“Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten”

Screenshot 7

(Door: Frank Verhoef)

Jihadistenadvocaat Michiel Pestman is knettergek.

Michiel Pestman, waarschijnlijk kent u hem niet. Maar hij is de advocaat die talloze ‘Syrië-gangers’ (lees: Nederlandse moslimterroristen in Syrië en Irak die zich aansluiten bij ISIS) bijstaat. Die radicale moslims willen natuurlijk niet gestraft worden voor deelname aan een terroristische organisatie en medeplichtigheid aan genocide, want dan belanden ze in de cel. Pestman helpt ze daarbij.

Pestman is overigens niet zomaar een advocaat, hij is een knettergekke advocaat. Dat zeg ik niet omdat hij de rechterhand van de communistische massamoordenaar Pol Pot heeft verdedigd, maar om dat Pestman tegen de NOS zegt dat de overheid doet aan “moslimpje pesten”. Hij beweert dat de onvrede onder de Nederlandse moslimterroristen en hun families groeien vanwege de maatregelen die Nederland sinds kort neemt om islamitisch jihadisme tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Marxisme, Moslims, Nederland, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Weer zo’n RODE of GROENE IDIOOT. En daar moeten WIJ voor buigen, ik dacht het niet. Deze clown, maakt van DADERS SLACHTOFFERS. Dat hele advocatenzooitje is compleet door de RODE BACIL aangetast. Kotsmisselijk ben ik van deze man, en van de RODEN in de PPLITIEK, bij Justitie, bij de AMBTENARIJ. Overal hebben deze moslimkontlikkers zich genesteld, overal.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  PPLITIEK moet zijn politiek.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Vandaag ontving ik, via de mail, een zeer verontrustend artikel die zeer recent in de “Tony Blair Faith Foundation” is gepubliceerd. Dit artikel laat duidelijk de onderscheid zien
  tussen Al Quida en ISIS. Al Quida is bezig met globale oorlog tegen het Westen
  en tegen bevriende Arabische landen d.m.v. spectaculaire terreuraanslagen. Bij ISIS
  ligt de klemtoon op hardhandige veroveringen van territoria en de invoering van
  de extreemste vormen van de Sharia. Daarom is hun handelswijze zo wreed. Onder
  de noemer territoria vallen niet uitsluitend Islamitische gebieden zoals Syrië en
  Irak. Alle gebieden waar moslims een meerderheid vormen, zouden deel maken van het kalifaat. ISIS kent niet het begrip grenzen. M.a.w. de Sharia moet heersen over grote delen van Londen, buurten in Amsterdam, de banlieus van Parijs, Nørrebro in Copenhagen, Rosengård in Malmö enz. De jurisdictie van het land zal daar wegvallen en de Dhimmies (u en ik) zouden leven onder de genade van deze lui. U kunt het artikel vinden onder de link: . http://tonyblairfaithfoundation.org/religion-geopolitics/commentaries/opinion/isis-and-implementation-islamic-rule
  Al wil mijnheer Mr. M. Pestman deze ‘onnozele jongetjes’ zo graag verdedigen en ons op HUN RECHTEN aanwijzen, moet hij begrijpen dat zijn klanten vormen gevaar voor ons bestaan. Het zijn DE VIJANDEN VAN ONS EN ONZE KINDEREN. Ze zijn de vijanden van onze soevereiniteit,
  onze vrijheid en ons leven. Waarom moeten vijanden die ons willen afslachten van
  zoveel privileges genieten? Mijnheer Pestman kan best weten dat men de pest
  niet kan verdelgen door overmaat aan medelijden met de ratten die de ziektekiemen brengen.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Met de wijze waarop het NL haperende rechtssysteem meent “ontspoorde” islamieten aan te pakken met “hotel gevangenis” komt me even lachwekkend zoals Pestman juridisch absurd vindt.
  Kop eraf komt beter over als bestraffing. Zal Pestman niet bedoeld hebben.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Uitnodiging informatieavond:’Israel na Gaza, wat nu met HAMAS ,IS en de rest v.d.regio
  Beste vrienden van CIDI,……….De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van ‘Protectieve Edge’ . inmiddels is er een bestand dat langer moet gaan duren. Daarnaast lopen de spanningen aan de grens met Libanon en Syrie,waar JIHADISTISCHE bewegingen inmiddels Kuneitra hebben ingenomen,hoog op.Israels grenzen worden dus aan alle kanten bedreigd en dat terwijl ook de rest v.h.Mi-Oosten in grote chaos verkeert,denk a.d.potselinge opkomst v.d.Islamistische Staat, IS. ……………Op donderdag 11 september organiseert CIDI in de Eggertzaal boven ‘ Het Nieuwe Kafee’ in Amsterdam een bijzondere voorlichtingsavond met een gerenommeerde Israelische expert op militair strategisch gebied. er zal worden ingegaan op de situatie tussen Hamas en de Palestijnse Autoriteit en ISRAEL.Tevens zal informatie worden verstrekt over de ontwikkelingen in de rest v.d.regio,die ook ISRAEL BEDREIGEN.
  Info-avond: ‘Na Gaza,wat nu met ISRAEL, IS en de rest v.d.regio?’
  Zaal open 19.30 u. ,startprogramma 20 u………..Toegang voor vrienden CIDI, gratis, …..niet-vrienden 5 euro………..aanmelden verplicht: cidi@cidi.nl

  Like

  • fleckie zegt:

   Israel nieuwsbrief CIDI, FEBRUARI 2014, :Op INTERNET en TWITTER. : In mei 2013 werd de website van CIDI DRASTISCH. Vernieuwd. Er kwam een wekelijkse digitale nieuwsbrief en wie het nieuws op de voet wil volgen,kan zich sindsdien opgeven voor news alerts. In totaal werden dit jaar 216 nieuwsartikelen geplaatst op http://www.CIDI .nl……ook op Twitter zijn nieuwe artikelen te volgen via @ CIDI_nieuws. Esther Voet kan op Twitter worden gevolgd via @ Esther_ Voet.
   CIJO kreeg eind 2013 een volledig nieuwe huisstijl en een nieuwe website,www.cijo.nl.
   ##############################################################################

   Like

 6. Jan zegt:

  Michiel Pestman steunde de waxinelichthouder-gooier Erwin L., steunde de advocaten die Wilders veroordeeld wilden zien en zei dat Wilders opriep tot racistisch geweld, verdedige massamoordenaars van het CDF in Sierra Leone, is partner van Böhler Advocaten in Amsterdam, bekend om het verdedigen van (massa)moordenaars en terroristen, steunt Somalische piraten. Pestman zei eens het volgende over ronselen van djihadisten: “Ronselen is strafbaar in Nederland. Als bewijs zo moeilijk te leveren is, is dat wellicht niet aan de hand.”

  De imbecielen bij P&W:
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Detail-stand-up-comedy.2544.0.html?&tx_ttnews%5Bpointer%5D=325&tx_ttnews%5Btt_news%5D=18463&tx_ttnews%5BbackPid%5D=2542&cHash=7fc2e95e675bf44b85baec4ab89e0345

  Like

 7. Rick zegt:

  Niet klagen, maar privé adresgegevens van die landverrader online gooien!!
  We moeten dit soort onmensen laten zweten voor de eventuele gevolgen van hun democratie ondermijnende daden.
  http://www.prakkendoliveira.nl/nl/advocaten/michiel-pestman/
  De (S)linksheid straalt van zijn gore rotkop af 😦

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  @Tom Hendrix , @Thomasson , @Aegolius , ben het volledig met u eens . Deze “advocaat” is compleet gestoord. Lijkt me dat deze ” meester in de rechten” , toch zou moeten weten dat men hoe dan ook , wanneer men als NLer in “veemde cq buitenlandse krijgsdienst ” gaat , men automatisch de NLse nationaliteit verliest…Wat zeikt die vent nou …???

  Like

 9. Jan zegt:

  Oplossing stichting Hayat in Berlijn: djihadisten moeten veel met pappie en mammie praten. Ouders kunnen de (aspirant)strijder op andere gedachten brengen en laten zien dat een gematigd leven in Nederland zo slecht nog niet is.

  Duits tegengif voor radicalisme: vaker bellen met pap en mam
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3728727/2014/08/28/Duits-tegengif-voor-radicalisme-vaker-bellen-met-pap-en-mam.dhtml

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Niet alleen is Pestman knetter gek maar hij benadeeld ons Nederlanders ook financieel. Hij wil dat wij betalen voor het pesten van Jihadi’s. Van mij mogen Jihadi’s hem ook een kopje kleiner maken ;hij is en nog steeds een kafir.

  Like

 11. Elke advocaat die een jihadist verdedigd is zo wie zo hardstikke geschift!En hoe komen die lui aan zulke {dure]advocaten?Wij moeten het,indien nodig,ook met een prodeootje doen!

  Like

 12. Cathja zegt:

  Dus we moeten alles maar over onze kant laten gaan? We mogen voorál niks zeggen over dat tuig? Kom op zeg, in wiens land leven we eigenlijk? Wij hebben het hier nog steeds voor het zeggen, en ook dat tuig met die dubbele paspoorten valt onder de Nederlandse wetgeving.
  Ik vind trouwens dat ze geen recht mogen hebben op een advocaat, want wat valt er eigenlijk te verdedigen?
  Er is maar één weg om dit tuig te stoppen in ons land, en dat is paspoort inleveren en een enkele reis Midden-Oosten!
  En uiteraard een verbod om ooit nog eens terug te komen.

  Like

 13. b. gast zegt:

  Natuurlijk zijn jihadisten kwaad als ze aangepakt worden, maar ze zijn ook kwaad als ze niet aangepakt worden. Ze zijn namelijk kwaardaardig. Kwaad of niet, ze willen onze democratie omver werpen via de rechten die zij in deze democratie hebben. Bovendien is de politieke correctheid om jihadisten te pleasen en vooral niet kwaad te maken voorbij. Waren de politiek correcten eerst het zelfbenoemde “goedvolk”, nu is al lang duidelijk dat zij uiteindelijk de fascisten waarvan ze hun tegenstanders zo graag voor uitscholden. Als stoppen met jihadistje pleasen neerkomt op moslimpje pesten, dan kan onze Pestman zijn borst vast natmaken. Als Pestman pesten wil, dan pesten wij terug.

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  OM in beroep tegen vrijlating ‘jihadganger’ Huizen

  Het Openbaar Ministerie gaat maandag in beroep tegen de vrijlating van een 31-jarige inwoner van Huizen, die ervan wordt verdacht dat hij van plan was met zijn gezin af te reizen naar het kalifaat van de Islamitische Staat IS.
  Er zijn volgens Justitie voldoende aanwijzingen dat hij daar de gewapende strijd van IS zou gaan ondersteunen.

  De politie pakte in het laatste weekend van augustus twee echtparen uit Huizen op omdat zij mogelijk ‘jihadgangers’ zouden zijn.

  Vorige week liet de onderzoeksrechter één echtpaar gaan en de 32-jarige vrouw van het andere paar. Haar man van 34 jaar zit nog wel in de cel, omdat er tegen hem wel genoeg ernstige aanwijzingen zouden zijn dat hij de terroristische organisatie IS wil steunen, zoals het OM denkt.
  Justitie stelt geen beroep in tegen de vrijlating van de vrouwen, maar zij blijven wel verdachte.

  http://www.nu.nl/binnenland/3872140/in-beroep-vrijlating-jihadganger-huizen.html

  Het blijft “lastig” met vigerende wetgeving, ontspoorde moslim ingezetenen aan te pakken. En zoals mr. Pestman zo treffend memoreerde: “juridisch absurd”.
  Tja en wat nu? Hun NL paspoorten zijn inmiddels afgenomen en als de weerga hen als ongewenst persoon uitzenden. Mogelijk naar waar zij graag heen wilden. Nooit meer terug!

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Rechtbank ziet geen aanwijzing voor Syrië-reis

   De rechtbank in Utrecht heeft geen redenen gevonden om aan te nemen dat de twee gezinnen uit Huizen op korte termijn van plan zijn om naar Syrië te vertrekken. Bij het ene gezin is daarvoor geen enkele aanwijzing gevonden en het andere gezin heeft verklaard dat er wel emigratieplannen zijn, maar niet nu en zeker niet naar Syrië.

   De twee vermeende ‘jihadgezinnen’ kunnen Nederland niet verlaten, aangezien hun paspoorten vervallen zijn verklaard. Ze kunnen daardoor ook geen nieuw paspoort aanvragen.

   http://www.refdag.nl/nieuws/anp/binnenland/rechtbank_ziet_geen_aanwijzing_voor_syrie_reis_1_853013?localLinksEnabled=false

   Dat laatste >> De twee vermeende ‘jihadgezinnen’ kunnen Nederland niet verlaten, aangezien hun paspoorten vervallen zijn verklaard. Ze kunnen daardoor ook geen nieuw paspoort aanvragen.<< roept bij mij vragen op.

   Iemands paspoort mag niet worden ingenomen als daarmede de persoon stateloos wordt. Derhalve moet er sprake zijn van dubbele nationaliteit. Vanwaar kan vertrek niet mogelijk zijn?!

   Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Een links stukje:

  OM bekritiseert strenge detentie op Nederlandse terrorismeafdelingen

  Het Openbaar Ministerie (OM) is kritisch over de uitzonderlijk strenge detentie van jihadverdachten op terrorismeafdelingen (TA) in Nederland.

  “Ik snap wel dat men denkt: ‘dat zijn terroristen, daar moet je extra voorzichtig mee zijn’. Maar wij pleiten voor maatwerk. Wij gaan er echter niet over. Soms tot mijn eigen verdriet”, aldus officier van justitie Bart den Hartigh vrijdag in Vrij Nederland. “Een benadering met de botte bijl is niet verstandig”, stelt hij.

  Den Hartigh is coördinator terrorismebestrijding, lees meer:

  http://www.nu.nl/algemeen/3996630/bekritiseert-strenge-detentie-nederlandse-terrorismeafdelingen.html

  Nog even en ze kunnen hun eigen hotelkamer kiezen:

  Moordenaar juwelier Stratmann wil luxe cel niet kwijt
  VEENHUIZEN –
  Sandro G., de man die op gewetenloze wijze de Haagse juwelier Stratmann doodschoot, stapt naar de rechter omdat hij zijn luxe cel niet wil inruilen voor een normale gevangenis.
  Welke luxe moet u even verder lezen:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23704823/__Moordenaar_Stratmann_eist_luxe__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s