Brussel blijft ‘het land van melk en honing’: EU betaalt interim-commissarissen ieder € 500.000,- voor vier maanden werk

Screenshot 2

Katainen (linksboven), Dominik (rechtsboven), Reicherts (linksonder) en Feroci (rechtsonder)

Vier EU-commissarissen,  die na de verkiezingen van mei jl.. tijdelijk ‘oude’ commissarissen vervingen die als parlementariër waren verkozen in het Europees Parlement, krijgen voor vier maanden werk elk ruim een half miljoen euro uitbetaald. Het gaat om de Luxemburgse Martine Reicherts, de Pool Jacek Dominik, de Italiaan Ferdinando Nelli Feroci en de Fin Jyrki Katainen.

De berekening werd gemaakt door het Duitse blad Der Spiegel op basis van gegevens die gewoon openbaar zijn. Deze vier interim-commissarissen worden op 1 november opnieuw vervangen door de commissarissen die zullen zetelen in de commissie Juncker.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Brussel blijft ‘het land van melk en honing’: EU betaalt interim-commissarissen ieder € 500.000,- voor vier maanden werk

 1. Rob van Marle zegt:

  wat is dit schoftig top op het bot men schaamt zi ch nergens meer voor

  Like

 2. Quit EU and join http://www.efta.int with Norway, Swiss and Iceland !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En nog steeds hoor ik in mijn omgeving hoe zegenrijk de eu is!

  Voor ons -dociele sukkels- is dit weggelegd:
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/werk-inkomen/23010950/__Prinsjesdag__wat_verandert_er_in_uw_portemonnee___.html

  Like

 4. Cathja zegt:

  A-sociaal en gróte schande!!!
  Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  NOG ZIJN WE NIET BEWAPEND ! NOG !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En dit zijn er maar vier van 3600 nuttelozen papiertijgers
   in Brussel !
   Dan ook nog de hele rattenstaart van tienduizenden
   etterbollen uit Straatsburg,Maastricht,Den Haag etc.
   die uit de Europese pot vreten !
   En dit is maar het puntje van de eisberg !
   Het EU Titanic parlament laat een scheet op de infantile
   Europese bewoners die dadenloos toekijken !

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hier ga ik werkelijk van over mijn nek. Ondertussen heeft het communistische kabinet MARX RUTTE, het weer voor elkaar, met laffe gedoogsteun van de Demonen 66, en de CU en SGP. Snotverdomme volgend jaar het eigen risico in de Zorg naar E. 400,- en E10,- per maand extra betalen voor de Zorgpolis. Deze bende in Den Haag sloopt Nederland nu finaal. Maar het feest van hun vrindjes in de RODE VESTING BRUSSEL gaat wel door, mede dankzij de slechtste minister-president die we tot nog toe hebben, de rode MARX RUTTE!

  Like

  • Frerik zegt:

   Tom , ik heb het gehoord., ik weet ook niet net als velen hoe ik straks nog rond moet komen, ook al heb ik een baan. ik ga weer schrijven richting deze vervloekte regering en haal het bovenstaande onderwerp erbij . Als ze niet luisteren, laat ik me gewoon uitschrijven uit de ziekenfonds. De crimineel die dit stelsel bedacht heeft ene hoogervorst had bij de introductie gezegd dat niemand overzekerd zal zijn in nederland. dus als me iets overkomt en ben dan niet verzekerd zullen ze me wel moeten helpen ondanks dat ik niet meer betaal.
   En dan zeggen ze dat we weer voorzichtig positief kunnen zijn omdat het iets beter met de economie gaat. ja hoor het zal wel.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Frerik: 19.36. uur. Helemaal mee eens Frerik. En sinds dat gehele geprivatiseer, begonnen onder de PAARSE KABINETTEN, is de ZORG naar de verdommenis geholpen. Vroeger met het Ziekenfonds en de Particuliere Verzekering, waren deze PROBLEMEN er NIET! Wel heel toevallig he, Frerik!

    Like

   • Cathja zegt:

    Mee eens, @ Frerik! Gek genoeg wisten ze vorig jaar al te vertellen dat de premies in 2015 weer zouden gaan stijgen! Waar baseerden ze die wijsheid op?
    En verder zou ik wel eens uitgezocht willen hebben hoe het komt dat bij onze ooster- en zuiderburen de medische zorg op een goed peil staat, maar de premies beduidend lager zijn! Dat verhaal van die vergrijzing moeten ze maar snel vergeten, want ook in onze buurlanden wonen ouderen. Eén verschil is er wel met Nederland: in Duitsland is een arts die in een ziekenhuis werkt gewoon in loondienst. Dat betekent dat ze geen fouten kunnen maken bij declaraties en zo. Dat coderingssysteem wat in Nederland wordt toegepast moet zo snel mogelijk de prullenmand in, want dit heeft al tot ontelbare ‘vergissingen’ geleid, wat de specialisten echt geen windeieren heeft gelegd, maar wat de zorg onbetaalbaar dreigt te maken.
    Sinds het ziekenfonds is afgeschaft, zijn we er jaar na jaar slechter van geworden!

    Like

 7. Jean zegt:

  Het is reeds 10 over 12 met dat EU krapuul die maar een doel hebben nl. ZELFVERRIJKING over de rug van de werkende Europeanen, de parasieten steunen ze uiteraard want dat is hun kiesvee daarom dat wij nu ALLE vreemdelingen die hier onze veiligheid in gevaar brengen en geen toegevoegde waarde hebben moeten uitsluiten van financiële steun, als dat correct gebeurd zal het dringen worden om hier weg te geraken op zoek naar honingpotten elders.
  Wij Vlamingen en Nederlanders zullen eerst het kiesgedrag moeten wijzigen zoniet wordt het nog dramatischer met alle schadelijke gevolgen.
  Laten we maar starten met de moslims en de verraders onder eigen volk.

  Like

 8. cat zegt:

  Het is kwestie van geoliede netwerken waarin deze luitjes in zwemmen. Niets talenten! “Wie kent wie?”, ons kent ons politiek. Puur eigenbelang. Het is een sociopaten club. Jakkes

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Werk’ natuurlijk tussen aanhalingstekens en iets dat je in een dag kunt doen, maar ja, dan lijkt het niet op werk en dus smeer je het uit over maanden.

  Like

 10. een patriot zegt:

  Ik prijs de dag wanneer de Babylonische paleizen in Brussel, Straatsburg en Luxemburg met de grond zijn gelijkgemaakt.
  De verantwoordelijke graaiers mogen van mij de rest van hun leven in een steengroeve stenen klein hakken.

  Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  een patriot zegt:
  27 augustus 2014 om 18:18

  De verantwoordelijke graaiers mogen van mij de rest van hun leven in een steengroeve stenen klein hakken.

  Ik hoop wel dat ze in zwart wit gestreepte pakken te werk worden gesteld.
  Want we moeten natuurlijk wel kunnen zien dat het om criminelen gaat. Toch?

  Like

 12. Mag ik dat werk ook doen,voor 1 maandje maar?Hoef ik me nooit meer zorgen te maken!Maar ja,dan moet je geen karakter hebben,of een totaal verrot karakter.anders kom je daar niet terecht!

  Like

 13. Avidia zegt:

  Yvonne goede reactie!!!!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  De eu roept dit beeld bij mij op:

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat: 13.04. uur. Bij mij ook, beste tistochwat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s