“Steeds meer Belgische jongeren voegen zich bij IS” (OCAD)

Screenshot 5

Het aantal Belgische jongeren dat vertrekt naar Syrië en Irak om zich aan te sluiten bij de terreurgroep Islamitische Staat (IS), neemt toe. Dat meldt het OCAD, het overkoepelende antiterreur orgaan in België.

De aantrekkingskracht van de Islamtische Staat wordt steeds groter bij Belgische jongeren. De afgelopen maanden is het aantal Belgische jongeren dat vertrek om bij de terreurgroep te gaan vechten, aanzienlijk gestegen, meldt het OCAD, het overkoepelende antiterreur orgaan in België. Dat schrijft deredactie.be.

Volgens het OCAD zouden de laatste maand meer dan 10 personen vertrokken zijn. Al blijft het erg moeilijk om een volledig cijfer te geven. Het is niet met honderd procent te achterhalen of iemand die vertrekt ook daadwerkelijk Syrië of Irak bereikt. De cijfers van het OCAD dateren overigens van twee weken geleden, dus voor de beelden van de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley viraal gingen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Steeds meer Belgische jongeren voegen zich bij IS” (OCAD)

 1. cat zegt:

  http://boinnk.nl/blog/79019/gruwelijk-nieuws/
  ISIS plannen, gruwelijk !
  Gebruik van biologische wapens, “builenpest”.
  Islam komt uit de diepsten van de hel.

  Like

 2. @geertwilderspvv @Bart_DeWever @FDW_VB BE paspoort innemen, laten gààn+nooit mr terug Be jongeren voegen zich bij IS http://wp.me/p1O7aM-i59

  Like

  • cat zegt:

   Laat ze gaan please. Exit EU, VS, Canada, Australie, for ever…

   Like

  • Trucker zegt:

   bart de wever : “Filip Dewinter u bent een racist” DAT is zijn taal en nu kwaakt hij wat om zijn imago als stoere burgemeester op te krikken.
   Wil het met graagte herhalen hij en de gught karel zijn de enige twee in Vlaanderen die ik met PLEZIER in elkaar zou slaan.
   Zwijg van die dewever bart als ik hem hoor krijg ik oprispingen en ik hou niet van een slecht spijsverteringssysteem en die de hught…die vraagt erom.

   Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Direkt de grensen sluiten en paspoorten afnemen. Zoniet, dan moeten wij maar de vernietiging van onze volkeren maar gelaten aanvaarden.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Laat maar vertrekken, Alleen nooit meer terug natuurlijk.

  Like

 5. Benesha zegt:

  Laat dat woordje Belgisch maar achterwege. Niet ingeburgerde ongeschoolde mocro’s zou beter zijn.

  Like

  • bigljohn zegt:

   het is niet wat het lijkt, zegt men wel eens. De – correcten – in de politiek alsmede de MSM media, willen het doen overkomen alsof het Belgen betrof. Alsmaar proberen om de feiten te verdraaien die vuile landverraders van de politiek !

   Like

  • EmGee zegt:

   Juist Benesha! Onze nationaliteiten wordt dagelijks te pas en onpas misbruikt! Een mocro of turk met een Nederlands of Belgisch paspoort maakt hem nog geen Nederlander of Belg, het is en blijven Marokkanen en Turken! V.w.b. inburgeren mogen ze van mij overslaan, doe dat maar in homeland Marokko en Turkye!!!

   Like

 6. Armani zegt:

  Hebben de Belgen mazzel , paspoorten ongeldig verklaren ,geen mogelijkheden tot terugkeer , en ze houden kapitalen aan uitkeringen over , en de criminaliteit in België daalt EXTREEM

  Like

 7. Lekker laten gaan. Ondertussen Assad helpen om dit ongedierte te verdelgen. TeamPoetin for the win.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Komt dat mischien om dat Belgie toch RKK is?

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Aan deze jongere is niets verloren, lekker laten gaan, en nooit meer terug komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s