Ministerie van Buitenlandse Zaken van Iran feliciteert Hamas-regime met “overwinning” op Israël

Screenshot 31

Barones Catherine Ashton, chef Buitenlandse Zaken voor de Europese Unie, en Mohammad Javad Zarif (r.), sinds 15 augustus 2013 de minister van Buitenlandse Zaken van Iran, kunnen het zichtbaar goed met elkaar vinden. Beiden willen het vel van Israël en dan worden er binnenskamers flinke complotten gesmeed hoe de Joodse staat diplomatiek (Ashton) en fysiek (Zarif) van de kaart moet worden geveegd.

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif heeft heden, woensdagochtend 27-08-2014 het Hamas-regime in Gaza gefeliciteerd met de klinkende overwinning op de Zionistische Entiteit, een eufemisme voor een bepaald land-wiens-naam-men-niet-uitspreekt, Israël dus.

De boodschap van het Iraanse buitenlandministerie aan het Palestijnse volk in het algemeen en aan de terreurgroepen van Gaza in het bijzonder die het al jaren financieel steunt, logistiek helpt en voorziet van wapens, raketten en knowhow, luidt als volgt:

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hamas, Iran, Israël, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ministerie van Buitenlandse Zaken van Iran feliciteert Hamas-regime met “overwinning” op Israël

 1. koddebeier zegt:

  Moet dat nou een foto van Barones Catherine Ashton, chef Buitenlandse Zaken voor de Europese Unie, dat ziekelijke inteelt wijf. Een walgelijk stuk mens met een IQ 10, net als de rest van de EU.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een vuil rotstelletje leugenaars!! Het regime in Gaza heeft niet gewónnen, maar verlóren! Hoeveel levens heeft Israël verloren in dit conflict, en hoeveel doden zijn er gevallen in Gaza? Als op jouw grondgebied zeer veel gebouwen compleet in puin liggen, en jij zelf duizenden raketten hebt afgevuurd richting de vijand, die amper schade hebben toegebracht, voel jij je dan tóch de winnaar? Vreemde winnaar. Als Israël gewild had, was de hele Gazastrook met de grond gelijk gemaakt. Dat Israël dit niet heeft gedaan, bewijst dat zij wat beschaving betreft torenhoog boven de ‘Palestijnen’ uitsteken.
  Dat feest daar in Gaza is een regelrechte aanfluiting, net zoals de ‘felicitaties’ uit Iran! Dat dit land een felicitatie stuurde was te verwachten, maar de misselijk makende houding van ‘barones’ Ashton verdient minachting! En dat mens zit in de ‘regering’ van de EU?
  Je zult maar door zo’n stelletje ‘geregeerd’ worden!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziek word ik van die eeuwige RODE MISLEIDING, dat Israël als agressor wordt benoemd. En dat vieze RODE GEDROCHT ASHTON, laat zien hoe pervers de smerige Ellendige Unie, in werkelijkheid is. Leve Israël!

  Like

 4. Jean zegt:

  Men moet achterlijk zijn of…boze plannen hebben anders gaat men niet met dergelijk achterlijk kutwijf aan tafel zitten;
  Wat voor een troep lafaards is die EU bende toch.

  Like

 5. Israel had nooit moeten stoppen;niet voordat alles in Gaza met de grond gelijk was gemaakt.Hamas heeft nu tijd[en krijgt geld!!!]om op te bouwen.Daarna beginnen ze gewoon weer opnieuw!Met volle kracht er tegen aan!Dom,dom,dom!Dan maar niet beschaafd,maar ze hadden daar nooit in moeten trappen!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Graag een hele grote balk door, uuh ik bedoel voor die kop van Ashton haar aanblik geeft mij overtollig maagzuur.

  Like

 7. Jelle R zegt:

  Ik kan die lelijke rotsmoel van dat kutwijf van een Ashton niet meer zien! Gelukkig dat ze dadelijk het toneel verlaat

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Wij worden door zulke stelletjes geregeerd.geen baron of barones maar die belazeren ons net zo als deze . De adels die bij ons rond lopen zijn zo wie zo parvenue naar Napoleons genade.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s