer te druk met Israel bashen en Gaza terroristen lief vinden. Totdat……men zelf aan de beurt komt. En u en ik rijden dan mee !

  Like

 15. Th.M. van Baarle zegt:

  Ik vind een atoombom op ISIS net te ver gaan. Alles uit de categorie daar direct onder is geschikt om dit TUIG uit te roeien.
  Vergeet niet dat de moslims in West Europa nog niet geoefend hebben en de praktijk hier nog niet is gestart. Maar troost u. Die dag zal komen en spoediger dan u denkt.
  Dus….
  Mocht u het nodig vinden dat hier DAADWERKELIJKE actie tegen gevoerd wordt geef dan niet een ander de kans maar ga direct zelf aan de gang.
  U hoeft geen terrorist te worden maar u kunt wel afkijken.

  Like

 16. Het voorland van de apathische en lamlendige Westerling. Tenzij er op volle kracht wordt teruggeslagen. Massaal en langdurig. Totdat de bondgenoten islam en linkse kerk volledig vernietigd zijn.

  Like

 17. Ik heb deze film al aan het begin van het jaar gezien.Dat waren christenen bij de inname van een ziekenhuis in Allepo.

  Like

 18. Jaantje zegt:

  Het lijken mij mannen te zijn die ze van de straat hebben geplukt zo van de scooter en uit de auto’s gerukt dit zijn gewone werkmannen/burgers en geen militairen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s