KRIJGSTROMPET OF HERDERSFLUIT

Screenshot 23

(Door: Driek)

Nu het ritselend geluid der vallende herfstbladeren al zachtjes hoorbaar is, de burger alreeds denkt aan Sint Niklaas, vanuit de verre verte het beieren der Kerstklokken van het naderend eetfestijn reeds in zijn oren galmt, bereikt hem nog altoos niet het dreigend tromgeroffel der bloeddorstige Arabieren. Neen, de Nederlander blijft roekeloos flirten met een wrede, meedogenloze vijand. Doch het onheil nadert ongemerkt. Straks, plotsklaps, op een dag met onbewolkte hemel, zitten wij allen radeloos terneer. Dan hoeven Lodewijk Asscher, Jozias van Aartsen en de man die Nederland veiliger wil maken en dat als zijn belangrijkste opdracht ziet, Ivo Opstelten, niet langer in dialoog te gaan met schorremorrie. Want die zijn dan baas over Nederland.

De naïeve Nederlander, met zijn grootmoedig hart, die blijkbaar nog leeft in de reeds lang vervlogen tijd van Freek de Jonge, Marcel van Dam en de leesportefeuille, buigt nog steeds nederig zijn hoofd voor een overmacht van onverdiende haat. Nog beseft hij niet dat hij zich bevindt in de ijzeren wurggreep van een duistere macht die onze verworven grootsheid wil verdelgen. Doch, straks, dan zullen de schrille doodskreten van zijn landgenoten hem wakker schudden. Het noodlot komt steeds naderbij. Nog een korte tijd en de lichten zijn voorgoed gedoofd. Dan worden wij gelijk slachtvee gedreven naar sombere onverlichte binnenplaatsen der nog heel gebleven steden, waar vonnis wordt gewezen door zwarte gestalten in djellaba.

Ik zoude zeggen: Word wakker, slapende burger, het moment is aangebroken dat wij dienen te kiezen tussen krijgstrompet of  herdersfluit. Want, let wel, tegen die weerzinwekkende wezens welke nu ons land bevolken zullen  wij, door nog langer te aarzelen, het onderspit delven. En in plaats van dat onze bewindslieden, die zijn aangesteld ter bescherming der bevolking, ten strijde trekken tegen dit gevaarlijke ongedierte, mesten zij deze giftige Satanwezens willens en wetens moddervet.

Binnen afzienbare tijd worden wij blootgesteld aan de woede van een verschrikkelijke storm, waarbij vergeleken het ebola-virus slechts een lichte griep is. Willen wij onze hoofden niet op het schavot der mohammedaanse wreedaards verliezen, dan zullen wij, Nederlandse burgers, een vermetele moed ten toon dienen te spreiden. Want, zoals de Kruisvaarders reeds zeiden over hun in stervensnood verkerende medestrijders: ‘Moge onze Lieve Heer hun zielen genadig zijn’.

Maar de lezer, die deze alom geduchte site van E.J. Bron bezoekt, gooi ik het hier voor de voeten, die geef ik enige stof tot nadenken: want, zijn de voortdurende aanwezige bewijzen van de wandaden der islamitische bevolkingsgroep nog niet voldoende om in opstand te komen? Zijn onze harten zo luchthartig dat wij capituleren voor  onze bedrieglijke regeringssujetten die ons dagelijks zand in de ogen strooien? Onze kinderen worden al bedorven door de verfoeilijke leer van Mohammed. Straks is onze hele maatschappij bedorven. Dan leven wij in bloed en jammer. Dat is toch niet onze wens?

Die hele “Arabische Lente” van die zogenaamde vrijheidslievende moslims die zich zouden willen ontdoen van de ketenen der onderdrukking, die zich zouden willen wreken op hun tirannen, dat is allemaal flauwekul geweest. Dat hele bevrijdingsfeest is inmiddels na vele bloedbaden ontaard in de hel van Dante. Niks geen lente. Het is Allah Akbar alom. De granieten muren der Inquisitie die de intellectuele vrijheid in de middeleeuwen gekluisterd hield, zijn daarbij vergeleken een rijk van grote verdraagzaamheid.

Dat onze regering schaamteloos bezig blijft Nederland vol te plempen met uitschot, met ordinair islamitisch tuig waar we kapitalen aan verspillen, is een ongelooflijke onkunde. Maar zolang onze bewindslieden zich niet kunnen ontdoen van hun onjuiste definitie van christelijke naastenliefde is het voor ons, Nederlanders, opschuiven geblazen. Dan moet de hard werkende burger tien jaar wachten op een woninkje in een achenebbisj buurt. Het zijn domme gevoelens van een misplaatst mededogen. Zij, onze bewindslieden, houden zich krampachtig vast aan Mattheüs 25, 35, waarin staat:

‘Want ik had honger en Gij hebt mij te eten gegeven, Ik had dorst en Gij hebt mij te drinken gegeven, Ik was vreemdeling en Gij hebt mij opgenomen’.

Het is een edele gedachte, welke tweeduizend jaar geleden is geschreven en die nog steeds opgeld doet. Maar het zijn de misdadige elementen die wij met onze barmhartige goedheid welkom heten. Het zijn onverlaten, die ons via allerlei omwegen en subsidies straks, wanneer het moment daar is, in de rug aanvallen en onze zorgvuldig opgebouwde wereld vernietigen. Dan is het gedaan met onze pronk en praal. En dat schorem wenst niets te weten van het hierboven aangehaalde vers van Mattheüs uit het Nieuwe Testament. Die lieden willen alleen geld, een makkelijk leven en veel moskeeën. Laat het u gezegd zijn.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op KRIJGSTROMPET OF HERDERSFLUIT

 1. Bob Fleumer zegt:

  Je bent gehoord Driek en begrepen.

  Like

 2. Willie zegt:

  Keigoed artikel Driek !!!!

  DIT moet het worden ipv al die flauwe linkse zever

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Gitzwart ‘poëtisch’ proza van de bovenste plank, Driek! Met name de verwijzing naar Dante’s “Inferno” is subliem!
  Toch zijn niet alleen wij het, die hiervan kennis zouden moeten nemen. Immers: De meesten van ons zijn hiervan heus wel op de hoogte.
  De hamvraag is hier: Hoe krijg je dat stelletje wezenlozen buiten onze (PVV) gelederen, met name in D ”66-kringen, zo ver, dat ze er althans kènnis van nemen?

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Beste Driek, we zijn roependen in de woestijn. Die roep wordt niet gehoord en zo al gehoord niet begrepen. Woorden helpen niet. Om de meute wakker te schudden en in beweging te krijgen zullen “”we” daden moeten stellen.
  Wie die “we” zijn zal nog moeten blijken. In ieder geval geen bangerikken maar beter durfallen.
  “We” zullen die “we” snel moeten vinden want er is nog maar weinig tijd.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ik ben toch bang Driek, dat er geen weg meer terug is. Alle tekenen wijzen daarop. Niet leuk, maar het is niet anders !

  Like

 6. cat zegt:

  Deporting Muslims from Europe: http://youtu.be/8h3GGP20lfE

  Like

 7. Jade zegt:

  Mooi geschreven, Driek.

  Like

 8. cat zegt:

  The Muslim Agenda – Full Movie Documentary: http://youtu.be/5YsdbhIbZ

  Docu van +/_ 1, 5 uur…lange zit.

  Like

 9. De Nederlander in verzet komen?
  Vergeet het maar. Die komt pas in’t verzet NA de oorlog…

  Like

 10. Giny zegt:

  Driek,

  Wat heb je dit weer prachtig geschreven, ik ben er stil van!!!

  Laat iedereen het doorsturen naar zoveel mogelijk mensen!

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Het gekke is dat iedereen dit weet maar de gutmenschliche habbezakkers die ons land regeren desondanks blijven volhouden dat islam liev is en dat wij niet zo iprovocerend islamofoob moeten zijn wat zullen ze verrast zijn wanneer het te laat is en de islamitische werkelijkheid hun met het kromzwaard in de hand bespringt.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Driek wederom een prima artikel van uw hand. Tja, de bevolking en in verzet komen, dat is het lastige van deze queeste. De meesten zijn suf en ingeslapen, en blijven op islamofiele partijen stemmen. Helaas.

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  @Driek ..steengoed artikel en sta volledig achter je en ook achter het commentaar van dhr. Th.van Baarle. Verder ook dhr. Willie …leuk die clip over de Kruisvaarders…moet eigenlijk nog maar eens overgedaan worden zo’n KRUISVAART….Opnieuw die gasten een lesje leren over HOE geciviliseerde mensen zich dienen te gedragen….!!! Dus ..desnoods maar WEER geweld gebruiken om het er IN te rammen ….!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Marinier , dat laatste is t enige middel dat er nog rest voor ons
   ”Better to die on your feet , than live(??) on your knees” ( Emilio Zapata- Mexican Rebel)

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Het geciviliseerd zijn is onze zwakte, maar ook ons hoogste goed. Om het beest te bestrijden moet je je eigen beschaving even opzij zetten. En inderdaad moet er iets ingeramd worden, dat wij de islam hier niet wensen !

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Even off topic, voor oud marinier, welk jaar Unifil libanon ? 1982/1983 Haris ?

   Like

 14. Dot zegt:

  Prachtig geschreven proza ! RECONQUISTA !

  Like

 15. meneertje zegt:

  Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de keiharde waarheid is, Driek.
  Is een dergeljke toekomst nog af te wenden?
  ik denk van niet.
  Het zou alleen kunnen als wij de kliek die ons regeert, in één klap weg zouden kunnen krijgen.
  En hoe krijg je dat voor elkaar?

  Je zou ook nog de politie, de rechtspraak, het onderwijs inclusief het hogere onderwijs moeten zuiveren.
  En pas dan kun je beginnen met het eigenlijke werk. Om te beginnen de instroom radicaal stopzetten.
  En vervolgens een groot deel van de reeds aanwezige moslims het land uit gooien.

  Wie gaat dit organiseren? Wie gaat de overheid met geweld verwijderen? Wie gaat de politie zuiveren? En zo kan ik blijven vragen.
  Volgens mij is er al nagenoeg geen kans meer dat Nederland ooit weer Nederland kan worden.
  Wij zijn het point of no return al gepasseerd.

  Like

  • Driek zegt:

   meneertje zegt: Wie gaat dit organiseren? Wie gaat de overheid met geweld verwijderen? Wie gaat de politie zuiveren? En zo kan ik blijven vragen.
   Volgens mij is er al nagenoeg geen kans meer dat Nederland ooit weer Nederland kan worden. Wij zijn het point of no return al gepasseerd.

   Geachte meneertje, inderdaad dat kritieke punt zijn we allang gepasseerd, die lui krijg je niet meer weg. En ik ben te oud om nog in het verzet te gaan. En straks, als er weer verkiezingen zijn, stemmen de Nederlanders op D66 of op andere islam liefhebbende partijen. Ik geef er geen cent meer voor. Gelukkig kan ik mijn ongenoegen spuien op deze site.

   Like

   • Harry zegt:

    Op het leger hoeven we ook al niet te rekenen , geen spullen en ook al vergiftigd door allochtone moslims .

    Like

   • meneertje zegt:

    Uw laatste zin is veelbetekenend, geachte Driek.
    Dat is het enige wat we nog kunnen doen: ons ongenoegen spuien. Veelbetekenend omdat dit toch ooit ons land was. En nu zijn we het kwijt en alles wat we nog kunnen doen is ons ongenoegen spuien.

    Hoe lang zal dat overigens nog duren? Ik heb het vermoeden dat de overheid geschrijf op het internet zoals op deze en vergelijkbare sites nog toelaat, omdat er anders openlijke opstand zou kunnen komen.
    Hoe sterker de islamisering doorzet, des te kleiner wordt de kans op een dergelijke opstand.

    En dan zal wel het moment komen dat ook het internet gedwongen wordt zich aan te passen aan de multiculti rotzooi. Eerst mag er geen kwaad meer over de islam worden geschreven, vervolgens moeten alle commentaren een islam-tintje krijgen.

    Totdat het land definitief wordt overgenomen door de islam. Vermoedelijk door een fundamentalistische groep. Mogelijk zelfs een IS–achtige. En dan kan er op het internet nagenoeg niets meer.

    Zo zal Nederland zichzelf dan naar de verdommenis hebben geholpen. Toch vrijwel geheel de schuld van de bevolking zelf, die alles maar over zich heen heeft laten komen.

    Like

 16. Jean zegt:

  Aan lafaards heeft een land zelden gebrek aan helden des te meer.
  Moslimknuffelaars zijn lafaards, landzuiveraars zijn helden.

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Prachtig geschreven en verwoord. Denkelijk moeten er nog mensen wakker worden, gezien de uitslagen van verkiezingen. Ik denk aan de vele oproepen, o.a. van POPNET en Tolereer geen Intolerantie om gezamenlijk geld in te zamelen en/of lid te worden, voor een goede camera om het alternatieve juiste nieuws vast te leggen middels interviews e.a., wat nu veelal via verschillende bloggers gebeurd, en dit uit te zenden. Meer mensen bereiken met de feiten.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Ik weet het, heer Driek, en het is verschrikkelijk!
  Wij die hier reageren, kennen het grote gevaar al heel lang maar er wordt niet naar ons geluisterd!

  Ik heb overigens nog steeds geen antwoord gekregen op mijn open brief aan Pechtold:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/12/open-brief-aan-alexander-pechtold/

  Like

 19. Tempelier. zegt:

  Kom Kom niet zo negatief, de anti-islam groep is gestaag aan het groeien. Nu moeten we ons nog gaan organiseren, iemand ?
  Driek, heel mooi stuk, jij doet mijn Nickname eer aan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s