Hamas is de ware vijand van de Palestijnen, niet de Joden

Screenshot 35

Een Palestijn kust het hoofd van een sluipschutter van Hamas

(Door: Afshin Ellian)

Het gedrag van terreurbeweging Hamas toont de sadistische aard van de Palestijnse Jihadisten. De Palestijnen kiezen de verkeerde vijand: niet de Joden maar de Jihadisten zijn de ware vijand.

Opnieuw komt er een voorlopig einde aan het gewelddadige conflict tussen Hamas en Israël. Maar een voorlopig einde is geen definitief einde. Volgens het geloof en het handvest van Hamas komt er pas een definitief einde aan het conflict als de Joodse staat is vernietigd. Alles wat ertussen gebeurt, heeft een voorlopig karakter.

Dodelijk

Dit is geen geheim. Het wordt immers elke keer door de Hamas-leiders zelf verklaard. Deze houding van Hamas is dodelijk, en dat bedoel ik letterlijk, voor de bevolking van Gaza en ook voor de Joden. Hamas voert geen nationale maar een religieuze oorlog. Nationale oorlogen zijn verbonden aan de belangen van een natie. Religieuze oorlogen dienen de hemelse doelen om eschatologische voorspellingen bewaarheid te laten worden. Alle onderhandelingen zijn temporeel. Omdat de religieuze oorlog de eeuwigheid zelve is.

Lees verder>>>
(h/t Infidel Pride)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hamas is de ware vijand van de Palestijnen, niet de Joden

  1. jitskesez zegt:

    Wat er moet gebeuren is, Israel moet Gaza gewoon vernietigen, wortel en tak, maar, als ze dat doen zullen ze NOOIT worden vergeven door wie dan ook en weetikveel wat voor ellende op de hals halen want dan hebben mensen ineens “reden” om ze Volkenmoordenaars te vinden. Halen ze zich wraakakties op de hals. Dus ik kan me begrijpen dat ze kiezen voor “wapenstilstand” en eigenlijk voor zelfmoord want je kan op je vingers natellen dat de vijanden van Israel met veel meer zijn — net als bij het Warschau ghetto kunnen ze lang vechten maar moeten op het laatst toch het loodje leggen. Hopelijk vinden ze hun God, Die is de Enige die hun vijanden kan verslaan, en Hij heeft het beloofd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s