PVV: zorgpremie moet juist omlaag

Screenshot 15

De zorgpremie stijgt volgend jaar met tien euro per maand. Dat bevestigt een bron rond de begrotingsbesprekingen aan BNR, na een bericht in het AD. De PVV vindt dat de premie juist omláág moet.

“De zorgverzekeraars hebben voor zo’n 4 miljard euro aan overtollige reserves op de planken liggen. Dan is het niet meer dan normaal dat dit geld wordt terugbetaald aan premiebetalers. Als ze dat doen, dan zou de zorgpremie omlaag kunnen met 350 euro”, zegt Reinette Klever, Tweede Kamerlid voor de PVV.

PVV normale grootteLees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Overheid, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op PVV: zorgpremie moet juist omlaag

 1. Cathja zegt:

  Dat ons een oor wordt aangenaaid weten we al heel lang. Nu heeft de werkgever zogenaamd weer teveel bijgedragen en dat moet gecompenseerd worden. Wij hebben ook …..tig redenen om gecompenseerd te worden voor jaarlijks koopkrachtverlies, maar de overheid geeft ‘niet thuis’. Ze geven het geld liever aan de alles eisende gelukszoekers dan aan onze eigen burgers.

  Like

 2. cathari a zegt:

  Ik vind Geert Wilders en de PVV erg stil op dit moment. Ik zou graag meer van hen vernemen inzake Schilderswijk, IS, de malloot hafsia…. ik heb t gevoel dat a dere partije publicitair aan de haal gaan met datgene waar Wilders al 10 jaar een prijs voor betaalt. Geert, laat meer van je horen!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Stilte voor de storm Catharina.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Over de Schilderswijk en de IS is het laatste woord nog niet gesproken, mark my words: Dat komt nog!
   Trouwens: Dit commentaar op de plannen met de zorgpremie komt toch weer van PVV-zijde, geeft U het toe!
   En met recht: Zelf word ik elke maand volledig uitgeknepen qua premie en je krijgt er geen syllabe voor vergoed! Alles, alles betaal je tenslotte zelf!
   Behalve als je (nep)oranje- v. A. heet, natuurlijk!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 27 augustus 2014 om 20:42

    Ja en die v. a. komt ons straks weer met een uitgestreken plechtige tronie vanaf z’n kakstoel, pardon… ‘troon’ mededelen dat we alwéér moeten gaan ‘bezuinigen’.
    Zelf weet hij niet hoe het voelt om financieel alsmaar verder onder druk te worden gezet.
    En de domme sukkel in dit land die nog stééds niet begrijpt dat het er hier allemaal een stuk ontspannender en gezonder aan toe zou gaan als men ONS geld verstandig zou besteden (geen eu, weg met de islam, weg met de paarlen voor de zwijnen-negerhulp), zal daarna gewoon blijven wapperen met z’n vlaggetje als er weer een evenement is waar de ‘koninklijken’ aangegaapt kunnen worden.

    Like

   • Driek zegt:

    Dat is natuurlijk niet waar, mevrouw Theresa, dat je alles zelf moet betalen. Ja, ik heb een eigen risico van 360.- euro. Maar verder worden al mijn medicijnen vergoed door de verzekering, en dat zijn er nogal wat. Goed, bepaalde behandelingen, ik meen fysiotherapie, zijn ingekort, die moet je zelf betalen. Ik vind wel dat de premies te hoog zijn. Voor dat dit stelsel werd ingevoerd, was ik particulier verzekerd, ik was toen naar verhouding met nu, een stuk goedkoper uit. Maar dat tuig van die ziektekostenverzekeringen willen hoge bonussen.

    Like

   • Marijke zegt:

    Toevallig is Van Aartsen vandaag in de Schilderswijk op bezoek geweest. Conclusie van Van Aartsen: de Schilderswijk is geen kalifaat….

    Like

   • Geen kalifaat???Hoe noemt die slapzak het dan?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 21.17u.: Driek, ik heb alleen het basispakket omdat ik me geen aanvullende verzekering kan veroorloven en ik heb van de rekening voor mijn hele gebitsvervanging in Amsterdam GEEN CENT vergoed gekregen! Terwijl het wel zo móest omdat ik angstpatiënt ben…..
    Ik heb een regeling moeten treffen en loop er al een jaar króm voor. Moet nu nog een maand of zes.
    Fijn, dat U tevreden lijkt te zijn, afgezien van de hoge premie, maar ik vind, dat ze wel wat meer coulantie mochten hebben met bepaalde gevallen.
    Ze vragen zich totaal niet meer af, waar je het geld vandaan moet halen!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Marijke: Als er een belangrijken mensen in de schilderswijk komen dan zij het brave burgers! maar als hij 1 voet er buiten zet dan komen ze bewoners weer op het oude nest terug met hun ideeën. kalifaat…

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler u heeft alleen een basispakket, u gebitsvervanging zit in die basispakket alleen u heeft een eigen bijdragen als ik het goed heb kost dat voor boven en benden u zelf 150 of 250 euro (dit weet ik niet zeker van welk bedrag er bij hoort) maar als u een lege mond heeft kan u ook implantaten krijgen (kost u 250 euro aan eigen bijdragen) maar u verteld het al u bent angstpatiënt daar hoeft niet bang voor te zijn u gaat gewoon onder narcose u voeld er niks van, alleen als de narcose is uitgewerkt dan heeft u een zere mond maar ook hier kan u pillen voor krijgen dat u daar minder last van heeft, Het is maar een tip, dit weten de meeste mensen niet.

    http://www.tandartspraktijknederweert.nl/?id=224&title=Klikgebit-Bovenkaak-op-6-mini-implantaten

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler ik kan het u aanraden mijn egtgenoten heeft het ook en ik ben straks aan de beurt, die twee mooie kunst werken zitten dan wel vast in je mond.GEEN GEKLAPPER MEER in je mond.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, in elk basis pakket, meer heb ik zelf ook niet, zit een vergoeding voor een volledige mond prothese eens in de 5 jaar voor een bedrag van naar ik meen rond de 1100 euro. De kosten voor jezelf zijn je eigen risico en wat boven die 1150 euro uitkomt.
    Je moet dan wel zelf shoppen en bellen naar een tandarts die voor rond dit bedrag een volledige prothese kan maken.
    Ik heb met precies hetzelfde te maken gehad zo’n 9 maanden geleden i.v.m. mijn vervanging voor een nieuw gebit.

    Like

   • BertG. zegt:

    Monalisa, implantaten zitten dus NIET in het basis pakket en zijn volledig voor eigen rekening. Misschien in Duitsland wel maar hier niet. Alleen 2 losse klappers.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert dat ben ik niet met je eens, vraag maar na bij je verzekering en tandarts het wort vergoed uit de basis verzekering en anders zal ik hier een paar telefoon nummers neer zetten, kan je zelf bellen. Bert jou informatie klopt niet mijn vrouw heeft het, nog geen jaar geleden en die heeft 250 euro zelf moeten bij leggen ik na de vakantie ben ik aan de beurt ik moet ook 250 euro zelf mee betalen vraag het maar aan u ziekenfonds (en als u verzekering het niet betaald dan heeft u een slegte verzekering partei) verzekering implantaten word vergoed niemand kan 4500 betalen voor implantaten en nieuwe protheses Bert helaas hier zit je fout mee.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert onze implantaten zijn en worden in Nederland gezet en niet in Duitsland, maar er is nog iets in duitsland kost het minder de helft wat er in nederland gevraagd (rara hoe kan dat) wort maar ik heb deze tandarts groep al mijn hele leven en hij doet het fantasties.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert bij elke tandtechnieker en tandarts zijn de prijzen voor een gebit gelijk, kijk naar je code die daar voor staat niks schoppen voor je gebit of je tandarts doet het of een tand tandtechnieker bedrijf, ik denk dat jullie met meer betalen een poot zijn uitgerukt, + dat je het zelf niet hoeft te betalen je tandarts stuurt de rekening naar je ziekenfonds daar kan je over praten het is te gek dat hij je eerst naar jou moet sturen en jij weer naar je verzekering en dan pas betalen.

    http://www.excent.eu/locatievinder/vestiging/?no_cache=1&tx_excent_pi_locaties%5BshowUid%5D=12

    Like

   • BertG. zegt:

    Monalisa, (28 augustus 2014 om 11:43) ik sluit zeker niet uit dat ik me kan vergissen.
    Ik ben vrij bijdehand hierin en heb meerdere vergelijkingen gedaan en flink gebeld voor info. De basis verzekering MOET voor iedere afzonderlijke verschillende verzekering maatschappij aan dezelfde voorwaarden voldoen en heb ook alles goed door gelezen.
    Ik geloof je bij voorbaat, ik zal nog eens verder informeren bij mijn tandarts en verzekering of ik niet in de maling ben genomen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert ik heb een link geplaatst wij wonen in duitsland maar als je even beld naar deze firma beld dan kreigt je het antwoord, alleen de verzekering maatschappij wil dat je eerst een 1 jaar met een nieuw gebit rond loopt kost zorggeld wat verkwanseld is. het kan ook in 1 keer maar als dit aan de kaart wort gesteld, dan komt heel nederland hier voor dan is het gouw uit de basispakket Bert Bel die firma op die link en vraag of Implantaten word vergoed door de basis verzekering. Ik denk dan zeg ik het op zijn hollands dat je door je tandarts genaaid bent. gr @ Monalisa

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert dit is mijn Tandarts daar rijden wij speciaal uit Duitsland naar toe.
    deze man heeft eerst ook in Adam gewerkt, ik blijf deze man trouw.

    http://dentalcenterplus.nl/
    Bert deze man komt uit Israël, (JOODS)

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert ik heb twee weken geleden een kies laten trekken met veel problemen kosten

    H35 Moeizaam trekken tand of kies, met mucoperiostale opklap € 64,79

    ik heb 2,5 uur op die stoel gelegen was blij dat hij er uit was, deed het bijna in mijn broek in die stoel en je ziet wat de rekening is.

    Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Misschien wordt hij en de PVV door de media geboycot. Dan LIJKT het stil.

   Like

 3. Tja,waar de roverheid deze feiten onder het kleed schuift,komt de Pvv er juist mee in de openbaarheid!Pvv!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne van Cleef. De PVV zal haar waarde tonen op het moment dat de maatregel wordt aangekondigd. Nog hogere eigen bijdrage zal honderdduizenden zo niet miljoenen van Nederlanders kapot maken. Er zouden veel mensen onnodig sterven enkel en omdat ze geen geld hebben voor hun medicijnen en geen geld voor de specialist. Het politieke vuurwerk zal regering Rutte II in mootjes hakken. ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Yvonne van Cleef wat schuift de overheid nu niet onder het kleed alles toch.

   Like

 4. Thomasson zegt:

  Paar dagen geleden had “vieze” premier, Lodewijk Asscher, een optimistisch bericht voor Nederland. Nee! Het gaat niet om “Geen Verzet is Verzet” maar mijnheer is matig optimistisch. Met de economie gaat het wat beter. Dus er worden voor 2015 geen nieuwe bezuinigingen aangekondigd. Zoals altijd, bleken zijn worden een goedkope valse aankondiging. Een handelswijze die typerend is voor regering Rutte II. Als wij het bericht verder analyseren, komt een zeer akelige waarheid naar boven. Voor mensen die jong, gezond en actief zijn, maakt dat tientje niet veel uit. Het hoge eigen bijdrage, maakt voor hen ook niets uit. Ze zijn gezond; dus het geld blijft in hun portemonnee. De Regering, Rutte II, heeft wel problemen met mensen die niet jong, niet gezond en niet (meer) actief zijn. DEZE MENSEN KOSTEN GELD en zij zijn overtollig. In de lollige 20ste eeuw werden in Nazi Duitsland deze mensen naar Hadamar en gelijke instellingen gestuurd. Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Hadamar_Euthanasia_Centre
  In de 21ste eeuw kan het ‘Verbond van Darwinisten en Dieven’ samen met de ‘Partij van de Allochtonen’ niet met zulke maatregelen komen. Dus kwam het duo Irma Grese en Josef Mengele; alias Schippers en Van der Rij met een elegantere oplossing. Laat ze zoveel betalen dat ze niet meer in staat zouden zijn hun medicijnen te financieren laat staan naar een specialist te gaan. De rest doet moeder natuur. Beide partijen streven een andere ideologische doel: het ‘Verbond van Darwinisten en Dieven’ kan veel geld besparen en zich verder verrijken. De ‘Partij v.d. Allochtonen’ kan haar natte droom van de Islamisering van Nederland verwezenlijken. d.m.v. zo veel mogelijk autochtonen naar de andere wereld te sturen. Zo wordt voor hordes moslims plaats gemaakt. Voor iedere moslim die binnenkomt, krijgen ze van OPEC landen een bonus.
  WELCOME IN AUTOPIA NEDERLAND 2014.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  @Driek wat u zegt is inderdaad waar. Ik was ook een tijdje (als rijksambtenaar) particulier verzekerd. Het was inderdaad toen stukken goedkoper. Maar een ding moet u niet vergeten. .Sinds de hufterige en misdadige PAARSE regeringen, zijn de politici stuk corrupter geworden. Het zijn mensen die leven volgens de slagzin: Samen voor ons eigen!. Vooral als zij minister of Staatssecretaris van Volksgezondheid zijn. (uitzondering was Els Borst). Als zij goede diensten aan de verzekeraars bewijzen, is hun toekomst in het een of andere Raad van Bestuur zo goed als zeker. Als je de cv van diverse ex politici bekijkt, zijn ze stuk voor stuk slapend rijk geworden. Sommigen hebben meer dan 30 banen waar ze niets voor hoeven te doen. Het geld stroomt binnen.

  Like

 6. Driek zegt:

  Beste mevrouw Theresa, sorry, dat wist ik natuurlijk niet, dat u alleen een basispakket hebt. Ja, dan is het een ware ramp, vooral tandartskosten hakken er stevig in. Ik vind het erg naar voor u, dat u zo klem zit. Inderdaad, gezien de tarieven, vragen zich niet af waar je dat geld vandaan haalt. Ik vind het een schandalig zooitje. Ik zoude zeggen, mevrouw Theresa: Houdt stand in de verdrukking!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Jammer, pepermunt zit niet in het pakket.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wagt de derde september maar af dan schrikt Nederland van de lasten verzwaring helaas dit heb ik al in dec 2013 al geschreven Nederland speeld voor sinterklaas naar het buitenland en hun eigen volk laten ze straks creperen, kijk naar u rekeningen het gaat maar steeds met een paar euro’s omhoog en u kreigt er niks bij, dat heet achteruit gaan en niet vooruit.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Nu zou het zo kunnen zijn dat velen hier denken:”die Delamontagne leeft in Fr, dus heeft niets met de “ZORG” in NL te maken, waar maakt die zich druk om”. NIETS is minder waar. Sinds 1/1/2006 worden alle NL- ouwetjes die in buitenland wonen, “VERZORGT” door de Staat der Nederlanden. Die houdt n.l op hun AoW en diverse pensioen-uitkeringen een percentage in voor zorg. Dat wordt dan naar hun woonland overgemaakt. IETS WAT ZIJ ZELF VROEGER DUS ZELF DEDEN ( betaalden ), rechtstreeks. Overbodig te vertellen dat ze nu 2 keer zoveel betalen dan vroeger, toen men het zelf ter plaatse regelde. Het zij zo, soit, c,est ca. NL-bureaucratie is moeilijk te ontsnappen, zelfs niet als je je in Louisville in Kerguelen Island vestigd ( ligt ten noorden van de zuidpool ! ).
  Van eigen bijdrage, vergoedingen voor medicijnen en wat ook meer voor Ellende, die ik weleens uit NL verneem, is hier niet. Mensen met een chronische ziekte, die de rest van hun leven bepaalde medicijnen moeten slikken, krijgen alles 100% vergoed.
  Voor al die troep, ik bedoel medicijnen die ik o.a. voor mijn hart moet slikken, betaal ik niks. Nu had ik vorige week visite van een andere NL-er hier en die vroeg:” Nou mankeer je dit en dat, maar stel je zou moeten kiezen voor een volgende kwaal, zou je dan kiezen voor Parkinson OF Altzheimer.
  Na even nadenken zei ik: “Dan maar liever parkinson,…………… beter dat de helft naast het glas terecht komt dan bij Altzheimer en ik niet weet waar de wijnfles staat.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik ben voor een particuliere verzekering, ben zeker meer dan 10 jaar niet bij de dokter geweest. De laatste keer was dat ik per ongeluk bijna mijn vinger eraf had gesneden. De wachtkamer zat vol met vrouwen met hoofddoeken om. Volgens mij gaan die om de haverklap naar de dokter. Moeten zij ook premie betalen, of krijgen ze nog steeds alles voor niets. Dat kan ook de reden zijn dat de zorgpremie alsmaar omhoog gaat.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat U al meer dan 10 jaar niet bij een dokter bent geweest is natuurlijk heel prettig voor U.
   Het duidt er wellicht op dat U nog jong bent. Nu is het zo dat als men ouder wordt men meestal ook meer medische hulp nodig heeft.
   Dat de medische zorg in NL tot de duurste ter wereld behoort komt ook o.a door de honoraria van
   de medici die het dubbele verdienen dan elders.
   Voor een paar eenvoudige rontgen-foto,s die ik hier een paar weken geleden
   moest laten maken waren de kosten Euro 24.- Soortgelijke foto,s, met dezelfde apparatuur gemaakt wordt in NL Euro 150.- gevraagd…………………………….

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Uitstekende reacties. En het is niet te geloven, waar dit STEELDIEVENKABINET mee bezig is. Alles wordt kapot, en onbetaalbaar gemaakt! Maar voor de INSTROOM van MOSLIMS en GELUKZOEKERS, en voor de ENGE UNIE is er WEL GELD. Het gaat de politici niet om het welbevinden van de geboren NEDERLANDERS. Hun gaat het om GELD en BAANTJES. En per 1 januari wordt de ELLENDE nog groter, als ALLERLEI taken naar de GEMEENTEN geschoven worden. En de ECONOMIE zal eronder lijden, zeker als de bevolking niet VEEL MEER te besteden heeft!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Let op, straks komen de vette bonussen weer voor de directeuren en managers.
  PVV heeft gelijk de premie moet omlaag en niet omhoog, zoals de geschuffelde van dit kabinet en hun zwakbegaafde gedogers willen ! Die lui zijn niet helemaal fris.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Ergens vind ik het wel vreemd dat het artsen zo onverschillig laat.
  Is toch het 1ste contact wat je heb als iets mankeert. Vervolgens schrijft zo’n arts een verwijs briefje om daarna te horen dat dat helaas geen gevolg zal vinden wegens geld gebrek.
  Omdat je nou eenmaal ook nog moet eten en je huur betalen.
  En verder zal het de arts dus een tering zorg zijn, al lig je kramperen van de pijn thuis vanwege het niet meer kunnen opbrengen van het eigen risico ondanks dat je maandelijks al zo’n 100 euro kwijt bent zonder dat er ook maar iets vergoed wordt.
  Dan ga je maar een lening aan, heeft een arts weleens gezegd. Als je dan probeert uit te leggen dat dat niet kan en dat je ook nog graag in je huis wil blijven wonen, krijg je een reactie als b.v.
  Dat is uw probleem, daar heb ik verder niets mee te maken en daar ga ik me ook niet in verdiepen verder. Ik heb me werk gedaan door u door te verwijzen en verder lost u het zelf maar op. Een goede dag verder. Het is u eigen keus.
  Of schulden maken en in de problemen komen of naar het ziekenhuis voor een behandeling.
  Je bent in ieder geval dan wel een hele gezonde zwerver geworden, dat dan weer wel.
  En dat je daarna pas echt een probleem heb, lijkt ze totaal niet te boeien.
  Hoe kan je op deze manier nog, met een eerlijk geweten je vak uitoefenen, zonder dat het je koud laat.
  Of zitten ze daar nu echt alleen nog maar omdat het wel lekker betaald?
  Waarom horen we zo weinig uit die hoek komen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 09.59. uur. Precies Bert, WIJ MOGEN DE MOORD STEKEN. Maar wel geld voor MOSLIMS,GELUKZOEKERS en voor de EUSSR! Zo rolt dat hier, in Nedrigland!

   Like

 13. Monalisa zegt:

  Avidia laten we het oude systeem van de zorg terughalen ben ik voor, maar als je ouder wort dan krijg je kwalen vooral die generatie van na 1945, de een eerder dan de ander, de mens is niet allemaal gelijk. Maar anno nu wil iedereen op zijn kont werken helaas dat kan niet. in de jaren 55 als je ging werken waren die arbo wetten niet zo streng al nu.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Monalisa 11.43. uur. Dat met die implantaten klopt, ik heb ze in de onderkaak, perfect. In de bovenkaak zou ik ze ook wel willen, maar de tandarts trekt er nog niet hard aan. Ik hoop in september bij controle nogmaals over te kunnen spreken.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom ik heb een filmpje er op gezet als je boven gebit los zit en het klappert dan moet je tandarts dit met jou verzekering het in orde maken, maar het is de tandarts die het beslist hang van zijn Rapport af naar je verzekering, even op je poot spelen en zeggen dat dit niet zo verder gaat drukpijnen en het klappert en het zit los in de mond met Kouwen,( dat heet Wiebelen) Tom succes

   Like

   • Monalisa zegt:

    hang moet zijn hangt

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 06.41. uur. Bedankt voor de tip, Monalisa.

    Like

   • BertG. zegt:

    Er zijn wel voorwaarden verbonden aan vergoeding van een klikgebit door zorgverzekeraars:

    U moet geheel tandeloos zijn.
    Als er sprake is van een ernstig geslonken kaak.
    Een optimaal vervaardigde gewone prothese lost de problematiek niet op.
    http://www.implantaat.nl/kosten/kosten-en-vergoeding-klikgebit.html

    In dat geval, val ik er al buiten. Aan me kaak mankeert niets en de mijn gebit zit bijna vacuüm. Er klappert helemaal niets. Er is bijna gereedschap voor nodig om ‘m te verwijderen zo muurvast en optimaal is me gebit gemaakt.

    Maar voor de rest heb je volledig gelijk. 250 euro eigen bijdrage, meer niet.
    Ik hoef hier echt niet mee aan te komen want er is niets aan de hand met mij.
    Misschien in de toekomst wellicht. Je moet wel een onder de probleem gevallen vallen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. dan ben jij een van de gelukkige waar die prothese goed zit er zijn duizenden mensen waar het niet goed zit, en daar is het voor. ik heb ook niet gesteld als je nog tanden en kiezen hebt, dat dan een klik gebit krijgt, het gaat er om om die mensen die tandeloos zijn en hun kaak zo krimpt dat zij in aanmerking komt voor dit systeem.ander moeten zij je opereren om bot bij je bil weg te halen en te plaatsen in je mond (is geen pretje)

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert hier zit die link van jou Fout mee. ik en mijn Vrouw zijn gewoon in die basis verzekering wij hebben geen extra tandarts verzekering bij onze zorg verzekering maar in die link had ik veel hier van in gezet ook de preis had ik al vermeld gr Monalisa

    Vergoeding klikgebit door zorgverzekeraars

    Als u nog geen kunstgebit heeft worden deze behandelingen doorgaans alleen gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar als u een uitgebreide tandartsverzekering heeft afgesloten. Vaak moet vooraf toestemming door u worden aangevraagd bij de zorgverzekeraar, nadat een begroting voor de behandeling is verstrekt en een behandelplan is opgemaakt.

    Like

   • Monalisa zegt:

    bert Ik hoef hier echt niet mee aan te komen want er is niets aan de hand met mij.
    Misschien in de toekomst wellicht. Je moet wel een onder de probleem gevallen vallen.
    Bert die kunnen altijd voordoen ook bij jou ik weet niet hoe oud je bent gaat mij ook niks aan maar wij zijn en leven van de AOW.1943

    Like

   • BertG. zegt:

    Is inderdaad een heel verschil. Ik kom uit 1963, 51 jaar oud. Daar zit dus 20 jaar tussen.
    En het valt inderdaad onder de basis verzekering. Maar je MOET er wel voor in aanmerking komen en daar is mijn geval geen enkele sprake van.
    Maar het klopt wel wat je zegt.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dank Bert weer iemand gerust.Maar je MOET er wel voor in aanmerking komen dat beslist je tandarts samen met je zorgverzekering. en als ze dwars zijn loopt je met een klapperend gebit in je mond bij jou niet. gr Monalisa.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Citaat van kees uit de telegraaf
    Zit met nettoloon net boven Jan Modaal, 2 studerende kinderen, waarvoor ik straks weer 2x 1000 euro schoolgeld mag dokken. Ik betaal voor het gezin 450 euro zorgkosten per maand, 4500 per jaar, al meerdere jaren lang, zonder dat wij hieraan wat hebben (gelukkig..). Zit wel jaarlijks aam 3 maal eigen-risico kosten op zorggebied (ca 1080 euro), dus totaal alleen op zorggebied al bijna 5600 euro te betalen uit netto salaris, evenals 700 per maand woonlasten, excl ca 180 per maand energiekosten. Alles uit het netto salaris dat onze overheid binnenkort weer meer wil gaan belasten (per saldo). Denk alleen maar weer aan absurde dreiging zorgkosten. Overige lasten laat ik hier maar even achterwege. Haagse heren, Dit is het plaatje van de grootste groep binnen werkend Nederland. Sterker, velen hebben netto nog minder. En nu moeten wij Nederland met investeringen uit het moeras helpen? Het grote probleem is dat wij, gedreven door werkgevers(gedachtengoed), of niet d’66/VVD, het vertrouwen in Nederland sterk ondermijnen. Nederlanders kruipen pas uit de schulp als men zekerheid heeft (oa vast werk). Nederlanders zoeken zekerheid, en kruipen van daaruit, uit hun schulp. Uiteindelijk zal dit een gunstiger effect hebben op onze economie, ook voor werkgevers en schatkist..

    Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Monalisa: 23.29. uur, op 29/8. Deze “kees”, heeft een juist beeld gegeven zoals het er uitziet in Nederland anno 2014, Monalisa.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom. Daarom plaatse ik dit ook het is de waarheid die ook jij en ik en vele anderen ook zien een mooi weekend @Monalisa

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom ik vergat nog wat en staat ook hier bij ej bron een stukje over de weduwen en wezen geld voor die buitenlanders zij hebben het beter dan de Nederlanders die in Nederland wonen, maar als jij naar het buitenland gaat willen ze wel die Nederlander korten dat is bij ons ook gebeurt in 2007 tot 2010 op de AOW dat is toen teruggedraaid maar ze deden het wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s