Nieuwe onthoofdingvideo IS opgedoken

Screenshot 29

De islamitische terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft een nieuwe onthoofdingsvideo op YouTube geplaatst. Deze moet dienen als waarschuwing voor de strijd tegen IS in het noorden van Irak.

De video waarin een vermoedelijke Koerdische man wordt onthoofd, werd donderdag onder de titel ‘Een bloedige waarschuwing’ op YouTube geplaatst. Het slachtoffer zit geknield voor een moskee in de door IS gecontroleerde Irakese stad Mosul.

De Jihadisten waarschuwen ervoor dat anderen het zelfde lot zullen ondergaan als de Koerdische leiders van de regio hun banden met de Verenigde Staten niet doorknippen. De luchtaanvallen van dat bondgenootschap hebben er al voor gezorgd dat IS zich uit bepaalde regio’s moest terugtrekken.

Lees verder>>>
(h/t Miesje)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nieuwe onthoofdingvideo IS opgedoken

 1. Tom Hendrix zegt:

  Uitschakelen deze vuile ONMENSEN en MONSTERS tot de laatste man. Dat schorum is het ergste dat er op aarde rondloopt, en van deze “adders”, lopen er ook in Nederland rond. De ISLAM dat is de KERN van de PROBLEMEN!

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Het wordt echt tijd dat iedere Moslim in Nederland (nou ja Europa maar we beginnen hier maar) wordt ondervraagd: Steun je ISIS, ja, of nee? Bij een Nee antwoord moeten ze het bewijzen door te dienen als informatiebron over wie dan WEL ISIS steunt onder hun familie en kennissen, en dan mogen ze blijven en genieten van uitkeringen enzo. Bij een Ja antwoord, onmiddelijk en linea recta naar ISIS vertrekken, met de hele familie; paspoort afnemen, uitkeringen terugvorderen, opdonderen, niet weer terug. Nu ze een eigen staat hebben, en het blijkbaar nog steunen ook, Wrijf hun NEUS erin. Vind je’t zo mooi en fijn? Wij ook. Zodat we ergens hebben om jullie heen te sturen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  De moslims moeten ook nooit vergeten dat het de Europeanen waren, die de laatste Kalief, in de slagt om Tours gedood heeft en zinds dien de Arabieren geen macht meer hebben nergens op deze wereld.Alle machten hebben ze in Spanje aan Isabella van Casitilien en Ferdinand van Aragon, verloren, en in de rest van de wereld aan Jinghis Khan , die het later aan hun honden (Turkmenen ) over hebben gedragen en zinds dien,de macht bij de sultan van Istanbul lag.Eigenlijk tot op de dag van vandaag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s