In ieder geval consequent

Screenshot 6

Syriërs in Duitsland: opname in privéwoningen geëist

(Vertaling: E.J. Bron)

De oproep van de CDU-politicus Martin Patzelt komt op het eerste gezicht – mild uitgedrukt – aanmatigend over: de Duitsers moeten vluchtelingen uit de burgeroorlog bij zich thuis opnemen. Het is nog niet genoeg dat er steeds meer asielzoekers en vluchtelingen bij ons binnen stromen, van wie slechts een fractie werkelijk vervolgd werd en moesten vrezen voor hun leven; dat de kosten voor hun onderbrenging en onderhoud exploderen. Moeten we voor hen nu ook nog als teken van geleefde welkomstcultuur de deur openen naar de eigen vier muren?!

Desondanks: Patzelt heeft gelijk. Diegenen, die er constant toe oproepen dat Duitsland nog meer immigranten uit de hele wereld moet opnemen, moeten zelf nu niet stiekem de verantwoordelijkheid van zich afschuiven, maar deelnemen aan hun onderbrenging en verzorging. Wie de veel gekleurde verrijking wil, moet deze ook zelf betalen en hiervoor niet de gemeenschap aansprakelijk stellen.

De gelovige christendemocraat Patzelt geeft hier in ieder geval een goed voorbeeld en biedt samen met zijn gezin onderdak aan vluchtelingen in zijn eigen huis. Van politici van de Groenen of van de asiellobby, die regelmatig klagen over de mensonterende toestanden waaronder hun beschermelingen hier zogenaamd lijden, is zo´n gedrag tot nu toe in ieder geval niet bekend.

Screenshot 7

De CDU-politicus Martin Patzelt

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Syrië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op In ieder geval consequent

 1. koddebeier zegt:

  Die Pretzel is volslagen krankzinnig , maar dat heb als je naam op een zoutje lijkt..Patzelt eikel !!
  Dat soort mensen zijn een gevaar voor de samenleving !!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Domme idiote achterlijke Gut mensen, het houdt maar niet op, ziende blind en horende doof, compleet gestoord en gekker kan het niet.

  Onderstaande link geeft aan wat er steeds meer gaat gebeuren in het middenoosten, deze mensen hebben niets meer te verliezen tegen de satanische moslim bendes, hoe lang nog voor dat wij ook naar de wapens moeten grijpen:
  http://www.xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Duizenden-christenen-nemen-de-wapens-op-en-gaan-vechten-tegen-IS

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Juist de GOEDMENSEN en de RODEN en GROENE DWAALLICHTEN laten het afweten, als het erop aankomt, om het eigen huis te openen voor vluchtelingen. Het zijn de grootste hypocrieten die er rondlopen.

  Like

 4. dgneree zegt:

  Ik raad iedereen het boekje ‘de verloedering van de Swieps’ te lezen, van Heere Heeresma

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  Heel goed practice what you preach. Inderdaad nu al die rooie asielindustriëlen nog.

  Like

 6. Urbanus zegt:

  Dit zal een initiatief zijn wat wordt omarmd door onze linkse vrrrinden. Kom op, laat zien dat je echt een gutmensch bent en neem die arme drommels op in huis. Lekker cultuursnuiven, de natte droom van menig linksmensch. Hamdullilah!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Gloeiende,gloeiende vuile ratten en leugenaars !
  Hij heeft uit een pat situatie 2 Dagen deze overpigmenteerde
  met aanhangsel in zijn schuur onder gebracht omdat hij wist
  dat een onderkomst nog geschildert werd !
  Weer zo een pseudo christelijke rooie LUL !

  ——————————————————————————–
  Er selbst habe mit seiner Ehefrau in seinem Heimatort Briesen
  (Oder-Spree) im vergangenen Jahr zeitweise aus Nigeria
  stammende Flüchtlinge vom Berliner Oranienplatz aufgenommen,
  sagte der CDU-Politiker am Montag der Nachrichtenagentur dpa.
  Die beiden Mütter und ihre drei kleinen Kinder hätten (zwei Tage)
  bei ihm ausspannen können !

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Ik geloof OOK in vluchtelingen opnemen en zelfs luchtbruggen — voor alle Christelijke vluchtelingen uit Nigeria en Syrie en Egypte of waar Moslims ook maar huishouden via christelijke kerken aanvallen en hun leden vermoorden, verkrachten, ontvoeren, en afslachten. Maar alle Moslim vluchtelingen moeten naar een Moslimland gaan, dat zijn geen vluchtelingen het zijn Moslim migranten die het land komen bezetten en vol moslimbabietjes stoppen zodat ze het later helemaal over kunnen nemen. Saudi Arabie, Qatar etc zijn schathemeltjerijk en hebben zat land, wij hebben crisis en echt geen geld voor het onderhouden van hun uitwerpselen.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De geschiedenis zal zich nog wel eens gaan herhalen. De eerste wereldoorlog, of de grote oorlog, werd mede een feit doordat een Servische patriot in Sarajevo Aartshertog Franz Ferdinand en zijn vrouw doodschoot. Zoiets kan nu ook gaan voorkomen. Mensen die het beu worden, en die foute politiekers gaan afschieten. Ik zou er niet versteld van staan als het eens ging gebeuren !

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik hoop dat hij op een ochtend wakker wordt en zijn kop naast zich vindt. Zal hem afleren.

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  De Duitsers MOETEN helemaal NIETS, sukkel !!!

  Like

 12. luckybee zegt:

  Dat komt waarschijnlijk om dat zo wel de RKK een Doodlopende weg is, maar ook de Lutherse kerk wordt maar de helfte geleerd wat Jezus Christus ons geleerd heeft.Dat wij mensen allemaal gelijk is geschapen leren ze in de lutherse kerken niet.De adelstand wordt daar gehandhaaft.

  Like

 13. Pingback: Schleswig-Holstein: Minister van Binnenlandse Zaken roept de burgers op vluchtelingen in privéwoningen op te nemen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s