“De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat”

Screenshot 30

(Door: David Serphos)

Ook al kost het vrienden, we moeten ons strijdbaar opstellen tegen Jodenhaat en voor ons lijfsbehoud, schrijft David Serphos. ‘Als Jood voel ik mij nog maar een klein stapje verwijderd van het gevoel hier niet thuis te zijn.’

De wereld zoals we die kennen is erg veranderd in de afgelopen maanden. De geur van verrotting is nu zelfs doorgedrongen tot onze eigen steden, waar haat en geweld worden verheerlijkt en gepredikt. ‘Fuck de Talmoed’ liet de menigte zich onder groot applaus welgevallen tijdens een demonstratie afgelopen zondag op de Dam. De politie deed niets. Hoe zou het zijn als er werd geschreeuwd: ‘Fuck de Koran’, dacht ik. De Dam zou te klein zijn geweest.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op “De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat”

 1. Pingback: “De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat” | Nikontino's Blog

 2. De tijd voor zachtzinnige discussies is voorbij;hard tegen hard is de enige optie!En de enige taal die dat addergebroed verstaat!

  Like

 3. Leo zegt:

  Ze krijgen en steeds groter muiltje, van jong tot oud komen ze nu uit de kast met hun ware bedoelingen. (Omdat ze denken dat IS achter ze staat als het fout gaat) hoe dom kan je zijn
  in een land met 14 miljoen autochtonen.
  Ook NLers zijn in hun ogen ongelovigen, dus de boodschap is ook aan ons.
  Radicaal zijn ze allemaal !
  Hoogtijd die muiltjes eens te snoeren.

  Like

 4. Driek zegt:

  David Serphos schrijft: Die Nederlandse samenleving is me wel het meeste aan het tegenvallen. De vraag is zelfs in me opgekomen wie het voor me zou opnemen als die Jodenhaat ernstiger vormen zou gaan aannemen. Op de overheid durf ik niet meer te vertrouwen nadat de burgemeester van Den Haag en nu zelfs van Amsterdam niet ingrijpt als Joden en jodendom worden bedreigd.

  Beste meneer Serphos, ik zou er maar niet op rekenen dat de overheid het voor de Joodse bevolking opneemt. En een land waar ze de kreet ‘Fuck de Talmoed’ gewoon toelaten, want de politie stond er bij en deed niks, is reddeloos verloren. Inderdaad, er hangt overal de geur van verrotting. Ik vind het vreselijk dat ons land zo diep is gezonken.

  Like

  • jitskesez zegt:

   In de oorlog nam de overheid het ook niet voor de Joden op, dat heeft de bevolking dus gedaan en zullen ze weer doen als de nood daar is. Reken maar.

   Like

   • BertG. zegt:

    Oh, vandaar dat er hier maar zo weinig Joden zijn gedeporteerd t.o.v. andere landen.
    Volgens mij waren ze hier koploper in. Zelfs de politie deed mee.
    Die eigen bevolking deed dus net zo hard mee en vele vonden het best wel oké.
    Dus ik reken deze keer ook weer nergens op. Als het geld oplevert staan ze opnieuw weer vooraan om ze er bij te lappen.
    En na afloop hebben ze ALLEMAAL in het verzet gezeten.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Net als nu moesten ze toen ff nadenken, als je ondergronds aan de gang wilt tegen wat de regering doet tnv. de bezetter, toen Duitsland en nu Islam, waar moet je dan heen in Nederland, hoe vind je de mensen en houdt verraders buiten? Maar hoe dan ook, veel Nederlanders (en ook Duitsers!) hebben eigen leven op het spel gezet, Joden te redden, en zulke Nederlanders zit het nog vol van. Echt wel.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Ja, ja mijnheer Serphos !
  Ik had ook nooit in mijn leven eraan gedacht dat
  mijn neutraal en libberaal Nederland waar alle
  geloofsrichtingen met elkaar uitkwamen, eens
  door maar een geloofsrichting naar de knoppen
  word geholpen ! De vervloekte islam die iedere
  soziale samenleving onmogelijk maakt !
  Ook de gematigde moslim ( die dadenloos toekijken)
  vertrouw ik voor geen meter !
  Na de aanslag 9/11 en in Madrid – Londen
  haddden WIJ al reageren moeten met opvallende
  moslims Europaver eruit te sodemieteren !
  Verder hebben wij door het linkse lakse beleid
  tot overmaat van ramp ook nog de duizenden
  van vluchtelingen waaronder garandeert ook
  weer vele radicale moslims onder zijn die door
  de sperangel wagenwijd geopende poorten
  van Europa binnen komen !
  En deze zogenaamde vluchtelingen zijn zo
  arm dat ze grotendeels met hoogwaardige
  merkkleding en de nieuwste I-Phones over
  Internet hun achter gebleven medelanders
  motiveren naar het soziaalparadijs Europa
  na te komen !
  Maarrrr mijnheer Serphos geen angst !
  De vloerbereineging van Europa is in volle
  gang . Hoe meer de moslimrommel te keer
  gaat, om zo sneller komt de ontploffing en
  de burger verdedigt zich !
  De moslim zou goed eraan doen nu al
  hun koffertje te pakken !
  Want de kruik gaat zolang te water totdat
  hij breekt !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En wat meneer Serphos constateert, is volkomen waar. Door het giftige samenspel van links-liberale en socialistische bewegingen, is de saamhorigheid onder de Nederlandse bevolking naar de verdommenis geholpen. Feitelijk is sinds 1972 sprake van een systematisch kapot maken van ons eens zo mooie vaderland. Het egocentrisme gevormd door overdreven liberalisme, en het kuddegedrag gestimuleerd vanuit het socialisme hebben hiertoe bij gedragen. Hoe anders was het in mijn jeugdjaren. Maar wie kan deze ellende stoppen. De PVV is momenteel de enige partij die nog voor ons vaderland staat, maar de rest van de pluche plakkers van “links tot rechts”, hebben lak aan ONS! En de HAATBAARDEN weten dat, en maken er dankbaar gebruik van.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @Tom, ik denk dat er eerst een paar onthoofdingen moeten plaatsvinden in Nederland voordat het stomme volk wakker wordt. Maar het zou mij niets verbazen als de regering in dat geval met de verklaring komt dat “dit niets met de islam heeft te maken”. Net zoals die engerd in het VK deed toen Lee Rigby op straat was afgeslacht.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Tom; De gehele linkse politiek en hun hondstrouwe aanhang zal doen voorkomen dat dit soort onmenselijke gruwelpraktijken niets met de Islam van doen heeft ! Benoem het maar; Struisvogelpolitiek, de weg met ons gedachte, Islam is v(w)rede, multiculturele maatschappij. Het denken door zwaar gestoorden in een gekkengesticht steekt nog intelligent af tegen datgene wat er in Den Haag allemaal voor ons uitgedacht wordt !

    Like

 7. dgneree zegt:

  Met verbijstering heb ik de reacties onder het Volkskrantartikel gelezen. en 1 van de weinig rake reacties daar opnieuw geplaatst:
  dennisj:
  “Als ik de reacties tot nu lees, dan heeft de schrijver gelijk dat de Joden geen steun hoeft te verwachten uit de Nederlandse samenleving.”

  Het is dus werkelijk waar: De Volkskrant is een anti-semitisch rioolblad geworden.
  Ook het artikel is een tenenkrommende zelfverloochening. Dat is de jood zoals antisemieten het graag hebben: zichzelf verontschuldigend en de schuld bij zich zelf zoekend.

  Maar die reacties…. als ik daar schrijf hoe ik daarover denk, dan wordt mijn reactie niet goedgekeurd, maar hier kan ik het zeggen:
  Ik heb de tweede wereldoorlog niet meegemaakt (gelukkig) maar ik kan me voorstellen dat dit soort ‘genuanceerde’ discussies in Nederland er de oorzaak van waren, dat er zoveel Joden zijn gedeporteerd en vermoord.

  Walgelijk gewoon.

  Like

  • Driek zegt:

   dgneree zegt: Ik heb de tweede wereldoorlog niet meegemaakt (gelukkig) maar ik kan me voorstellen dat dit soort ‘genuanceerde’ discussies in Nederland er de oorzaak van waren, dat er zoveel Joden zijn gedeporteerd en vermoord.

   Nu, geachte meneer dgneree, de Nederlanders gingen in de vooroorlogse jaren normaal met Joodse mensen om, maar – vergeet u niet dat bepaalde gelegenheden voor Joden verboden waren, o.a. De Grote Club in Amsterdam en tennisclubs. En nog een heleboel andere clubs en verenigingen. Er waren in die tijd clubs en verenigingen voor uitsluitend mensen van Joodse komaf. Die Nederlander is nooit zo lief geweest voor Joden als ze nu doen voorkomen. Ik vind het een schijnheilig gedoe. En ik heb de oorlog dus wel meegemaakt. Interessant is het grote Memorboek, door Mozes Heiman Gans. Over het leven der Joden in Nederland.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ik ben ook van na de oorlog. En dat wil ik zo houden!.

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Ik was begin augustus in Amsterdam en kan melden dat bijzonder “fraaie” politieposten voor het Anne Frank huis en de Portugese Sjoel staan. Fijn hoor! Oh, en ook bijzonder goede reclame…

  Ik schaam me kapot!

  Verder hoef je volgens mij niet eens joods te zijn om de overheid niet langer te vertrouwen. Die pleuris gaat een keer losbreken. Het kan lang of kort duren, maar ik hoor overal gemor en deze treft toch ook zo alvast haar maatregelen. Ik zal mijn huid duur verkopen!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Precies, wanneer je de reacties leest dat merk je toch weer dat de Azijnbode lezers heeft zonder enig inzicht. Nu vinden ze weer dat Jodenhaat wel erg is, maar omdat moslims ook zo gehaat worden, moeten we die aandacht geven, want dat is erg. Kansloos volk, die linxen.

  Like

 10. dgneree zegt:

  @leefbarbaar, je kunt zien hoe het publiek daar decennialang is vergiftigd met anti-Israëlretoriek. Je herkent het in hun ‘argumenten’ en gedachtesprongen.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Ja het is heel erg om te moeten diskussieren met mensen die je alleen dogma’s voor de voeten werpen, niet eens een *originele* gedachte erover hebben. Dingen staan roepen zoals “bezette gebieden” terwijl Israel helemaal niks bezet, en “genocide” als Israel terug vuurt op Hamas, ze weten niet eens waar ze het over hebben. Enfin, mensen worden wakker, de combinatie “ISIS (Islam) niet afkeuren en Zwarte Piet wel” heeft veel Nederlanders in vuur en vlam gezet. Ik mocht onder de Hema-boycott artikelen lezen, in de Telegraaf nog wel, “De volgende keer stem ik geheel tegen principes in, op de PVV.” LOL.

   Like

   • Driek zegt:

    jitskesez zegt:De volgende keer stem ik geheel tegen principes in, op de PVV.” LOL.

    Geachte jitskesez, ik weet niet wat uw principes zijn, maar ik zie de humor er niet van in door op de PVV te stemmen. Ik vind het meer dan noodzakelijk. En, niet dat het mij iets aangaat, maar wat voor partij komt dan wel voor u in aanmerking?

    Like

   • jitskesez zegt:

    Het betreft een aanhaling uit de krant, Driek. Ik vond hem grappig want het gaf aan dat iemand ineens door heeft waar de PVV om draait en schoorvoetend toe geeft dat Wilders gelijk heeft. Ook was ik er blij om want ik wil kandidaat zijn en ik zie de PVV een hele hoop stemmen krijgen de volgende keer.

    Like

 11. fleckie zegt:

  NIW 19.8.1993!!!!……….’NAOORLOGSE DROOM IS NIET UITGEKOMEN’,
  Door opperrabbijn SIR Immanuel Jacobovits…………….De opleving v.h.antisemitisme,
  Voorafgegegaan door een betrekkelijke rust tijdens de eersten naoorlogse periode, is een wrede illusie. De Joden hadden gehoord dat de holocaust en de wedergeboorte van Israel voor eens en altijd,een halt hadden toegeroepen aan de eeuwenoude gesel van anti-Joodse vooroordelen. Het afschrikwekkende van raciale vervolging,zo uniek in haar omgeving datde mensheid hetbwoord genocide aan haar vocabulaire toevoegde zouden vermindering van antisemitisme moeten voortbrengen. Als de holocaust het antisemitisme niet kon doden,wat dan wel?……………Het wijzen op de holocaust om schuldgevoel te kweken bij de Duitsers voor de massamoord en bij andere volken voor hun zwijgen,is verspilde moeite. Dat is de eerste desillusie. ……….wellicht een nog grotere desillusie is dat de droom teniet is gedaan. De droom, een eeuw lang gevoed door het politieke zionisme, dat een Joodse staat het stigma van het Joodse volk zou afnemen waardoor het Joodse volk gelijk zou worden aan andere volken,wat tenslotte de wortels v.h.ántisemitisme zou wegnemen…………….Religieuze Joden hebben deze illusie nooit gehad. voor hen was het herstellen v.d.Jodse soevereiniteit in het beloofde land niet primair bedoeld als veilige have voor vervolgde Joden, of ” om het Joodse probleem op te lossen” door ” de normalisering v.h.Joodse leven. Zij wilden het Joodse leven vervolmaken met de vervulling van de profetische visie op het Joodse lot. Religieuze Joden zijn bereid de prijs van antisemitisme te betalen met of zonder onafhankelijke staat,als zij temidden van anderen maar als Joden kunnen blijven leven……Het is discutabel welke vormen het antisemitisme had aangenomen als er in .1948 geen Joodse staat was opgericht. Feit blijft dat het antisemitisme ,ondanks Israel,snel toeneemt. In sommige gevallen komt dit zelfs door Israel. het werkelijke bestaan van Israel draagt aanzienlijk bij tot de vijandigheid v.d.twee voornaamste bronnen van anti Joodse acties en propaganda: het Sowjet-communisme en het Islamitische ( vooral Arabische) nationalisme. De redenen voor hun vijandigheid zijn duidelijk. Israel belichaamt een machtige westerse uitkijkpost in een strategisch en politiek belangrijk gebied dat cultureel en religieus gezien het hart vormt v.h.islamitische nationalisme.
  ENORME STAPPEN…….In de landen die overheerst worden door het communisme en de islam blijkt het antisemitisme in een kwaadaardige vorm hoogtij te vieren. In die landen bestaat een antisemitische vijandschap tegen en een ernstige discriminatie. Van Joodse gemeenschappen die een kwart v.h.gehele joodse volk uitmaken. Er bestaat in die landen geen scheidslijn tussen vijandigheid jegen Israel en joden zoals de pers en posters in de Spwjetunie duidelijk maken en zoals blijkt uit de Arabische boycot jegens joodse firma’s,onafhankelijk van hun zionistische sympathieën. Het blijkt ook uit het uitsluiten van joden van burgerrechten die andere burgers in de Sowjetunie en de Arabische landen worden toegekend. ……….De christelijke rol is minder uitdrukkelijk en meer onaantastbaar. Ondanks de enorme stappen die zijn genomen door paus Johannes de XXlll ten gunste v.d.joods-christelijke verhouding,bleef de joodse staat hiervan uitgesloten. Maar Israel is nu eenmaal het centrum v”h.joodse leven en derhalve de sleutel tot de houding tegenover de joden in het algemeen. ……….Waarschijnlijk uit theologische redenen zijn het Vaticaan en de islamitische landende enige ter wereld die Israel niet hebben erkend. Sinds de Zesdaagse Oorlog worden zij daarin ondersteund door communistische en Derde wereldlingen. De Wereldraad van Kerken heeft eveneens een uitgesproken onvriendelijke houding tegen Israel aangenomen…………….HERZIENING……….Omdat Israel zich zowel op joodse als algemene zaken stortte,moest deze houding wel de joods-christelijke samenwerking wel beinvloeden. Deze relaties zijn door de negatieve houding v.d.kerken jegens het zionisme slechter dan ze in de laatste dertig jaar ooit zijn geweest. Er zal een herziening v.h.beleid v.d.kerken moeten komen als men het nu nog bestaande joods-christelijke begrip wil kunnen handhaven. ………. Door de kolonisatie ,de versnelling v.d.mogelijkheden voor communicatie,speciaal de televisie,en het opkomen van bewegingenvoor burgerrechten,zijn de mensenrechten een belangrijke internationale aangelegenheid geworden…… In dit proces werden de joden slechts een. Relatief kleine groep onder Hennie voordeel haalden uit de tolerante houding jegens minderheden en in sommige gevallen meerderheden, die voorheen te lijden hadden gehad van rassendiscriminatie en menselijke ongelijkheid. ….. RACISMEen GETTO, maar ook pogrom en genocide waren woordendiarree oorspronkelijk van toepassing waren op de slechte behandeling van joden en ook zodanig ,in joodse context,gebruikt werden. Al deze termen behoren tot het universele vocabulaire………………..ONPOPULAIR……………… Deze ontwikkeling resulteerde erin dat nu een volk. In het ene deel v.d.wereld opkomt voor de rechten van duizenden kilometers verder wonende andere volkeren. Dit is een revolutionair voordeel omdat het getuigt van cultivering van een sociaal bewustzijn en geweten. Dit is nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis v.d.mens. Ondanks de nog steeds bestaande kloof tussen realiteit en hoop ,erkent de wereld in ieder geval menselijke gelijkheid. Globaal gesproken: kan menestrelen datde wereld tegenwoordig zich meer zorgen maakt over ongelijkheid en gevoelig is voor onderdrukking en ook luid protesteert tegen dit kwaad.?….. Over het algemeen hebben joden grote voordelen genoten van deze ontwikkelingen. Antisemitisme als credo is niet populair. Neo-nazi’stische en andere extreme bewegingen met hun antisemitische tendensen hebben hun steun verloren en zijn klein in getal geworden.a
  Alle westerse regeringen zetten zich in om het antisemitisme de kop in te drukken,gesteund door deublieke opinie. Zelfs achter het Ijzeren Gordijn wordt officieel het antisemitisme ontkend op een manier die ondenkbaar was onder
  STALIN of in het vooroorlogse POLEN en ROEMENIE. …… En toch blijven joden anders. In vele landen bevinden joden zic wellicht in een betere situatie dan latergekomenimmigranten die het nadeel hebbenvan een vreemd uiterlijk en een andere huidskleur. Toch blijven de joden een groep apart die niet worden beoordeeld op dezelfde gronden alsNederlandse religieuze en etnische minderheden. Zij lijden onder vooroordelen een dubbele standaarden, niet gebruikt voor anderen. Hoewel de joden zich kunnen beroepenvoorlopers te zijn in de strijd voor emancipatie is van werkelijke gelijkwaardige behandeling geen spraken. …………..OVERGEVOELIG?…………. Joden zijn misschien overgevoeligvoor kritiek en geobsedeerd d.d.bedreiging van hun veiligheid,zij zijn altijd op zoek naar g.antisemitische spook. Maar als mneen de buitengewone geschiedenis v.h.uitverkoren-zijn,middels het lijden en het martelaarschap, in ogenschouw nemen,dan is’het geen vraag wie blaam treft voor de angst. Joden zijn niet een keer maar duizend keren de gebeten hond geweest en zelfs een bescheiden geblaf is voor hen alarmerends. ….. Los v.d.joodse overgevoeligheid kan de beschuldiging dat er wordt gemeten met tweemaster nauwelijks worden weerlegd, joden kunnen het zich niet veroorloven zich straffeloos te gedragen zoals anderen. De overdrijving en veroordeling van en de verontwaardiging over de Libanonoorlog in de media,bij regeringen en het publiek,is het meest levendige voorbeeld v.d.vooringenomenheid jegens joden. Voor vele joden betekent deze traumatische ervaring hoe makkelijk latent aanwezig antisemitisme naar buiten komt. ….. De joden in de nabijheid v.d.massamoord van christenen op moslims werden het doelwit van maandenlange verontwaardiging en woede v.d.wereld. De werkelijke daders hadden daar veel minder van te djchten( en zij zijn nog steeds niet onderhevig aan een juridische onderzoekscommissie) . Massamoorden van veel grotere omvang elders in de wereld worden genegeerd en nauwelijks in het nieuws genoemd…………….COMPLIMENT………….dit brengt ons terug naar Israel ,een analyse v.d.zo vaak besproken relatie tussen het antisemitisme en anti-zionisme. In de begintijd v.d.Libanonoorlog stelde ik in een openbare boodschap dat het ,hoewel kiwietje dat Israel niet beoordeeld werd op,criteria die voor andere naties golden, niet juristen wijs zou zijn om dit te wijten aan. Antisemitisme. Ik kende vele niet-joden die zich tegen. Israel keerden maar tegelijkertijd vriendelijk tegenover de joden waren en de joodse zaak steunden. ik vermoedde tevens dat een dergelijke houding zou bijdragen tot het vervreemden van vrienden en het voer geven aan werkelijk antisemitisme. Als de dubbele standaarden impliceerden dat van joden een groter moreel gewetenwerd verwacht,aanvaardde ik dit als een compliment aan he adres v.d.joodse moraal. We moeten een onderscheid maken tussen oorzaak en gevolg. Anti-zionismeheeft zeer zeker een wortel in het antisemitisme. Echter het omgekeerde is meer discutabel en vaak ronduit onwaar. Vanuit Israels oogpuntgezien is het anders. Door het toeschrijven van kritiek op zijn beleid aan antisemitisme,wijst Israel alle beschuldigingen v.dhand dat eigen acties het antisemitisme zouden bevorderen. Maar Israel vergeet dat het aanwezige antisemitisme de meeste landen er niet van weerhield hun sympathie voor de joodse staat te tonen,althans in ieder geval tot de Zesdaagse OOslzog. Israli’s hopen ook dat antisemitisme wellicht immigratie aanmoedigt. Ik geloof dat deze hoop niet is gerechtvaardigd . Als joden veiligheid zoeken,zoekeN ze dan niet in de eerste plaats in Israel waar de veiligheid van joodse levens en de economische offers meer in het geding zijn dan waar dan ook ter wereld. …………..DRUK……….. Een antisemiet is, zo wordt er wel gezegd,iemand die joden meer haat dan noodzakelijk . Daar komt bij,zo zal je moeten veronderstellen, de antipathie t.o.v.de vreemde,de afkeer v.h.ongewone. Het joodse volk is,Allas bij elkaar genomen,immers moeilijk te plaatsen. Zij pasten niet in een normale categorie,waar anderen hun veilige en onbesproken plaats vinden. Joden discussiëren nog steeds of zij een ras zijn,een natie of een religie. Zij zijn het enige volk dat een gemeenschappelijk geloof aanhangt en dit niet met andere naties deelt. Vanaf net begin was het bepaald dat Israel er zou zijn., in bijbelse woorden” een volk dat alleen staat”, Dus de joden hebben het lot toebedeeld gekregen te bestaan zonder natuurlijke bondgenoten. Al deze factoren resulteren in een soort regel van vijandigheid tegen joden. ……. Joodse geleerden erkenden Sit bijna twee duizend jaar geleden toen ze het taalkundig Bern
  Band tussen de berg Sinaï en sin’ah in de Talmoed opmerkten. Sin’ah is het Hebreeuwse woord voor haat. Zij legden uit dat het erfgoed wel een universele antipathie moest voortbrengen t.o.v.hen die tot het Verbond behoorden. Het blootgesteld worden aan deze vijandigheid is ongetwijfeld een belangrijke factor geweest in de samenhang en de veerkracht v.h.joodse volk door de eeuwen heen. Indien er geen druk van buiten had bestaan,was het joodse leven misschien lang. Geleden bezweken. …………..AANDEEL…………… Er wordt beweerd, met de huidige dreiging van assimilatie,dat joden hebben geleerd om vervolging te overleven,maar nog niet hoe zij met vrijheid en voorsped moeten omgaan. Uiteraard geldt dit alleen zolang het antisemitisme beperkt aanwezig is. Als die grens wordt overschreden wordt niet alleen het joodse bestaan bedreigd maar eveneens de veiligheid van anderen. ….. Hitler begon met de joden. Niemand kon net wat schelen totdat hij ’s werelds meest rampzalige oorlog startte,waarvan we nog steeds niet hersteld zijn. Het was een oorlog die voorkomen had kunnen wordenals er hulp was gegeven aan de joden door hun mede-mensen. Vijftig jaar later is de les misschien nog dramatischer omdat de bedreiging v.d.vrede van Israel een bedreiging v.d.wereldvrede kan zijn. Voor joden betekent het opleven van antisemitisme meer dan alleen een fysieke of materiele kwestie. ….. Net zo gevaarlijk is het verdraaien v.h.joodse doel middels het bezig zijn met joodse verdediging…… De slogan Nooit meer is een arme en verzwakte vervanging voor de positieve joodse waarden die de joodse zaak in het verleden ondersteunden. Als de joden worden bevrijd v.d.strijd tegen het antisemitisme en de verdediging van Israel,als joden zich veilig voelen en Israel vrede kent, dan kan de joodse geest opnieuw ontwikkeld worden: met de hervatting v.d.tradities en de buitengewone scholing, een stabiel familieleden,sociale rechtvaardigheid en morele integriteit, zoals altijd net joodse aandeel in de voortgang v.d.mensen is geweest.#######################################<<<<<<<

  Like

 12. luckybee zegt:

  De schuld ligt voor al bij de Marxistische Joden van Amsterdam, die Nederland vol met moslims uit alle wereld proppen.En hun nieuwe vrienden de RKK .dat het zelfde deden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s