Jezus is een moslim en antisemiet

Screenshot 8

Abbie Chalgoum

(Door: Weethetwel)

In de Limburgse plaats Tegelen worden iedere vier jaar de passiespelen gehouden. Het lijdensverhaal van Jezus aan het kruis wordt dan nagespeeld. Voor de voorstelling van 2015 dacht de organisatie in zijn goedmenschelijke domheid eens iets echt multicultureels te doen en selecteerde voor de hoofdrol  van Jezus uit een groep van 100 kandidaten een moslim. En niet zo maar eentje, maar een rasechte antisemiet. Een waarlijke God(t)spé. Wellicht kan de naam van het speciaal hiervoor gebouwde openluchttheater “De Doolhof” nog veranderd worden in “Mijn kleine Palestina”.

De man in kwestie heet Abbie Chalgoum en zijn belangrijkste bezigheid is op de sociale media anti-Joodse propaganda te verspreiden. Daarnaast is hij op het eens zo respectabele Valuascollege te Venlo aangesteld als leraar economie. Vanuit die functie probeert hij zoveel mogelijk van zijn leerlingen op zijn Facebook-pagina te krijgen om ze met zijn hetze en propaganda te vergiftigen.  Om lekker tof over te komen, is zijn naam Abdel of Abdullah aangepast naar Abbie. Zijn economische denkbeelden gaan niet verder dan het boycotten van Joodse producten. “Hier nog een lijst van producten die je moet proberen te vermijden”, schrijft hij vanuit zijn voorbeeldfunctie als leraar aan zijn volgelingetjes op Facebook. Dan volgt een lijst van zowat alle westerse bedrijven, waarbij je je afvraagt wat de kinderen dan nog wel mogen kopen. Zijn geliefde Palestina produceert vooral bomgordeltjes en krakkemikkige raketten, dus dat is ook geen aanrader.

Soms zijn er wel eens leerlingen die tegen zijn denkbeelden ingaan. Dat is aan Abbie niet besteed. Als de discussie te moeilijk wordt, heeft hij een soort alter ego (zijn broertje), die hem te hulp komt. Die kapt de discussie dan af met een oneliner als: “Steek die rood-wit-blauwe PVV- dildo van je maar in je anus”. Daar heb je als leerling natuurlijk niet van terug.

Abbie is niet echt consequent. De meeste technische ontwikkelingen op het gebied van internet zijn tegenwoordig Israëlische uitvindingen. Hij zou kunnen besluiten om het internet (Facebook, Marc Zuckerberg!) niet meer te gebruiken. Zou goed zijn voor de geestelijke volksgezondheid. Hij zou een enkele reis Palestina kunnen boeken om daar te helpen bij de opbouw van het land, maar die moderne vliegtuigen zitten boordevol Israëlische technologie. Dan rest hem slechts de benenwagen met zijn ezel en zijn geit. Nee, vanwege het “goede economische klimaat”  lijkt in Nederland blijven toch de beste oplossing. Hier kan hij zijn droom toch ook verwezenlijken.

In theater “De Doolhof” (wat een toepasselijke naam: Dolen is Dwalen) wordt hij avond aan avond aan het kruis gespijkerd en kan dan vanaf de Calvarieberg heerlijk neerkijken op  het domme Joodse volk dat niet in de gaten heeft dat hij door een godswonder (anders dan bij ISIS) de volgende dag toch weer springlevend is. En dat allemaal in zijn eigen kleine Venlose Palestina. Het wonder zou nog groter worden als God besloot hem op de laatste avond na een zinderende finale gewoon te laten hangen.

Bij het Valuas-college hangt hij inmiddels ook. Op het bord van vertrokken leraren. Aan de Hollandsche dijk gezet.

Screenshot 9

Door:
Weethetwel
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, cultuurrelativisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

31 reacties op Jezus is een moslim en antisemiet

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  DE HUFTER HEEFT EEN BAAN NU IN HEEMSTEDE EN EEN HUIS IN A’DAM & NEDERLANDSE VRIENDIN, NOU DAN WETEN WIJ HET WEL… HEB EVEN GETWITTERD:
  @geertwilderspvv TEGELENSE PASSIESPELEN KIEST ONTSLAGEN MOSLIM&ANTISEMIET vr JEZUS https://www.facebook.com/abbiechalgoum HEEMSTEDE http://wp.me/p1O7aM-i34

  Like

 2. janfreak zegt:

  Kunnen ze hem niet met vergiftigde spijkers op dat kruis vastnagelen. Eens kijken of hij dan er ook weer vlot van het kruis afkomt.

  Like

 3. cat zegt:

  Sukkel. Ik heb nog nooit een zo’n diepe haat gehad als nu ! tegen de Islam, Koran enz.
  Moslims zijn de grootste schorum die deze mooie planeet bevuilen.

  Jezus Christus, Zoon van God, is niet de jezus van de smerige Koran.

  Ja, jongen zeg ik: op een dag zal je voor Hem moeten knielen en zeggen dat Jezus de Heer is.

  lul !!.. zo genoeg van hun moslim geleuter.
  vernieteging zie ik als enige oplossing. Weg…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @cat: 17.16. uur. Kan mij heel goed inleven in uw reactie cat.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, hoe ze daar nou weer bij komen…. Het lijkt wel een verlate echo van de vernieuwingsbeweging ‘Septuagint” in de jaren ’70!
  Van hèn moest het hele oude katholicisme eveneens op de schop. De meest in het oog lopende acties hebben ze ondernomen! -Geen spat opgeleverd, trouwens….Nou, ja, het aantal katholieken is natuurlijk afgenomen, dàt wel. Maar eigenlijk was dat juist niet hun bedoeling…..
  De vernieuwingen die ze voor ogen hadden, zijn er niet gekomen.
  Weliswaar is duidelijk, wat de organisatie van de Passiespelen hier mee voorheeft, -simpelweg vasthouden aan de multikul- maar dan is het me nog een raadsel, wat die KNUL nou eigenlijk ertoe beweegt, dee rol te aanvaarden…..
  Laat ze maar uitkijken: Straks is het hem er om te doen, de boel in de war te schoppen. Op welke manier dan ook!

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Waarom laten we Jodenhaters vrij rond lopen?

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Het lijkt mij niet onmogelijk dat er een van de Romeinse soldaten is die geen rubberen nagels gebruikt om Jezus aan het kruis te hangen maar echte! En dan om de lijdensweg nog langer te maken zorgen dat hij helemaal cold turkey aankomt. Dan hangt daar een rillende en schuimbekkende Messias aan het kruis, eentje die echt vergaat van de pijn, een soort method acting dus.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De doorgedraaide groep Moraalridders zijn de ECHTE Landverraders!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Wat een vuile rotzak, maar ja, kijk eens naar die smoel, zo kijken al die rotzakken je aan, maar we zijn wel goed om ze te onderhouden, handje ophouden is blijkbaar niet te min, en vuile handen krijgen ze er ook niet van. Ik ben voor het stoppen van uitkeringen tegen dit volk, laten ze maar naar hun eigen land gaan, ik wil er niet aan mee betalen. Alles is mis in Nederland, waar is ons mooie land gebleven, onze vreedzame samenleving??? Alles is verloren gegaan door die misselijke import van mensen die tegen ons zijn maar wel smakelijk van ons eten, EET SMAKELIJK ondankbaar volk!!!!

  Like

  • Ezra zegt:

   Vergeet niet dat de joodse burgers in europa zijn vernietigd met medewerking van regeringen. Toen de “wederopbouw” in volle gang was hebben regeringen zelf moslims werkcontracten aangeboden om in hun land te komen werken.

   Like

 10. lucky bee zegt:

  Je kan zeggen wat je wilt zijn aanwezigheid hier bij ons is een belediging voor onze God.Het is tegen de 10 Geboden Exodus vers1-26

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Een moslim zal NOOIT kunnen tippen aan JEZUS !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Tempelier: 13.21. uur. Dat is de absolute waarheid. Het verschil tussen Mo de PEDOPROFEET en JEZUS;
   Jezus; Barmhartigheid, mededogen, liefde.
   Mo en de ISLAM: HAAT,ONDERDRUKKING,VERKRACHTING, en MOORD en DOODSLAG.
   Zo zit het in elkaar, Tempelier.

   Like

 12. Jean zegt:

  Ziet men een moslim in ons land of in het buitenland, altijd in een dreigende houding en door achterlijken van hier wordt daar rekening mee gehouden!
  Hoe laf kunnen mensen toch zijn, van politiekers weten we dat wel maar dat burgers in die smerige levensgevaarlijke val trappen is er zwaar over.
  Moslims horen niet in onze gemeenschap thuis en wij zullen ze ook nooit het gevoel geven zich hier thuis te voelen. WIJ WILLN GEEN BARBAREN IN ONZESAMENLEVING.
  Hopelijk wordt de smeerlapperij tegen 2016 uit heel Europa gekegeld zoniet stan er zware tijden te wachten voor het politiek verraders tuig.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Ik bid voor een wonder, dat Abbie door het passiespel, tot inzicht komt.

  Like

 14. Furry zegt:

  christenen zijn knettergek dhimmitude volk, die rijp zijn voor onthoofding. Want ze moeten van hun vijanden houden (gek), en moeten de andere de wang toe keren (gek) en moeten hun naaste lief hebben (gek), en nog meer als zijzelf (knettergek).

  Een zelfmoord cultuur, die de grootmoeder is van het communisme, en de voorouder van multiculti en multiracial.

  Like

 15. Furry zegt:

  Dit kop zeg het allemaal. Arrogant. Die Nederlandse vriendin die moet vast klappen krijgen om bij zo’n lelijkerd te kijken. Lelijk half neger met doorgetrokken wenkbrauw.

  Like

 16. Ezra zegt:

  Ik merk op dat bijna alle reakties een pissige ondertoon hebben en men wijst naar subculturen behalve hun eigen belangen. Die volgens mij niets met het stukje te maken hebben. Geen antisemitisme anymore.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s