Weer joodse bewoner die uit Schilderswijk wil vertrekken

Screenshot 4

Bekentenis gedaan in aanklacht tegen ThePostOnline.

Nog meer bewoners uit de Schilderswijk geven aan te willen vertrekken. Een orthodoxe jood uit het zogeheten ‘Joodse Hofje’ in de Schilderswijk wil verhuizen nadat er tijdens een demonstratie bij hem in de buurt werd opgeroepen om ’alle joden te vermoorden.’

De man laat dit weten in een aanklacht die hij heeft gestuurd naar de Raad voor de Journalistiek. In de aanklacht beschuldigt hij deze site ervan zijn naam te hebben genoemd en hem aldus ’direct in levensgevaar’ te brengen.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Weer joodse bewoner die uit Schilderswijk wil vertrekken

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag, met de weerzinwekkende activiteiten van moslims in ons land. We kunnen wachten op de eerste openbare onthoofding van een Nederlander, door een HAATBAARD.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Het zou het mooist zijn, als die eerste ‘Nederlander’ Alexander Pechtold zou zijn. Die is immers dol op z’n islamitische ‘medelanders’? Daarna mogen de andere rooien die verantwoordelijk zijn voor de afschuwelijke islam-import in dit land, wat mij betreft hun gezicht én hun hoofd verliezen!
   Maar tegen die tijd is het al te laat om de islam-plaag te keren.
   Het is net een sprinkhanenplaag…

   Like

  • bigljohn zegt:

   Klopt Tom. Het is niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer. Theo van Gogh was heus de eerste en de laatste niet !

   Like

 2. Thomasson zegt:

  De vraag is: wat doet hij daar nog? Wie wil leven in de hol van de leeuw? De Schilderswijk is een NO-GO Zone. Een gevaarlijk gebied voor iedereen die geen moslim is. De Staat der Nederlanders heeft daar, de facto, geen jurisdictie en voor de Gemeente Den Haag is de Schilderswijk een soort islamitisch Vaticaanstad waar de Sharia heerst. Echter het verschil tussen Rome en Den Haag is: Rome heeft (zonder problemen) te maken met een Vatican; Den Haag heeft met steeds meer ISIS-zones te maken. Deze zones zijn niet enkel problematisch, maar levens gevaarlijk.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Lees net op http://www.powned.nl dat het paspoort van 33 NL’se Jihadi’s zou zijn ingetrokken.

  Like

  • Cathja zegt:

   Van mij mogen alle mensen met een dubbel paspoort, en die geen werk verrichten als tegenprestatie voor alles wat ze hier met hand ophouden binnen slepen, direct vertrekken!
   Dan zullen er heel wat woonblokken en -huizen leeg komen te staan!

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  The post had beter moeten weten, anders kunnen ze beter een artikel schrijven waarom joodse mensen gevaar lopen in de Schilderswijk.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben geen jood maar een Hollander. Ik zal daar blijven waar ik me thuis voel Als dat de Schilderswijk zal zijn , zal mij geen macht ter wereld mij van daar uit kunnen jagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s