EU-leiders verzinnen “Europese islam”!

Screenshot 33

EU-islam wordt dus niet meer een onmenselijke, wrede ideologie zonder enige compassie of mededogen.  Leugens over een niet bestaande “gematigde Europese islam” zijn een gevaarlijke wapen tegen de Europese volkeren. Op deze manier is bekering tot de “ware islam”, gevolgd door burgeroorlogen door heel Europa, onvermijdelijk…

Moslims kunnen nu hun “ware islam” gemakkelijker aan de oorspronkelijke bevolking opleggen, want EU-verraders staan volledig achter hen. Volgens zogenaamde Brusselse propaganda is de islam is een “religie van de vrede”, “islam is goed, maar ISIS is niet goed” en de echte EU-islam zou niet meer de wreedheid hebben die men gewend is bij de hele islamitische wereld. De “gematigde EU-islam” zal zich binnen 5 jaar bij extremistische islamitische groepen aansluiten waarna er in meerdere grote steden in Nederland een burgeroorlog zal losbarsten, denk aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Lelystad …

Meer dan 30 jaar het beleid van het implementeren van de islam!

Lees verder>>>
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Europa, EUSSR, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op EU-leiders verzinnen “Europese islam”!

 1. Theodoor zegt:

  De EU verdedigt alleen maar het slechte.
  Neem de Euro, een ieder weet inmiddels al wel dat het fopgeld gaat worden.
  Neem de kinderverkrachters in de UK, de uitvoerders, islamisten, zijn nu ineens Aziaten geworden, vraagje hoe zal China dat vinden?

  Like

 2. Jean zegt:

  Nooit of te nimmer zulle wij seculiere westerlingen die barbaarse smeerlapperij tolereren, respecteren of aanvaarden op ons grondgebied.
  Het verraad komende van die EU troep misdadigers is blijkbaar onbegrensd?
  Zelden misdadigers van dergelijk niveau zien vrij rondlopen en zich daarbij ook nog decadentbezig houden met geld stelen voor eigen glorie.
  Europa heeft er nog nooit zo slecht voorgestaan dan de laatst jaren vanaf het oprichten van die misdaadorganisatie volgepropt met zwaar dementerende uitgerangeerde idioten.

  Like

 3. Gooi maar een bom op die dure gebouwen in Brussel;wordt nooit niks meer!Mensen,kom toch eindelijk eens in opstand!En dan bedoel ik niet 1000 man,die keurig met een spandoekje in het gelid lopen.Nee,verdedig jezelf,je gezin,je familie en vrienden,je land!Verdomme,wordt toch eens wakker!Schop deze regering eruit,zeg alles met Brussel,Straatsburg en de hele mieterse boel op en veeg je land schoon.Daarna kunnen we weer opbouwen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De EU waanzinnige……uhh…’leiders’ verzinnen een nieuwe islam, ze snappen niet dat er maar 1 islam is……de sukkels !!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De vraag is of de Mainstream Islamisten het zullen accepteren. Ahmadya , Aleviten, en Sufi’s worden allemaal een kopje klein gemaakt, als ze je tepakken krijgen.Die hebben allemaal na de dood van Mohammed de islam veranderd.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Beste Bert, ik ben het geheel met je eens, wat de inhoud van het artikel betreft. En terecht worden de 5e colonne partijen van de islam genoemd: PvdA,CDA,D66 en het CDA. Het CDA is zelfs zo verrot, dat moslims daar lid van kunnen worden, nota bene van een partij die zich christelijk durft te noemen! Ik noem deze kliek dan ook wat ze zijn: CHRISTENEN DIENEN ALLAH!

  Like

 7. cat zegt:

  Wat mo e t ik hierop zeggen: kansloos. Misschien moeten ze allen een educatie paket Islam aanvragen bij Bill Warren.com. Zou enorm helpen.

  Like

 8. een patriot zegt:

  EU IS LAM, beter dan de andere LAMMEN?
  Dat zullen IS IS LAM, WAHAB IS LAM, SUNNY IS LAM en SHIA IS LAM niet leuk vinden.

  Like

 9. cat zegt:

  k ben totaal geen fan van David Duke, hij is ern anti Isrsel crap, maar de volgende clip is zo fe moeite wasrd om te kijken.

  Genoicide van de blanke ras.

  Like

 10. windwens zegt:

  Ik ga verhuizen zodra dat kan zit ik met mijn kussentje in Bira bij mijn haat boeddhist beter die dan tussen de haat van de Islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s