Creatief met uw geld: kunstcoaches

Screenshot 7

(Door: A. Nanninga)

Ah, de Schone Kunsten. Houden we van. Ongebreidelde creativiteit gekoppeld aan talent, vleugels gegeven met vaak jarenlange noeste arbeid en oefening om uiteindelijk dat schilderij, beeld, muziekstuk, boek of whateverthefuck voor cultuurdrager te scheppen. Velen doen een gooi naar artistieke onsterfelijkheid, maar menige kunstzinnige ambitie sneeft op gebrek aan talent, volharding of originaliteit. Geeft niks, lekker aquarellen kladderen of gedichten op je web-streepje-log plempen is een deksels fijne hobby. We gaan geen kunstzinnige kasplantjes in leven houden: comateus en hersendood maar toch met toeters en bellen bestaansrecht verschaffen met subsidie-infuus.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Creatief met uw geld: kunstcoaches

 1. Jean zegt:

  Martien,
  Wat idioten al allemaal doen om toch maar te kunnen snoepen van de subsidiepotten.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  GroensLinks wordt bedankt door het kabinet vanwege hun steun aan de foute akkoorden en mag weer belastingpoet verdampen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Je hele leven aan de subsidie-infuus hangen is natuurlijk je reinste waanzin, dat een aanstormend talent in de beginne ondersteuning nodig heb ok, Wil na een jaar niemand je werk kopen ben je een prutser en moet je maar als hobby een beetje gaan kliederen of je fratsen gaan vertonen en heel rap een betaalde baan gaan zoeken. Opvreters hebben we al genoeg in dit land !

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik ben zelf kunstzinnig, op eigen kracht, als kind al, ik schilder veel, heb een atelier waarin ik beelden restaureer en schilderijen maak, ik ben dol op schilderen, heb geen voorkeur, schilder van alles wat in mij op komt, realistisch, geen geknoei, van wat je ziet is het. Het is heerlijk om wat je in gedachten ziet op doek kunt realiseren. De geur van verf geeft mij inspiratie, Ik verdien er niets aan, ik moet gewoon schilderen. Daarom ben ik tegen al die subsidies, als je bekijkt wat ze in elkaar rommelen is gewoon waanzin, de grootste waanzin van de PVDA die al die onrendabele aan het werk wil houden. Kunst is kunst, maar het moet wel kunst zijn, het moet herkenbaar zijn en niet zoals veel z.g. kunstenaars b.v. een bal met een lintje er door heen, ik noem maar iets, het moet iets uitbeelden. Als jullie het goed vinden zal ik wat werk hier op de site plaatsen, met goedkeuring van de sitemeester :-} Ik ben een amateur, maar ik verkoop veel werken.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kunst en kasplantjes, surrogaten en veel soepsidie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s