De immigratieramp: deel 2

Screenshot 30

De spanning tussen autochtone en allochtone leerlingen neem toe. Bijna alle scholen in het voortgezet onderwijs hebben te maken met botsingen tussen allochtone en autochtone leerlingen. Een nieuw fenomeen is de DISCRIMINATIE van autochtone leerlingen op zogenaamde “ zwarte scholen”. Uit onderzoek in het Amsterdams onderwijs blijkt dat onderwijsgevenden steeds vaker geconfronteerd worden met DISCRIMINATIE  van AUTOCHTONEN. Zo wordt in 2007 een leerling van een school in Zuilen weggepest, omdat hij BLANK is en geen MOSLIM. Een directeur van een school in Utrecht stelt: “ Als witte kinderen in de minderheid zijn vallen ze als eerste af, zij zijn minder strijdbaar dan allochtonen”.

Op minstens één basisschool in Amsterdam kan het ONDERWERP “ De boerderij” niet meer besproken worden, omdat dan ook het varken ter sprake komt en dat leidt ertoe dat MOSLIMLEERLINGEN  de boel afbreken. Het meest geruchtmakende incident op een Nederlandse school is  de moord op conrector Hans van Wieren op het Terra College in Den Haag. Hij wordt op 13 januari 2004 vermoord door Murat Demir, een Koerdische Turk. Van Wieren is tevens lid van de gemeenteraad voor D66. Twee dagen na de moord op Hans van Wieren protesteert een dertigtal medestanders van Murat Demir bij de betreffende school. Volgens hen wordt Murat ten onrechte als een crimineel neergezet door de media. De betogers vinden dat Hans van Wieren de moord aan zichzelf te wijten heeft door Murat steeds aan te spreken op zijn wangedrag. De leerlingen hebben op een autoraam een groot papier geplakt met daarop de tekst: “We love you Murat”. Om hun leuzen kracht bij te zetten slaan ze op auto’s.

Op sommige scholen is ook toenemende activiteit van loverboys. Een loverboy verleidt meisjes maakt hen afhankelijk en isoleert ze van hun omgeving. Vervolgens worden de meisjes vaak met geweld tot prostitutie gedwongen. Uit onderzoek blijkt dat 89 procent van de bij Justitie aangebrachte loverboys allochtoon is en dat 60 procent een islamitische achtergrond heeft.

Wordt vervolgd.

(Lees hier deel 1 van “De immigratieramp”)

Bron: “De schijn-élite van de valse munters”.
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Immigratie, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De immigratieramp: deel 2

 1. Pingback: De immigratieramp: deel 2 | Nikontino's Blog

 2. Cathja zegt:

  Wat is ons leven sinds de komst van de massa-immigratie toch op tál van punten zeer verslechterd! Ik kan er woedend om worden dat moslims zich verheven voelen boven ons, Nederlanders, en dat zij bepalen hoe de sfeer op scholen e.d. zal zijn. Zelfs het vermoorden van een docent wordt door dit tuig verheerlijkt! Alles en iedereen moet zich aanpassen, en zo niet, dan volgen er maatregelen! Ik verlang sterk terug naar de jaren ’50/’60 van de vorige eeuw, toen Nederland tenminste nog Nederland was!
  Met alle problemen die er toen waren van dien.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat loverboys allochtoon zijn en dat 60 procent een islamitische achtergrond heeft en de rest heeft zeker een ander buitenlandse nationaliteit ????

  Like

 4. Ik wacht nog steeds op de “verrijking”;althans,volgens politiek Den Haag!Tot nu toe zijn we er alleen maar slechter van geworden!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Heel goed, Tom dat je delen ui het boek van Martin Bosma weer eens naar buiten brengt.

  Ik heb het boek zelf ook. Toch maar weer eens lezen …

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Wachteres: 16.07. uur. Bedankt voor deze reactie Wachteres. Ik zal nu geregeld een stukje over de massa-immigratie schrijven. Ik kan mij namelijk voorstellen, dat niet iedereen het boek van Martin Bosma heeft. Het is belangrijk dat vele mensen deze wetenschap mee gaan krijgen, in verband met onze strijd tegen de perfide islam.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  in de 50 jaren waren ook veel indische jongens hier mee druk bezig.vele worden ook pooier dat is bij ze erg populair. Voor al bij de Embers club in Den Haag.Dat waren grotestads kinderen.Tot op de bot crimineel. Vaak gaan ze ook naar Amsterdam, daar hebben ze hun verbindingen.

  Like

 7. cat zegt:

  Dit is al zolang aan de gang. Gelukkug woon en leef ik in een blanke NL stad/wijk. Maar ik heb enorm te doen met mensen die in een zwarte/moslim wijk (moeten) wonen.

  keihard terug slaan is mijn motto geworden. Al kost het mij een blauwe oog, ik ga meppen.

  Like

 8. Je moet je blanke kind sowieso niet naar een zwarte school sturen. Doen de heren politici namelijk ook niet.
  Ze weten ook dat de kwaliteit van het onderwijs dusdanig slecht is op zwarte scholen.
  Nee, jij wordt straks gediscrimineerd als we ons stemgedrag niet heel snel aanpassen.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik ben zo verdrietig over de stand van zaken, ik kan er niet over uit, dat het zo uit de hand gelopen is. Dit zegt alles wat de regering heeft toegestaan, hebben zij een intellect???? Ik betwijfel het, ze zijn vluchtig. verdiepen zich niet, doen maar wat, ten koste van ons!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ Avidia, ik vind het ook een naar gevoel dat onze overheid er niet meer voor ons is. En de vooruitzichten zijn niet best! Er komt een tijd dat wij als burgers de handen ineen moeten slaan en meer voor elkaar opkomen. Van de kant van de overheid komt alleen maar ellende. Ouderen, gehandicapten, en vele anderen bij wie het geld en het geluk niet komt aanwaaien, zijn de dupe van deze vreselijke regering.
   Daarom kan ik zo terug verlangen naar mijn jeugd (jaren ’50/’60). Er was meer harmonie, liefde en warmte! Nu trekken wij ons het liefst terug in onze huizen, en durven soms de deur niet meer te openen als de bel op een ongewoon tijdstip gaat!
   Wat is er met ons land en volk gebeurd…?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 09.43. uur. Mee eens! Ik ben ook een kind van de jaren ’50. Toen was geluk nog echt heel gewoon. O tempora, o mores!

    Like

 10. Pingback: De immigratieramp: deel 3 | E.J. Bron

 11. Pingback: De immigratieramp: deel 4 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s