Wilders: kabinet maakt Nederland kapot

PVV blauw

Het akkoord tussen de coalitie en de nep-oppositie is een wanvertoning. Er wordt meer geld uitgegeven voor asielzoekers en ontwikkelingshulp terwijl Nederlanders worden gepakt met hogere zorgpremie / eigen risico. De forse belastingverlaging waar Nederlanders naar snakken blijft achterwege.

Wilders: “Het is te gênant voor woorden, meer dan een miljard extra naar asielzoekers en ontwikkelingshulp en Nederlanders krijgen hogere zorgpremies en lagere pensioenen voor hun kiezen. Dit kabinet maakt Nederland kapot.”

Klik hier voor het artikel van Nieuws.nl

Bron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

29 reacties op Wilders: kabinet maakt Nederland kapot

 1. wachteres zegt:

  De Britten hebben een heel mooi spreekwoord: “Charity begins at home”. [Liefdadigheid begint bij je thuis].

  Onze regering zou dit zich eens ter harte moeten nemen; je eigen volk laten stikken, omdat het weggeven van ons geld je zo’n prettig gevoel geeft.

  Hamas en de zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn blijkbaar veel belangrijker dan de eigen mensen.

  Regelmatig komen er vanuit Italië en Spanje honderden ‘vluchtelingen’ binnen, een handel in veelal gezonde jonge mannen, die wij van alles moeten voorzien.

  Nog afgezien van de ellende die zij in de toekomst gaan veroorzaken. Want dat is de enige reden waarom ze hier zijn; de islam moet en zal in onze landen de overhand krijgen.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Hey Heer Bron af en toe krijg ik rotzooi in mijn Windows Mail en op andere dagen leuke of aangename “brieven”.
  Vandaag was mijn lucky day want een bericht binnengekregen dat ik al lang op zat te wachten en met een afloop die net niet perfect is.
  Chinees voor velen anderen gaan het onmiddellijk doorhebben en dat is ook de bedoeling 😉
  Euh Heer Bron lichtjaren terug opperde u dat ik een boek moest schrijven (omdat ik soms eens doordram op één topic) wel heb gisteren een stukje poëzie gepend (in mijn “stijl”) over mijn eerste liefde 🙂 was gisteren een reactie aan het pennen over die 13 jarige verkrachter en BOEM de woorden vlogen over mijn scherm.
  Zal dit pareltje in een passend topic plaatsen.

  Like

 3. tjonge zegt:

  wilders is de enige die zich verzet tegen de heersende liegende plucheplakkers en toch vindt het merendeel van stemmend nederland wilders niet ok ? ik snap deze masochisme niet.
  we worden als lammeren naar de slachtbank geleid, en iedereen vindt het prima.

  Like

 4. Jean zegt:

  In Vlaanderen geen haar beter, wij eisen dat er nog 0 euro gaat naar vreemdelingen zowel in het land als naar het buitenland.
  De enige hulp mag gebeuren via materiële hulp zoals brood en een slaapzak in en gesloten instelling want wij zijn het spuugzat te leven in angst steeds links en rechts kijkende als we op de openbare weg wandelen bang om beroofd of gemolesteerd t worden door die horde allochtonen die hier decadent parasieren op onze kosten, daar hebben onze ouders niet hun leven voor gegeven 60 a 70 jaar geleden.
  De huidige lafaards en verraders verdienen de strop te beginnen met die EU maffia.

  Like

 5. Dot zegt:

  Het zijn geen “asielzoekers”, het zijn zwarte en moslims die gratis komen leven in Hotel Europa, net als de 1000 per dag die in Lampedusa aankomen.

  Like

 6. En weer heeft Wilders gelijk!Voor het buitenland en buitenlanders worden alle registers opengetrokken,zodat zij maar niets te kort komen!Over de ruggen van de Nederlanders,dat dan weer wel,zoals gewoonlijk!Voor de noden en armoede van heel veel Nederlanders is geen oog!Want,zoals Rutte zegt:armoede bestaat niet!Je zou ze toch opknopen aan de hoogste boom?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Of aan de lantaarns, Yvonne: De tijd is meer dan rijp voor een 21ste Eeuwse versie van de Franse Revolutie!

   Like

   • En als ze hangen,mag ik ze nog even onder de voeten kietelen;kunnen ze nog even spartelen!

    Like

   • Harry zegt:

    Mijn beste Theresa , heb je nou ook niet de indruk dat er zó verschrikkelijk veel mis gaat , zó veel stomme en zwaar foute beslissingen genomen worden , dat dat toch geen toeval meer kan zijn ? Ik weet dat je wars bent van allerlei complottheorieën , maar er kan toch niet zo ontzettend veel misgaan louter per ongeluk ?
    Nou heb ik ook niets met allerlei ingewikkelde samenzweringen , maar dat zo ongeveer álle beslissingen helemaal anti-ons zijn , dat kan toch niet per ongeluk gebeuren ?
    Vraag me in alle oprechtheid af of de draeck van Draekenstein daar niet debet aan is , als katalysator van de hogere rangen in een duister genootschap !
    Toeval houdt toch ergens ooit op ?

    En @ Yvonne , straffen mag , maar kietelen is martelen !
    Zie maar hoe weerloos een gekietelde vrouw zich voelt .
    Ze laten alles toe als je maar stopt met kriebelen . Of je moet het kriebelpunt verplaatsen ……..

    Laat staan dat je aan een paal hangt met je handen op je rug en een sappige meid probeert je op te peppen terwijl je weet dat je nog maar twee minuten hebt …………….., met een touw om je nek .
    Zou gemakkelijk uitgelegd kunnen worden als een vorm van wurgsex .
    Vrouwen zijn viespeuken !
    En sadisten , misschien ?

    Like

   • U bent me der een!De tranen lopen mij over de wangen:een sappige meid?Hahaha,ik ben 62!!!

    Like

 7. lucky bee zegt:

  Dit keer hebben alle gefestigde partijen, deel genomen, op de PVV van Wilders afgezien.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Ze luisteren wel maar doen net of ze gek zijn en spelen ondertussen elkaar het balletje toe!
  Voorbeeld: http://www.nu.nl/politiek/3863160/hamer-in-beeld-als-voorzitter-ser.html

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Nederlanders en het import stemvee, tja wat moet je er van denken een overgroot deel van deze hufters hebben op dit kabinet en hun gedogers gestemd.
  Jammer genoeg moeten de goeden met de kwaden lijden.
  Dus elk volk krijgt de regering + gedogers die het verdiend !!!

  Like

 10. Geen speld tussen te krijgen. De PVV moet zich eens afvragen waarom het voor veel kiezers geen alternatief is. Veel kiezers knappen volgens mij een beetje af op de vorm, terwijl ze het diep in hun hart eigenlijk wel grotendeels met de PVV eens zijn. Dat ze dan liever op een voor hun prettigere vorm met slechtere inhoud stemmen, vind ik niet zo snugger, maar is wel de realiteit.
  Wilders en co moeten proberen op een beschaafdere, eloquentere en beter onderbouwde manier hetzelfde gaan proberen te zeggen door mensen met een betrouwbare en rustige uitstraling. Beetje betere marketing bedrijven. Een beetje cheesy, maar wel broodnodig. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U slaat de spijker op de kop; dat is hier ook al eens geconstateerd, onder meer door Martien Pennings.
   Dat de keuze van Wilders voor verschillende medewerkers minder gelukkig was, bleek vooral ten tijde van de commotie rond het woord “Minder, minder….” De instabielere medewerkers verlieten toen niet alleen als ratten het zinkende schip, ze voelden zich in sommige gevallen tevens geroepen om plotseling in de media roddels over de interne gang van zaken te verspreiden, waarvan de meeste gevoeglijk met een korrel zout genomen konden worden.
   Maar, roddel of niet, een wekelijk stabiel iemand gaat daar toch niet snel toe over.
   Mogelijk is de overgebleven kern evenwichtiger. Als die nu nog eens genegen zou zijn, zich op haar imago te gaan bezinnen -en het dan ook serieus ter hand te nemen, zou er heel wat te winnen zijn….

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat is wel met de hamer hier boven getoond, anders ben ik wel depri.
    Zal het niet over de gelovige depri-adolescanten hebben.
    Rolletje King en de laatste wil is reeds benoemd.

    Like

  • Lis zegt:

   Dat lijkt me een bijzonder moeilijk proces worden. De MSM heeft er alles, letterlijk ALLES aan gedaan om zowel de vorm als de inhoud van de PVV plat te branden, te demoniseren of tot stilstand te brengen. Zelfs als er op keurig nette toon dingen worden verkondigd, maken journalisten er wel een eigen draai aan. Kijk alleen maar naar de berichten op Elsevier over de vergoedingen van de PVV-EU-mensen. Duidelijke taal van de PVV, maar volgens het journaille zijn het graaiers. De gemiddelde kiezer kijkt dan niet verder, omdat begrijpend lezen te moeilijk is. Laat eerst de MSM maar veranderen (ik weet het, lijkt vergeefse moeite) zodat er eens echt naar de PVV geluisterd kan worden.

   Like

  • Trucker zegt:

   Geleuter van de eerste orde omdat het PERFECT vergelijkbaar is met de situatie in Vlaanderen.
   Wij hebben het Vlaams Belang waar de PVV in zekere mate gelijkwaardig aan is, punt van verschil is onze El Cid die weet dat de islam(iet) DE bedreiging is en daarin een hardcore stelling inneemt (die ik en vele Vlaams Belangers (de leden en vele kiezers) zich perfect in in vinden maar waar jammer genoeg sommige mandatarissen problemen mee hebben…
   Er is dus aan de éne kant het Vlaams Belang en ALLE andere partijen op een kluitje die een beetje van dit en een beetje van dat uitschruwelen en waarmee ze hun partijprogramma invullen.
   GEEN andere partij neemt uitgesproken standpunten in betreffende islam(ieten) als het Vlaams Belang en ook de wever bart partijleider van de nva die zich graag laat voorstaan als een rechtse is multikul en pro islam, nu doet hij wat winddow dressing om zijn kiesvee te paaien, maar het blijft niet meer als wat stoere praat en een derde van de Vlamingen gaat met die flauwekul akkoord.
   Dus uw reactie volgend zou Geert Wilders zich wat meer salonfähig moeten maken en hij gaat meer kiezers over de streep trekken, dus het Vlaams Belang doet idem en wij hebben ook meer kiezers….
   Wij hebben een partij die boven de korenmaat uitsteekt, jullie Geert Wilders is uit hetzelfde hout gesneden en wat wauwelt jij dan

   “…beschaafdere, eloquentere en beter onderbouwde manier hetzelfde gaan proberen te zeggen door mensen met een betrouwbare en rustige uitstraling…”

   dat ONBESTAANDE woord “eloquentere” in de Nederlandse (zelfs Vlaamse taal) heb ik even opgezocht had het NOG NOOIT GEHOORD in mijn leven en heb nochtans vele watertjes doorzwommen dit zegt de http://de.thefreedictionary.com/
   elo·quẹnt
   Adj. elo·quẹnt
   (geh. ≈ redegewandt) so, dass man sich sehr gut sprachlich ausdrücken kann Es war ein Genuss, ihrem eloquenten Vortrag zu lauschen.

   TheFreeDictionary.com Deutsches Wörterbuch. © 2009 Farlex, Inc. and partners.
   elo•quẹnt [-kv-] Adj; geschr; so, dass sie gut und überzeugend reden können
   || hierzu Elo•quẹnz die; -; nur Sg
   Wählen Sie eine Sprache: English

   elo|quẹnt (geh)
   adj → eloquent
   adv → eloquently
   Collins German Dictionary – Complete and Unabridged 7th Edition 2005. © William Collins Sons & Co. Ltd. 1980 © HarperCollins Publishers 1991, 1997, 1999, 2004, 2005, 200

   Weet je nog wat je schreef zal het voor het gemak even hieronder plaatsen, en jij zeikt tegen mij over leesbaar ik ben iets beleefder geworden en zal dus schrijven “de pot verwijt de ketel maar in deze ben jij de pot én de ketel” wat ik echt denk over jou pen ik niet, even scrollen hoe ik over lieden denk die ik uit mijn leven ban op deze blog.

   U.G. Kempenaer zegt:
   25 augustus 2014 om 23:56
   Je moet eens wat minder drinken, trucker, dat vergroot wellicht de leesbaarheid van die epistels vol met wartaal

   Voor mij is het uiterst simpel, als het Vlaams Belang een light versie wil zijn stuur ik per direct mijn lidkaart terug, wat denk je dat de hardcore PVV’er denkt…idem.
   Partijtjes genoeg met wollig taalgebruik en ik weet zachte heelmeesters maken stinkende wonden zal in Nederland wel hetzelfde zijn.
   Je kan eens pogen om adviseur te worden voor Geert Wilders of sticht je eigen partij en je doet wat je wilt.
   Geert Wilders steekt zijn nek uit, hoelang al dat hij beveiligd wordt en jij wauwelt over iets dat zonder meer een slag in zijn gezicht is, was ik Geert Wilders ik trapte je uit mijn omgeving.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ U.G. Kempenaer 28 augustus 2014 om 15:01

    Geleuter van de eerste orde omdat het PERFECT vergelijkbaar is met de situatie in Vlaanderen.
    Wij hebben het Vlaams Belang waar de PVV in zekere mate gelijkwaardig aan is, punt van verschil is onze El Cid die weet dat de islam(iet) DE bedreiging is en daarin een hardcore stelling inneemt (die ik en vele Vlaams Belangers (de leden en vele kiezers) zich perfect in in vinden maar waar jammer genoeg sommige mandatarissen problemen mee hebben…
    Er is dus aan de éne kant het Vlaams Belang en ALLE andere partijen op een kluitje die een beetje van dit en een beetje van dat uitschruwelen en waarmee ze hun partijprogramma invullen.
    GEEN andere partij neemt uitgesproken standpunten in betreffende islam(ieten) als het Vlaams Belang en ook de wever bart partijleider van de nva die zich graag laat voorstaan als een rechtse is multikul en pro islam, nu doet hij wat winddow dressing om zijn kiesvee te paaien, maar het blijft niet meer als wat stoere praat en een derde van de Vlamingen gaat met die flauwekul akkoord.
    Dus uw reactie volgend zou Geert Wilders zich wat meer salonfähig moeten maken en hij gaat meer kiezers over de streep trekken, dus het Vlaams Belang doet idem en wij hebben ook meer kiezers….
    Wij hebben een partij die boven de korenmaat uitsteekt, jullie Geert Wilders is uit hetzelfde hout gesneden en wat wauwelt jij dan

    “…beschaafdere, eloquentere en beter onderbouwde manier hetzelfde gaan proberen te zeggen door mensen met een betrouwbare en rustige uitstraling…”

    dat ONBESTAANDE woord “eloquentere” in de Nederlandse (zelfs Vlaamse taal) heb ik even opgezocht had het NOG NOOIT GEHOORD in mijn leven en heb nochtans vele watertjes doorzwommen dit zegt de http://de.thefreedictionary.com/
    elo·quẹnt
    Adj. elo·quẹnt
    (geh. ≈ redegewandt) so, dass man sich sehr gut sprachlich ausdrücken kann Es war ein Genuss, ihrem eloquenten Vortrag zu lauschen.

    TheFreeDictionary.com Deutsches Wörterbuch. © 2009 Farlex, Inc. and partners.
    elo•quẹnt [-kv-] Adj; geschr; so, dass sie gut und überzeugend reden können
    || hierzu Elo•quẹnz die; -; nur Sg
    Wählen Sie eine Sprache: English

    elo|quẹnt (geh)
    adj → eloquent
    adv → eloquently
    Collins German Dictionary – Complete and Unabridged 7th Edition 2005. © William Collins Sons & Co. Ltd. 1980 © HarperCollins Publishers 1991, 1997, 1999, 2004, 2005, 200

    Weet je nog wat je schreef zal het voor het gemak even hieronder plaatsen, en jij zeikt tegen mij over leesbaar ik ben iets beleefder geworden en zal dus schrijven “de pot verwijt de ketel maar in deze ben jij de pot én de ketel” wat ik echt denk over jou pen ik niet, even scrollen hoe ik over lieden denk die ik uit mijn leven ban op deze blog.

    U.G. Kempenaer zegt:
    25 augustus 2014 om 23:56
    Je moet eens wat minder drinken, trucker, dat vergroot wellicht de leesbaarheid van die epistels vol met wartaal

    Voor mij is het uiterst simpel, als het Vlaams Belang een light versie wil zijn stuur ik per direct mijn lidkaart terug, wat denk je dat de hardcore PVV’er denkt…idem.
    Partijtjes genoeg met wollig taalgebruik en ik weet zachte heelmeesters maken stinkende wonden zal in Nederland wel hetzelfde zijn.
    Je kan eens pogen om adviseur te worden voor Geert Wilders of sticht je eigen partij en je doet wat je wilt.
    Geert Wilders steekt zijn nek uit, hoelang al dat hij beveiligd wordt en jij wauwelt over iets dat zonder meer een slag in zijn gezicht is, was ik Geert Wilders ik trapte je uit mijn omgeving.

    Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het hierin volledig eens met de PVV. Goed om te weten meneer van Kesteren. Het is een grote schande, onze ouderen die Nederland hebben opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog worden gepakt in hun pensioenen, de zwakkeren en de hulpbehoevenden worden de dupe, van de besparingen in de Zorg, daarbij de overheveling van taken van Den Haag naar de gemeenten in Nederland, zonder dat die daar ook maar een stuiver voor krijgen. Onze gasbel in Slochteren verjubeld en verkwanseld voor de rode hobby’s als; massa-immigratie, toelating van hordes moslims, miljarden voor de feestvierders van de communistische EUSSR. Dit land gaat helemaal kapot, met geen dank aan: VVD,PvdA,CDA en D66! Deze clowns hebben sinds 1972 in wisselende samenstelling geregeerd, en zijn dus SCHULD aan de complete ONDERGANG van het eens zo mooie Nederland! Misschien zou het goed zijn meneer van Kesteren om weer een demonstratie op touw te zetten, net als vorig jaar op de Koekamp in Den Haag!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dit kabinet maakt meer kapot dan U lief is !!!!!

  Like

 13. Anneke zegt:

  De AFBRAAK van Nederland is feitelijk al van start gegaan, onder leiding van Joop den Uijl….Dus al meer dan veertig-jaren geleden. Vele mensen van de generatie voor ons (de nu hoogbejaarden) die ietwat onderlegd waren…zagen dit al in. Beseften dat (o.a.) de vele gast-arbeiders een zware rugzak voor dit land zouden worden. En ja; het zij zo….Zij hadden ineens zware bedenkingen over (PvdA) sinterklaas Joop en zijn (CDA) zwarte piet…naam komt niet meer ‘bovendrijven’. Toen kwamen de donkere wolken al samen en hebben meerdere stortbuien veroorzaakt. En…helaas komt de regen momenteel weer met bakken uit de lucht; letterlijk. Ons land is te zompig, een moeras is ‘groeiende’. Het land wordt zo de klieder-natte duisternis ingezogen

  Like

 14. Harry zegt:

  Nou hebben we zó veel leuke vrouwen in Nederland , waarom sturen ze nou toch mogelijk iemand met de looks van een zieke rat naar Brussel ?
  Hebben ze dan helemaal geen schaamte gevoel ?
  En wat te denken van het aanzien van ons land ?
  Wilders zou dat schaden ???
  Van de ratten besnuffeld zijn ze !

  Like

 15. Harry zegt:

  En trouwens waarom is die splinterpartij nou verdomme ALWEER aan de beurt om een “afgevaardigde” te leveren ?
  Wat blijft er na de volgende verkiezingen over van die socialistische self-destructors ?

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Als er al sprake is van meevallers, dan worden die gebruikt om uit te geven aan ontwikkelingshulp en immigratiekosten voor gelukszoekers. Onze eigen landgenoten, speciaal de bejaarden, kunnen letterlijk doodvallen. En de meesten die dit aanzien gaan alweer bij de volgende verkiezingsronde links stemmen. Onze regering weet wel wat goed voor ons is…..

  Like

  • Anneke zegt:

   Een bikkelhard feit: Voor de ZWAKKEREN is géén geld, géén tijd…GÉÉN plaats. Ontwikkelingssamenwerking;ect….dit doet Nederland puur en alleen voor de show. Aanzien moet hoog aan de hemel blijven schitteren, als een reddende ster/- engel. “Wat een labiele droefenis”. De weerbaarheid, het immuum-systeem van ’t eigen land is verwaarloosd!!! ! !!! Het gemiddelde IQ is sterk dalende, alles is ‘stervende’ lijkt wel. “Nee; gelukkig niet, er wordt (gewoon) een grote opruiming gehouden in deze wereld van het overheersende KWAAD. Wat niet zuiver is, gaat voor altoos naar de VERDOEMENIS”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s