De ultieme strijd

Screenshot 6

(Door: Lucas Hartong)

De afgelopen jaren die ik doorbracht in het Europees Parlement lieten haarfijn zien hoe de politieke top omgaat met het conflict in het Midden-Oosten: verwoestend.

De ultieme strijd tussen de islam en het Westen is al een tijdje aan de gang en het Westen is zwaar aan de verliezende hand. Israel is daarin de spil. De westerse politieke en media-elite zorgt ervoor dat een uitspraak van George Orwell opnieuw actueel wordt: “Sometimes the first duty of intelligent men is the restatement of the obvious.” De elite wil echter vooral in eigen wensdenken blijven geloven. Wees dan niet verbaasd dat het tot je eigen ondergang leidt.

Zodra ik in het Europees Parlement het woord Israël of Palestijnen liet vallen werd het stil, omdat ik als enige de kant van Israël belichtte en het storten van nog meer geld in de bodemloze Palestijnse put ‘een volstrekte verspilling’ noemde. Een dergelijk dissident geluid wenste men niet te horen en na initiële boosheid weigerde men simpelweg om het debat aan te gaan. De elite stak, onder aanvoering van socialisten en christendemocraten, de koppen weer als struisvogels in het zand om vervolgens over te gaan tot de wanorde van de dag. Het Westen is namelijk bang. Het Westen wil (kan?) niet meer vechten en verkiest vruchteloze diplomatie onder leiding van vrouwelijke eunuch Ashton om steeds maar weer toe te geven aan de idiote eisen van de Palestijnen. Men stort vervolgens nog meer geld in hun schatkisten, in de ijdele hoop dat daarmee vrede wordt afgekocht. Men verergert slechts de zaak.

Lees verder>>>
(h/t Katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", EUSSR, Islam, Israël. Bookmark de permalink .

16 reacties op De ultieme strijd

 1. Driek zegt:

  Op de website Dagelijkse Standaard las ik een zeer treffende reactie van een zekere Pimsch.

  De sluwe Islam komt van de duivel en slaapt nooit. Hun satan is niet onze satan. Hun god is niet onze god. Hun moraal is niet onze moraal. Het naoorlogse Europa heeft niet alleen een politiek schuldgevoel maar ook een gebrek aan stevige identiteit. Door de secularisatie is het christendom vergeten, uit de mode en weggevaagd. Europa heeft derhave geen religieus antwoord op de Islam. Anders dan in de USA zijn er hier geen harde discussies en tv-programmas waarin de Islam wordt aangevallen met de Bijbel. Het boek van de valse profeet is wel degelijk te falsificeren. Maar dan moet je echt tot de letter gaan en grondig voorbereid zijn.

  Er bestaan geen seculiere moslims. Ze hebben een god die ze moeten vrezen. En wie niet vreest wordt veracht of gehaat. En als moslims vechten halen ze altijd de Islam erbij, al moet die desnoods worden verdraaid door allerlei vieze boekjes van gefrustreerde geleerden uit de voormalige kolonien Pakistan of Egypte. Ze kennen ons heel goed. Veel beter dan wij hen kennen.
  Ze weten dat ze in Europa met anti-racisme en vrijheid van godsdienst en meningsuiting bijna alles kunt bereiken. Ze weten dat ze worden afgeluisterd. Ze weten dat ze met radicale acties de hele politiek kunnen lamleggen. Ze wanen zich leeuwen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Beste Hartong,
  Dat weten wij al jaren maar de nooit verkozen hersenloze en gewetenloze verraders van het EU gedrocht hebben ons verkocht tot slavernij voor oliedollars, gelukkig worden de burgers wakker en zal hun rijk snel verdampen en de boemerang in hun smoelen ontploffen, wat een heerlijk gevoel geeft dat.
  Betreffende dat vuil kutwijf uit G.B., hopelijk komt ze snel een opgefokte moslim tegen….

  Like

 3. janfreak zegt:

  Prima artikel, de auteur slaat de spijker op zijn kop. Het is dan ook onbegrijpelijk dat onze regeerders dit ook niet inzien dat de Palestijnen maar één doel voor ogen hebben, Israël van de kaart te vegen. Zij dulden geen democratie in hun nabijheid, dat vloekt met de islam. En maar jammeren over die arme Palestijnen en ze uit empathie maar veel geld toespelen, het is gewoon een gotspe!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  U leest nu allemaal wie de schuldige zijn !!! Vergeet niet dat je tegenwoordig ook de VVD en D66 onder socialisten moet rekenen en vergeet de Christenen van CDA,CU en SGP niet !!
  Zij zijn schuldig aan de ondergang van Nederland en Europa, onze cultuur en verzorgingsstaat.
  Maar vergeet ook de grootste schuldigen niet, de kiezers, die iedere keer weer op deze vernietigers stemmen !!

  Like

  • Driek zegt:

   @Ja, koddebeier, de grootste schuldigen zijn de kiezers. Nu lees ik dat de VVD weer goed in de peiling staat. Ongelooflijk, wat een dom volk. Ik schaam mij gewoon voor die Nederlanders.

   Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Lucas Hartong heeft mijn volle vertrouwen en gelijk, alsmede het recht om zijn “stelling(en)” aan de deur van het EU parlement te spijkeren!
  Aan zijn journalistiek/politiek en theologisch onderzoek naar waarheid is geen behoefte aan vetgemeste EU parlementairs.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Radicale moslims veroveren grenspost Golan

  Aanhangers van radicale moslimorganisaties als het al-Nusra Front hebben de grenspost Quneitra ingenomen die Syrië scheidt van de door Israël bezette Golan hoogvlakte. Dat heeft het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten vandaag gemeld.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/13828/Burgeroorlog-in-Syrie/article/detail/3726651/2014/08/27/Radicale-moslims-veroveren-grenspost-Golan.dhtml

  Citaat uit voorgaand artikel: Zolang Israël leeft, leven wij.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hamas’ winkelcentrum kan ook wel een likje verf gebruiken:

  Like

 8. Ahava zegt:

  Van een vriendin in Israel ontving ik vandaag deze tekst van een medisch specialist.
  Geef het asjeblieft aan zo veel mogelijk mensen door. Het is wel uit Hebreeuws in het Engels vertaald, maar nog niet in het Nederlands, sorry…
  . . . . .

  This is from a M.D. at Hadassah Hospital in Israel, Dr. Arieh Eldad: A very short read…
  11.08.14 02:16 sakra (translated from hebrew original text)
  The (Muslim) Arab Mentality…
  It is really hard for western society to understand this kind of thinking. It is counter to civilized understanding. The (Muslim) Arab Mentality…
  I was instrumental in establishing the Israeli National Skin Bank, which is the largest in the world. The National Skin Bank stores skin for every day needs as well as for wartime or mass casualty situations. The skin bank is hosted at the Hadassah Ein Kerem University hospital in Jerusalem where I was the Chairman of plastic surgery.
  This is how I was asked to supply skin for an (Muslim) Arab woman from Gaza, who was hospitalized in Soroka Hospital in Beersheva, after her family burned her. Usually, such atrocities happen among (Muslim) Arab families when the women are suspected of having an affair.
  We supplied all the needed Homograft for her treatment. She was successfully treated by my friend and colleague, Prof. Lior Rosenberg and discharged to return to Gaza. She was invited for regular follow-up visits to the outpatient clinic in Beersheva.
  One day she was caught at a border crossing wearing a suicide belt. Her mission was to explode herself in the outpatient clinic of the hospital where they saved her life. It seems that her family promised her that if she did that, they would forgive her.
  This is only one example of the war between Jews and Muslims in the Land of Israel. It is not a territorial conflict. This is a civilizational conflict, or rather a war between civilization and barbarism. Bibi (Netanyahu) gets it, Obama does not.
  Dr. Arieh Eldad
  note: I have never written before asking to please forward onwards, so that as many as possible can understand radical Islam and what awaits the world if it is not stopped.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Een beetje off Topic.
  Westerling wordt beschuldigd van wreedheden die hij in Celebes heeft begaan.Wat hij gedaan heeft is terbescherming van alle andere volkeren (Menadonesen , Toraja’s en Gorontalers, meestal Christenen
  tegen de fanatische Moeslims de Boeginesen. Ze worden ook nu nog steeds regelmatigd een kopje kleiner gemaakt. zelfs kleine school meiden.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Ik wenst de advocatin met de Uilen ogen (Sundanees Molotot), ze wordt ons te duur, wij moeten het betalen, door onze Belastings geld. Ik zal geen tranen vergieten als de Jihadi;s haar een kopje kleiner maakt, ze is nog steeds KAFIR.

   Like

 10. Dekt de lading precies:vrouwelijke eunuch Ashton:grandioos!En ach niet getreurd;ze gaan nu een Europese islam invoeren;worden alle plooien weer recht gestreken,toch?Grrrrrr!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Om misselijk van te worden, waar zijn ze aan begonnen, toen ik klein was was onze deur nooit op slot, mijn oudere broers en zussen konden gewoon ieder moment naar binnen gaan, moet je nu eens doen, voor je het weet heb je een aantal boosdoeners in je huis die niet vriendelijk zijn. Als ik in mijn mooie stad loop en die haatdraag doeken zie lopen, word ik er misselijk van, kennen jullie dat dat iets niet op zijn plaats is. Die Europese Unie moet ook ontbonden worden, en die vreselijke Ashton moet onmiddellijk weg, vreselijk rot wijf. Sorry mensen, ik zit op een kwade stoel, ik kan het wel uitschreeuwen soms (vaak).

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Als Israël het onderspit zou delven, dan is Europa aan de beurt om vernietigd te worden! Dhr. Hartong heeft volkomen gelijk. En WIJ zijn al in 1975 verraden geworden, door de aanname van de Resolutie van Straatsburg, ook wel genoemd ” Oil for Immigration”. En de VVD,CDA,PvdA en D66 stemden VOOR! Ongelooflijk dat de VVD in de peilijgen bovenaan staat. Wat een dom volk zijn de vele Nederlanders toch, WIL men het dan niet weten?

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Indoctrinage dat reeds in de 50 jaren begonnen was?Denk aan de Arbeidsvitaminen die je iedere morgen horen moet of je het wil of niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s