Hamas: ”Wij voeren oorlog om Jeruzalem te bevrijden.”

Screenshot 3

(Vertaling: Wachteres & Henk V.)

Het doel van de terroristische organisatie Hamas is niet alleen om ons te bevrijden van de blokkade van Gaza, maar vooral om de Joodse staat te vernietigen en om Jeruzalem te “bevrijden”.

Het ware doel van Hamas in de ‘Operation Protective Edge’ – en in de onderhandelingen die mogelijk volgen – is  Jeruzalem te ‘bevrijden’ van de Joden, verklaarde een Hamas-woordvoerder eerder deze week. “Voor ons is de tijd gekomen om te zeggen dat de ware oorlog niet is gericht op het openen van de grensovergangen”, zei Sami Abu Zuhri. “Onze ware oorlog is, als Allah het wil, gericht op de bevrijding van Jeruzalem.” Zijn woorden werden vertaald door het Midden-Oosten Instituut voor Media Onderzoek, of MEMRI.

Hij reciteerde toen “Khaybar, Khaybar al Yahood”, een Arabische uitdrukking die betekent dat Allah zal terugkeren om de Joden uit te zetten (of te doden). Khaybar was een Joods dorp ten noorden van Medina, Saoedi-Arabië, dat in 629 AD werd veroverd door moslims. Menigten die met Hamas-vlaggen zwaaiden, juichten hem toe.

‘Het gaat niet alleen om de blokkade’

“Het leger van Mohammed is aan zijn terugkeer begonnen”, vervolgde hij. “Verzet, verzet. Wij zijn allen deel van het verzet. De oorlog zal doorgaan”, bevestigde Abu Zuhri. “Niet alleen de blokkade wordt echter door onze mensen afgewezen. Ons volk weigert te aanvaarden dat het land vervuild wordt door de bezetter. Daarom verzetten wij ons, met ingang van vandaag, niet om ons voor te bereiden om hier en daar de grensovergangen open te stellen, maar nog veel meer om ons Palestijnse land te bevrijden”, verklaarde hij. “Dit is de waarheid, die [premier] Netanyahu zou moeten begrijpen.”

“We zijn meer vastbesloten geworden om de bevrijdingsoorlog te voeren, om de nederzettingen en het judaïsme te beëindigen, en om ons land en de heilige plaatsen te bevrijden”.

Bron:
http://unitedwithisrael.org

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Hamas, Heilige Land, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hamas: ”Wij voeren oorlog om Jeruzalem te bevrijden.”

 1. janfreak zegt:

  Vooral heilige plaatsen ja, Jeruzalem wordt nergens in de Koran genoemd.
  Je moet maar het lef hebben om te zeggen dat Israël hun grond vervuilt en het bezet, zij zijn het juist die het stukje grond dat ze hebben bezoedelen, doen er niets aan om het vruchtbaar te maken.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Vanavond met verbazing gekeken naar Hollandse Zaken van Cees Grimbergen.
  Wat een flauwe kulpraat. Het oude verhaal. ISIS is zogenaamd niet de Islam.
  Cees Grimbergen stelde zich duidelijk pro Islam op. Schande. Hij moet beter weten.
  Het is zo simpel. Tel de radicale groeperingen bij elkaar op en de wereld in Afrika en Azie staat in brand. Gedurende 1400 jaar was de islam een moorddadige bende met zo’n 300 miljoen doden volgens de geschiedkundigen.
  Als er positieve krachten binnen de islam zouden bestaan, dan zou tegen het moorden geprotesteerd worden. Het blijft echter muisstil.
  NPO moet de ware aard van de islam eens tonen. Dat durven ze niet.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik heb het discussieprogramma ook gezien.
   Van de “islam-partij” kwamen verschillende mensen aan bod, waaronder zelfs een iman. Ieder van hen verkondigde dat de islam nooit iemand zou vermoorden. IS was natuurlijk geen islam.

   Van de “Nederlandse partij” kwam voornamelijk een vrouw van middelbare leeftijd aan het woord. Type: huisvrouw met gezond verstand, maar zonder enige kennis van zaken.
   Op een gegeven moment zei ze zelfs dat de islam toch ook “de tien geboden” had en niemand weersprak dat.

   Er was maar één Nederlander die wel wat van de islam wist. Maar… dat was prof. Berger uit Leiden. Nou, die kennen we wel: vermoedelijk de grootste islamvriend onder de islamisten in Nederland (of is dat De Ruiter uit Tilburg?).
   Hij zei een paar vage dingen.
   NIET dat de IS de ware islamleer verkondigt. Niet dat de islam en dus ook de IS teruggaat op de koran. Noch wat er in dat heilige boek zoal over moord en doodslag staat.

   De hele koran werd niet één keer genoemd, dat is toch bijna onvoorstelbaar in zo’n programma!

   Vroeger vond ik die Cees Grimbergen wel wat, maar toen presenteerde hij discussieprogramma’s die niet over de islam gingen. In de paar programma’s van hem die dat wèl deden, was hij absoluut waardeloos.
   Vooral zijn keuze van deelnemers aan dat soort gesprekken is zeer bevooroordeeld te noemen. Er is nooit iemand bij die de misdadige kanten van de islam kent en die openlijk benoemt.

   Het is een beetje wrang-komisch te bedenken dat alle moslims die in het programma aan het woord kwamen, zonder meer zouden worden vermoord als de IS hier aan de macht zou komen. “Gematigde moslims” worden immers door IS gewoon als ongelovigen beschouwd en dus zonder pardon afgemaakt.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Weerzinwekkend programma van Max (ik ga mijn lidmaatschap opzeggen). Heel grofmazig werden ISIS en de Islam in Nederland aan elkaar gekoppeld, waarbij gesteld werd dat de Nederlandse Islam, op een radicale enkeling na, niets moet hebben van ISIS. Weggelaten werden Islamitische groepen als Hamas, Hezbollah, Boko Haram, Al Qaida. Ook werd weggelaten het al jaren durende en extreme “wangedrag” van jonge moslims in Nederland (de goede en goed geïntegreerde moslims niet te na gesproken). Uiteindelijk kwam op het einde van het programma, zoals steeds in de afgelopen 30 jaar, de conclusie weer neer op discriminatie van moslims en een zogenaamde onwil van de Nederlandse samenleving om zich aan te passen aan de nieuwe cultuur. Het credo werd “we moeten het samen doen”. Geen beste spreekbeurt van Cees Grimbergen (Max).

   Like

 3. Arie zegt:

  Wie zei ook alweer “Er is geen gematigde Islam”

  Like

 4. Peter Pan zegt:

  Het labyrint van magisch denken.

  Wat is er toch met moslims aan de hand, wel het is heel simpel maar er is vrijwel niets meer aan te doen. Alleen outbreeding kan helpen, maar dat is een heel lang verhaal. De volgende reactie raakt kant nog wal tenzij u een goede psycholoog bent en beseft dat ik niks beters weet te bedenken.

  De mens ontwikkelde zijn hersens. De daaruit voortkomende tomeloze creativiteit hield hij zelfs met wetenschappelijke discipline niet meer onder controle. De menselijke geest week steeds meer af van de werkelijkheid, rationaliteit legde het af van magisch denken. Maar let op, want magisch denken kan wel degelijk functioneel zijn. Een voorbeeld:

  1: De basis van het ‘menselijk’ geloof werd gelegd door de eerste Hominiden, die terecht het verband legden tussen inteelt en het eeuwig genetisch voortbestaan van de groep.

  2: Miljoenen jaren later bedacht Homo erectus reïncarnatie in het aardse universum. Wel, dat is magisch denken omdat er geen enkel verband lijkt te bestaan tussen inteelt en reïncarnatie. Magisch denken, maar toch functioneel omdat stamleden voor de veiligheid alleen in hun eigen stam wensten te reïncarneren.

  Dus inteelt diende niet meer om een genetische spiegel van de man achter te laten, maar om de juiste lichamen te scheppen waarin hij later kon reïncarneren. Dus naarmate de mens zijn verstand ontwikkelde legde hij foutieve maar toch alleszins begrijpelijke verbindingen tussen bijvoorbeeld inteelt en aardse reïncarnatie.

  En de rationele verbinding tussen inteelt en genetische immortaliteit verloor het van de band met reïncarnatie. Wat zich hier afspeelt is dat een second reinforcer (aardse reïncarnatie) beter in staat was om de operant response (inteelt) op te wekken. Precies zoals men auto’s beter verkoopt met een halfnaakte dame op de motorkap.

  Maar daarnaast was reïncarnatie natuurlijk de betere reinforcer omdat het individu hierbij wél in leven bleef. Dus u ziet dat magisch denken meestal veel betere higher reinforcers levert. En dat is ook de kracht van religie, het wensdenken van moslims, dat als je het je kan voorstellen, dat het dan ook gaat gebeuren, dat is perfect magisch denken van 4 tot ongeveer 6 á 7 jaar.

  Maar ja, reïncarneren voor perpetual orgasm in de nazaten lijkt leuk, maar de nazaten van je dochter en je nicht zullen niet altijd nog jouw lusten opwekken. Want je bent al je hele leven met je nicht en je vijf dochters geweest, en dan reken ik je zuster Eva even niet mee, en je moeder, daar praten wij niet over. Dus daardoor werd reïncarneren in de stam for perpetual orgasm geen vreugd maar eerder een vloek.

  Dit schrijnende probleem werd magnifiek opgelost door Homo sapiens die 200.000 jaar geleden de tertiaire reinforcer voor inteelt bedacht… u raadt het al: het parallelle universum. Nu werd iedere logische verbinding tussen inteelt en reinforcement verbroken. Want wat heeft inteelt met de hemel te maken? Niets, magisch gezwam, maar uiterst functioneel, dat weer wel. Want door het parallelle universum operant aan inteelt te binden, verkreeg men na de dood talloze verse wilde maagden uit onbekende stammen, de een nog heerlijker dan de ander, soms wel meer dan 72, want dat is perpetual orgasm ten voeten uit. Wel, daar ging de inteelt zweep weer over de nichten, de zusters, de dochters en de moeder.

  Maar… dan had je dus ook geen inteelt meer nodig want je kwam toch niet meer in je eigen stam terug. Hier voltrok zich voor het monotheïsme een vreselijk drama, want als geheim wapen hadden zij alleen het parallelle universum. En kon islam wel zonder inteelt? Neen, want dat instinct was inmiddels aan aardse reïncarnatie gebonden voor wel 3 á 4 miljoen jaar. Inteelt is een instinct in endogame populaties, dat is de assumptie, dat weer wel.

  Wel..dit verhaal gaat maar door en door want Islam verbood het aardse universum en moslims verdrongen het verband tussen inteelt en aardse reïncarnatie en weten nu niet meer waarom zijn hun dochters de keel afsnijden. Maar om een lang verhaal kort te maken is honor killing te zien als een gevolg van mental incest, het suffocating volgen van de jonge moslima door haar vader, die nu niet meer haar lijf maar haar geest hinderlijk penetreert. Mental incest is dus de sublimatie van het verkrachten van je dochter wat in de Paradijs cultuur normaal was maar wat door het monotheïsme terecht verboden werd, enz, enz. Er komt zo geen einde aan verdorie…

  Like

 5. Jan zegt:

  Vind je dat gek? Netanyahu rent voortdurend naar de onderhandelingstafel en iedere keer weer opnieuw gaat hij akkoord met een staakt het vuren terwijl openlijk door Hamas gezegd wordt dat die alleen maar gebruikt wordt om zich te hergroeperen en zich opnieuw te bewapenen. Wedden dat straks dat hele geleuter op twee staten weer begint. Terecht dat de Israëliërs laaiend zijn op zijn op Netanyahu vanwege dit softe gedrag temeer daar hij het belangrijker vindt dat levens van de vijand gespaard worden vanwege de ‘burgers’, ten koste van het eigen leger. Netanyahu moet weg, heeft geen visie en er dient iemand te komen met de instelling die Khane destijds had: de vijand tot de laatste liquideren en geen medelijden met ‘vrouwen’ en ‘kinderen’.
  Wat wordt nu gezegd in Israël? Dat zij de oorlog verloren hebben en terecht.

  Like

  • Jan zegt:

   Majority of Israelis Think Israel Didn’t Win Gaza Operation

   Even as Prime Minister Binyamin touted a “great military and diplomatic achievement” against Hamas on Wednesday night, a new poll showed the Israeli public overwhelming disagrees with his assessment – and overwhelmingly disagrees with his leadership.

   The poll, which was conducted by Shiluv Millward Brown and iPanel for the Hebrew-language Channel 2 news site, found that a full 59% of Israelis felt Israel did not win in Operation Protective Edge. A paltry 29% said the operation was an Israeli victory.

   A decisive majority of the public, 54%, opposed the ceasefire which Netanyahu unilaterally sealed with the terrorist organization Hamas, using a technically to avoid putting the deal up for a Security Cabinet vote. Only 37% supported the ceasefire.

   Former MK Dr. Michael Ben-Ari picked apart Netanyahu’s leadership of the operation on Tuesday night, slamming him for “holding negotiations under fire with a gang of terrorists” – something which Netanyahu swore he would not do a mere two weeks ago.

   Ben-Ari likewise quoted Netanyahu, who referenced the Islamic State (IS, formerly ISIS) terror group in Iraq and Syria saying “Hamas is ISIS, ISIS is Hamas.” Following through on Netanyahu’s comparison, Ben-Ari said “that means that Netanyahu held negotiations with ISIS.”
   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/184490#.U_6yeca-1b0

   Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Praten over vrede met Hamas?

  Like

 7. Wachteres zegt:

  “Dit is de waarheid, die [premier] Netanyahu zou moeten begrijpen.”

  Netanyahu begrijpt heel goed wat de bedoeling van Hamas en van de islam is ….. de totale vernietiging van het Joodse land Israël en van het Joodse volk.

  Onbegrijpelijk en misdadig dat meer en meer linkse gedrochten dat blijkbaar niet [willen] begrijpen en daarmee Israël afvallen.

  Niet alleen laten zij Israël in de steek, maar ook hun eigen land en cultuur. Het wordt wel vaker gezegd:

  Israël is het enige en het laatste deel van ons, het beschaafde Westen, dat nog een buffer is tussen ons en het barbaarse Midden-Oosten. Kijk wat daar dag in dag uit gebeurt; wreedheden tegenover andersdenkenden die met geen pen te beschrijven zijn en die ver boven ons voorstellingsvermogen gaan.

  Als Israël zou zijn verdwenen, dan zijn wij aan de beurt. Dat veel cultuurbarbaren en landverraders dat niet willen zien, blijkt wel uit het feit dat zij niet of nauwelijks protesteren tegen deze gruwelijkheden, maar liever hun verontwaardiging richten op een land dat, terecht, haar eigen volk beschermt tegen een wel zeer boosaardige, ontaarde vijand.

  Of mogen wij ons zelf misschien ook niet verdedigen als het zover komt?

  Die indruk wordt nu al gevestigd, als zij ons verbieden om maar enige kritiek te hebben op de islam. Is dat de achterliggende reden waarom jullie zo tekeer gaan tegen iedereen die wil waarschuwen tegen de islamitische vijand?

  Een vijand die duizenden malen wreder en verwoestender is, en dat dus ook voor ons zal zijn, dan de nazi’s ooit zijn geweest.

  Maken jullie in feite al deel uit van deze barbaarse cultuur en willen jullie in diepste wezen dat onze westerse landen en onze volkeren islamiseren?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De bedoelingen van Hamas, en de MOSLIMS wereldwijd zijn zo klaar als een klontje; WERELDOVERHEERSING!

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De VN WILLEN gewoon dat Islam gaat heersen. Die zeggen nooit wat over de mensonterende omstandigheden van het leven onder Sharia, hebben kwalijk wat gezegd over ISIS’ slachtpartijen.

  Like

 10. john zegt:

  Zou het kunnen dat achter de softe houding van Netanyahu een plan zit ? Hij weet toch als geen ander dat binnenkort het staakt het vuren wordt gebroken door hamas ? Gaat hij er de volgende keer met volle kracht tegenaan ? Ik hoop het !

  Like

 11. Dot zegt:

  PRIME VOOR TERRORISME: 5 300 USD VOOR ELKE ZELFMOORDAANSLAG.

  Hier is een uittreksel uit een rapport dat vandaag ontvangen van Brigitte Gabriel, oprichter van ‘Act! Voor Amerika, “worstelen met alle macht tegen de islamisering VS en doceerde, full house, in het hele land zonder imam kan alles doen, omdat aan deze kant van de Atlantische Oceaan, de juiste vrije meningsuiting wordt gerespecteerd door alle rechtbanken .

  Voor de originele Engels tekst, klikt u op de link aan de onderkant van het artikel.

  (Deze tekst, overgedragen door Brigitte Gabriel, wordt gewonnen uit een artikel van freelance journalist Sharyl Attkisson, die een grondig onderzoek naar de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Benghazi gemaakt, Libië, 11 september 2012 Sharyl Attkisson s is snel te bekijken afgedankt door zijn bazen bij de CBS televisie netwerk voor het zoeken naar de waarheid. Never mind, niets intimideert deze reporter die net publiceerde een groot artikel op de betalingen die door organisaties “van liefdadigheid “Middle Eastern families van daders van zelfmoordaanslagen).

  ” Voor de eerste keer, opvallende details bekend gemaakt over de miljoenen dollars uitgekeerd door charitatieve organisaties in het Midden-Oosten om islamitische terroristen en hun families.

  Het geld werd gebruikt om terroristen en hun families te belonen na aanslagen op Israëli’s en Amerikaanse burgers een bezoek aan Israël tussen 2000 en 2005 tijdens de tweede Palestijnse opstand.
  Bewijs werd gepresenteerd vandaag (26 augustus 2014) in een studie bij een federale rechtbank in New York. 300 Amerikaanse burgers beweren dat de bank “Arab Bank” heeft, heel bewust die fondsen aan terroristen en degenen die hen financieren, in strijd met de anti-terrorisme van de VS. De Arab Bank ondersteunt het niet willens en wetens te helpen terroristen.

  De bank documenten blijkt een ingewikkeld systeem waarin Amman, Jordanië Arab Bank fungeert als een centraal punt. Sommigen noemen dit Israliéens bank (1) “Grand Central Station van de financiering van terrorisme.”

  Zo bank documenten blijkt dat een tiental goede doelen in het Midden-Oosten, die banden heeft met de terroristische groep Hamas en andere radicale islamitische groeperingen, stuurde 32 miljoen dollar aan de Arab Bank tijdens de tweede opstand. Het geld, zo lijkt het, werd betaald aan de nabestaanden van zelfdoding en andere Palestijnen die uit daden van terrorisme tegen de Joden uitgevoerd.

  Een ander goed doel, de “Saudi Committee” (Saoedi-commissie) om deze opstanden, verdeeld sommige $ 100.000.000 via Arab Bank ondersteunen. De analyse van de verslagen van de bank die door de klagers geeft aan dat een deel van deze fondsen, tot $ 32.000.000 in contanten werd uitgekeerd aan de martelaren en hun familie, met inbegrip van de families van zelfmoord, de rest betaalde andere goede doelen gecontroleerd door Hamas. ”

  Natuurlijk, de raadsman van Arab Bank stelde het geval te zeggen dat de Saoedische commissie was een legitieme humanitaire groep, etc … Kom op! Dit leest, is het niet passend zou zijn om een ​​zoekopdracht te doen, zo niet een enquête, bijna zo’n 2.500 moskeeën en meer dat “bloeien” op de zeshoek om herziening van hun financiën en, waarom niet, hun mogelijk “donaties” aan goede doelen, omdat, waarom dan niet van mening dat de premies binnenkort zal worden aangeboden aan de families van ‘martelaren’ die de bank zal breken in het midden van de drukte “souchiens”? Dat is waarschijnlijk ernstige gedachte …

  http://www.actforamerica.org/index.php/learn/email-archives/3125-paycheck-for-terrorism-5300-for-suicide-attack

  Jack, een expat die oude land houdt

  Like

 12. Leo zegt:

  Eens zullen wij strijd moeten voeren om Nederland te bevrijden.
  Dat zal een rechtvaardige strijd zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Leo: 11.59. uur. Beste Leo, met een bevolking die op PRO ISLAM partijen blijft stemmen, zoals PvdA,CDA,VVD,D66,GL,SP, om de voornaamste te noemen. Gelooft U dat zelf?

   Like

   • Leo zegt:

    Met wij ! bedoel ik natuurlijk de rood-wit- blauwe Nederlanders. ( Daar zijn er ZAT ZAT van. Zij zullen zich vanzelf op korte termijn verenigen en de getinte en rooie sjit uitbannen.
    Zeker weten !
    Nog maar een kwestie van dagen en uren.
    Het lontje wordt bij hen in een rap tempo STEEDS korter.

    Like

 13. Henk.V zegt:

  Geen Hamas geneuzel meer over het boze leger en de vreselijke luchtmacht van Israël die Gaza pesten. De westerse wereld stonk in ”het verschrikkelijke slachtoffer drama ”en reageerde op de de klaagzangen van Hamas met enorme steunbetuigingen en verregaande verkettering van het land dat gebruik maakte van haar RECHT op zelfbescherming.
  Golven van pure Jodenhaat overspoelden de wereld en politiek correct ging daar volop in mee.

  Dat pleitte niet voor de intelligentie en het morele niveau van het westen, dat geacht wordt om het verschil te weten tussen waarheid en leugen.,
  Dit dwepen met Hamas was een dieptepunt in onze westerse beschaving, omdat het aangeeft dat het een klein kunstje bleek te zijn de linkse meute zich in slagorde te laten opstellen achter de islamitische criminelen die Israël willen vernietigen.

  Het verdwaasde linkse Westen STEUNT de meest intensieve vorm van Holocaust dat ooit is beraamd.
  Deze politieke opstelling noem ik PERVERS>

  En nu iedere gutmensch zijn of haar hysterische plaats heeft gevonden in de slopersbendes die de RECHTSTAAT ISRAËL willen opdoeken en haar Joodse inwoners erbij, heeft Hamas moed gevat en de terroristen zeggen nu onomwonden waar het ECHT om gaat.

  En wat hoor ik nu uit de monden van politiek correcte gepeupel?
  Kreten van ”SCHANDE! SCHANDE! NOOIT MEER EEN HOLOCAUST”?

  Politiek links, van hoog tot laag- ZWIJGT.
  De schaamte heeft men al lang achter zich gelaten.Maar wie zwijgt stemt toe!
  De ultieme perversiteit waar het Westen zich schuldig aan maakt.
  Het politiek correcte Westen kan dus nog dieper zinken, regelrecht de poel van het verderf tegemoet.

  Ieder volk met zin voor waarheid en rechtvaardigheid en met voldoende moreel besef zou NU in totale opstand moeten komen om iedereen van zijn of haar haar plaats te verwijderen die nog sympathie opbrengt voor de doelstellingen van de barbaarse, moordlustige club die Israël naar het leven staat..

  Nog nooit waren er zoveel potentiële moordenaars in ons midden en door WIE of WAT laten zij zich CONTINU inspireren????
  Allicht, de Hamas moordmachines worden natuurlijk NIET geïnspireerd door hun geloof..De islam brengt louter vrede.

  Daarom verwerpen de vaderlandse moslimgemeenschappen over de hele linie -vanzelfsprekend in volledige stilte!- de intenties van Hamas, nietwaar ?

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘DE JOODSE SAMENZWERING’ , Van z.l.G.Ph.MOK, in NIW 3.2.2006!!! NRC-Handelsbladvabn vrijdag 27 januari bevatte. In de vorm van een pseudo-gtje op de voorfinancier ruimschoots…het…walgelijkste…antisemitische…krabbeltje v.d…laatste decennia in Nederland. Onder een poppetje stond over HAMAS de gekst: ‘ Ik wil wel met ze praten maar ik ga niet met de bus’. of dat nu slaat op Israëli’s’ of .de Jood in het algemeen, zonneklaar is dat het verwijzen naar de in de joodse staat geëxplodeerde autobussen en daamee naar…vele…dozijnen…dode…Joden, door de tekenaar lollig wordt gevonden.
  Diezelfde week herdachten …de …Verenigde Naties…bij wijze van inderdaad hardnodige ‘inkeer’ de Sjoa, en vond..in …A’dam…de…jaarlijkse…..Auschwitz-herdenking plaats. Dat de redactie …van…’kwaliteitskrant’ ?.. .’ NRC-Handelsblad daar met dit ‘witzje’ een geheel eigen bijdrage leverde is een dusdanig schandaal dat ik er even speciaal de aandacht op vestig………..Afgezien van dit ellendige symptoom dat past bij de bittere opmerking in. ..de Jerusalem Post…enkele weken geleden, dat ‘antisemitisme klaarblijkelijk …weer…in de mode is’, ( gezien de onderscheiding ‘voor de film ‘ Paradise now ), hebben de Pa-kiezers zichzelf nu in het kielzog van Iran opgezadeld met een v.d.allermiserabelste regimes ter wereld………..Goed, HAMAS heeft 76 zetels veroverd en daarmee net niet de tweederde meerderheid,die nodig om alle wetgeving in de PA terstond te vervangen door het HAMAS-HANDVEST, maar wie meent dat zo’ formele handicap nog enige betekenis kan hebben loopt met zijn hoofd in de donderwolken. Niettemin berust de bewering van Barry Rubin,hoofdredacteur van The Middle East REVIEW of International Affairs Journal,dat er met daverende overwinning van Hamas.’een heel nieuw tijdperk’ is aangebroken,ook op een illusie. Want er ISAF fond weinig nieuws onder de zon……………Het is overbekend dat PA-president Machmoed Abbas een NOTOIRE ANTISEMIET is en een HOLOCAUST-ONTKENNER.Alleen het feit dat hij en zijn van J.Arafat( jemach shemo)geërfde Fatach-beweging HAMAS ..goed genoeg achtten om aan het verkiezingscircus als serieuze partij mee te doen maakt al duidelijk dat hij geen seconde heeft getild aan beginselen en doelstelling van deze FUNDEMENTALISTISCHE-islamitische TERREURBENDE…Wie de jarenlange campagnes van Hamas,Islamitische Johad en andere bewegingen binnen de PA,de Fatach El Aksa Martelaren Brigades incluis,via de Palestijns-arabischepers en televisie heeft gevolgd,weet dat Joden daarin steeds als .zonen van varkens en apen’ zijn afgedaan,dat Arabische kinderen zijn volgegoten met virulent antisemitisme als dat van Hamas met de volledige’zegen’ v.d.palestijnse Autoriteit. ……………GELDELIJKE BELONINGEN…voor…de…familieleden…van…zelfmoordmoordenaars,onder meer uit Amerikaanse en EUROmiddelen,bekrachtigen en hielden dit in stand. Wat dit betreft kan er met Hamas aan het roer in de PA niks veranderen. De ‘wereldvisieie’ van Hamas is dezelfde als die van Arafat en van Abbas:niet ALLEENHEERSCHAPPIJ op het vernietigen van het Joodse volk EN het JOdendom,maar ook uitgaande v.d.aloude beschuldiging dat ‘de Joden met hun geld alles doen om te komen tot wereldheerschappij. Dat het platvloerse RTL4-programma RTL Boelevard deze’visie’ een week geleden ook ten beste gaf door bij wijze van ouwe antisemitische rotmop het Huis De Rothschildvan dit streven te betichten,meld ik volledigheidshalve nog even . In artikel 22 van ..het Handvest van Hamas citerenstaat letterlijk:’ zij( de Joden,M) streefden naar het vergaren van grootscheepse materiele rijkdom die zij aanwendden ..voor..de..verwezenlijking..van..hun..droom. Met hun geld hebben zij de controle gekregen over de wereldmedia,nieuwsagentschappen,de pers,uitgeversmaatschappijen,radiostations,en meer.
  Met hun geld hebben zij gestookt om revoluties teweeg te brengen in verschillende delen van de wereld(…) Zij zaten achter de Franse revolutie,de communistische revolutie en de meeste revolutie(…) Met hun geld vormden zij geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaarij,Rotary Clubs,Lions en andere(…) om de zionistische doeleinden te bereiken’.( Terzijde;ik ben Jood,journalist EN Rotarian,ketje nagaan…) J.Arafat cum suis hebben herhaaldelijk gemeld hetzelfde wolven. Alle met veel steunbalk allerlei regeringen geschapen kansen tot vestiging van een eigen Palestinaatje hebben zij afgewezen,slechts werd de aangedragen hulp misbruikt in het kader van grootschaapse corruptie. Zo gezien is het geen wonder dat de Arabische bevolking die allengs meer aangewezen is geraakt op de liefdadigheid van Hamas bij alle terreur tegen..ISRAEL…heeft…bedreven,..nu het misprijzen..voor Fatach heeft. ‘ vertaald.’ In adhesie voor Hamas …In wezen is de PA steeds een paskwil gebleven,zij het’een dodelijke. Daaraan gebied te offerenen en er Joden voor uit hun huizen te jagen is een glashelder bewezen vorm van zwichten voor antisemitisme en een uiting van allergevaarlijkste illusionisme.############################

  Like

 15. Jan zegt:

  Iran onthult nieuwe , wereldwijde joodse samenzwering: Krav Maga

  An Iranian news site affiliated with the Revolutionary Guards has warned this week that Israel is spearheading a potentially dangerous global plot to spread the Krav Maga martial art worldwide.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Iran-news-site-warns-of-Israeli-global-krav-maga-conspiracy-374862?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Like

 16. Jan zegt:

  De elite, trainingsvideo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s