Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers, vijfde vervolg

Screenshot 18

(Door: Manfred Gerstenfeld)

Over de islamo-nazi’s in het Nederlandse publieke domein.

In het land van de 5 miljoen neo-NSB’ers hebben zich deze zomer nieuwe verschijnselen van degeneratie voorgedaan. Een aantal islamo-nazi’s heeft meermaals in het publieke domein gedemonstreerd. Het waren zowel aanhangers van ISIS als van Hamas. Voordien was de Nederlandse islamo-nazi meestal iemand die sluiks naar het Midden-Oosten reisde om zich daar bij een van de moordende groepen moslims aan te sluiten. De vertrekkende jihadi’s wilden geen aandacht trekken, omdat anders wellicht hun uitreis bemoeilijkt of onmogelijk gemaakt zou worden.

De huidige islamo-nazi’s hebben wat voorlopers gehad. Het is een goed onderwerp voor een student om het verleden en de opkomst van het Nederlandse islamo-nazisme te onderzoeken. Ik zal hem of haar graag wat ideeën aan de hand doen. Het is ook een goed thema voor een expositie in een museum. Een tentoonstelling over ontstaan en ontwikkeling van het islamo-nazisme in het Verzetsmuseum Amsterdam zou een waardevolle aanvulling kunnen zijn op de eerdere expositie uit 2005 en 2006 over Marokkanen en de Tweede Wereldoorlog (1).

De recente publieke entree van de islamo-nazi’s in de Nederlandse gemeenschap was anders van aard dan de introductie in de Verenigde Staten, Daar vond een massamoord op 11 september 2001 plaats. Al Qaida, een van de oudere islamo-nazibewegingen, offerde minder dan 20 aanhangers op om duizenden Amerikaanse burgers te vermoorden.

Lees verder>>>
(h/t Katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, Nederland, Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers, vijfde vervolg

 1. Als ik naar peilingen kijk moet ik toch constateren dat er hier meer nsb,ers wonen dan mensen die dat perse niet zijn!Helaas!

  Like

 2. cat zegt:

  Beste auteur. Wij weten dit. Ik weet dit al jaren.
  Maar…wat moet er gebeuren? Wil een oplossing. Een doel, een plan, een organisatie, een draaiboek. .
  We hebben Geert Wilders. Maar hij leeft al jaren gevangen, omdat hij het gevaar van Islam al jaren roept.
  Islam moet echt verboden worden, in de Westerse beschaving. Door het gerechtshof, door de Wettelijke macht. Door de Internationale gerechtshof.
  Schijn het licht van “rechtvaardigheid” op de Islam, het zal uit zijn stinkende rattehol tevoorschijn komen. Mainstream media moet overuren maken om de Islam te laten zien, wat Islam is.
  Moslims horen niet in het Westen. Islam in onverenigbaar met onze beschaving. Zie IS_(is).

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het huidige antisemitisme zou in Arabische- en moslimgemeenschappen nog koortsachtiger hoogten bereikt hebben dan in het nazisme?
  Oh, vast en zeker! Dat komt doordat het Islamo-nazisme gestoeld is op RELIGIEUS fanatisme, waar het oorspronkelijke nazisme toch nog meer seculiere wortels had.
  De religieuze variant is automatisch heftiger, bij ALLES. Dat is nagenoeg bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s