Adviseur Poetin: “Amerika is uit op oorlog in Europa”

Screenshot 8

Sergei Glaziev

Via het Goudstudieforum kwam ik de volgende video tegen die u naar mijn mening absoluut gezien moet hebben. Aan het woord is Sergei Glaziev, de adviseur van Vladimir Poetin. Hij beschrijft in deze video van ruim 15 minuten de geopolitieke situatie in de wereld. De video is voorzien van ondertiteling, klik daarvoor op de juiste knop rechtsonder de video. Voor de volledigheid hebben we het interview vertaald naar het Nederlands. De belangrijkste passages zijn dik gedrukt.

Glaziev verbaast zich erover dat de Europese regeringsleiders zonder nadenken de instructies uit Washington opvolgen, zonder dat ze beseffen wat de impact daarvan is. Het volgen van de Amerikaanse koers is strijdig met het Europese belang en kan in potentie uitmonden tot een ernstig conflict dat de relatie tussen Rusland en Europa op het spel zet. Volgens de adviseur van Poetin hebben de Amerikanen belang bij het destabiliseren van de Euraziatische regio en hebben de Amerikanen ook een hand in het ontstaan van deze geopolitieke crisis. Opmerkelijke en harde uitspraken die we nog niet eerder vernomen hebben van een insider op hoog niveau.

Lees verder>>>
(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, Rusland, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

37 reacties op Adviseur Poetin: “Amerika is uit op oorlog in Europa”

 1. janfreak zegt:

  Het lijkt me eerder dat Poetin daar op uit is. Eerst al begonnen met de annexatie van De Krim en zo te zien is hij nog meer van plan.

  Like

 2. Harry zegt:

  Nou , deze man heeft wel een heel goed verhaal !
  Was wel een beetje verbaasd dat Rusland zich er toch mee gaat bemoeien , met die Oekraine ellende .
  Maar misschien zit er nog wel goede kant aan ook dat ze dit gedaan hebben , nu zal de navo nog wel even achter de ongewassen oren krabbelen voordat ze wat stoms overhoop halen .

  Het verhaal dat we door die Afrokaanse ” president ” een oorlog in gerommeld worden als we niet heel erg oppassen lijkt me duidelijk . Die Russen zijn echt niet stom !
  En van dat stel idioten in Brussel hoeven we al helemaal niks verstandigs te verwachten .
  Eerst een boycot die iedereen geld kost en blijkbaar totaal geen indruk maakt .
  Straks zijn we financieel nog veel verder achterop , een hele grote vijand gemaakt en het zou nog kunnen escaleren ook .
  Wat wint Amerika daarbij ?
  Wapenexport ? Lijkt me wel !
  Verder kan ik niks bedenken , behalve dat die bonobo zich de zwarte lul uit z’n broek lacht omdat er kennelijk nog grotere stommelingen zijn dan hemzelf .

  Like

 3. Pingback: Adviseur Poetin: “Amerika is uit op oorlog in Europa” | Nikontino's Blog

 4. jaantje zegt:

  Ja ook ik ben er van overtuigd dat men op een afbraakoorlog uit is om vervolgens weer een lucratieve wederopbouw voor deze en gene met name dat lucratieve voor de Yanks natuurlijk die zitten nu al de niet opzegbare wurgcontracten te bedenken hebben ze nodig ook de boel is op de fles.
  En ze zijn er inderdaad al een tijdje naar toe aan het werken hebben heel veel enge bommen in de hele EU staan en met name in het voormalige oostblok de Balkan.
  Hebben al heel lang vieze plannen.

  Like

 5. Dat heb ik vanaf het begin al gezegd: Het gaat om de toekomstige macht van de BRICS-landen. Amerika is hier doodsbang voor, omdat de nieuwe wereldbank (letterlijk) de halve wereld naar zich toe zal trekken, weg van de dollar. Om het dreigement die dollar te verlaten heeft de VS Sadam Hoessein ook al ’n kopje kleiner gemaakt.
  Rusland is makkelijker te pakken dan China en voor India konden ze blijkbaar geen excuus vinden. De hemel weet dat ze dat geprobeerd hebben, maar India schopte Kerry eenvoudig de deur uit 😉

  Like

 6. Benesha zegt:

  Hoeveel keer moeten we nog zeggen dat de Krim en de oorlog in het Oosten een gevolg is van de (zoveelste) Westerse coup in Kiev, daarmee de vroegere akkoorden over een neutraal Oekraïene met de voeten tredend. De etnische Russen werden van meetaf aan bedreigd door Kiev en 1) sloten zich via een DEMOCRATISCH REFERENDUM aan bij Rusland of 2) wilden in het Oosten een eigen onafhankelijke republiek uit eigenbehoud. Zwijg dus toch over annexatie van De Krim. Een bevolking heeft zich geannexeerd bij het moederland en niet omgekeerd. Kijk doorheen het geopolitieke spel van de vs om wereldhegemonie en veel zal duidelijk worden. Glazieff heeft overschot van gelijk.

  Like

  • Is het niet opvallend in hoeveel ex-sovjet-staten russische minderheden bestaan, en dat deze – ipv zich te assimileren – hun russendom hoog houden? Maw, ze zijn vreemdlingen, hebben er niets te zoeken, moesten gerepatrieerd worden. Maar daar heeft de Kreml blijkbaar geen interesse aan, de plaatselijke russen dienen hem steeds weer als voorwendsel zich in de politiek van deze landen te mengen.

   Soms zijn de meest eenvoudige ideeen moelijkst te vinden/uit te spreken…

   Like

 7. bobzelf zegt:

  jezus christus beste janfreak , onder welke steen kom jij vandaan ??????????

  de annexatie van de Krim ????? ,
  dus Kiev loopt naar de EU,
  laten we rest van de coup die U ook gemist heeft geloof ik ?? , wat een lul ??????
  EVEN VERGETEN !!!!
  U heeft de snipers gemist ??
  U heeft de Svoboda hitler SS=elite gemist ???

  Dus als dit was doorgezet !! door USA en uw geweldige EU ,ligt de Russische vloot op de krim dus in Europa !!!

  Dus aangezien op de krim , waar dus de russische vloot lagen ligt , en daar tot 2040 voor betaald was, en er volgens afgesloten contracten dus 30.000 russische soldaten aanwezig mochten zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  heeft Putin even besloten, dat de USA en de EU en KIev met zijn USA regering de pestpokken konden krijgen !!!
  Als u dat dan niet begrijpt, bent u of hersenloos of door brussel gestuurd om effe te stoken ,
  laat ik het voorlopig houden op hersenloos !!!

  UW VIJANDEN ZITTEN IN BRUSSEL , BIJ DE USA EN BIJ DIE OORLOGSHITSER RASMUSSEN, DE KLOOTZAK VAN DE NAVO !

  PUTIN WAS VOOR DE COUP IN KIEV IN GEEN VELDEN OF WEGEN TE ZIEN !!!!!!!,

  misschien als u die ene nog werkende hersencel aan wilt zetten !!

  Weet je waar Putin was tijdens de coup ??

  Op de winbterspelen in SOCHI !!!

  OOK TOEVALLIG HEE, KLOOTHOMMEL ????

  JEZUS WAT EEN ZELDZAME HERSENLOZE KLOOTZAK !!

  GR. BOB

  Like

  • Sjaak zegt:

   WANNEER IK RASMUSSEN ZIJN VIEZE GORE
   OORLOGHETZERSMOEL ZIE , DAN ZOU IK
   VRIJWILLIG DER IN SLAAN EN NIET MEER
   OPHOREN ! DE GOORSTE LUL VAN DE HELE
   FLUTVERRENIGING !

   Like

 8. Jan zegt:

  Glaziev vergeet dat de VS aan het uit elkaar aan het vallen is een een economische ravage is en waaraan racistisch en zwart schorem en uitschot als Jackson, BP, Obama, Eric Holder schuldig zijn. Bovendien worden de VS ondermijnd door CAIR, de MB en diverse terroristische groepering die hun basis in diverse staten hebben en dus valt er weinig meer te heersen door dit gestelijk gestoorde stel in het Witte Huis in welk deel van de wereld. Verder verteert het leger in miserabele staat (niveau van voor 1950) en bestaande uit flikkers, mietjes, transgenders of wezens van onbekend geslacht.

  Like

  • jaantje zegt:

   Daarom juist een kat in het nauw maakt rare sprongen en dat Amerika in het nauw zit met een ontevreden bevolking en ze zijn bankroet leeg met grote schuld aan Rusland en China..

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik vertrouw Amerika niet met Barrack Husseun Obama als president, maar Russland ook niet. Daar heerst nog steeds de geest van Stalin, en met Putin als KGB man helemaal niet.Het blijf een door het absolutisme geregeerde land.

  Like

 10. Marlies zegt:

  Sergie Glaziev heeft volkomen gelijk en geeft blijk van een gegronde kennis van de geschiedenis van de laatste 80 jaar. De nazi’s zijn niet verslagen; ze zijn grotendeels uitgeweken naar de VS en Zuid-Amerika. Voor Amerika – een land dat op sterven na, dood is, is een nieuwe oorlog op Europees grondgebied een natte droom en wie trapt hier in? De hele politieke EU top, met Hans en Frans als opruiende malloten.
  Opmerkelijk vond ik ook Glaziev’s opmerking dat “Duitsland nog steeds een bezet land is”. (Je leest daar zelden iets over in de msm.) Frau Angela’s telefoon kan gewoon worden afgeluisterd door Hussein O.; represaille maatregelelen komen er niet. Geen wonder als je beloofd hebt de Amerikaanse politieke lijn te volgen. What a bloody mess!

  Like

 11. jaantje zegt:

  Lucky bee :Heb de orgels nog niet horen brullen van de Russische kant.
  En dat is wat Stalin gedaan zou hebben meteen al vol op het (Stalin)orgel.
  Vind Rusland beheerst en bedachtzamer dan de rest die er zich mee bemoeit.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Oorlog is de voortzetting van de politiek met andere middelen: citaat van de strateeg Clausewitz. De vuile smerige OBAMADRAMA, deze MUZELMAN wil oorlog omdat de USA VOLKOMEN FAILLIET zijn! Dat is de uiteindelijke beweegreden. En daar offert de moslim OBAMA ONS in Europa graag voor op. Stik de moord voor het nazi regime in Kiev, de rode ploerten in Brussel van de eussr, en de muzelman Obama!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Tom; Ook kan China in het conflict betrokken worden, omdat Amerika niet meer in staat is de enorme schuldenberg aan China terug te betalen. Overigens zie je hier (link) bij wie de U.S. in het krijt staat; http://plazilla.com/page/4295036656/welke-landen-bezitten-de-schuld-van-de-vs

   Like

   • Jaantje zegt:

    Op het eerste zicht dacht het valt mee NL heeft niet de topbedragen uitstaan maar dat is natuurlijk bedrieglijk daar we ook de EU zijn en als je die bedragen bij elkaar optelt dan kom je aan een hoog riskant bedrag riskant omdat het te groot is om ooit terug te vorderen.
    En groot genoeg om als vijand gezien te worden gelijk Rusland/China.
    Zou voor Amerika de oplossing zijn als de EU en Rusland elkaar uitroeien.

    Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Laat dat stuk vuil van een Poetin anderen er niet van beschuldigen waar hij zich zelf schuldig aan maakt! Zo heeft hij de Krim illegaal ingepikt, wil hij (net als zijn gruwelijke voorganger Jozef Stalin) een verenigd Rusland herscheppen en durft hij de Oekraïners nog ervan te beschuldigen dat zij de Duitsers uit WO II nadoen door het beleg van Leningrad ter tonele te voeren met het belegeren van steden! Alleen zullen de Oekraïners er niet snel in slagen om steden meer dan 900 dagen te belegeren en houdt Poetin soms ook van moslimextremisten zoals ISIS?
  Als Amerika bovendien echt uit is op oorlog in Europa dan zouden ze ons kunnen verlossen van de gehate EU zoals zij ons 70 jaar geleden van de nazi’s bevrijdden! De “bevrijding” van Oost-Europa door de Russen daarentegen was zo vals als de pest en ik verafschuw al die strijdende partijen daar in Rusland, de ISIS, de EU en iedereen die ook maar uit is op wereldoverheersing! Jammer genoeg voeren de bestuurders in Brussel een soort van bolsjewisten-regime en als er nog een stel Stalinorgels of Katjoesja’s (lanceerinstallaties op vrachtwagens) opduiken in Brussel om de kantoren van de EU kapot te schieten of in het Midden-oosten de gehate IRIS mee te bestoken dan zal het geluid van deze wapens mij als muziek in de oren klinken, net als velen op deze site die mijn haat tegen dit uitschot delen! Moge alle EU-haters, ISIS-haters, bolsjewistenhaters en haters van extremisten hier gezegend zijn!

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ik wil u in uw enthousiastme niet ontmoedigen beste Jules 1

   maaaaar buiten de laatste 7 zinnen , moet ik toch 148 kogelgaten in uw beweringen schieten !
   Waar haalt u al die geniale domheid vandaan ???

   De Krim illigaal ingepikt ??? ja tegen zoveel dommigheid kan ik niet op !

   Stalin ?? we gaan effe terug naar 1940 = 1945 ???
   Leningrad en Stalingrad , ??
   nou wat u in oost=Ukraine nu ziet is gewoon dezelfde SS=elite nu van de SVOBODA , de afstammelingen van de kampbewaarders , die nu dezelfde truccen uithalen !
   Volledig gesteunt door de USA regering in KIEV !!!
   Die deze mensen ook de leiding van het leger hebben gegeven !!
   dus gewoon terug in de tijd , dit zijn Russen haters , tevens Joden haters ,goed he !

   Daar willen de USA HEEL GRAAG MEE SAMEN WERKEN !
   inclusief de moord in Odessa !!!!
   heeft u enige reactie gehoord ??, van islamobama dan wel onze vrienden in brussel ?!

   Nou kan ik 148 pagina’s vol kalken om Uw onzin onderuit te halen !

   o.a. de bevrijding van Oost + europa door de Russen was zo vals ???
   Beste jules zonder de Russische BEVRIJDERS !!! , ( miljoenen doden !! ) had U nu perfect DUITS gesproken in Uw mooie Belgie , en had u met uw arm stijf omhoog Heil . sieg heil staan te roepen sinds 1945 !
   want dankzij de RUSSEN , die vanaf Stalingrad en de slag bij Kursk de duitsers als schapen voor zich uit gedreven hebben, WAS D=DAY een fluitje van een cent, tuurlijk is er gevochten , maar op de meeste stranden konden “”ONZE VRIENDEN DE CANADEZEN etc zo het strand opwandelen !!

   BEETJE JE GESCHIEDENIS BOEKEN EERST OPEN TREKKEN HOOR , mijn beste !!

   MAAR ; zal ik niet doen , teveel herhalingen ,

   Uw en onze vijanden zitten in brussel die als schoothondjes worden misbruikt door de USA en helemaal niks anders !!

   Wel leuk dat u daarna omschakelt en toch de “”STALINORGELS”” , de KATOEJOEJA’S , ook wel de naam van mooi MEISJE !!! WEL GRAAG ZOU WILLEN ZIEN !!

   nou daar ga ik wel graag in mee !!

   gr. bob

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ bobzelf, als ik jouw reactie op de mijne lees doe je me precies denken aan neo-communisten zoals Anti-fascist, Alexander, Henk Gerrits, Maarten Haarenberg, Rik Min enz. die op de opgeheven sites van Michel Krielaars vele malen met mij en talloze anti-communisten zoals Eduard Filusch, Martin van den Broek etc. aan het discuteren waren over het verleden, heden en toekomst van Rusland! Ik ga er bijna van uit dat jij Anti-fascist bent daar hij constant met dezelfde “onzinverhalen” bij mij kwam roddelen want de Russen hebben Nederland in 1945 helemaal NOOIT bevrijdt maar dat deden inderdaad de Canadezen, Amerikanen en Britten! Als Stalin erin was geslaagd om Nederland binnen te vallen hadden wij namelijk allemaal RUSSISCH gesproken en het kleinste verzet tegen het Stalinisme kon je al een enkele reis in een afgesloten veewagon zonder eten, drinken of sanitair naar Siberië opleveren!
    Bovendien kom ik nog niet eens uit België maar uit Nederland hoewel mijn grootvader (een naamgenoot van mij) een Surinamer was die al genoeg had geleden onder het racisme van de nazi’s e.v.a. blanken, zowel in als na WO II. Ik had soms gewenst dat Jules Vismale Sr. (een uitmuntend bokser en pomphouder) naar de Sovjet-Unie was gegaan om de gehate Jozef Stalin stevig op diens smoel te timmeren en mijn opa las zelfs ‘Mein Kampf’, het beruchte boek dat Adolf Hitler schreef!
    Maar wat ik wel ontzettend arrogant van jou vindt is dat je beweerd dat jij altijd denkt de waarheid te zeggen en schijnbaar nooit liegt! Wie zoiets beweerd over zichzelf is juist hartstikke verwaand, doet aan schijnheiligheid en zelfbedrog, verwacht dat anderen daarin trappen en heeft natuurlijk ook zelf te weinig geschiedenisboeken gelezen. Want nou ga je vast niet denken dat als jij een paar keer wel zou liegen tegen anderen zij jou wel gaan geloven. Als je een keer de waarheid spreekt, gelijk naar de herdersjongen die anderen steeds voor de gek hield omdat er zogenaamd een wolf bij de schapen kwam en toen dat op een dag werkelijkheid werd nam niemand die jongen nog serieus en dat kostte hem heel wat schapen!
    En naar ik hoop zullen er op jou geen 148 kogels worden afgevuurd door EU-haters, ISIS-strijders of radicale moslimjongeren als zij jouw verhalen onzin vinden! Ik houdt er meer van om mezelf te gedragen als de tollenaar die zich voor God vernederde en zijn zonden opbiechtte dan de Farizeeër die zichzelf de hemel inprees en deed alsof hij hartstikke perfect, volmaakt, lief en aardig was en blijkbaar dacht dat hij ook nooit leugens verkocht!

    Like

   • bobzelf zegt:

    tegen zulke onzin en bijbels geblaat ga ik niet discussieren !
    neem je tabletjes goed in en ga vroeg naar bed, en je voeten vegen als je binnenkomt !
    gr. bob

    Like

  • Trucker zegt:

   Volgens deze reageerder is een referendum illegaal want hij scribbelt :”…Zo heeft hij de Krim illegaal ingepikt…”.
   Volgens deze reageerder is mijnheer Poetin naast oorlogszuchtig ook geen tegenstander van de islam(iet) want hij scribbelt :”…houdt Poetin soms ook van moslimextremisten…”
   Volgens deze reageerder (die waarschijnlijk wat last heeft van feiten in de juiste context te zien én duiden) is de ideologie islam, Rusland en eurabia HQ brussel één en hetzelfde want hij scribbelt :”…ik verafschuw al die strijdende partijen daar in Rusland, de ISIS, de EU en iedereen die ook maar uit is op wereldoverheersing!…”

   Wat een mayonaise lees ik nu en dat is een heerschap die zit te zeiken op mijn reacties.
   Goed ik leer uit bovenstaande dat :
   een referendum illegaal is dus Zwitserland per direct voor het Internationale Strafhof brengen ASAP liefst.
   mijnheer Poetin de islamieten faciliteert en zo bv tijdens de gijzeling in Beslan de Russische special forces met opzet liet blunderen (hij zal hun daarvoor opdacht gegeven hebben) zodat er honderden kinderen ook de dood vonden en zo de islamieten hun doel nog bereikten.
   wat dan nieuw is voor mij dat de islam(iet), eurabia HQ brussel én Rusland één en dezelfde strijd voeren die heet wereldoverheersing…

   Tja van de islam(iet)weten we het zeker zonder ook maar een nanoseconde te twijfelen.
   eurabia HQ brussel wil daar een eind in meegaan en wat mijnheer Poetin’s plannen betreft, hij zal reeds een eind tevreden zijn als zijn natie terug even sterk is als in de jaren ZESTIG.
   Leuke uitsmijter “…EU-haters…” dit zegt alles wie het nog niet begrepen heeft en nuancering kent deze …euh scribbelaar dus niet.
   GET LOST MET UW CRAP.

   Like

 14. Zilvermeeuw zegt:

  Prachtige commentaren van Bobzelf en Trucker. Hulde!!

  Like

  • bobzelf zegt:

   dank u ,
   maar het mooiste is , dat trucker en ik niks anders vertellen dan de waarheid ,

   maar met al die leugens momenteel , is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien !

   welkom , doet u ook eens een leuke duit in het zakje, op deze heerlijk bron site !!

   gr. bob

   Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Die bobzelf moet gewoon zelf persoonlijk eens ophouden met zijn domme onzinpraatjes en hij gaat mij beslist NIET voorschrijven wat ik wel of niet hoor te doen! Hij lijkt natuurlijk in zijn hart stapeldol op de EU en communisten, net als zijn “vriendje” Anti-fascist, te zijn en als hij dat eventueel niet is en ook een EU-hater dan mag hij wat mij betreft persoonlijk naar Brussel afreizen om de EU-bestuurders daar de oren te gaan wassen! En mocht hij toch willen blijven discusseren met mij, net als de neo-communisten op de site van Michel Krielaars, dan mag Bob van mij gewoon in zijn slaapkamer sprookjesboeken gaan lezen (al schrijf ik hem dat niet voor en raad ik hem verder niet aan om dit op te volgen) en dan zelfs Roodkapje! Alleen zal er niet snel een boze wolf opduiken om Bob te verslinden daar de EU-bestuurders en moslimextremisten zeker 1000x zo gevaarlijker zijn!
  Nou nog maar hopen dat Bob niet het voorbeeld van de neo-communisten op de site van Krielaars gaat volgen met al die eindeloze leugens- en waarheidsverhalen (?) daarop want daar heb ik totaal geen behoefte meer aan maar of dat ook werkelijkheid wordt?
  En nog even op het verhaal van Trucker te reageren: heeft die vent soms niet genoeg moed om gewoon even persoonlijk op mijn verhaal te reageren en zoals zijn reactie op mij overkomt lijkt het ook meer op mayonaise of crap! Zoals ooit de neo-communist Henk Gerrits dat ook altijd deed bij Krielaars met zijn onbegrijpelijke verhalen waarin zoveel spellingsfouten en telegramstijlen in voor kwamen dat hij daarvoor (juist omdat Henk zo fanatieke neo-bolsjewist was) uit die site werd gegooid! ! Als Trucker tegen mijn reacties is (ik zat nog niet eens persoonlijk op hem te zeiken maar hij juist meer op mij) dan hoop ik ook dat Trucker mij hierna niet gaat uitmaken voor rechtsextremist of fascist! Of wenst hij me, net als bobzelf, soms dood omdat Trucker misschien wel voor de EU zou zijn? En houdt meneer in zijn hart ook alleen maar van zichzelf omdat hij zogenaamd nooit liegt en dus altijd de waarheid verteld? Want de EU en ISIS zijn namelijk de werkelijke vijanden van deze twee scrabbelaars (?) en ik absoluut niet!

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahahahahahaah,
   I.Q van mijn schoenmaat 45 !!!
   Ik heb gezegd je tabletjes goed innemen jules
   je voeten vegen als je binnenkomt uit de speetuin
   en voor straf vroeg naar bed .
   Dat zal je leren
   en geen bert en Ernie lezen
   het licht gaat vroeg uit

   gr. bob

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    En als jij dadelijk nog op een kwade dag een heel zooitje aan Marokkaans straattuig of ISIS-terroristen in je huis op bezoek krijgt dan ga je eventueel wensen dat je dadelijk bevend van angst onder je bed ligt en zonder geveegde schoenen! Ik ben veel te oud voor een speeltuin en bovendien kijk ik al jaren niet meer naar Sesamstraat of naar Ernie en Bert en de oudjes Statler en Waldorf uit de Muppetshow vond ik altijd leuker om te zien, plus de Zweedse kok. Daarbij neem ik zelfs geen pillen meer in maar voor jou gaat het licht vast en zeker uit als het eerder genoemde uitschot bij je op de vloer komt.
    Maar misschien heb je vroeger ook wel eens gekeken naar Discovery waar in 1998 een documentaire was te zien en ging over de nazi-rechter Roland Freisler! Die vent schreeuwde en bulderde zo hard tegen alle anti-nazistische Duitsers die hij in 1943-1944 ter dood veroordeelde dat veel mensen daar vast en zeker daar gruwelijke nachtmerries van kregen als ze de vreselijke films hadden bekeken!

    Like

   • bobzelf zegt:

    beste Jules
    waar bob zit, zijn geen marokkanen, geen turken ,geen negers , geen surinamers ,alleen maar hele lieve straatarme mensen ,geen haatbaarden, geen haatjurken , en mochten ze besluiten om met de bus langs te komen ,
    dat schiet ik ze in 1 a 2 roffels hardstikke dood !!!
    mijn kalashnikov hangt ingevet aan de kapstok .
    voor pakweg euro 500,- heb je een gloednieuwe ,
    Ik ben klaar met dat volk , ik heb ze lang genoeg
    gezien in mijn leven .
    Ik heb Rotterdam en Schiedam zien veranderen , en kom ieder jaar een keertje kijken ,
    nou als ik dan door Schiedam loop en aardige wat wijken in Rotterdam ,
    IT LOOKS LIKE FUCKING BEIRUT !!!!
    EN
    dan komt de vraag , zet er een muur omheen !!
    Mag ik er dan nog in , of de islam er niet meer uit .

    mijn eens zo mooie, schitterendje kleine landje, helemaal naar de kloten ,
    naar de filistijnen , door dat triefel , dat gajus in die landverraders regering !

    gegroet

    bob

    Like

 16. Jules Vismale zegt:

  @Bob, deze keer ben ik het WEL eens met je felle reactie over het islamtuig in Nederland en die fucking linkse bestuurders in Den Haag! Maar ik verzeker je dat de haat tegen die mormels op een dag tot een daverende explosie komt dat ons voorgoed van hen verlost en van dat misbaksel van een afschuwelijke EU!
  Helaas ben ik in juli 2014 in Duitsland ooit in een trein aangehouden door drie politieagenten die mij schijnbaar aanzagen voor zo’n haatjurk want later hebben ze alsnog iemand in die trein gearresteerd en hij zag er ook inderdaad uit als een Marokkaan die schijnbaar kwade zaken op zijn kerfstok had! En elke fanatieke iman of moslim die probeert om mij tegen mijn wil tot de islam te bekeren smijt ik de Koran recht in zijn haatdragende tronie! Weg met al die moslimextremisten, ISIS, linkse bestuurders, EU-politici etc. opdat we ze nooit meer in Europa hoeven te aanschouwen!

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, mijn beste Jules , we komen er wel uit samen

   Hier mogen we discussieren !!!!

   en een discussie hoeft niet gewonnen te worden !!

   het is geen bokswedstrijd !!

   met argumenten komen en feiten , en dan hebben we nog een hoop plezier samen

   groeten bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s