Kantongerecht Heilbronn seponeert zaak wegens volksophitsing tegen Michael Mannheimer (+ update!)

Screenshot 15

Michael Mannheimer

(Vertaling: E.J. Bron)

In april 2011 riep de publicist Michael Mannheimer volgens artikel 20 van de Duitse grondwet op tot algemeen verzet tegen de islamisering van Duitsland. Deze oproep kreeg internationale aandacht, leverde hem echter ook een vonnis als gerechtelijk bevel van het kantongerecht Heilbronn op. De aanklacht luidde:

De genoemde wordt aangeklaagd dat hij een op een geschrift gelijkende databank zou hebben verbreid, waarop tot haat tegen een religieuze groepering wordt opgeroepen, tot gewelddadige en willekeurige maatregelen tegen haar wordt opgeroepen en haar menselijke waardigheid wordt aangevallen door haar uit te schelden, opzettelijk verachtelijk te maken en te belasteren… In zijn als openbaar “appèl aan alle vrijheidslievende burgers van Duitsland” gedeclareerde artikel belastert en demoniseert hij de islam in het algemeen als “mensenvijandig fascisme” en beledigt hij deze als de “ergst mogelijke vijand voor vrijheid, gelijkheid en broederschap”… .
Hij schuift de “miljoenen tegen de wil van het Duitse volk in hier binnengebrachte mensen” in de schoenen dat deze “onze culturele en civilisatorische verworvenheden verachten en onze Europese cultuur willen afschaffen ten gunste van het barbaarse systeem islam.” Moslims in Duitsland en het overige Europa zouden “al jarenlang vastberaden en met steeds meer succes aan de overname van ons continent werken.”

De eiser was een imam in Düsseldorf, wiens aangifte bijna letterlijk werd overgenomen door het kantongerecht en die van de aanklacht de eigen motivering van het vonnis als gerechtelijk bevel maakte.

Hoewel de procedure tegen Mannheimer nooit aanhangig werd gemaakt, noemden enkele media (ZDF, Kölner Stadtanzeiger e.a.) Mannheimer een “wegens volksophitsing veroordeelde rechts-extremist.” Mannheimer diende aanklachten tegen hen in en won de processen (op grond van “foutieve bewering van feiten”)

Ook de Zwitserse persraad – massaal door linksen ondermijnd – berispte (onder verwijzing naar de aangifte tegen Mannheimer wegens volksophitsing) de “Basler Zeitung”wegens een artikel, waarin de krant Mannheimer meermaals citeerde m.b.t. het thema christenvervolging door de islam. Deze berisping door de persraad stond in alle Zwitserse media.

Met het besluit van 25 augustus 2014 werd de zaak tegen Mannheimer wegens volksophitsing nu geseponeerd door het kantongerecht Heilbronn.

Als update het commentaar van Michael Mannheimer:

“Beste Bert, er is een zware last van m´n schouders gevallen. Ik zou het proces zeker gewonnen hebben. De rechtbank wist dat … anders had het dit vonnis niet uitgesproken. Maar het zou jaren geduurd … en veel geld gekost hebben.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Justitie, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kantongerecht Heilbronn seponeert zaak wegens volksophitsing tegen Michael Mannheimer (+ update!)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Vuile smeige RODEN, en GROENE RATTEN, vuil smerig TUIG van moslimkontlikkers. Jullie zijn de grootste LANDVERRADERS onder de zon. Bah, OVERAL het RODE-en LINKSE TUIG die de 5e colonne vormen van de DOODSCULTUS ISLAM!

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Die linkse rooien met hun 5e colonne krijgen op een dag hun verdiende loon, wanneer is de vraag maar sneller wat hunzelf lief is.

  Like

 3. Ik lees Mannheimer geregeld en hij verkondigt niets anders dan de naakte waarheid;ik heb hem nog nooit op leugens kunnen betrappen!Wat een teringtuig hebben wij nog te verslaan!

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Tja dat geldt evenzeer voor Wilders. Die heb ik ook nooit op leugens betrapt maar wordt toch als een rechtse rascist tentoongesteld door linkse politieke plucheplakkers,
   Eigenlijk geldt het voor een ieder die wijst op de kwaadaardige kanten uit de religie van vrede.

   Like

 4. cat zegt:

  Tja, told you so!:” wetgeving laat nihil ruimte om op te treden tegen de Islam. Islam bekritiseren, zucht, kan dus ook niet zo maar.
  wetten, wetten, wetten
  je kunt geen kant op. Noch de burger noch de politie.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Lieve cat, als kat verdrijf ik ongewenste katten uit mijn tuin, ze mogen niet in mijn tuin, dat is mijn gebied. en ik bekras de burger of politie die moslimkatten toestaan in mijn tuin en mijn vrouwtje staat achter mij, wij beiden begrijpen elkaar en zullen alle moslimkatten verjagen: getekend namens mijn vrouwtje Sunnyboy en vrouwtje!!!

  Like

  • Harry zegt:

   Ben jij toch niet die kat die ALTIJD in MIJN tuin zit te schijten ?
   Wat heb ik een rothekel aan die beesten !
   Moslims staan op één , katten op twee !

   Like

 6. Perifide Albion zegt:

  Mannerheim is een held en hij spreekt de waarheid. Als de waarheid spreken strafbaar is zijn wij allen criminelen. Misschien is dát dan het moment dat wij met alle mogelijke middelen de waarheid moeten verdedigen. De Westerse elites moeten oppassen. Wij houden ze in de gaten.Op een zeker moment gaan zij te ver. Dan schrijven wij hén de wet voor. Het (sociale)contract kan ook ontbonden worden. Hou daar goed rekening mee..dames en heren.

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Michael Mannheimer is de auteur van de Pagina op mijn blog, Handbook for the Total Destruction of Mankind, het stuk waar de Imam zo boos om was.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Wat moet ik hier op zeggen alleen dat ze daar in Heilbron een stelletje imbecielen als rechters hebben.

  Like

 9. Garfield zegt:

  I am a faithful reader and commenter on the blog Michael Mannheimer and I want to thank you all for your assistance. Greetings from Germany 🙂 Wojtek

  Holland and Germany together against the islamization of our Europe!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s