Dankzij EU miljonair in Marokko

Screenshot 6

Donderdag bepaalde de rechtbank in Amsterdam dat de verlaging van uitkeringen (‘woonlandsbeginsel‘) die naar Marokko en Turkije worden overgemaakt in strijd is met internationale verdragen. Elf Turkse en Marokkaanse weduwen krijgen hun nabestaandenuitkering alsnog uitbetaald op het oude niveau plus rente, en met terugwerkende kracht. Dat heeft waarschijnlijk grote gevolgen voor tienduizenden andere uitkeringen.

De verlaging had te maken met de verschillen in koopkracht, in bijvoorbeeld Marokko. De kosten van levensonderhoud in Marokko liggen natuurlijk op een totaal andere niveau dan de kosten voor levensonderhoud in Nederland. Het bedrag van deze uitkering is echter wel gebaseerd op de kosten voor levensonderhoud in Nederland, plus nog een royaal extraatje voor de kopvodden wonend in Turkije en Marokko.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Marokkanen, Marokko, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dankzij EU miljonair in Marokko

 1. koddebeier zegt:

  Met dank aan de achterlijke D66 rechter die dit land nog verder naar de kl*ten helpen.
  Wel hun vette salarissen opstrijken maar geen enkele loyaliteit bezitten onder de mom dat rechtspraak (als het hun uitkomt) onafhankelijk is.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Is dat de koningin van Saba of is dat een Marokaanse die leeft van onze uitkering?

  Like

 3. tjonge zegt:

  tja, en het is ook een wonder hoe oud de weduwen worden daar in het thuisland, leeftijden van 150 jaar schijnt heel normaal te wezen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Deze maatregelingen gelden voor geen enkele Nederlander.
  Nooit geen terug werkende kracht met uitbetalingen, alleen maar kortingen en heffingen.
  Woest kan ik hier om worden. Nee, dat ben ik al.

  Like

 5. Jean zegt:

  Het is toch poepsimpel, als een pipo van de rechtbank een uitspraak doet die in strijd is met het gedachtengoed bij de meerderheid van de bevolking dan wordt die uitspraak verworpen, wil die pipo niet buigen naar de wil van het volk dan wordt hij of zij gewoon verdreven uit die functie.
  Wij hebben daar een prachtig woord voor in onze woordenschat, DEMOCRATIE, ook rechtbanken horen daar naar te handelen , het publiek is nl. De Openbare Aanklager en niet zo een befdrager.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Nederland naar de gallemiezen, met dank aan Demonen 66 kromspraak. Overal zitten deze landverkwanselaars, overal!

  Like

 7. cathari a zegt:

  Ik kan t niet lezen; woedend word ik ervan. En onze oudjes worden aan hun lot overgelaten en moeten verkassen. Dit soort “rechters” zijn een schande voor de re htspraak en het rechtsgevoel van de eerzame burger. Het evenwicht tussrn geven en nemen, de balans tussen plichten en rechten wordt door n rechter verkracht. Dan is r geen hoop meer….

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Fuck the EU, en, FUCK de EU. Ik ben het ZO zat dat Nederland wordt geregeerd door een Smerige Dictatuur!!!

  Like

 9. Pilgrim zegt:

  Dit artikel dateert van 23 augustus 2013. Een jaar geleden dus. Vergissinkje?

  Like

 10. Noor zegt:

  Hoelang pikken wij dit nog?Word het niet eens tijd een eenheid te gaan vormen , net zoals je in andere landen ziet.En massaal iets gaan doen, wij mopperen wel , maar doen verder niets.Zolang dat zo blijft zal er niets veranderen.En dan zijn er nog genoeg die geld genoeg hebben , die achter deze verdomde regering blijven staan.Personen met geld en macht, die goed zijn de man met de pet financieel uit te kleden.En niet weten hoe het is elke maand de eindjes aan elkaar te knopen, wat ook steeds moeilijker word.Zelf wonen zij in Vila wijken , die goed beveiligd zijn, en in hun wereldje komt geen financiële problemen voor.En wat buiten hun wereldje gebeurd , kan ze niets schelen.Zolang wij in de minderheid zijn, en niet de macht hebben , zal het altijd zo blijven ,helaas.

  Like

 11. chantal oranje zegt:

  Ik ben BOOS heel BOOS! Wij moeten alles inleveren! En hun leven als god in Frankrijk van ons geld! Mijn moeder heeft ook een weduwe uitkering maar krijgt de helft minder + dat ze elk jaar der eindejaars uitkering van der bijbaan ook nog is mag inleveren! In Marokko ligt de minimum inkomen oo 180 euro dus als ze al recht hebben op die uitkering geef ze dan het minimum wat daar gehanteerd wordt en niet 6/7x zoveel! ! Dat slaat nergens op! Zij krijgen dus 180 euro mijn moeder de helft minder terwijl hier wel de levens onderhoud vele malen duurde is dan in Marokko! ! Das echt krom! Geef hier dan de uitkeringsgerechtigden die 1400 zij kunnen het veel beter gebruiken! ! Maar dat is nl he!! Alles naar het b.land maar niet denken aan hun eigen volk!! Mensen het wordt tijd dat WIJ OPSTAAN!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt dat de politiek volkomen LAK heeft aan ONS geboren Nederlanders. Het adagium is onder invloed der socialisten: WEG MET ONS!

  Like

 13. Bert Weber zegt:

  Op een excursie-reis in Marokko, naar een bekende kloof, kom je door een villawijk van teruggekeerde ‘Marokkaanse Nederlanders’ …..het ene huis nog mooier dan het andere…..auto’s met Nederlandse kentekens voor de deur……….ik vraag je !!
  Onze bejaarden gaan straks betalen voor extra douche-beurten…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s