Den Haag: ervaringsbericht uit Transvaal

Screenshot 25

(Door: Hagenees)

Ik ben ongeveer 30 jaar en woon in een verschrikkelijke wijk van Den Haag. De Transvaal-wijk, die gewoon een tweede Schilderswijk is, misschien nog wel erger zelfs. De afgelopen 10 jaar heb ik deze wijk langzaamaan verder achteruit zien gaan en dat heeft echt alles te maken met de opkomst van de jongste generatie Marokkanen aka Berbers, een grof, ongemanierd en slecht volk. Ik generaliseer nu en dat haat ik, maar het klopt gewoon wat mensen al jaren zeggen over hen. Deze gasten hebben ernstige afwijkingen en zijn gewoon gevaarlijk. Empathie en intelligentie bezitten ze volgens mij niet. Echt gevoelloos en wreed, ze kennen geen genade.

Omdat ik hier woon, weet ik dat het klopt, want met een goede Marokkaan maak ik zelden kennis. En lukt het er eentje te vinden, dan hoeft het vaak niet lang te duren voor je zijn andere en ware gezicht ziet. In een gebied met een Marokkaanse meerderheid bestaan bijna geen goede Marokkanen, want zij kunnen en durven niet eerlijk op te treden. Ze durven niets tegen hun achterban en gaan nooit tegen haar in. Dit zorgt ervoor dat je tegenover een grote overmacht komt te staan, ook al heb je last van pikkies van 16 en 17.

De eerste jaren was het hier gezellig en leuk. Er woonde hier ook van alles. Ook Nederlanders, veel Surinamers , Turken , Polen, echt van alles. Door de jaren heen zijn de Surinamers hier weg gegaan, de Polen ook en zelfs Turken zie ik minder dan voorheen. Zelfs Roma en Sinti hebben eieren voor hun geld gekozen en zijn weg! Er heerst nu een plaag van Marokkaanse jongens in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar die zeer vervelend zijn en totaal respectloos naar iedereen die niet- Marokkaans is. 

Allerlei incidenten doen me hunkeren naar wraak. Gewoon wraak, want de overheid en het Nederlands rechtssysteem maken deze gasten alleen brutaler, harder, sterker en gemener. Het Nederlandse voedsel en de welvaart slaat vreselijk goed aan op hun genen, want ze zijn enorm snel fysiek volwassen en in staat te terroriseren.

Als je er iets van zegt of er gefrustreerd over bent, dan krijg je meteen tegenstand, de oudere Marokkanen vinden het geen issue en moeten er niets van weten. Ik merk zelfs dat zij zich aangevallen en beledigd voelen als mensen hun onvrede over deze toestand uitspreken. Ik woon vrij hoog, maar als de ramen een beetje open staan of als je het balkon opkomt, dan hoor je het geroddel, de intimidatie, uitlokkend en pesterig gedrag, vaak heel laf vanaf dode hoeken, of achter bomen en struiken, maar heel gericht en bewust op de man af.

Ik ben zo woedend en misselijk van deze lui dat ik zoekopdrachten in Google typ om gelijk denkende mensen te vinden. Zodoende ben ik bij uw site uitgekomen. Ik vind het goed dat mensen online over dit probleem praten, want het is een zeer groot probleem en ik ben het spuugzat om in mijn eigen huis gevangen en ongemakkelijk te voelen. Ik denk al aan verhuizen, maar bij die gedachte komt er een grote misselijkheid in me op,want dit moet niet mogen in Nederland vind ik.

Volgens mij is het grootste deel van het Marokkaanse volk echt ernstig genetisch inferieur of defect, en gelooft men nu dat niemand hen meer tegen zal houden. Men is radicaalislamitisch of gevoelig hiervoor, de kinderen zijn hun intimidatie middel en hun aantal stijgt.

De enige manier om hen niet tegen je te krijgen, is je heel erg klein en nederig te maken, als je hun islam accepteert en als je hen het gevoel geeft hun mindere te zijn. Dan accepteren ze je wel, maar dan blijven het alsnog nare jongens.

Er zitten best wat aardige/goede bij, maar die zijn vaak afgezonderd van hun achterban en ondergaan zelf ook veel narigheid, worden als verrader of nep-Marokkaan gezien. Tegen hen heb ik niets, die zou ik ook geen kwaad willen doen. Dat vind ik voorbeeld-Marokkanen, maar die zijn een minderheid en een druppel op een gloeiende plaat vermoed ik.

Screenshot 24

De buurt Transvaal in Den Haag

Door:
Hagenees
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

151 reacties op Den Haag: ervaringsbericht uit Transvaal

 1. Urbanus zegt:

  Herkenbaar verhaal, hoe triest dan ook. En wat moet je dan, verhuizen? De wijk is overgenomen, niet door ettertjes maar een soort van life-style, doe mee of rot op.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Het is een HERKENBAAR en TRIEST verhaal. Het is begrijpelijk dat er haatgevoelens opkomen ten opzichte van de VERRADERS in de politiek, die dit sluipenderwijs hebben laten ontstaan. Wij zijn veel te aardig en te ‘gedogend’ om hier keihard tegen op te treden. Het zal echter MOETEN. Beste Urbanus, we moeten de zaak KEREN en dat ROT OP moet niet gelden voor de AUTOCHTONE bewoners maar voor die ETTERTJES en hun hele familie.

   Like

  • Moon zegt:

   Ja klopt helemaal ik woon er ook maar Heb er verder geen last van sta er ver boven

   Like

  • Wij moeten ons Hollanders verenigen en ze met gelijke munt terug betalen,wij Ne enderlanders zijn nooit ergens bang voor geweest en nu laten we on terroriseren door een paar van die kut marokkaantjes NEEEEE
   Eigenlijk moet er 1 van ons het lef hebben om een moslim zijn nek af te snijden en een video daarvan naar IS sturen.
   Onhoofd je er één van ons dan snijden we er 10 van jullie af!!!! Kijken of ze dan nog zo’n grote kk bek hebben.

   Like

 2. Willie zegt:

  Hagenees , dit kreeg ik van een vriend uit de States , lees maar eens ,dan zal je zien dat t overal t zelfde is : (Sorry webmaster voor de lengte , maar mi mag iedereen dit wel eens lezen , niet ?)

  Muslims My Ass…

  I want to shake the guy’s hand that wrote this…

  Have you ever seen a Muslim hospital?

  Have you heard a Muslim orchestra?
  Have you seen a Muslim band march in a parade?

  Have you witnessed a Muslim charity?

  Have you shaken hands with a Muslim Girl Scout?
  Have you seen a Muslim Candy Striper?
  The answer is no, you have not. Just ask yourself WHY ???

  Barack Obama, during his Cairo speech, said: “I know, too, that Islam has always been a part of America ’s history.”

  AN AMERICAN CITIZEN’S RESPONSE

  Dear Mr. Obama:

  Were those Muslims that were in America when the Pilgrims first landed? Funny, I thought they were Native American Indians.

  Were those Muslims that celebrated the first Thanksgiving day? Sorry again, those were Pilgrims and Native American Indians.

  Can you show me one Muslim signature on the: United States Constitution?
  Declaration of Independence ?
  Bill of Rights?
  Didn’t think so.

  Did Muslims fight for this country’s freedom from England ? No.

  Did Muslims fight during the Civil War to free the slaves in America ? No, they did not.
  In fact, Muslims to this day are still the largest traffickers in human slavery. Your own half-brother, a devout Muslim, still advocates slavery himself, even though Muslims of Arabic descent refer to black Muslims as “pug nosed slaves.” Says a lot of what the Muslim world really thinks of your family’s “rich Islamic heritage,” doesn’t it Mr. Obama?

  Where were Muslims during the Civil Rights era of this country?
  Not present.
  There are no pictures or media accounts of Muslims walking side by side with Martin Luther King, Jr. or helping to advance the cause of Civil Rights.

  Where were Muslims during this country’s Woman’s Suffrage era?
  Again, not present. In fact, devout Muslims demand that women are subservient to men in the Islamic culture. So much so, that often they are beaten for not wearing the ‘hajib’ or for talking to a man who is not a direct family member or their husband. Yep, the Muslims are all for women’s rights, aren’t they?

  Where were Muslims during World War II?
  They were aligned with Adolf Hitler. The Muslim grand mufti himself met with Adolf Hitler, reviewed the troops and accepted support from the Nazi’s in killing Jews.

  Finally, Mr. Obama, where were Muslims on Sept. 11th, 2001?
  If they weren’t flying planes into the World Trade Center , the Pentagon or a field in Pennsylvania killing nearly 3,000 people on our own soil, they were rejoicing in the Middle East . No one can dispute the pictures shown from all parts of the Muslim world celebrating on CNN, Fox News, MSNBC and other cable news network’s that day. Strangely, the very “moderate” Muslims who’s asses you bent over backwards to kiss in Cairo , Egypt on June 4th were stone cold silent post 9-11. To many Americans, their silence has meant approval for the acts of that day.

  And THAT, Mr. Obama, is the “rich heritage” Muslims have here in America …

  Oh, I’m sorry, I forgot to mention the Barbary Pirates. They were Muslims.

  And now we can add November 5, 2009 – the slaughter of American soldiers at Fort Hood by a Muslim major who is a doctor and a psychiatrist who was supposed to be counseling soldiers returning from battle in Iraq and Afghanistan .

  Also, don’t forget the Boston Marathon bombing on April 15.2013 was done by 2 Muslim Brothers. That, Mr. Obama is the “Muslim heritage” in America

  EVERY AMERICAN MUST READ THIS !!
  Be sure to SEND IT TO ALL.

  Muslim Heritage, my ass.
  And if you don’t share this message,you are part of the problem!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Inderdaad wel een heel goeie brief, maar hoeveel Amerikanen weten dit en/of denken er ook zo ver.?
   Die leugens die Obamba over muslims vertelt, dit doet hij gewoon openlijk en niet “on-the-sly”.
   Wat dat mentioning van die Barbary Pirates betreft, de afstamelingen ervan zitten nu toch in Belgie en NL ? ?

   Like

   • jitskesez zegt:

    Sommige vertellen me dat het daar niet zo speelt, maar van weer anderen hoor ik dezelfde geluiden als hier, en er wordt daar ook hier en daar verzet geboden tegen bijv. een nieuw “cultuurcentrum” oftewel moskee, maar net als hier gaan ze net zo lang in beroep totdat ze hun zin krijgen, altijd schermen met religie.
    Ik heb daar gewoond van ’81 tm. ’01, en moest zien hoe het voormalig grotendeels christelijke openbare leven/scholen gewoon niet meer mocht, op het laatst ook geen kerstbomen meer want ja alles moest zo seculier — maar voor de Islamieten die binnen kwamen, och heden er wordt een Imam besteld die op vrijdagmiddags gebed komt leiden anders gaan de muslim kindertjes spijbelen. Pft, de christenen moesten eens vragen of er ’s morgens een Dominee kan komen eventjes met de klas bidden?
    En nog wat, wij HADDEN al multiculi. Frankrijk en Engeland ook. Onze musea staan er boordevol mee. Koren en volksdansgroepen hadden concoursen en wedstrijden, ook de bevolking was NIET homogeen. Zoals het eerste gedeelte van de brief opmerkt, heeft Islam helemaal GEEN cultuur. Niks kan en niks mag en 50 procent van de bevolking mag nog veel minder. Zo ontwikkel je niks, en dat gebeurt dan ook niet.
    Er is maar 1 oplossing. Deze individuen laten opdraven bij de Gemeente en ze een keuze geven: terug naar Marokko met behoud van uitkering, of naar ISIS met verlies van alles, in beide gevallen met afname van Nederlands paspoort en permanent inreisverbod.
    Maar dat is het probleem he, net als met die 13-jarige Somalische kinderverkrachter. Wij hebben niet eens het besef hoe *kwaadaardig* mensen kunnen zijn, en daarom ook geen wetten om ermee te handelen. Men durft niet aan te pakken. Ook die Pedofielenzaak in Engeland, meer dan 1400 slachtoffertjes en het werd verzwegen omdat het Moslims betrof en men wilde niet voor racist worden uitgemaakt.
    Sorry voor de lengte

    Like

  • meneertje zegt:

   In fact he means his own muslim heritage.

   Like

  • cat zegt:

   Wat een een gowd stukje ! Obama, a liar and a muslim.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   FBI National Domestic Threat Assessment Omits Islamist Terrorism
   Posted August 29, 2014 by joopklepzeiker
   Categories: Uncategorized
   Tags: FBI, National Domestic Threat Assessment, Terorisme, USA

   FBI National Domestic Threat Assessment Omits Islamist Terrorism

   Internal report labels white supremacists, black separatists, militias, abortion extremists main domestic extremists

   BY: Bill Gertz Follow @BillGertz
   August 29, 2014 5:00 am

   via FBI National Domestic Threat Assessment Omits Islamist Terrorism | Washington Free Beacon.

   The FBI’s most recent national threat assessment for domestic terrorism makes no reference to Islamist terror threats, despite last year’s Boston Marathon bombing and the 2009 Fort Hood shooting—both carried out by radical Muslim Americans.

   Instead, the internal FBI intelligence report concluded in its 2013 assessment published this month that the threat to U.S. internal security from extremists is limited to attacks and activities by eight types of domestic extremist movements—none motivated by radical Islam.

   Veel meer hier

   http://warsclerotic.wordpress.com/

   Like

 3. windwens zegt:

  Tja leuk al dat samen wat uitingen geven maar er moet gehandeld worden en daar komt maar niets van.

  Like

 4. Driek zegt:

  Beste jongeman,
  dan heb je wel zwaar pech, een koopwoning nog wel. Het is natuurlijk nakaarten, maar had u niet veel en veel eerder pogingen moeten doen om daar weg te komen? Maar ja, soms voltrekt het zich vrij snel, want ik heb mooie buurten in Amsterdam in sneltreinvaart zien verpauperen. Gelukkig heb ik Amsterdam twintig jaar geleden verlaten. Ik heb zeer met u te doen. Ik wens u alle sterkte, en probeer van die woning af te komen. Want u bent pas dertig jaar oud. U kunt daar niet blijven kniezen.
  Vriendelijke groeten,
  Driek

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hetzelfde wat koopflat betreft, heb ikzelf bij een van m,n zusters meegemaakt. De koopflat aan het einde van de Burgm. de Vlugtlaan in A,dam West.
   Toen we er voor het laatst op bezoek waren, een jaar of 15 geleden, kwamen de ëerste-hoofd-doek(jes)[en] al de lift in van het gebouw dat tot dan toe een “enclave” was van oorspronkelijke A,dammers………………

   Like

   • delamontagne zegt:

    Andere kennissen uit A,dam Noord (Nieuwendam ) gingen daar al 30 jaar geleden weg naar Hoorn. Zij behoorden dan ook bij die “laffaards”, volgens ex-burgemeester Cohen, die zich niet wilden laten aanpassen aan de “Multi-lultie-maatschappij”.

    Like

  • hagenees zegt:

   Beste Driek ,

   Het is ineens op komen zetten , nu de generatie die tussen de 12 jaar en de 21 jaar , de hele dag op straat rondhangt , fysiek volwassen aan het worden is, zich wil bewijzen en zich misdraagt, alleen als het heel hard regent of heel koud is , anders zijn ze constant op straat , CONSTANT EN TOT LAAT , me bloed kookt 100 graden als ik hier vrijdagmiddag luchtkussens , klimwandjes , allerlei dure speelapparaten , ballen , steps , noem het maar op zie , voor dat opgroeiende tuig die geen enkel respect heeft voor de mensen die dit voor hen regelt en ze probeert op te voeden. Pakken , nemen , gebruiken , en spugen op de mensen , die het mogelijk maken , waardoor zij een rijk volgevreten Islamitisch bestaan kunnen hebben. Voetbalveldjes en sportieve voorzieningen daar kan je als niet-Marokkaan geen gebruik van maken want men dreigt , intimideert en jaagt je gewoon weg. Om het geringste zoekt men rede om je te haten en te ergeren. Ik heb geen pech Driek , deze koophuizen werden gebouwd voor fatsoenlijke mensen, en die wonen hier ook , er woont ook geen enkele Marokkaan in de koopwoningen , ik was hier jarenlang dolgelukkig. Degene die pech gaan hebben ,dat zijn zij en de politieke leiders die dit in de hand werken.Ik moet zeggen dat Turken en Polen ook botsen met de integratie maar op een heel andere manier , deze mensen krijgen een hoop over zich heen , maar ik vind dit niet helemaal terecht eigenlijk. Marokkanen pakken je echt op je mens zijn,op je identiteit en je persoon, en er valt gewoon niet mee te redeneren,dat valt met geen enkele groep te vergelijken. Ze hebben zich een manier van leven eigen gemaakt in Nederland die erop gericht is niets te tolereren van anderen , geen aanpassing , zo blijft de eigen gemeenschap intact en zuiver , blijft de Islam op de eerste plaats en krijgen ze wat ze willen. Ze weten niet beter en zijn eraan gewend geraakt , en zullen heel ver gaan om dit zo te houden. Je bent zeker geen lafaard als je verhuist om dit tuig , en ook zeker niet elke individuele Marokkaan is een slecht mens , het lukt ze als collectief gewoon niet om normaal en gelijkwaardig met anderen te leven.

   Like

 5. exter39 zegt:

  Alleen de overheid kan dit keren, maak het voor de ettertjes zo onaangenaam dat ze vertrekken, geef ze niet steeds meer ruimte ,geld, allerlei dingen die ze via hun geloof afdwingen, ga in die buurt geen moskee bouwen , staat er een , in een straal van 5 km geen andere bid ruimte, geen privileges ,maar alleen Hollandse dingen , korten op de uitkering bij school verzuim , laat ze elke dag zich verplicht melden als ze geen werk hebben , ik weet zeker dat er dan maar de helft meer woonden.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Laat ik nu toch net achter m,n rug op T.V,die mevrouw schippers van de zorg ( over de schilderwijkswijk ) horen zeggen:”” bla-blabladerie…….etc en………… TOCH is het er heel leuk wonen in die wijken en.. .etc”
  “JA ZELF”, woont ze er natuurlijk niet.
  Nu even wachten totdat ik haar ga horen liegen over de zorg in NL, UITERAARD de allerbeste van de EU.
  Naar ervaringen van landgenoten die in andere landen wonen wordt uiteraard niet gevraagd.

  Like

  • De vrije hollander zegt:

   Ja joh, die Schippers ziet ze vliegen volgens mij…..

   Like

   • Thomasson zegt:

    @De Vrije Hollander
    Niet als mevrouw Schippers de zieken, kreupelen, gehandicapten, ouderen en ander ziek volk op elegante wijze ietsje vroeger het graf wil sturen. Ze kan zich niet het grove methode van Dr. Mengele permitteren. Dus, bij stelselmatig verhogen van de ziektekostenverzekering en het raf van eigen bijdrage geleidelijk te verhoren, kunnen deze mensen minder medische zorg permitteren en de rest doet MOEDER NATUUR. Zij en haar socialistische partner Martin van der Rij zijn de genadigde moderne engelen der der dood.

    Like

   • Deze harde waarheid hebt u keurig omschreven;dat doe ik u niet na!

    Like

 7. dewanand zegt:

  ja joh, wat triest dit bericht. Maar ik ben een hindoestaanse schrijver en ik schrijf nogal pro marokkaans he en erg wetenschappelijk, zie mijn tekst ‘Marokkaanse power’ online van ruim 15 pag. Maar ja, marokkanen zijn echt zielig geworden hier in Delft Zuid. Nog afgelopen dinsdag 26 aug 2014 rond 12:30 rende een hele groep jonge marokkanen mij achterna bij de lodewijk van deyselhof in Delft, ik rende door naar de grote weg en twee oudere marokkanen sneden mij op het trottoir met de fiets hard de pas af om een fysieke confrontatie uit te lokken, wat hen dus absoluut niet lukte, als domme mocro broekkies met luiers aan onder hen sexy jellabas. Echt gemeen zeg, zonet nog vertelde ik het aan wat agenten die de buren hadden bezocht en die zeiden mij doe aub melding jongen. Zielig volk, kansloos tuig, ok ok ok, ik was vroeger als semi illegaal ook kansloos koelie afval in Delft om eerlijk te zijn, en hierom begrijp ik die hele problematiek beter om zwart buitenlands afval te zijn in nederland, en hoe je je voelt van binnen. Gelukkig was ik hard voor mijzelf sedert dieptepunten in 1993 en door die harde aanpak en mijn eigen wilskracht, discipline, hoge prestatie eisen aan mijzelf, kon ik nu toch mij ontwikkelen tot een rasechte GOUDbruine koelieschrijvertje, aka Dewanand met zijn slimme Hindoe Nazi slumkat, Wieroe die geen roti en couscous lust.

  Nu pas openen de blauwe hollandse oogjes zich na een lange winterslaap van 69 jaar sedert de val van Berlijn en die zwarte dag op 30 april 1945 toen het noodlot zich voltrok en het Avondland werd bezet door vijanden van het inheemse Europese Herrenvolk.

  Is de verlosser al geboren? Of zal Thor hem met de bliksem en donder laten vallen op de heilige huisjes in Nederland? Wieroe miauwt hier steeds luider om. Miauw dus mee met Wieroe tijdens de dageraad en de lange winternachten die eraan komen met de ijsgeesten op je dak,

  dewanand en Wieroe
  Hindoe Fundamentalisten
  uit de beroemde Kennisstad Delft

  Like

  • rommel zegt:

   Goh, dat ik dat nog moet meemaken. Dewanand die zijn bullshit op Bron legt.
   Moet jij niet naar Frontaal Naakt om Breedveld zijn laffe dhimmireet te likken?

   Like

   • Driek zegt:

    @rommel zegt: Goh, dat ik dat nog moet meemaken. Dewanand die zijn bullshit op Bron legt. Moet jij niet naar Frontaal Naakt om Breedveld zijn laffe dhimmireet te likken?

    Geachte rommel, ik durfde het niet op te merken, maar ik ben het met u eens, ik vind het minderwaardig taalgebruik, en zeker niet passend voor het niveau van deze
    site van E.J. Bron. Het is ordinaire straattaal. De lezers van deze site zijn daar ver boven verheven.

    Like

 8. bigljohn zegt:

  Het zijn menselijke ratten van de meest vreselijke soort. De overheid die ze niet wil opruimen, maar zelfs koesteren wil zeggen dat u en ik op korte termijn opgevreten gaan worden door deze ratten !

  Like

 9. tjonge zegt:

  de “goeien” hangen we wel apart, ik zeg ALLEMAAL terug naar hun zandbak, ze hebben hun kans gehad en verpest op gruwelijke wijze.

  geen “minder, minder, minder” maar weg, weg , weg !!!!

  Like

 10. Benesha zegt:

  Mijn vrouw is Russische en lerares. Sinds 2009 in België. In 2009 reeds voldoende Nederlandse kennis om te kunnen lesgeven in het middelbaar. Als buitenlandse heeft ze alleen kans- ja ergens hebben we als Vlamingen toch een beetje een mijn volk eerst mentaliteit, zelfs al gaat het om hetzelfde ras- in Brussel te werken in scholen waar geen Belg een stap binnen durft te zetten. Mijn vrouw heeft er dagelijks mee te maken met wat jij beschrijft. En indien ze ergens anders werk vindt, vertrekt ze er meteen want het is er de hel. Meerdere malen is ze reeds naar huis gekomen met de bedenking dat die Marrokanen toch genetisch een dom volk moeten zijn. Want er gaat niets in, als ze dat al zouden willen. En 99% wil zelfs niet. Het interesseert hen enkel om van de overheid te profiteren via allerhande uitkeringen en daarnaast nog wat bij te sjoemelen zodat ze hun dure BMW’s kunnen betalen. De meisjes zeggen dat ze niet willen leren omdat hun enige doel 10 kinderen op de wereld zetten is zodat ze rijkelijk kunnen leven van het kindergeld. Mijn vrouw begrijpt het niet dat Europa zichzelf hiermee de verdoemmenis in helpt. Als buitenlandse zat ze ook tussen zulke moslimlui (ook Tsetsjenen) in de integratiecursus. Als je die verhalen hoort. Hoe ze naar hier komen enkel om van ons te profiteren en op ons te spuwen. Vreselijk. Geen woorden voor.

  Like

  • Dokus zegt:

   Ja het is de vijfde collone!,,

   Like

  • Igor zegt:

   Ik kan me helemaal vinden in jouw verhaal Benesha, ook mijn vrouw is Russische en sinds 2001 in NL. Spreekt vloeiend Nederlands en heeft haar doctoraal History van de Uni St.Petersburg met een pedagogische aantekening
   In het begin heeft ook zij alle moeite gedaan om een baan te krijgen in het voortgezet onderwijs. Lukte niet. Toen geprobeerd bij de diverse kinderopvangplaatsen.
   Lukte ook niet, omdat zij niet de juiste opleiding hiervoor had.
   Terwijl zij tijdens haar studie in de USSR wel degelijk op een kindergarten werkzaam is geweest. Daarnaast heeft zij conservatorium (o.a. Piano) gedaan en was zij koordirigente en concertpianiste. Mocht allemaal niet baten, na 80 sollicitaties heeft zij de moed opgegeven.
   Zij heeft blijkbaar de verkeerde haarkleur(blond). Dus je ziet, in NL is het hetzelfde.

   Like

 11. cat zegt:

  Bedankt dat je verhaal hier op E.J.Bron, met ons deelt.
  Ik kan me erg goed in jou verplaatsen, herken jou “wraak” gevoelens.
  Ik heb enorm bewondering voor je, dat je, zelfs wonend in een “moslim” wijk, onderscheidt hebt kunnen maken, tussen kut Marokanen, en “aardige”, turken enz. Ik vind het heel bijzonder van je. Ondanks dat je je in de “war zone” bevindt, heb je je moraal en je onderscheidingsvermogen niet verloren.
  Hoewel je van binnen kookt !! Je ziet het iedere dag, je hoort’t iedere dag, …
  Ik heb nog geluk dat ik in een “witte” plek woon, maar hier er daar zie ook ik langzaam aan, een hoofdvodkop.
  Marokkanen, ja…ik zie er meer en meer geboren worden. Een hele “army moslima’s” met kinderwagens. De volgende bende Marokkanen zullen spoedig onze straten bevolken…Het gaat maar door.
  Ik heb vaak hier gezegd, dat de Islam bij de wet verboden zou moeten worden. Want de wet beschermd hen. Politie kan niet juist optreden. Onze wetgeving houdt dit tegen.

  Huidige regering is niet hoopgevend, behalve Geert Wilders.

  Ik wens je sterkte en zelfbeheersing. Vooral zelfbeheersing (moeilijk) , kans is nl.groot dat jij opgepakt wordt en niet die kut Marokkaan.

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Probleem is ook dat in Nederland justitie totaal geinfecteerd is door het socialisme/marxisme. De oplossingspercentages voor misdrijven zijn nihil. En als justitie dan al een keer overgaat tot een strafzaak is het resultaat: bedroevend.. De eerzame burger- zoals u- die zich geen strafvervolging kan veroorloven, want baan kwijt, staat machteloos tegenover werkloos tuig dat misdrijven begaat.

  Tot nu toe ben ik enigzins gevrijwaard gebleven van misdrijven begaan door een Marokkaan. Mocht dat ooit wel het geval zijn… En mocht ik weten wie. Dan regel ik het allemaal zelf. En dan gaat het van oog om oog tand om lichaam.

  Niet mijn wens. Dat is waar het slappe optreden van ongekozen rechters ( veel wijven daar!) toe leidt.

  Het niet hebben van werk of opleiding zou voor justitie en de rechterlijke macht automatisch tot strafverzwaring moeten leiden. En dan heb ik het niet over gepensioneerden maar over – pak em beet- die 22 jarige kut Marokkaan die inbraken pleegt..

  Like

  • susan zegt:

   Helemaal waar,wijven als rechters is het ergste wat je kunt overkomen, ze liegen alles aan elkaar, zijn zeer arrogant en door dat walgelijke soort was ik al ruim 22 jaar dood geweest,doodziek de goot ingetrapt door hun aannames oftewel leugens, daardoor 8 jaar dakloos geweest en mijn baan kwijt geraakt en zonder kort termijn geheugen in de WAO terecht gekomen,wat het na een zware operatie niet meer deed,maar ik ben dan ook maar een hoogopgeleide autochtoon,smeriger kan niet in dit land.Dakloos was bij dit soort ook alles verdeeld,nooit iets gezien. Ze kunnen ook niet eens rekenen,zeer zwakbegaafd.

   Like

  • breget zegt:

   Politie gaf net op tv uitleg over de drie IS tuig die nu gebruikt worden om van Aartsen zijn straatje schoon te vegen ,heeft hij de protesten laten doorgaan om die drie islam criminelen te pakken.Het justitiële apparaat is hier net zo corrupt als de crimineel.

   Like

 13. jans zegt:

  Ik herken dit probleem, in Gouda, Rotterdam, Culemborg, enz…is het al 20 jaar een tyfus zooi met die marokkanen. Verder ben ik er achter gekomen dat ook islamitische Turken ook achterbaks zijn als je uitgesproken hebt dat je niet islamitisch wilt leven. Mijn conclusie is dat alle mensen waar de islam inzit problemen veroorzaken in onze maatschappij. De islam moet verboden worden en iedere dwarse islamiet moet een enkeltje krijgen naar de woestijn van zijn voorvaderen. Er is natuurlijk ook nog “wit vuilnis”, meestal kampers, dat gewoon scheit heeft aan iedereen. Ze pluren gewoon de lege blikken bier op straat als ze onderweg zijn om de kinderen van school ophalen. Dit wit tuig moeten ze een enkelband geven, plansoen en vuilnis diensten laten draaien.
  Nederland is gewoon een tyfus land geworden door slappe leiders, zakkenvullers en linkslullers!

  Like

 14. Jade zegt:

  Ik zou het verhuizen maar doorzetten, want op
  de overheid hoeft u niet te rekenen…

  Like

 15. Verschrikkelijk voor jou en je gezin! Ik zou doodsbang zijn van die etterbakken.
  Wat ben ik blij dat ik in het zuiden woon. Hier nog geen concentraties van allochtonen.
  Als ze het hier in Nederland niet prettig vinden, laat ze dan weggaan naar waar het wel
  naar hun zin is. Maar ja, die fijne uitkeringen, hè?

  Like

 16. Goed verhaal. Organiseer je en viseer de politici. Dat zijn de veroorzakers van deze invasie van inteeltgedrochten. Zoek ze op en spreek ze aan. Val ze lastig, treiter en intimideer ze. Totdat deze volksverlakkers eieren voor hun geld kiezen en beleid gaan maken dat alle moslims dit land uit jent. Wat zich niet weg laat klieren, oppakken en afvoeren. Alles wat iets met de islam te maken heeft moet in Europa met wortel en tak worden uitgeroeid. Zeg het voort.

  Like

 17. AEO zegt:

  Allemaal het gevolg van het aan ons opgedrongen politiek correcte denken. Deze overheid, evenals de vorige regeringen, deugt niet. De hoge heren politici wonen zelf heel riant en veilig in hun gegoede wijken en huizen. Het wrange in jouw geval is ook nog de waardedaling van je huis in deze rotbuurt. En de overheid blijft nog steeds zijn politiek correcte denken aan ons opdringen. Nederland is geen democratie meer, het enige democratische vernislaagje is, dat je nog je mening mag zeggen, maar daar houdt het dan wel zo’n beetje mee op. We zijn gewoon door onze opeenvolgende regeringen in de steek gelaten, en dat straattuig krijgt steeds meer de overhand. Vaak hebben ze 2 paspoorten, en ik zou niets liever zien, dan dat ze hun Nederlandse paspoort zou worden afgepakt, en dan zo snel mogelijk enkele reis naar dat land waar hun ouders vandaan komen. Mag natuurlijk weer niet, want dat is discriminatie. Ik vind dat er teveel op die grote hoop, genaamd ”discriminatie” wordt gegooid. Het gaat om het gedrag van die gasten, en dat moet niet getolereerd worden! En dan dat gezever over zwarte pieten! Een traditionaal Sinterklaasfeest moet nu aangepast worden omdat het anders discriminerend zou zijn. Belachelijk gewoon, overal wil men wat achter zoeken. Op scholen durft men tijdens de geschiedenislessen de holocaust niet eens meer te behandelen omdat men bang is voor boze leerlingen van islamietische huize. Waarom moeten wij ons aan islamietische gevoeligheden aanpassen? Zij komen toch hier wonen, dus gewoon aan onze normen en waarden aanpassen, of anders ophoepelen.

  Like

 18. Jaantje zegt:

  Leef met u mee Hagenees en helaas bent u niet uniek in de beschreven situatie.
  Woon en werk in Amsterdam en daar is het hetzelfde laken en pak.

  Like

 19. Jaantje zegt:

  Raar gezicht trouwens(foto boven) een politieman die een beetje teveel de diender/dienende uithangt….vuur geven aan minderjarigen foei.

  Like

 20. Giny zegt:

  Fijn dat u uw hart hebt kunnen luchten op deze site, het is niet niks wat er daar gaande is!
  Inderdaad moet je dan verhuizen?
  Daar zijn ze natuurlijk op uit, maar aan de andere kant, als er teveel van hun eigen soort gesetteld zijn in die buurt, beginnen ze ergens anders, want ze zijn alleen maar uit op rottigheid!
  Het begint op een klein Midden-Oosten te lijken, alles willen ze veroveren, de overheid doet er niets aan!
  We moeten knokken en zorgen dat wij zelf de baas worden, grenzen dicht voor dit soort lui, die horen hier niet thuis!

  Like

  • hagenees zegt:

   wij moeten knokken ja , ik ben er helemaal klaar voor , ik voel me alleen en eenzaam hierin , ik ken ze heel goed , de meeste van hen zijn heel erg laf ,bang en smerig , en halen hun laffe streken alleen uit als ze in een groep van minimaal 3 man zijn. Alles is een dreiging of belediging in hun ogen, zij keuren en beoordelen het gedrag en de gewoontes van anderen alsof zij hier de baas zijn. In Nederland moeten mensen zich gaan organiseren en praten , dit kan zo niet langer , ik ga niet verhuizen , ik denk er soms aan maar ik ga niet toegeven aan deze lafbakken. Ze zijn gewoon heel bang en angstig voor de vrije en rijke culturen en gewoontes van anderen , en voelen zich minderwaardig , daardoor komt dit extreme gedrag naar boven , ze kunnen niet omgaan met anderen , hun hersens kunnen dat niet AAN, ze raken in de war en worden bang. Schieten meteen in de aanval en gebruiken dan intimidatie en geweld om hun zin te krijgen. Om het vreemde van zich af te stoten , hun eigen cultuur door te drammen en op te dringen en anderen angst inboezemen. Ik vind het vreselijk voor de mensen die jaren en jaren geleden al achter de ware aard van dit volk kwamen en toen niet werden gelooft omdat ” ze niet allemaal slecht zijn toch” en andere linkse excuses. Er waren mooie multiculturele festivallen in de Transvaal en Schildersbuurt , vele mensen van alle afkomsten en culturen kwamen hier en hadden gezamelijk plezier. Alles gebasseerd op tolerant zijn onderling en mekaar respecteren , dat ging helemaal niet slecht , totdat zij opdoken. HA-SHI- BA festival een jaarlijkse traditie werd door hun verziekt , Kashba festival om de zeep geholpen door niemand anders dan Marokkkanen , ze kunnen niet aanzien als anderen gezamelijk plezier hebben en het niet overeen stemt met hun eigen normen en waarden. Ze zijn heel erg jaloers als anderen lol hebben onderling en dan beginnen de rellen. De Gemeente durft niets meer te organiseren hier voor de bewoners , alleen Turkse festival , dan blijven ze wel verstandig weg ,want de Turken die pikken niets van hun en zijn zelf sterk georganiseerd. Ze zouden best willen komen verzieken maar weten dat ze zelf ook klappen zullen krijgen dus komen ze niet. De hele dag zie je ze dan niet. Tijdens Holi-festival van de Hindoestanen komen ze ook niet naar toe want de Hindoestanen hebben een gruwelijke hekel aan hen en deinzen niet voor hen terug.

   Like

  • Moon zegt:

   Je moet juist niet gaan verhuizen als iedereen op z,n eigen plek had gebleven waren hun in de minderheid geweest het schuift toch op je bent hier geboren waarom zou je vluchten

   Like

 21. Avidia zegt:

  ik zou er niet blijven wonen, zal nooit mijn leven laten verpesten door dat rot volk.

  Like

 22. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE KEIHARDE FEITEN VAN EEN GETUIGE! EN NÓG BLIJFT DE KUDDE DIT ACCEPTEREN! HOE ONGELOOFLIJK DOM MOET JE WEL NIET ZIJN?

  Like

 23. cathari a zegt:

  Nou volgens de grote roeranger van Den Haag is r nix aan de hand. Die woont vast ergens anders.

  Like

 24. Monalisa zegt:

  Herkenbaar verhaal, mijn turkse vrienden die nederlander zijn geworden met 1 paspoort hebben altijd gezegd Turken en Marokkanen dat is haat en vuur.

  Like

 25. Lis zegt:

  Wat een triest verhaal. Dank meneer Bron, dat u het hier wilde plaatsen. Het voelt zo machteloos en troosteloos dat deze man geen kant op kan (helaas verwijderd door webmaster i.v.m. bescherming identiteit van de schrijver) en duidelijk beschrijft wat een verrotte situatie het is geworden met die pislam. Met name zijn beschrijving over welke houding er van hem verwacht wordt om maar geen klappen te krijgen. En natuurlijk zal het onmogelijk zijn om aangifte te doen.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  Beste Hagenees ik begrijp U volkomen. Verder hoef ik niets toe te voegen, de vorige reacties onderschrijf ook ik volledig!

  Like

 27. BertG. zegt:

  De man is ongeveer 30. Dus toe hij dat huis kocht, was de situatie niet gek veel anders volgens mij. Het is daar altijd al een zooitje geweest.
  Misschien gehoopt dat het wel over zal trekken? Want zo slecht zullen ze vast niet allemaal zijn?
  Al mocht ik me leven lang gratis wonen in A’dam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht, dan zou ik dit resoluut weigeren. Dit wisten we 20 jaar geleden al, dat het nog veel erger zal worden.
  Ik heb te doen met elke Nederlander die in een grote stad woont, er midden tussen in.
  Verkopen is zo goed als onmogelijk, of tegen een weggeef prijs, en verhuizen kost klauwen met geld.

  Like

 28. oud-marinier zegt:

  @Hagenees , enorm vervelend voor u en HERKENBAAR probleem …ik leef met u mee . Maar ook ik heb sinds 2001 mijn biezen gepakt en ben uit NL vertrokken. Misschien wel om me in het “buitenland” stilletjes voor te bereiden op “wraak” …wie weet ….ben zelf ook pas ongeveer een jaar op deze site . Had zelf ook al aardig negatieve ervaringen met de Islam,….maar op deze site worden je ogen ECHT geopend …omtrent de WARE identiteit van de Islam —Dank geachte heer E.J. Bron—

  Like

 29. De vrije hollander zegt:

  Ik zou ook proberen snel van je woning af te komen. Als hollander moet je daar niet tussen willen zitten. Wel lijkt mij het een erg naar gevoel om vanwege deze reden te moeten verhuizen. Ik heb zeker met je te doen. Ik ben zelf ook van een oosprong een Hagenees en ken beide wijken redelijk goed. Ik rij er soms nog wel eens doorheen en erger mij dan kapot. De wijken zijn echt totaal “overgenomen” en heel erg verpauperd. In het verleden was ik regelmatig te vinden in het Zuiderpark voor mijn dagelijkse hardlooprondje. Tegenwoordig moet je daar slalommen om de hoofddoeken……

  Like

 30. Dot zegt:

  Dezelfde klachten van Noorwegen tot Portugal…Ik zou verhuizen want over 5 jaar wordt het nog erger. Zelf ben ik 5/7 keer verhuisd, altijd wegens de Turkse buren, niet door agressie maar door geluidsoverlast want zij leven hier zoals in hun Anatolische dorpen, schreeuwend, ruziënd, discriminerend in eigen taal.

  Like

 31. ronezerman zegt:

  Herkenbaar verhaal, man! Ook in mijn directe omgeving neemt de verloedering toe (dus waarheen zou je kunnen vluchten?). En ook hier blijkt een duidelijk onderscheid tussen (over het algemeen) aardige Turken enerzijds, en (veel) vervelende, en vaak intimiderende Marokkaanse jongeren anderzijds. Het lijkt wel of het bij die laatsten in de genen zit. Het is ook bekend dat veel van die Berbers als jongetje (seksueel en anderszins) zijn misbruikt, vaak door “ooms” en andere wazige lieden, want aan meisjes mag men niet komen; die moeten immers maagd blijven tot hun huwelijk? Dus in veel gevallen zijn deze jongens in hun prille jeugd al behoorlijk beschadigd, en dat zou voor een deel hun (vaak aanmatigend) gedrag kunnen verklaren. Maar er is ook nog een andere invalshoek, om deze ontwikkeling te beschouwen. We zien wereldwijd het geweld toenemen. Zie bijvoorbeeld de beestachtige praktijken van ISIS in Syrië! En wat doen onze politici? Weinig of niets! Behalve hun zakken vullen dan….. En feitelijk staan ook zij machteloos. Ik zie het als volgt. Want als Christen heb ik (in ieder geval voor mijzelf) een antwoord gekregen. Er is een Schepper van hemel en aarde, die alles vast in handen heeft! En Hij heeft Zich geopenbaard aan deze wereld toen Hij Zijn eniggeboren Zoon overgaf om als een Lam te worden geslacht voor de zonden van de wereld (en dus van jou en mij!). Als je dat in geloof aanvaardt, ben je voor eeuwig gered! En dan maakt het feitelijk niet (meer) uit of je wordt lastiggevallen, vervolgd, of in het uiterste geval zelfs wordt gedood. Want je hebt het LEVEN ontvangen! Jezus zei al eens dat we niet moeten vrezen voor hen, die “slechts” het lichaam kunnen doden (Matteüs 10:28). En “allen, die naar het zwaard grijpen, zullen door het zwaard omkomen” (Matt. 26:52; Openbaring 13:10). Maar hoe zou ons aller Maker denken over abortus? (50 miljoen per jaar!). Deel van onze nieuwe “beschaving”? Of mogen we spreken van een stelselmatige genocide? Alleen in ons land is er sprake van een miljoen(!) mensen in de laatste drie decennia! (en dan zeuren over vergrijzing?). Het zwaard klieft onze kinderen reeds in de moederschoot. Wereldwijd vinden er slachtingen plaats: in de buiken van onze moeders! (En de moslimstrijders vinden daar óók hun oorsprong!). Of denk aan homoseksualiteit. (iets wat genoemde Marokkanen als regel HATEN!). En weet je wat de Bijbel daar over zegt? (Zie Romeinen 1:18-32). Niet om individuen te beoordelen!! Maar er staat hier iets over “mannen, die met mannen schandelijkheid bedrijven en daardoor het welverdiende loon voor hun afdwaling in zichzelf ontvangen” (Aids?). En nu komt het! Want in die brief aan de Romeinen staat ook (1:18) dat de TOORN VAN GOD zich van de hemel zal openbaren over alle goddeloosheid! Jeremia (25:29) zegt: “Het zwaard roep ik op tegen alle bewoners der aarde”. En om de cirkel rond te maken: Jesaja 13 spreekt over “Mijn geheiligden”, de “werktuigen Mijner gramschap”, die van Hem de opdracht krijgen de gehele aarde te verderven. En dat zijn (mijns inziens) onder andere die Marokkanen! Er staat zelfs (in Johannes 16:2): “Ja, de ure komt, dat een ieder, die u doodt, zal menen Gode een heilige dienst te bewijzen”. Tot slot mag ik nog verwijzen naar de benaming van Marokko. “Al Mamlaka (het koninkrijk) al Maghribya” (van de Maghreb). De Hebreeuwse stamletters MĜR (Mem, Ĝimel, Resj) vormen het woord “miĝoer” en dat heeft de betekenis van: “vernieling, verwoesting”, of “een regime ten val brengen”. Dus je zou Marokko vrij kunnen vertalen met: “Een Koninkrijk van Vernielers”. Wordt het nu dan duidelijk wat de “rol” is van -onder andere- die Marokkanen? Maar de vraag blijft of Erdogan een aardige TURK blijkt te zijn, want dat moeten we nog maar even afwachten! Ron Ezerman.

  Like

  • cat zegt:

   http://shoebat.com/2014/08/22/muslim-brotherhood-says-erdogan-great-moses/

   Erdogan is een vijand.
   Turkije wordt de nieuwe echte kalifaat.

   Like

  • jitskesez zegt:

   Dat de Islam net zo fel tegen abortus en homosexualiteit is als de RK en andere kerken is is juist de reden dat die kerken saampie-saampie doen met Islam en ze als “medegelovigen” beschouwen, en er heel weinig van zeggen. Als een dominee in Florida een Koran verbrandt of een cartoonist maakt een spotprent van Mohammed staan Moslims gelijk te rellen, ISIS (en daarvoor de MB in Egypte en de terroristen in Syrie) onthoofdt christenen — hun kinderen — verkoopt hun vrouwen als slaven — wat horen we van de Raad van Wereldkerken, de Paus, ….. ? O, nee, homosexualiteit en abortus, dan weten we ineens weer wel wat goed en fout is en dat we er wat van moeten zeggen. Mietjes en zwangere vrouwen kunnen toch niks terug doen en mogen alvast niet in onze kerken komen. Maar Imams wel.
   “Zij ziften muggen maar slikken de kameel”

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @Maar de vraag blijft of Erdogan een aardige TURK blijkt te zijn, want dat moeten we nog maar even afwachten!”

   AFWACHTEN??? Nu breken toch allebei mijn klompen! Erdogan is een MOSLIMFUNDAMENTALIST die het kalifaat weer wil invoeren.! Een paar van zijn uitspraken:

   1. Vanuit Turkije zal de rebellie beginnen.
   2. De moskeeën zijn onze kazernes, de gelovigen onze soldaten.
   3. Democratie is voor ons als een trein; ZODRA we ons doel (wereldheerschappij door de islam !!) bereikt hebben, springen we ervan af.

   Erdogan is onlangs gekozen tot president van Turkije. Omdat de president IN HET VERLEDEN weinig tot geen macht had, wil hij een wijziging van de grondwet (en die GAAT er komen!!).

   Daarbij is het een super-antisemiet die de Joodse Staat liever vandaag dan morgen ziet verdwijnen.

   Haal a.u.b. uw hoofd uit het zand!!

   Like

   • ronezerman zegt:

    @ Zilvermeeuw
    29 augustus 2014 om 13:14 Ik geef je gelijk, Zilvermeeuw! Het ging mij alleen maar om het verschil te duiden m.b.t. het gedrag van Marokkanen en Turken in het algemeen, in onze samenleving. Dus “aardige Turk” bedoelde ik meer in algemene zin. Nog een voorbeeldje. Jaren lang heb ik bezorgers geworven onder de jeugd om reclame te verspreiden in hun wijk. Bij Turkse bezorgers heb ik nooit problemen gehad; ze deden altijd keurig hun werk. Maar Marokkaanse jongens? Bij gemiddeld negentig procent van hen vond ik de folders vroeg of laat in de struiken of in sloten. Bij de meisjes viel het overigens wel mee. Maar nu durf ik wat te zeggen: Ik ken zelfs (een paar) aardige Marokkanen! Want die zijn er ook. En met Jason (van de Hofstadgroep) heb ik urenlange gesprekken gehad. In 2004 al, en ook later sprak ik hem meermalen (in 2012). Eigenlijk best een aardige jongen in de omgang. Maar je weet natuurlijk nooit wat zich bij zo iemand aan de binnenkant afspeelt, toch? Tenslotte beginnen alle oorlogen, maar ook al het andere kwaad -of goed- , op een en dezelfde plaats: IN ONS HART! Kunnen we het daar over eens zijn? Vr. groet, Ron.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ronezerman: 09.32. uur. Hierop zeg ik voluit: Amen!

   Like

  • Dokus zegt:

   Mooi stuk als je Jezus kent als je persoonlijke verlosser dan heb je niets te vrezen.Helemaal mee eens. Dan ga ook zien in welke tijd wij leven en dat geef je ook aan. Mij geeft dat moed en hoop. Er komt een herstel van de schepping een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, dat zal niet zonder oorlogen en geruchten van oorlogen en grote rampen gaan. En wat zien we vandaag juist dat. Liefde die verkilt elkaar zelfs de straat uitpest en treitert. Onthoofdingen moorden vulkaan uitbarstingen ebola noem maar op…… Dit is God de ALMACHTIGE die naar het einde toewerkt. Let op ERDOGAN waarschijnlijk zal hij bij machte zijn om de shejieten en de Soenieten te ” verzoenen” voor een gemeenschappelijk doel.nl de grote Gog en Magog oorlog tegen de vernietiging van Israël. Maar er staat ook geschreven dat deze oorlog tot doel heeft dat de Hele Wereld zal weten wie God is hij zal het doen om Zijns Naams wil. Daar zal de hele wereld wel van opkijken denk ik. Dan zullen ze allemaal ook de koppensnellers van IS en de pestkoppen van Transvaal buurt hun knieën buigen voor DE GROTE GOD VAN HEMEL EN AARDE.

   Like

  • Driek zegt:

   Geachte heer ronezerman,
   Ik waardeer lieden met kennis van Den Schrift. Maar we moeten het hier nou ook weer niet overdrijven. Ik vind uw verhaal erg langdradig, een hoop gelul in de ruimte, dat niet bijdraagt aan enige verheffing. Ik heb het dan ook niet helemaal gelezen. Laten wij deze site van E.J. Bron benutten voor onze strijd tegen de islamitische overheersing. En andere interessante onderwerpen. Want, beste meneer ronezerman, wat moeten wij hier nu mee?

   “Al Mamlaka (het koninkrijk) al Maghribya” (van de Maghreb). De Hebreeuwse stamletters MĜR (Mem, Ĝimel, Resj) vormen het woord “miĝoer” en dat heeft de betekenis van: “vernieling, verwoesting”, of “een regime ten val brengen”. Dus je zou Marokko vrij kunnen vertalen met: “Een Koninkrijk van Vernielers”. Wordt het nu dan duidelijk wat de “rol” is van -onder andere- die Marokkanen?”

   Like

 32. leefbarbaar zegt:

  Ga vervelende Marokkanen zien als strijders van de islam. Het is een bezettingsmacht en moet als zodanig herkend en bestreden worden.

  Like

 33. Zilvermeeuw zegt:

  Een vreselijke situatie waar heel veel autochtone Hagenaars in verzeild zijn geraakt. Geboren en getogen in Den Haag, heb ik mijn mooie stad achter de duinen zien overnemen door de islam. Al sinds 1977 woon ik er niet meer maar mijn broer en zus nog wel, de rest van de familie is vertrokken. Het is inderdaad een feit dat wanneer je een groepje van dat tuig tegenkomt, je ze vooral niet moet aankijken….Zover is het al gekomen. Toch zie ik een klein lichtpuntje; bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen hebben 46.000 Hagenaars op de PVV gestemd. Briefschrijver zal denken ja wat heb ik daar aan? Maar toch, u bent niet alleen, al is dat een schrale – of helemaal geen – troost. Ik zou briefschrijver tóch aanraden om te verhuizen – indien mogelijk -. Ja het voelt zéker als capitulatie en is dat in feite ook, maar waarom zou je de rest van je leven verpest laten worden door het moslim-schorem? In de plaats waar ik nu woon, kan ik niet meer naar de markt – waar ik zo graag 1x per week kwam – vanwege de soepjurken en kopvodden. Ja ik weet, ook dàt is capituleren maar daar zit ik niet zo mee want ik kan wel stoer naar de markt blijven gaan en me doodergeren aan de vodden – en niet te vergeten de STANK die de vodden verspreiden – maar dat is dus één bonk ergernis en dat heb ik er niet voor over. Ik mijd ook alle supermarkten waar kopvodden achter de kassa zitten. De spoeling wordt wel dun maar ik kan nog steeds boodschappen doen en daar gaat het maar om.

  Mijn broer – die in Den Haag woont – deed onlangs boodschappen bij C1000. Hij had de boodschappen al in de tas gedaan en stond af te rekenen toen een marokkaan zijn tas weggriste. Mijn broer – 1.95 lang en flink postuur – nam een snoekduik en had de dief te pakken. Meteen de bewaking er bij – ik wist niet wat ik hoorde: BEWAKING in een SUPERMARKT?? – die de dief van hem overnam en vroeg of mijn broer aangifte wilde doen. Die zei “nee hoor, ik de hele middag in het politiebureau zitten en “dat” (hoofdknik richting de dief) loopt meteen weer buiten. Veel plezier ermee”.

  Wel vind ik dat “de” Nederlander zich veel te snel heeft neergelegd bij de islamisering. En daar bedoel ik het volgende mee. Als ik járen jonger was (maar helaas) zou ik een hele groep medestanders hebben opgetrommeld om het moslimtuig een lesje te leren. Door b.v. met 100 hondenbezitters (het liefst met grote honden die een opleiding voor politiehond hebben gedaan, zoals ik in het verre verleden met mijn Hollandse herder Toby) door de Schilderswijk te gaan lopen. We laten ons om allerlei redenen: baan, huis, noem maar op – als schapen naar de moslim-slachtbank leiden. En ja, we hebben óók onze politiek-correcte overheid TEGEN maar dat mag geen reden zijn om NIETS te doen. Ze kunnen moeilijk 10 miljoen Nederlanders oppakken. Als u begrijpt wat ik bedoel.

  Demonstraties helpen niet, Geert kreeg vorig jaar september met moeite 3.000 mensen op de been tijdens de demonstratie op de Koekamp. En wat heeft het opgeleverd? Niets. De bevolking zal ZELF en NU – geweldloos – in de benen moeten komen. Over een paar jaar hoeft het niet meer.

  Like

 34. jowitteroos zegt:

  Hagenees, als eerste mijn complimenten dat u bent gaan zoeken op Google en dat u E.J. Bron heeft gevonden, u zit hier goed!! Er zijn meerde bloggers die over Islamisering spreken, maar daar zult u denk ik te zijnentijd wel achter komen ( zie onder andere bovenin op deze website).

  Ik herken u verhaal zo! Ik woon in een deel van een wijk waar ik geboren ben, war mijn voorouders de hongerwinter nog hebben meegemaakt. Ook de eerste buitenlanders meegemaakt, hardwerkende goede mensen. Met de komst van meer Marokkaanse gezinnen en met de komst van Moskeeën die de toen geïntegreerde (waarbij je achteraf dus vraagtekens kunt zetten) ook op straat, dus zeker in de Moskee, doodleuk vertelde hoe de vrouwen zich moesten gedragen ( mochten opeens niet meer alleen met blanke mannen praten, dat werd doorgegeven aan de Moskee en moesten zich gepast kleden) en hoe de mannen zich moesten gedragen, dit alles heb ik gehoord, gezien en ervaren!!. mijn wijk is mijn wijk niet meer. Ik woon gelukkig in een redelijk goed deel ( veel koopwoningen en daar zie je ze zelden 😉 ). In mijn wijk hangen ze met dodenherdenking sinds een aantal jaren ook de Marokkaanse vlag ( hun verovering, want meer is het niet) op basis van valse claims, maar daar hebben onze overheden maling aan, want ze vertelden dat ze dit toestonden opdat er veel Marokkanen in de wijk woonden en gezien de overlast, men zich liever schikten zodat het weer wat rustiger werd. Wat denkt u hoe mijn voorouders en ouders zich voelden toen dit bekend werd, hoe onze wijk, die door hard werken en ontzien gedurende de oorlogsjaren en daarna was opgebouwd. Die draaien zich net als oorlogsveteranen, om in hun graf. Maar wat horen we en zien op de tv? Van Aartsen die net als toentertijd Kok en consorten, thee gaan drinken en een babbeltje gaan maken…….en blij zijn dat ze tenminste de ( zogenaamde ) echte raddraaiers op de ISIS demonstratie, te pakken hebben. Onze overheden beschermen ons niet, de EU beschermd ons niet, integendeel !!

  Ik wens u heel veel sterkte en hoop voor u op een goede afloop, hoewel ik die afloop somber inzie voor heel Europa……

  Vriendelijke groeten en dank voor uw verhaal

  Like

 35. Dot zegt:

  Op 26 juni 2014, heeft de Egyptische TV-zender Al-Tahrir TV onthuld dat een imam van de Moslimbroederschap een nieuwe fatwa heeft uitgevaardigd dat islamitische terroristen sodomie mogen oefenen als ze uit de buurt van hun vrouwen zijn als ze reizen of de Jihad verrichten.

  http://ripostelaique.com/les-freres-musulmans-autorises-a-pratiquer-le-djihad-anal.html

  Like

 36. Jean zegt:

  Hagenees,
  In een zin gezegd “die vuiligheid hoort hier niet thuis in onze westerse seculiere gemeenschp” het wordt dus dringend tijd te starten met het transport van dat tuig richting grote zandbak in noord Afrika.
  Wij moeten onze lage landen zuiveren van dat geweddadig barbaars tuig, dat zijn we verplicht tegenover onze kinderen en kleinkinderen.
  Onze veiligheid is ons heilig en die wordt momenteel niet meer gegarandeerd a.g. van veel te veel lafaards in de politiek ds zullen wij het zelf moeten in handen nemen.

  Like

 37. meneertje zegt:

  Het was dertig jaar geleden ook al bijna zo. Maar er waren nog minder Marokkaanse jongens dan nu, zodat zij hun bek nog niet zo ver open durfden te trekken. Behalve natuurlijk als zij met velen tegen één waren. Dan was het echt al zo als nu. Marokkanen opereren altijd in groepjes of groepen, zodat zij numeriek de overhand hebben.

  Vluchten naar andere wijken zal niet helpen, want doordat er nog steeds golven nieuwe analfabeten en criminelen binnenkomen (waaronder Marokkanen, maar vlak b.v. Somaliërs.
  ook niet uit), zullen zij in steeds meer wijken doordringen. Zij achtervolgen u als het ware, wanneer u verhuist.

  Het is niet te geloven dat de overheid dit in Nederland heeft laten gebeuren.
  Zelf zal ik nog maar kort leven en geloof het of niet: ik ben er blij om.
  Ik ben er ook blij om dat ik geen kinderen heb. Niemand zal door mijn “schuld” in de ellende van de komende decennia in Nederland hoeven leven.

  Like

  • koloth zegt:

   Beste meneertje, ik lees dat U niet zo erg lang meer te leven hoeft.
   Voelt U niets voor een heldhaftige dood ? i.p.v. misschien een lang ziekbed ?
   U begrijpt waarschijnlijk wel waar ik heen wil.
   Ik ben nog niet zo ver maar in ieder geval zo zie ik mijn oude dag wel.
   Als we dat nou allemaal doen is het probleem snel opgelost.

   Like

   • meneertje zegt:

    Beste koloth,
    Ik weet niet wat u onder een “heldhaftige dood” verstaat. Mijn eerste gedachte was: hij/zij wil dat ik, nu ik toch niet meer lang te leven heb, mijzelf opblaas in b.v. een moskee.
    Maar dat zal toch wel niet uw bedoeling zijn en in ieder geval zou ik zelf zoiets niet als een “heldhaftige dood” beschouwen.

    Ik vroeg me later af of u misschien gewoon euthanasie kon bedoelen. Ik zie daarin niets heldhaftigs, maar wel als iets wat in bepaalde gevallen de beste oplossing kan zijn.

    Vandaar dat ik zojuist aan dat proces ben begonnen. Het is nu in het stadium dat mijn huisarts mij gaat aanmelden, zodat er een scanarts in wordt betrokken.
    Het is overigens ook nog mogelijk dat ik een natuurlijke dood sterf, vóórdat de euthanasie-beslissing is genomen, want ik ga hard achteruit. (Geen betuigingen van medelijden s.v.p.)

    Hoe het afloopt weet ik uiteraard niet, maar ik hoop met een rustige dood in de nabije toekomst.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ meneertje 29 augustus 2014 om 18:25

    Wellicht heeft u ook al hieraan gedacht?
    http://www.levenseindekliniek.nl/aanmelding/

    Jammer en onwaardig dat men zo moet ‘bedelen’ om een zachte dood.
    Huisdieren hebben wat dat betreft meer rechten dan een mens.
    Ik zal u wel missen als het zover is, ook al ken ik u niet persoonlijk.

    Like

   • koloth zegt:

    euthanasie ? Nee dat bedoel ik niet.
    Opblazen in een moskee ook niet, dan vallen er te veel onschuldige slachtoffers.
    Meer zoals Clint Eastwood in de film Gran Torino:
    http://www.8weekly.nl/artikel/7190/speelt-clint-eastwood-zijn-laatste-rol-in-gran-torino-van-sadist-tot-humanist.html

    Like

   • meneertje zegt:

    @Tistochwat,
    Ik heb contact gehad met de Levenseindekliniek, maar die is bedoeld voor de gevallen waarin de huisarts niet meewerkt. En mijn huisarts werkt wel mee.

    @koloth,
    Ik ken die film niet.
    En ik kan de deur niet meer uit.
    Binnenshuis “heldhaftig sterven” lijkt mij lastig.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, een huisarts, die meewerkt is tenminste nog íets, meneertje.
    Blij, dat te lezen.

    Like

   • koloth zegt:

    Ik dacht te hebben gelezen dat U niet gelovig bent.
    Persoonlijk vind ik dat jammer, je kan daar veel steun aan ondervinden.

    Like

 38. peterselie1 zegt:

  Nou Hagenees niets nieuws onder de zon, elke grote stad heeft meerdere allochtonen wijken. Ook in de minder grote steden zijn er wijken ontstaan waar zij bijeen wonen, ondanks het grote voorbeeld wat in de VS speelt heeft Nederland dezelfde fout gemaakt als in Amerika door toe te staan dat zij allemaal bij elkaar wonen en of dat zij bewust er voor kiezen om bij elkaar te gaan wonen, want immers samen staan zij sterk.

  Een behoorlijke tijd terug hoorde men vanuit de bestuurlijke elite nog wel eens de term ‘spreidingsbeleid’ welke in deze tijd niet meer gebezigd wordt. Dat je het een aantal jaren terug nog wel mee zag vallen met de multiculturele wijk waarin je woont en dat je deze aasgieren wel vermakelijk vond, heb je op het verkeerde paard gegokt en verloren. Zelf heb ik in Rotterdam-Zuid gewoond vlak bij de Afrikaanderwijk en ik wist donders goed wat daar onderhuids speelde, aan allochtone ellende, woonde wel in een huurhuis, dus dat was gemakkelijk achter te laten dan een koophuis.

  Ben daar in 1984 verhuist naar waar ik nu woon, en ik dank god op mijn blote knieën dat ik verhuist ben. Joh ik heb toen ik nog in Zuid woonde veel gesprekken gehad met mijn buren en andere mensen in de omgeving het gros was er toen al mee eens dat het helemaal fout ging lopen, dus jouw aanvankelijke leuke buurt met prettige Surinamers en Turken welke ook weggetrokken zijn uit jouw buurt, kon je het aan je water voelen dat het vroeg of laat problemen gaat opleveren, want immers je kan je buren niet uitkiezen dat doen deze rode schoften wel voor jou.

  Woonde in een straat en je wil het niet geloven, mijn buurman die schuin tegenover mij woonde en ik waren de enigste twee die werk hadden en in de herfst en wintertijd de enigste twee huizen die morgens vroeg verlicht waren. Heb ook een kennis die bij de ambulante verslavingszorg werkt, deze gaat op pad met een psychiater en soms ook met politie begeleiding naar de psychiatrische patiënten toe, wanneer deze teveel herrie schop in de buurt.

  Hij vertelde dat hij in wijken komt waar zomers iedereen overdag buiten zitten, met mooi weer en dat er niemand maar dan ook niemand werkt, en allemaal hun handen bij de sociale dienst ophouden. Hoe lang denkt Nederland BV. dit vol te kunnen houden? Nou wat ik denk dat eerst de pensioenpotten leeg geroofd worden door de socialisten, maar al snel zal blijken dat deze rooftocht ook niet voldoende is, daarna wordt er belasting geheven over het spaargeld, welke ook niet voldoende is.

  Uiteindelijk zal men overgaan tot een basis inkomen, welke men zelf door te werken aan moet vullen om enigszins goed te kunnen rondkomen. Want dit is het uiteindelijke doel van de islamisatie van Europa en niet alleen van de Transvaal buurt, wanneer men niet in wil zien en denkt dat het niet zo’n vaart zal lopen, zal ongetwijfeld in de nabije toekomst raar staan te kijken. Dit is uitsluitend mijn visie en redenatie op de islamisatie, en ik laat iedereen vrij in zijn of haar overwegingen aangaande de vele problemen met de totaal mislukte multiculturele maatschappij, want die ben jij en ik.

  Like

 39. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik snap dat je niet wil verhuizen, dat lijkt zo op capitulatie — maar ik zou het toch maar doen, volgens mij loop je daar levensgevaar. En je wilt toch ook niet leven als Dhimmy in je eigen land!

  Like

 40. Henk.V zegt:

  Hagenees, u zit hier tussen mensen die, ondanks hun verschil in achtergronden, het probleem waarover u spreekt ,volledig herkennen en wij waarschuwen al tijden tegen de ontwikkelingen waarvan u nu duidelijk het slachtoffer bent geworden, net als zo vele anderen, zoals u hier kunt lezen
  Uw wijk is inmiddels een plaats geworden waar de barbaren het voor het zeggen hebben,maar kijk even naar de meer dan passende foto die ons aller Bert Bron weer heeft opgeduikeld uit zijn omvangrijke archieven .
  Wij zien hier OOMPJE Agent die geheel menselijk geworden, meer oom dan agent, dus volledig dienstbaar aan het politiek correcte ideaal, een sigaret aansteekt van een licht getinte Nederlander. Zo’n man komt er wel in de nieuwe samenleving.hij weet namelijk zijn dienst verlenende plaats inmiddels.

  Het is zo langzamerhand bekend genoeg dat volkeren die vele generaties lang in de bergen zijn opgegroeid een hoog gevoel voor onafhankelijkheid hebben ontwikkeld.
  Zij laten zich niets gezeggen door ”laaglanders”. Deze beschrijving past geheel bij de afstammelingen van de Berbers uit het Marokkaanse Rifgebergte..

  Zij hebben een stevige aanpak nodig van de overheid ,wil men ze in het gareel krijgen.Dat het aan de – toch niet echt zachtzinnig uitgevallen- politie in dat land niet echt is gelukt, zodat men genoodzaakt was om veel Berbers naar West Europa te laten verhuizen spreekt boekdelen…

  Voeg daar nog bij dat in elk rechtgeaard moslimgezin de jongens hoog te paard zitten en een soort onaantastbare ereplaats in de opvoeding krijgen en je ziet dan een bedenkelijke factor zich bij het lastige karakter van de knapen voegen! Ze worden nagenoeg onaantastbaar.

  En dan de factor die u ook al indirect noemt:de knapen lijken vaak niet erg intelligent.
  Voor een deel kan dat kloppen. omdat er nogal wat islamitische families soms tamelijk nauw verwante mensen met elkaar trouwen, Dat zoiets verkeerd kan uitpakken hoeft geen nadere uitleg.

  Deze jongeren vinden in onze vervrouwelijkte maatschappij, vol met softies, niet de corrigerende tegenkrachten die zij dringend nodig hebben.

  Onder opkomende modieuze linkse opvattingen aan het einde van de jaren zestig, werden de gezagsdragers bij de uitoefening van hun beroep sterk aan banden gelegd,Een harde aanpak bij ordeverstoringen raakte uit de mode. Iedereen werd geacht begrip op te brengen voor de positie waarin ”kwetsbare groepen in onze samenleving” zich bevonden. Het was aan links om precies die ”kwetsbaren” waarmee men altijd rekening moest houden, aan te wijzen . En op die manier kwam er een knuffelende zieligheidsindustrie op gang zonder weerga. .

  De geestelijke erfgenamen van die vervrouwelijkte manier van denken dicteren nu de opvattingen van politiek correct!
  Dat noem ik de vloek van het linkse denken, omdat het de noodzakelijke aanpak van de verloedering van onze samenleving ondermijnt.Links doet ons absoluut de das om!

  Ik herinner even aan het incident rond het nationaal monument op De Dam van vele jaren terug.Het monument werd bezet door langharige types die een nieuwe wereld voorstonden.Zij overnachtten er op, lager er overdag eveneens, blowend, vretend, neukend af en toe en niemand kon ze verdrijven, omdat het wapen van het begripvolle overleg dat de agenten moesten hanteren, in de praktijk zo stomp was als een plastic speelgoed sabeltje.

  Het zijn leden van het korps mariniers geweest die -geheel op eigen initiatief- op één bewuste avond het monument definitief schoon hebben geveegd.

  Maar denk maar niet dat de overheid deze methode graag zelf hanteert.

  Ook met de grootste orderverstoorders moet men zeeën van geduld hebben en veel ”thee drinken” en misschien wordt de wereld uiteindelijk dan heel mooi.. NEE DUS!!!

  Er lopen al te veel ”idealistische” mensenrechten juristen rond die alle kwaadwillenden met raad en daad bijstaan. Zij zullen ALTIJD begrip opbrengen voor de ”kwetsbare groepen” die het zo moeilijk hebben in onze maatschappij.

  En daar hoort u, Hagenaar, kennelijk niet bij, ook al leeft u in een hel.Het begrip van links gaat naar uw kwelgeesten uit, helaas.

  Als ik u was zou ik mij vestigen in een rustiger wijk elders, waar de toekomst zich niet zo licht getint voordoet.

  Like

  • cat zegt:

   Het zijn leden van het korps mariniers geweest die -geheel op eigen initiatief- op één bewuste avond het monument definitief schoon hebben geveegd.

   @Henk V., ik hoop dat het nog’s gaat gebeuren.

   Like

 41. Ekster zegt:

  Heel triest inderdaad, maar wat moet die man nu doen? Verhuizen is geen optie vanwege de restschuld die er dan nog op het verkochte pand rust. Hij zal daar dus moeten blijven. Dan kan hij vervolgens twee kanten op; het marokkaanse tuig zo veel mogelijk negeren en leren leven met de -uitzichtloze- situatie, of terug vechten. In dat geval maak je het jezelf heel moeilijk. Steun van de zg. autoriteiten krijg je niet. Ik zou de schrijver aanraden om, net als de marokkaantjes, te gaan trainen. Doe krachttraining en leer (straat)vechten. Koop spullen om je mee te kunnen verdedigen en wacht af tot het echt mis gaat in je buurt (of in het land). Die tijd komt, dus bereid je voor. Ik ben bang dat dit het enige is dat we nog kunnen doen, en dit geldt dus voor ons allemaal. Het enige dat er op zit (afgezien van emigreren) is je voorbereiden op wat komen gaat. Het beste zouden we per stad of wijk een club oprichten om ons lokaal te organiseren met gelijkgestemden. Dit is niet eenvoudig want hoe vind je elkaar en hoe houd je verraders buiten de deur? Ik ben daar nog niet uit en probeer me persoonlijk alvast zelf te organiseren. Ik wil in ieder geval strijdend ten onder gaan als het eenmaal zo ver is.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @Het enige dat er op zit (afgezien van emigreren) is je voorbereiden op wat komen gaat. Het beste zouden we per stad of wijk een club oprichten om ons lokaal te organiseren met gelijkgestemden. Dit is niet eenvoudig want hoe vind je elkaar en hoe houd je verraders buiten de deur? Ik ben daar nog niet uit en probeer me persoonlijk alvast zelf te organiseren. Ik wil in ieder geval strijdend ten onder gaan als het eenmaal zo ver is.”

   Een nobel streven waar ik voor 100% achter sta. Over “hoe vindt je elkaar”? : wellicht kan de webmaster hier goede diensten bewijzen? Hij “kent” – denk ik – alle reagerenden en weet wat voor vlees hij daarmee in de kuip heeft. Omdat je èrgens moet beginnen: als reagerenden op dit blog een organisatie van gelijkgestemden willen oprichten, mag de heer Bron mijn emailadres doorgeven aan degene die zo’n organisatie wil oprichten/organiseren. Een oproep via de soc. media lijkt mij zéér ongewenst i.v.m. de mollen. Maar wellicht heeft iemand anders een beter idee?

   Like

   • Zilvermeeuw,als u mij een beetje hebt gevolgd;zo te zien denken we hetzelfde!Reageert u alstublieft :jinowi09@live.com
    Via deze persoon komt uw reactie ook bij mij terecht!Vele handen maken licht werk en samen staan we sterk!

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens.

   Like

  • hagenees zegt:

   hallo Ekster ,

   ik ben ook opzoek naar mensen die er iets aan willen doen en zich willen organiseren.Vandaar mijn zoekopdrachten in google. Ik ben allang niet bang meer en constant woedend en hatelijk , ik kan ze gewoon niet meer luchten of zien , ik denk steeds aan wraak en vergelding , ik ben na de middelbare school nooit meer geintimdeerd geweest van Marokkanen. Mijn woede maakt me soms roekeloos , en dat is slecht want ik ga het hard afleggen tegen die lui , ze zijn gewetenloos en zien mij als een tegenstander die ze het liefst zouden willen afmaken als dat kon. Ik moet op me tellen passen maar ik denk vaak na over het vinden van gelijkgestemden en mensen die het beu zijn. Strijdend ten onder ga ik ,dat zal de rede zijn dat ze nog niet hebben toegeslagen want ze zoeken het moment dat ze makkelijk zullen winnen. Het is ongelooflijk wat voor een klote sekte dit is , voor je het weet kennen ze je allemaal en aan de blikken in hun ogen kun je weten dat ze kwaad zouden willen. Een tegenstander gaat bij hun als een lopend vuurtje en ze zijn gauw op de hoogte en willen allemaal laten zien hoe graag ze deze tegenstander een lesje gaan leren.

   Like

   • Hagenees:Er zijn meer mensen die nu eindelijk wel eens willen gaan opruimen;echter tot nu toe pas 6 mensen gevonden die willen brainstormen over het hoe,wat,wanneer.Mocht u interesse hebben,mail dan naar;jinowi09@live.com.

    Like

 42. Jean zegt:

  Ik zit al jaren me een vraag nl: Hoe komt het toch dat de autochtone bevolking dat verraad door het links gespuis en dat spectaculair stijgend barbaars geweld blijft slikken?
  Laten we desnoods het krapuul zelf verwijderen.

  Like

 43. Sjaak zegt:

  Het komt de dag dat de bovenstaande ettermarrokaan
  niet een vuurtje van een ontmachtende sussende
  politie krijgt, maar vuur van een kogel doordat ze zelf
  daarvoor gesorgt hebben dat een burgeroorlog uitbrak !
  Het geeft een spreuk dat de druppel die emmer tot een
  overlopen brengt ! Een ding is zeker, ze hebben een
  grote bek omdat ze de archiles en zwakke plekken van
  de maatschappij opzoeken om hun rotzooi te demonstreren !
  Tot de dag dat ze tegen de verkeerde lopen en die niet
  lang fakkelen en diskuteren ! En dat is dan de dag waar
  de burgeroorlog begint ! Ze kunnen dankbaar zijn dat ze
  in een land leven waar de geduld van de mensen vast
  door hun agresiv gedrag uitgeschakelt is VAST !
  Totdat de pleuris uirbreekt ! Ze kunnen zich gelukkig
  schatten dat ze niet in Rusland leven want daar word
  op zulk tuig eerst geschoten en dan gevraagt of ze een
  probleem hebben ! En daarom alleen al ben ik liever
  Russisch-rood als dood !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier nog een voorbeeldtje uit Spanje !
   OPGERUIMT STAAT NETJES !
   DE VOLGENDE AUB !

   EN TELEVAAG !
   HOOR EINDELIJK OP ZO EEN AFVAL
   NEDERLANDER OF AMSTERDAMMER TE NOEMEN !
   DIT ZIJN GEEN NEDERLANDERS EN
   WAREN NOOIT NEDERLANDERS EN
   ZE ZULLEN HET OOK NOOIT NEVER
   NEDERLANDERS ZIJN !

   AMSTERDAM – De Amsterdamse topcrimineel
   Samir Bouyakhrichan is woensdag overleden
   na een schietpartij in Spanje. De 36-jarige
   Amsterdammer is in een winkelcentrum
   vlakbij Marbella neergeschoten.

   Like

 44. Harry zegt:

  Die agent op de foto is natuurlijk ook helemaal mataklap !
  Die rif apen beschouwen hem voortaan al zijnde hun personeel !
  Wat mankeert die lul ?
  Angst , onbenul , lafheid ?
  Alle drie waarschijnlijk in een willekeurige mix .

  Like

 45. Tistochwat zegt:

  Ik woon in het noorden van het land en tot mijn grote schrik hoorde ik hier ergens op straat ook al Arabisch blèren; op de inmiddels welbekende agressieve manier.
  Het ongedierte rukt kennelijk op.
  Ik heb zeer te doen met de schrijver in Transvaal.

  Telkens weer denk ik met woede aan die ‘oranjes’; ZIJ hoeven nooit ergens last van te hebben, ZIJ kunnen wonen in elk paradijsje dat ze op het oog hebben, ZIJ worden beveiligd op onze kosten, ZIJ hebben nooit ergernissen en zorgen, ZIJ genieten met volle teugen.
  En dát noemt zich ‘koning’ en ‘koningin’!
  Let wel: ik ben absoluut niet jaloers op hun schandalig grote vermogen want ik ben niet zo hebberig als zij.
  Het gaat me om de afschuwelijke onrechtvaardigheid: die ‘koninklijken’ ervaren alleen maar gelukzaligheid terwijl anderen, zoals de schrijver in Transvaal, moeten zich dag in dag uit ergeren en in angst ‘leven’. Tja, waar leef je dan nog voor, vraag ik me af… 😦
  Ergens moeten wonen omdat er -om welke reden dan ook- geen uitweg is, is iets afgrijselijks; ik ken het. Ik ken het gevoel van paniek en radeloosheid. Ik heb het meegemaakt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 13.40. uur. Ook ik walg van dat zogenaamde Oranje Huis!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Beste Tom, elk weldenkend mens zou ervan moeten walgen maar helaas zijn de zwijmelende aanbidders in de meerderheid.

    Like

  • Kijk maar eens hoe het koninklijk huis met ons begaan is in deze bittere tijden:Verbouwing van Hui ten Bosch[waar Alex en zijn gade in 2016 gaan wonen]geschatte kosten:20 miljoen!Rijksbegroting 2014::15 miljoen voor de instandhouding van de paleizen Noordeinde,Huis ten Bosch en het paleis op de Dam!Daar ging een miljoen af voor de renovatie van het huis Noordeinde 66 waar Bea nu werkt![Hoezo:werkt????]Kosten van de begrotingen 2015 en 2016 zijn nog niet bekend;worden in het najaar bekend gemaakt.Maar….. de kosten vallen wel onder geheimhouding……voor de belastingbetaler!Verder 1 miljoen voor de verbouwing van het huis naast Paleis Noordeinde.Gratis en voor niets gebruik maken van het Nederlandse regeringstoestel,Een deel.zo niet alle verbouwingskosten van de Griekse villa,onder het mom van veiligheid voor rekening van het Rijk.U en ik dus!!!!Een schuilkelder,onder de huidige tennisbaan op huis ten Bosch,2 miljoen!!!Nog een wapenfeit van die kliek:W.A.heeft in 1993 Noordeinde 66 gekocht van Juliana voor minder dan een derde van de marktwaarde ,maar een legale manier om successierechten te ontlopen.Hij verkocht het in 2007 aan het Rijk voor 3,25 miljoen euro!En nu dat hek van 461.000 euro!En het gaat maar door en door en door!En dan zijn er nog dwazen die met een vlaggetje gaan staan zwaaien als die kliek langskomt!Wel een heel erg duur sprookje waar die lui nog in geloven!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    En na al die financiële uitspattingen ten behoeve van de eigen wellustig eisen van die ‘begerigen’ worden zij nóg aanbeden door de vlaggetjeszwaaiers; ik ben elke keer weer met stomheid geslagen als ik dat per ongeluk zie; denken die sukkels dan écht niet na?!
    Laten die ‘oranje’ superegoïsten hun ‘eigen’ vermogen maar eens gaan aanspreken!!!
    Dat groeit en groeit en groeit… Ik vraag me af hoe dat kan, want op deze manier bezitten ze op den duur toch al het geld op aarde?
    En waarom hebben die lui een schuilkelder en beveiliging nodig? Ze zijn toch zo ‘in de Heer’?
    Vertrouwen ze Hem dan niet?

    Like

   • Tistochwat:dat soort is zo hypocriet als de pest!In de hoogste gradatie!

    Like

 46. Hans zegt:

  Marokkanen het land uitflikkeren of met wortel en tak uitroeien, het laatste is beter voor de wereld

  Like

 47. Thomasson zegt:

  Ik bedank HAGENEES voor zijn relaas. Gelukkig brengt hij het zonder de politiek-correcte boenwas : “JA! Maar ze zijn niet allemaal zo … Er zijn ook sommige …enz”. Inderdaad was Transvaal, vroeger, minder erg dan de Schilderswijk. Er woonde daar van alles; m.n. ook veel Surinamers. Dat maakte de wijk wat prettiger. Helaas, na aanvallen van moslims op andersdenkenden werden deze gedwongen de wijk te ontvluchte. Neem bijv. de St. Maarten lampionnen optochten http://forum.fok.nl/topic/1218645/1/999 , de herhaaldelijke aanvallen op optochten van St. Nicolaas http://www.pvvdenhaag.nl/index.php/component/content/article/5-fj-related/machiel-de-graaf/250-pvv-college-wees-scherp-op-veiligheid-optochten-st-maarten-en-sinterklaas- De wijk is al minstens 15 jaar niet meer veilig voor autochtone Nederlanders en niet-moslims. Voor Hindi, Buddhisten, Joden en belijdend christenen is het daar ronduit gevaarlijk. Er werden over dit thema al veel gepubliceerd. Er komen herhaaldelijk zeer schrijnende verhalen uit Den Haag naar voren. Hierbij paar voorbeelden: http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3040029/2011/11/17/Bewoners-Haagse-Schilderswijk-We-horen-en-zien-niets-we-zwijgen.dhtml
  http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20010613/teksten/bin.joodse.jongeren.zaak.html
  http://www.de-stek.info/hvv/indexb271b271.html?pagina=11768

  De overheid en de Haagse stadsbestuur laten mensen in de kou. Autochtonen Nederlanders gelden in deze buurten als minderheid; al wonen ze in hun eigen land!. Van het stadsbestuur, politie en justitie hoeven ze NIETS TE VERWACHTEN. Dat geldt niet enkel voor de regime Jozias van Aartsen (VVD). De vorige burgemeester W.J. Deetman (CDA) was geen haar beter. Beide arrogante heren beschouwden het autochtone voetvolk en andere onbemiddelde bewoners als proefdieren in “antropologische laboratoria” genaamd “Prachtwijken”. Ondertussen is de toestand op de “Eilanden van Dr. Moreau” (naar het roman van H.G. Wells) sterk verslechterd. De politie is bang voor de agressieve geïmporteerde species en verliest geleidelijk de macht. Zie : http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/5/Politie-macht-niet-uit-handen-gegeven-in-Schilderswijk-1259207W/
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2007/10/Politie-bekogeld-op-multicultifeest-Den-Haag-ELSEVIER142551W/
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/haagse-schilderswijk-is-een-tikkende-tijdbom?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=ea45f00c01-nb&utm_medium=email&utm_term=0_ec416e99c9-ea45f00c01-283378589

  ISIS bestaat pas korte tijd. Maar de geest van ISIS dwarrelt in deze Haagse wijken al vele jaren. Al met al leiden de feiten tot een conclusie dat de gemeente Den Haag en de overheid niet leuk zouden vinden: ER IS IN DEZE BUURTEN (en gelijksoortige buurten in Nederland) al geruime tijd EEN STILLE VORM VAN ETNISCHE/ RELIGIEUZE ZUIVERING AAN DE GANG.

  Like

 48. Willie zegt:

  Ik plaats dit hier ook maar s : One Hour Compilation of how Islam is Ruining Europe and America

  Like

  • cat zegt:

   @willie, gaat niet gebeuren. Het gast zeker de verkeerde kant op, maar onderschat de Europeaan niet. Als het genoeg=genoeg is, zijn we niet meer te houden. Kijk maar terug in de geschiedenis. Elke keer dat de Kanker Islam wilden doorbreken in het Westen, werden ze zwaar verslagen. Islamieten hebben een grote bek en een hersenscapaciteit van een kwal (eencelig beestje). Onderschat onze vermogen niet. Als het moet kan Europa genadeloos toeslaan, zelfs genoicide ! gedwongen deportatie enz. Staat er op het menu. Done it before, you see.
   Islam will die, …

   Like

   • peterselie1 zegt:

    “Als het genoeg=genoeg is, zijn we niet meer te houden.” De wens is de moeder van de gedachte, Europa is niet meer te redden mijns inziens, wanneer de tijd rijp is geworden breken overal in de Europese hoofdsteden ongeregeldheden uit. Dan moet men voornamelijk denken aan een soort Beiroet scenario, heeft u een vuurwapen en genoeg munitie om u te verdedigen, Nee dat dacht ik al, ik ook niet. En nog ziet men het beest niet, Islamisatie is een strategie om alle Europeanen er onder te krijgen. Vol gas naar de voltooiing van de EU, ondanks de Euro kritische partijen welke zich ook in een oorverdovende stilte hullen, just face it.

    Like

   • Willie zegt:

    Cat , ben niet zo zeker van wat je hierboven beweert : Die moslims zijn sterker dan wij ,ze zijn allemaal op t zelfde gebrainwashed, de meesten van ons is t ieder voor zichzelf, ENNE ; ter gelegener tijd zal je zien waarmee die mossels komen opdraven , wat wij niet hebben en ook niet mogen hebben ,snappie??? En wat ga je daar tegen doen , met een stok proberen iemand met een Kalasj te pakken ???? David & Goliath is maar 1 keer kunnen gebeuren , niet ???
    Maw : die smeerlappen vermoorden ons gewoon , schieten ons overhoop , koppie eraf etc , onze politiekers leveren ons gewoon uit aan die waanzinnigen ,dus is deze video nog niet zo ver gezocht ,niet ?

    Like

 49. Pingback: Den Haag: ervaringsbericht uit Transvaal | Nikontino's Blog

 50. Theresa Geissler zegt:

  Er kwam gisteravond op de valreep wat tussen, Hagenees; Ik heb eigenlijk nu pas uw artikel rustig kunnen lezen.
  Een vreselijke geschiedenis! En dat de stap om te verhuizen , alleen al om praktische redenen geen gemakkelijke, zo geen onmogelijke is, dat valt zelfs te begrijpen zonder het zelf bij de hand gehad te hebben!
  Het is voor ons trouwens met alles gemakkelijk praten, want je kunt, geloof ik, wel stellen, dat niemand van ons momenteel in uw schoenen staat: Waar wij op het ogenblik dagelijks over discussiëren, dat ondervindt U zogezegd aan den lijve! Toch hebben velen hier op de site wel in meerdere of mindere mate hun ervaringen met Marokkanen en andere islamitische immigranten. Er zou niet zoveel aan de hande hoeven zijn, als zij beter om zich heen keken naar de maatschappij, waarin zij nu eenmaal momenteel leven en bereid zouden zijn, de zeden en de gewoonten van die samenleving over te nemen, maar helaas ontbreekt het ze maar al te vaak aan de wil daartoe.
  Een deel ervan lijkt er nog toe bereid en stelt zich redelijk op, maar het probleem is, dat de Islam die redelijke gevallen ( bijna) onzichtbaar verbindt met de nadrukkelijker Fundamentalisten. Wij hier zijn unaniem van mening, dat de eerste groep de laatste, als het er op aan mocht komen, nooit zal laten vallen en in het beste geval niet tussenbeide zal komen bij bedreiging van de autochtone Nederlanders door de laatsten. Dat maakt hen in zekere zin verraderlijk en het grote probleem is, dat zij zo moeilijk te onderscheiden zijn van de ècht aardige, waarvan U ook al gewag maakt, maar die inderdaad schaars zijn. Essentieel bij deze aardige, niet-verraderlijke Marokkanen is volgens mij, dat zij zich emotioneel metterdaad losgemaakt hebben van de Islam -al is het logisch dat zij dit meestal niet van daken kunnen schreeuwen- maar deze emotionele losmaking is onontbeerlijk voor feitelijke integratie in de westerse maatschappij. Blijft de emotionele band met de Islam overeind, dan zullen deze mensen in de praktijk verder van ons afstaan, dan zich op het eerste gezicht laat aanzien en de neiging blijven vertonen, de westerse samenleving, als het er op aankomt, te verraden.
  Het is een gigantisch probleem, dat helaas door het merendeel van de politici niet of niet ten volle wordt onderkend, om welke redenen dan ook. Wij hier vrezen tevens de tendens, dat het in het kader van de politieke correctheid onbespreekbaar gemaakt dreigt te worden, ook al kent Nederland, Godzijdank, een maximale vrijheid van meningsuiting, althans tot nu toe.Die verworvenheid is er mede de oorzaak van dat de site van E. J. Bron tot nog toe onze boodschap ongehinderd heeft kunnen uitdragen, zonder hierin beperkt te zijn. Dat het noodlot verhoede, dat ook hierin verandering komt, maar zolang hij kan, gaat onze webmaster zeker op deze voet door!
  Fijn, dat U ons ontdekt heeft, Hagenees: Als, zogezegd, “man in de Frontlinie” kon U voor deze site nog wel eens veel gaan betekenen! Enigszins vrijpostig -maar ik vermoed niet, dat onze webmaster er ernstige bezwaren tegen zal hebben- heet ik U hartelijk welkom, dank U hartelijk voor dit artikel en spreek de hoop uit, dat U bij ons zult willen blijven: Van de bijdragen, die uit de eerste hand geleverd worden, kunnen onze discussies alleen maar profijt hebben.
  Ik hoop, dat het U hier goed zal bevallen!

  Like

 51. Thomasson zegt:

  “Marokkanen aka Berbers, een grof, ongemanierd en slecht volk.. Deze gasten hebben ernstige afwijkingen en zijn gewoon gevaarlijk. Empathie en intelligentie bezitten ze volgens mij niet. Echt gevoelloos en wreed, ze kennen geen genade”.
  De Marokkaanse Berbers gedragen zich volgens de gewoontes van hun land. Ze kennen geen ander gedrag. Bij moslimvolkeren staan de Berbers zeer laag op de ladder. In Marokko zelf beschouwen de Marokkaanse Arabieren hen als vuil. Het is een volk dat gewend is, sinds mensenheugenis, te leven van roofovervallen. Ze hebben duizenden jaren geschiedenis van zeepiraterij en rooftochten die zij de Middellandse Zee gebied onveilig maakten. Ze stonden bekend als extreem wreed en bloeddorstig. Lees http://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_pirates Ze bezorgden slaven uit Europa aan de slavenmarkten in de islamitische wereld. In de 16 en 17de eeuw hadden piratenschepen, vanuit Marokko, door de Atlantische oceaan gezworven om kleine schepen aan te vallen (vissersboten enz.), de bemanning te vangen om ze vervolgens op de slavenmarkten in Noord Afrika en elders te verkopen. Hetzelfde deden ze ook met bewoners van afgelegen dorpen in Ierland, de Shetlands en de Faroer eilanden. In hun strooptochten kwamen ze zelfs tot IJsland toe. De piraten werden door de Ottomaanse Rijk beschermd en ondersteund. De weinige overlevenden die er in zijn geslaagd om terug te keren, vertelden horrorverhalen over de voorvaderen van de huidige Moccro’s. Hagenees schrijft in zijn relaas: “Deze gasten hebben ernstige afwijkingen en zijn gewoon gevaarlijk. Empathie en intelligentie bezitten ze volgens mij niet. Echt gevoelloos en wreed. Ze kennen geen genade”. Zo worden ze al duizenden van jaren beschreven. Te beginnen bij de oude Grieken en eindigen bij de Fransen die een eind maakten aan de piraterij in de Middellandse Zee. Hij schrijft ook: “Volgens mij is het grootste deel van het Marokkaanse volk echt ernstig genetisch inferieur of defect, en gelooft men nu dat niemand hen meer tegen zal houden”. De Marokkanen hebben geen genetisch defect. Ze zijn gewoon wat ze altijd al waren. Het inferieure gedrag ligt in hun genen. Men kan van een slang geen hond maken. Dus alle moeite dat de “Gutmenschen” proberen in ze te investeren, is verloren tijd en verloren geld. Het alle beste is gewoon dit gevaarlijk volk weer terug naar zijn natuurlijke habitat terug te sturen. Terug in de natuur.

  Like

  • BertG. zegt:

   Iedereen die opgroeit met 1400 jaar indoctrinatie gaat zich zo gedragen.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @BertG.
    Dat is gedeeltelijk waar. Ondanks de gezamenlijke geloof de islam, is er een duidelijk verschil tussen het ene islamitische volk en het andere. De Egyptenaren zijn niet hetzelfde als de Syriërs, de Koerden niet hetzelfde als de Perzen of de Javanen enz. Net als bij de Europeanen speelt bij de moslimnaties etniciteit een belangrijk rol. De Marokkaanse Berbers zijn zoals ze zijn door genetische eigenschappen. Men kan ze absoluut niet vergelijken met bijvoorbeeld de intelligente Iraniërs. islam speelt een gedeeltelijke rol in hun gedrag; de rest is genetica.

    Like

  • cat zegt:

   @Thomassen. U heeft het zeer goed gezien. Er is duidrlijk een verschil tussen een NAF’er, en een Turk, Indonesier….dat moeten we zeker in acht nemen. Afrikaan, Arabier, Pakinstaanse moslims is de meest agressieve soort. Weinig emphatie, laag IQ.
   puur genetische “make up”.

   Like

  • hagenees zegt:

   In Marokko leven ze in een autonoom gebied , de Riff , dat gebied is niet zomaar autonoom ,het is een soort quarantaine waarin ze leven , ik vind het toch onbegrijpelijk en heel raar dat Nederland destijds niet heeft gegeven om de vreselijke reputatie van deze mensen ,en ze roekeloos heeft binnen gehaald als een Paard van Troje , in Noord-Afrika worden Marokkanen ook gevreesd door de andere Noord-Afrikanen ,vooral de Riffijnen en Kabyliers , iedereen kent deze 2 rotvolken wel. Frankrijk heeft problemen met Algerijnen maar ik betwijfel of deze half zo erg zijn als Marokkanen. Arabische Marokkanen heb je vrij weinig in Nederland omdat dit volgens mij redelijke mensen zijn en normaal leven in Marokko, de paar Arabische Marokkanen die ik kende hadden een haat naar berbers en noemden hen geen ”echte Marokkanen” . De Marokkaanse koning schijnt vaker eenheden naar de Riff te sturen om de boel kort en klein te laten slaan en de berbers angst aan te jagen , en zo doende houdt de koning hen onder bedwang , met grof geweld en intimidatie van het leger. De Koning bedreigt hen regelmatig ,maar sinds zij geld halen uit Europa krijgen ze een iets betere behandeling dan voorheen. Ze zijn veelal erg dom en laf en volgens mij niet goed in staat zich te organiseren en te strijden als een eenheid tegen een georganiseerde tegenstander ,opstanden zijn vrij onsuccesvol en worden door de koning gauw de kop in gedrukt. Ze zijn dom en primitief , geen partij voor de Arabische Marokkanen, maar wel gevaarlijk als je ze niet goed onder controle houd en juist daartoe is Nederland niet in staat. Ze vinden zichzelf hele grote krijgers en vechters dat benadrukken ze maar al te vaak , het tegendeel kan alleen met geweld aan hun verstand komen , wat ze in hun hoofd hebben ,daar geloven ze in en dat is de waarheid. Je kunt niet met ze redeneren , redeneren brengt hun zwakke IQ in de war en steekt hun korte lontje aan en dat weten we ondertussen al. En dat ze piraten waren maakt weinig uit , piraten zijn laf en vermijden een fregat of ander bewapend schip , pakken liever een weerloze prooi , dit past ook bij e , tegen de weerlozen en zwakkeren zijn ze meedogenloos en wreed ,zit in hun dna , veehoeders en struikrovers , dat zijn hen. Ze moeten gewoon een keer keiharde tegenstand gaan krijgen , dat zal ze weer met 2 poten op de grond zetten en wie weet rotten ze dan zelf op want eigenlijk is iedereen ze al zat.

   Like

 52. koloth zegt:

  De beste oplossing is: Je woning goed verzekeren en dan die hele flat opblazen.
  Dan sla je 3 vliegen in 1 klap.
  Als je nog meer advies wilt dan vraag je maar hoor.

  Like

 53. Marijke zegt:

  We mopperen allemaal, maar de petitie “stop de islamisering van Nederland” loopt niet erg hard. Er zijn 40000 stemmen nodig om het aan te bieden aan de Tweede Kamer.
  http://www.petities24.com/a/96009

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Getekend.

   Like

  • BertG. zegt:

   En dan, stel dat er 100.000 handtekeningen zijn verzameld, zal het dan wel ineens stoppen, de islamisering van Nederland?
   Nogmaals, noem mij 1 petitie welke daadwerkelijk gewerkt heeft, en ik teken ze allemaal.
   Ik denk dat zo’n 1,5 miljoen stemmen op de PVV voldoende zou moeten zijn hoe NL erover denkt.
   Is er 1 iemand in Den Haag die zich tot nog toe hier iets van aangetrokken heeft?

   En vervolgens bleef het wederom muisstil.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Bert, je hebt helemaal gelijk v.w.b. petities. Maar het is een kleine moeite om te tekenen dus vandaar, baat het niet dan schaadt het niet. Die 1,5 miljoen PVV-stemmers is véél te weinig, pas bij 5 miljoen krijg je het gewenste effect en dat gaan we in dit verziekte land echt nooit meemaken. Héél misschien wanneer er eenmaal een burgeroorlog aan de gang is maar zelfs in dat geval hou ik grote twijfels.

    In de 2e wereldoorlog hielden heel veel Nederlanders zich muisstil en waarom? Omdat ze hun leven niet in de waagschaal wilden stellen en niet omdat ze laf waren. Een vader en echtgenoot die s morgens naar zn werk ging wilde s avonds heel graag vrouw en kind weer terugzien. Daarnaast had de doorsnee Nederlander natuurlijk geen enkel verweer tegen de Duitsers met hun geweren. Wanneer het in hun kraam te pas kwam plukten ze zomaar wat mensen van de straat, zetten die tegen de muur en schoten ze dood. De omstanders werden gedwongen om daar naar te kijken. (zoals in Den Haag).

    Dáárom moeten de Nederlanders NU in opstand komen dus vóórdat het te laat is! Want dan zullen het de moslims zijn die de plaats van de Duitsers hebben ingenomen, compleet met bewapening.

    De uitspraak van Erdogan: “de moskeeën zijn onze kazernes”, zou bloedserieus – en LETTERLIJK – genomen moeten worden. Wat zijn er in kazernes – behalve soldaten – ? Juist ja, wapens! En daar staan wij als beste brave Ned. burger die hoogstens een aardappelmesje als wapen heeft – , straks tegenover. .

    Like

 54. ronezerman zegt:

  Dokus zegt: 29 augustus 2014 om 16:33 Bedankt voor je reactie, Dokus! Als we in Christus zijn, dan hebben we hoop. Voor ons zelf, en voor de mensen om ons heen! Veel mensen worden zo moedeloos onder de huidige gebeurtenissen. Ook ben ik het met je eens dat Erdogan wel eens een belangrijke rol kan gaan spelen. Eerst de moslimpartijen verzoenen, en dan? Een vredesverbond sluiten met Israel? Wie weet! Maar ik wil je graag als bemoediging een tekst uit Handelingen 15:14-17 meegeven! God is er van meet af aan op bedacht geweest Zich een volk uit de heidenen te vergaderen. Daarna wordt de vervallen hut van David weer opgebouwd, opdat het overige deel der mensen de Here zoeke”. En leg daar eens naast: Öpenbaring 4:1-4. Die 24 oudsten zijn mensen uit elk volk, stam, taal en natie, (ik veronderstel hierbij de Gemeente), gekocht en betaald met Zijn bloed, zoals we lezen in Opb.5:9. Dat is het volk waar wij bij mogen horen! En dan Opb. 7. “De verzegelden uit Israel”! (de vervallen hut van David weer opgebouwd). En daarna die grote schare, die niemand tellen kan, uit alle volk, stam, taal en natie! Nog heel even volhouden dus, want Jezus zal spoedig komen, en dan zullen wij met Hem regeren! Want zo lang wij (nog) gevangen zitten in onze aardse tent, kunnen we weinig doen! (Rom. 8:23; 2 Kor. 5:1-3) Gods zegen! Ron.

  Like

  • BertG. zegt:

   Werken jullie in een ploegendienst of zo? Houden jullie daar een lijst van bij of zo?
   Is de enne er net een beetje mee opgehouden om te evangeliseren en te prediken, krijgen we weer een ander die ze hart even komt luchten met wat ‘m allemaal beweegt en waardoor ze hersentjes aangestuurd worden.
   Kan je verder ook niks aan doen maar vergeet niet dat het jouw hersenkronkel is.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Met alle respect Ron, maar ik zie echt niet wat jouw commentaar met de situatie in het Laakkwartier te maken heeft. De christenen onder ons wéten echt wel wat er in de bijbel staat en bij de niet-christenen wekt zo’n commentaar alleen maar wrevel op en dat kan en mag nooit de bedoeling zijn. Betekent dat dan dat je je geloof moet “verstoppen”, er niet voor mag uitkomen? Zeker niet. Dat doe ik ook niet maar ik herinner mij steeds weer de woorden van de apostel Paulus: “tijd/plaats en wijze/manier-waarop weten”.
   Aan af en toe eens een bijbeltekst tussendoor in een commentaar (als dat een realtie heeft met het onderwerp) zal niemand (denk ik) zich storen omdat christenen net zo veel recht hebben om hun mening te geven dan zij die dat niet zijn. Alles uiteraard binnen de site-regels.
   Dit is zéker niet bedoeld als verwijt maar als advies om eens over na te denken.

   Met groet, Zilvermeeuw.

   Like

   • BertG. zegt:

    Precies. Meer niet. Zo simpel is ‘t.
    Een bijbel opmerking, daar zal niemand zich aan storen, zelfs ik niet, wel aan opgedreunde evangelisatie teksten omdat je dat nou eenmaal, ergens om, voor nodig vind om 1 of andere reden.

    Like

 55. Zilvermeeuw zegt:

  Na alle commentaren te hebben gelezen wil ik toch het volgende wel kwijt. Het is mijns inziens een grote vergissing om islamieten op te delen in gevaarlijk, niet zo gevaarlijk en ongevaarlijk. ALLEN volgen de islam/koran en zoals Erdogan al zei: “er BESTAAT NIET zoiets als een gematigde islam, islam-islam, koran-koran”.
  Dat de ene groep – zoals de marokkanen – voor veel meer overlast zorgt dan andere moslimgroepen is een feit. Maar dat betekent ZEKER NIET dat de anderen ongevaarlijk zouden zijn. De islam wil wereldheerschappij, goedschiks – door infiltratie van de 5e colonne – of kwaadschiks zoals b.v. ISIS, Al Nusra en noem ze allemaal maar op.
  Er is maar één reden waarom er 50 miljoen moslims naar Europa zijn gekomen en dat is om te infiltreren. In de gemeenteraden, de scholen, het leger, de politie enz. om heel Europa islamitisch te maken. Zodra die groep is verdubbeld krijg je hier de hel op aarde.

  Het mag dan lijken alsof b.v. de turken zo “gematigd” zouden zijn, maar niets is minder waar. Doe iets wat hen niet bevalt en ze laten hun ware gezicht zien, zoals onlangs in Almelo waar de Syrisch-Orthodoxen het “waagden” om een gedenkteken voor de genocide op de Armmeniërs te plaatsen en wel op de EIGEN GROND van hun kerk. DUIZENDEN Turken kwamen protesteren, op het veld aan de Rembrandtlaan, compleet uitgedost in Kalifaat-kledij en met tromgeroffel en leuzen schreeuwend. En dat in NEDERLAND! Het was een gruwelijke, angstaanjagende vertoning.

  Helaas woon ik in een wijk met 30% allochtonen waarvan de meesten turk-uit-Anatolië zijn, gezien de overdaad aan kopvodden. Over het algemeen is het hier “rustig” maar dat wil niet zeggen dat de haat naar de Nederlanders er niet is. Klein voorbeeld; ik liep op een zondagmiddag langs een “turkenflat” bij mij om de hoek, samen met mijn 2 hondjes. Het was mooi weer, dus velen zaten op hun balcon. Hoor ik een kind vanaf een balcon op de 1e verdieping zeggen: kijk papa, 2 honden.. Waarop de vader antwoordt: nee, DRIE. Kijk, en dat moet je je als Nederlander gewoon laten welgevallen. In vergelijk tot wat briefschrijver uit Transvaal meemaakt, is dat natuurlijk peanuts. Toch denk Ik er nog steeds over om een flinke hondendrol in de brievenbus van die turk te deponeren. Maar ja, “gij zult geen kwaad met kwaad vergelden” staat mij dan in de weg en “Mij is de wrake”. Tegelijkertijd denk ik dan “waar blijft die wraak”. Ook gezien in het licht van de duizenden christenen die in het M.O. en elders worden afgeslacht. Moeilijk moeilijk moeilijk.

  Om op het artikel terug te komen, àlle allochtonen proberen de Nederlandse samenleving – de autochtone bevolking – hun wil op te dringen. Zoals een poosje geleden die achterlijke hindoestaan in de gemeenteraad van Den Haag die een hondenverbod voor Den Haag wilde (en zeker nog steeds wil). Kan die idioot niet opzouten naar Suriname?

  Ik ben het gedram van ALLE allochtonen in MIJN LAND wel zó ontzettend ZAT. Het liefst zette ik ze allemaal op een lek vlot want zwemmen hadden ze – gesubsidieerd – allang moeten kunnen. Een GROTE uitzondering is de Molukse (christelijke) gemeenschap. Mijn woning grenst aan hun kerkje en ik geniet in de zomer van hun zingen (want dan staan de ramen van het kerkje open). Als er eens een trouwerij is, komen ze aan de deur om te zeggen dat er misschien overlast (huh, overlast??) zou kunnen ontstaan door het feest. Nou hartelijk dank voor de melding maar ik heb daar totaal geen last van! Maar ook deze gemeenschap wordt het vuur aan de schenen gelegd, altijd luidde hun kerkklokje s zondags om 9 uur, 5 minuten lang. Maar na bezwaar “uit de (moslim)buurt” mag het klokje – staat op het binnenplaatsje en wordt met de hand geluid- nog maar 6 x luiden en wel s zondags om 10 uur. Dus precies 6 x bim-bam, meer is NIET toegestaan..

  Ik zu zeggen: trek uw conclusies. …

  Like

  • hagenees zegt:

   hallo Zilvermeeuw ,

   Turken kunnen net als alle andere mensen ook wel eens vervelend zijn ja , toch zijn turken anders , Turken zijn in de eerste plaats Turk en dan pas moslim . ik ben van mening dat de gehele Islam uit het Westen moet worden verbannen en de grondwetten worden aangepast , de Islam is niet zomaar een religie maar een religie die andere religies en ideologieeen wil uitroeien , zo staat het in de Koran en zo interpreteren veel moslims met hun lage IQ dit boek ook , dus weg ermee , het brengt weinig en kost heel veel. Marokkanen zijn zoals iemand al eerder zei van nature en historisch gezien een rovers en boevenvolk , onbetrouwbaar en gemeen , en de Islam is voor hun een handig verlengstuk om anderen te onderdrukken en zich te misdragen , bij Marokkanen beesten is de Islam nog een stukje erger, omdat ze sowieso al redenen zoeken om te klooien en te schaden. We moeten prioriteiten stellen , eerst de Marokkanen en daarna de totale Islam uit het Westen verbannen. Kijk in Turkije is lang iedereen fan van die Erdogan , die Attaturk , die leeft nog steeds in de harten van vele Turken en die vond Mohammed de profeet een smerige arabier en een pedofiel , en wilde de Islam weg hebben uit Turkije , ook in Iran leeft een bepaald idee dat de Islam weg moet , dit heb ik gehoord van een Iraanse mensen , de kracht van de Islam heeft een aantal volken vernietigd maar ze zijn zich ervan bewust , voor die landen heb ik hoop. Turkije is 1 van die landen. Ik zal niet zeggen dat Turken een makkelijk volk is maar er zit een bepaald vermogen in hen om met ze te onderhandelen , een Turk kan je vaak vertrouwen hoor , Turk is heel anders als een Marokkaan.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Er bestaat bijna geen nationalistischer volk dan de Turken en ik laat mij geen zand in de ogen strooien. Een Duitse dominee die een kerkje wilde voor de vele Duitsers die in Turkije wonen, is jaren lang aan het lijntje gehouden. Tenslotte werd het toegestaan MITS het gebouwtje niet van buitenaf op een kerkje zou lijken. EN de dominee alle namen, adressen en 2 pasfoto’s van elk van zijn gemeenteleden zou overhandigen aan de overheid (!!!) Voor mij zijn dat NAZI-praktijken! Toen een journalist aan Turkse voorbijgangers vroeg hoe zij over het kerkje dachten, spoot het vuur uit hun ogen! Nog nooit zóveel haat gezien. .
    Maar om een lang verhaal kort te maken, laten we het er maar op houden dat we fundamenteel van mening verschillen.

    Like

   • BertG. zegt:

    En nou geloof ik niks meer van jouw verhaal. Veel succes verder.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hier zit geen echte Hagenees achter die dit geschreven heeft.
    Ik vermoed zelfs uitlokking/opruiing i.v.m. of w.b. de reactie.

    Like

   • hagenees zegt:

    Bert G , het verhaal is oprecht en ik ben een echte hagenees , jammer dat je het niet gelooft , ik heb gewoon andere ervaringen met Turken , niet zo heel negatief maar goed , laat maar ik sta er idd helemaal alleen voor hier. Bedankt voor je steun en je vertrouwen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Met “hier” bedoel je hopelijk Transvaal. Gezien de andere comments op je artikel sta je er hier op de site zeker niet alleen voor!!!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik ga geen excuus aanbieden, ik heb te veel gelezen op internet in deze trend, enkel en alleen om een reactie uit te lokken. En dan zit je met zo’n verhaal hier altijd goed. Misschien een beetje teveel gezonde dosis wantrouwen. Dat kan ook.
    Ik kan je verhaal niet natrekken. Ik moet het maar aannemen. Meer niet. En als je daar woont, dan heb je daar mee te maken, dat kan ik zelf ook bedenken.
    Ik sluit niet uit dat je oprecht bent maar toen jij je huis kocht was het daar al net zo’n tering zooi als wat je nu beschrijft. Je had het dus kunnen weten.
    En je laatste reactie liet mij twijfelen. Misschien iets te vlug geweest in mijn reactie.

    Like

   • Dot zegt:

    Sorry hagenees, ik heb veel Turken leren kennen en zij zijn niet te vertrouwen en bovendien heeft de meerderheid al op de eerste ronde op de koran-fanaat Erdogan gestemd en die wil heel graag een kalifaat.

    Like

   • Klopt;mijn overbuurman lijkt op het oog een fidele vent die nooit te beroerd is iemand te helpen.Maar hij stemt wel vol overgave op de in zijn ogen,beste president:Erdogan!En je kunt lullen als brugman:hij ziet het goed en wij begrijpen er niks van!Verder is hij in zijn eerste leugen ook niet gebarsten en leeft al ruim 20 jaar van een uitkering,terwijl hij al die jaren al zwart werkt!Goeie Turk,he?

    Like

   • Igor zegt:

    Geen speld tussen te krijgen Yvonne, maak dit dagelijks in mijn Turkenwijk mee. Laten die zogenaamde goeie Turken maar eerst eens de Armeense genocide erkennen.

    Like

 56. john zegt:

  Die foto bovenaan zegt alles.

  Like

 57. Jaantje zegt:

  Zou zomaar een nieuwe titel voor Suske en Wiske kunnen zijn:De gedienstige dienaar.

  Like

 58. Zilvermeeuw zegt:

  @hagenees zegt:
  30 augustus 2014 om 16:44
  ik heb gewoon andere ervaringen met Turken , niet zo heel negatief maar goed , laat maar ik sta er idd helemaal alleen voor hier.”

  Nou zoals de webmaster terecht al opmerkt, op dit forum sta je er zeker niet alleen voor. Het verschil in mening over turken is dan ook peanuts want daar gaat het niet om. Wat ik nou niet begrijp is het volgende. Zijn er in Den Haag dan geen “gelijkgestemden”, desnoods in andere wijken? Zijn er geen verenigingen, geen avonden (desnoods bingo avonden – ja ik noem maar iets hoor – ) waar je Nederlanders kunt ontmoeten? Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen had de PVV 46.000 stemmen! Waar zijn die dan allemaal? Of misschien is er in Duindorp wel een café waar je iets kunt gaan drinken? DOE iets man! Want wij hier op het forum kunnen alleen maar met je meeleven maar daar heb je in feite weinig aan. Virtuele support is ook best belangrijk maar niet het enige.

  Like

  • ronezerman zegt:

   Beste Bert. Kennelijk heb je niet veel met de Bijbel, en dat wil ik je niet verwijten. Maar daarin vind ik wel antwoorden op wat er gaande is (en zal zijn!) in deze wereld. Daarom ben ik blij met dit forum van de heer Bron om mij daarover te mogen uiten op een wijze die mij eigen is. De ene zal zich aangesproken weten, of zelfs bemoedigd, en de ander zal zich alleen maar daar aan kunnen storen! Hoe dan ook: ieder mag een eigen mening hebben, en dat is toch een kostbaar goed? Kijk, als we nou allemaal uit de Bijbel zouden “preken”, dan zou het misschien wel een saaie boel worden. Punt is , dat we ons van elkaar mogen onderscheiden, en ik ben blij dat (ik) dat nog mag! Mag ik dan (voor deze ene keer!) besluiten met een tekst uit de Bijbel? Psalm 33:8-9 “De ganse aarde vreze voor de Here” (De God van Israël), “al de bewoners der aarde moeten voor Hem ontzag hebben. Want Hij sprak en het was er, Hij gebood en het stond er”. Vr. gr. Ron.

   Like

   • BertG. zegt:

    Nou dat is dan hartstikke mooi.
    Dan heb je jezelf voor DEZE keer onderscheiden met een tekst uit de bijbel.
    Ben jij ook je ei weer kwijt.
    Hou het een beetje relax dan daarmee. Ik val jou ook niet lastig met mijn beweegredenen om de dag door te komen.

    Enne nog even, veel succes hiermee en hou het vol hé, je kan het,
    ““al de bewoners der aarde moeten voor Hem ontzag hebben.”

    Like

 59. Republikein zegt:

  Ik rook ook, vuurtje altijd bij de hand.

  Like

 60. vrijheidsduif zegt:

  Gewoon hun gedrag en.hanselen eens opnemen en dan.op i.ternet plaatsen stuur maar naar van aartsen

  Like

 61. Jan Jansen zegt:

  ik heb de eerste 24 jaar van mijn leven door gebracht in het schilderswijk in DH
  ben er toen weg gegaan omdat het daar steeds erger werd met de tirannen uit Marokko
  in eerste instantie dacht ik , ik ga niet weg voor die mafketels maar ja wat moet je als je er alleen voor staat
  ben toen verhuist naar moerwijk maar ook daar werd het een getto
  nu is half Den Haag een getto en de hoge heren van het binnenhof blijven maar zeggen dat er niks aan de hand is
  ik begrijp het niet ……..ga GVD zelf eens kijken in de wijken of ga er een jaartje wonen beste ministers
  ik hoop tegen beter weten in dat er ooit een verandering komt
  het is een smerige bloedvlek die langzaam maar zeker ons hele land gaat overnemen als we er niks aan doen
  nu dat IS ook weer ……en als je er tegen gaat demonstreren dan krijgen de verkeerde de klappen

  Trap dat volk het land uit als ze iets flikken wat niet door de beugel kan
  DIT LAND IS VERROT
  BEDANKT RUTTE EN JE REGERING

  Like

 62. Furry zegt:

  Makro’s zijn als de foto aangeeft, half negers, dat verklaart hun gedrag. Maar ook de aantrekkingskracht van islam op zwarten.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Je zult wellicht gelijk hebben maar toch begrijp ik de aantrekkingskracht van de islam op zwarten niet. Heeft het te maken met de mentaliteit van de zwarten, dat zij zich sneller onderwerpen? Immers, door de “enige echte” islamieten, de Arabieren, worden zwarten als 2e-rangs islamieten gezien. Ik zal nooit het filmpje vergeten waarop in Egypte (tijdens de moslimbroederschap) een zwarte man werd onthoofd. Gewoon, op straat temidden van een joelende menigte.
   Hebben zwarten een “slaven-mentaliteit”? Zit dat in hun genen en heeft daarom de islam zoveel vat op hen, nu nog steeds maar ook in het verleden? Ik denk het wel. Als Westerling zou ik zeggen “als ik toch maar 2e rangs ben, barst jij lekker met je “geloof””!

   Like

 63. Furry zegt:

  Ik ben in Den Haag wezen kijken en ik zag afrikanen, marokanen en aziaten, en enkele blanken die te dom of te beïnvloed door buitenlands neuken, daar rond liepen.

  Het is er zwart van de mensen. Zum kotsen.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Wanneer ik – als geboren en getogen Hagenees – mijn familie bezoek, stap ik op CS uit de trein in lijn 2 en verder kom ik niet. Geen haar op mijn hoofd die er over piekert om mijn verloren stad te gaan “bezichtigen”. Mijn familie, de die-hards die er nog steeds zijn blijven wonen, houden mij op de hoogte van de verloedering van mijn eens zo mooie stad achter de duinen. Er is zo langzamerhand geen enkele wijk meer waar het moslimgif niet is doorgedrongen. Ik las onlangs dat het gif zelfs in het laatste Haagse bolwerk: Duindorp is doorgedrongen. Heb daar in mijn jonge jaren ooit – grandioos – op kamers gewoond… My God, wat een verschrikkelijke treurnis is het geworden. Door al die smerige LANDVERRADERS die horen te worden opgeknoopt aan alle bomen in het Zuiderpark!!!

   Like

 64. Angela zegt:

  Ik woon sinds 2011 ook in deze wijk, poehhhh slechtste beslissing ooit, ik haat het hier! Alleen maar Turken en Marokkanen die de baas spelen, overlast bezorgen en niet eens werken. Hele dag zitten ze maar thuis overlast te bezorgen. Als je een dag vrij bent en je wilt uitslapen, dan kan dat niet omdat je bovenburen elke dag vrij zijn en hard stampen!
  Politie doet ook niks, integendeel zelfs, nemen altijd partij van dit volk, omdat ze bang zijn.
  Voorheen nog leuke Surinaamse buren en altijd gezelligheid, maar tegenwoordig zit de hele straat vol met K*t Turken!!!!!
  Heb echt sinds ik ze beter ken echt haat voor ze gecreëerd. Ze houden alles behalve rekening. Ze hebben letterlijk schijt aan je.
  Er wordt ook veel onderverhuurd in deze wijk. En als je dan een melding maakt bij de woningbouw (Staedion) dan doen ze niks, argument is dat ze de bewoners die onterecht hier wonen niet “zomaar” kunnen uitzetten…
  Al met al, hele nare ervaringen in deze wijk. Het zijn altijd de Turken en Marokkanen. Van andere volk is er bijna geen overlast. Die gaan ook mee met de tijd en passen zich perfect aan.
  Die Turken en Marokkanen zijn echt walgelijk.
  Zo das er ff uit! Haha😂

  Like

  • MDH zegt:

   Hallo Angela woon ook deze teringzooi en schreef deze tekst in 2014 al uit wanhoop en uitlaatklep. Ik was heel wanhopig en voelde me eenzaam tegenover hen. Ik kreeg toen de volle lading over me heen van velen hier. Omdat ik niet blank ben en daarom laag in deze samenleving sta. Zo werkt het helaas ,daar ben ik achter gekomen. Men dacht dat Perdiep Ramesar achter deze tekst zat. Dat is echt niet zo. Niet dat Perdiep lulde over de Sharia Driehoek. Hij zei wel de waarheid maar misschien niet op de gewenste toon. Ik las deze tekst net wederom , omdat ik een notificatie kreeg in mijn email van jouw reactie. Nog steeds denk ik precies hetzelfde over deze wijk en die kanker marokkanen. Ik ben wel weerbaarder geworden ,schuw geen tegengeweld meer. En ben minder geestelijk gevoelig want uiteindelijk is het een laf volk ,die gevaarlijk wordt door hun aantallen en totale gebrek aan morele codes. Ze doen alles voor de winst, echt alles , daarom wel op je hoede blijven. Onthoud hun hangplaatsen , en onthoud de individuen met de grootste bek , want die moeten we als eerste hebben als er een tegenaanval gaat komen. En mocht er iets zijn , wordt je bedreigd , of wil je ei over die beesten kwijt , dan mag je mij altijd mailen ,(vraag de beheerder om me emailadres) want samen staan we sterk. En dan weet je dat je niet alleen staat in deze wijk. Ze zijn gewend altijd in de meerderheid te staan tegen 1 persoon of een weerloos gezin.

   Vriendelijke groet en hou je sterk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s