Jonge “Fransen” sympathiseren met de “Islamitische Staat” (IS)

Screenshot 39

Bij de anti-Israëlische demonstraties in Frankrijk kwam het in augustus tot enorme botsingen tussen de politie en jongeren. Onder de demonstranten bevonden zich ook sympathisanten van de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS).

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een peiling van het Britse opinieonderzoeksinstituut ICM Research blijkt dat 27% van de jonge “Fransen” sympathiseert met de terreurorganisatie “Islamitische Staat”. Er is sprake van een rechtstreeks verband tussen de brandaanslagen op synagogen en de IS-sympathisanten. De sympathisanten zijn hoofdzakelijk oorspronkelijk uit de Arabische wereld afkomstige personen.

Eén op de zes Fransen sympathiseert met de radicaalislamitische terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS). Dat komt overeen met een percentage van 16% van de totale bevolking. Bij de jonge Fransen in de leeftijd van 18 tot 24 jaar is het percentage van de IS-sympathisanten zelfs 27%.

Bij de Britten en de Duitsers is er sprake van wezenlijk minder IS-sympathisanten. In Groot-Brittannië is het percentage 7% en in Duitsland 3 tot 4%.

Bij de jonge Britten tussen 18 en 24 jaar ligt het aantal IS-sympathisanten bij 4%. In de leeftijdsgroep tussen 35 tot 44 jaar sympathiseert zelfs 11% met IS.

Dat blijkt uit een peiling van ICM Research in opdracht van het Russische persbureau Rossiya Segodnya. In de drie landen werden in totaal 3.007 personen geënquêteerd.

De journaliste Anne-Elizabeth Moutet is niet verbaasd over de resultaten van de peiling in Frankrijk. “Dat is de ideologie van Franse moslims”, wordt Moutet geciteerd door Newsweek. De jonge mensen zijn tot 40% werkloos. Ze radicaliseren op internet en via satelliettelevisie.

Er bestaat een rechtstreeks verband tussen de toename van het antisemitisme in Frankrijk en de ondersteuning voor IS. “Dat zijn dezelfde mensen die de synagogen in brand steken”, aldus Moutet.

In Frankrijk wonen volgens officiële cijfers ongeveer 5 miljoen moslims. Ze zijn voornamelijk afkomstig uit de voormalige koloniën van Frankrijk.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Frankrijk, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Jonge “Fransen” sympathiseren met de “Islamitische Staat” (IS)

 1. Cathja zegt:

  Ik zou zeggen: doe net als wij hier, en neem hen het Franse paspoort af. Zet ze uit en verklaar ze tot ongewenste personen. Hoe moeilijk is dat? Als in de EU-lidstaten niets wordt gedaan tegen de sympathisanten van IS kunnen we erop wachten dat ze heel Europa doorkruisen met hun terreur en moordpartijen/aanslagen. Hollande, laat eens zien dat je nog wat te zeggen hebt in Frankrijk. Toon eens daadkracht en gooi die extremisten het land uit. Ook in Frankrijk is het al vér na twaalven….!

  Like

 2. Dot zegt:

  Absoluut ! En het was goed om Fransen tussen aanhaaltekens te schrijven, dus niet in de letterlijke betekenis, het zijn “papier-Fransen”

  Like

 3. Urbanus zegt:

  Jammer dat die werkloosheid onder de arme jongeren weer wordt aangehaald. Wie kent niet de uitspraken van jonge moslims, Wij hoeven geen Nederlands te leren want over 20 jaar zijn we hier toch de baas…
  Daarnaast, waarom ‚zoeken’ die jongeren werk in hun ghetto? Als je hier langer dan een aantal maanden werkloos bent moet je ook buiten de gemeentegrenzen gaan zoeken.

  Wat ze vergeet te vermelden is dat ze ook meer moslim worden (radicaliseren) gewoon in de moskee.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  We hebben het geprobeerd met die islam. Het.experiment is grandioos mislukt en dus is het nu tijd om er wat aan te doen. Ik zou dat op 3 manieren willen doen: remigratie, remigratie en remigratie. Optieften naar je zandbak, allemaal! Met je stink ideologie.

  Like

 5. Deze barbaren wonen wel erg dichtbij Nederland. Wordt het geen tijd de grenzen weer te introduceren? Scheelt toch weer iets. De gedegenereerde en door ons gekozen politici hebben geen idee wat er op ze af gaat komen. In Nederland worden geen of weinig regels gesteld aan immigranten. Ze hebben alleen rechten, weinig plichten. De door ons betaalde advocaten die deze immigranten vanaf dag 1 bij staan zijn de ergste soort van land verraders die je je maar kan voorstellen. In Frankrijk zag ik dit 15 jaar geleden al aankomen. De huidige rechtspraak in het “vrije” westen is per definitie op de hand van diegenen die de vrijheid om zeep willen helpen. De o zo zielige immigranten zijn zo zielig dat we ze sociale zekerheid, geld en behuizing geven. Terwijl de eigen bevolking wordt uitgemolken.. Ik zou nog maar eens een paar miljard sturen, we hebben toch genoeg waar we het kunnen halen… Jaja, zolang de Nederlanders werken is er nog zat te halen. Gezondheidszorg kunnen we gemakkelijk afschaffen, kost teveel, ouderen uit de bejaardenhuizen en immigranten er in. Pensioenen opheffen, gaat teveel kosten, stoppen met subsidies, alle subsidies, kost teveel, stoppen met infrastructuur, kost teveel, stoppen met het leger, gewoon opheffen die zooi, ze hebben toch al niks, hoef je dus ook niet in stand te houden, kost teveel. Scholing en onderwijs kan je mee stoppen, alles wat binnen komt over de landsgrenzen hebben ook geen opleiding, maar krijgen alles, hoeven niet te werken,. Dat willen de Nederlanders ook. Politie? STOPPEN ERMEE. Ze doen toch niet veel, behalve boetes uitschrijven aan de werkende en middenklasse autochtonen. Opheffen die zooi. De allochtonen willen toch ook geen boetes betalen? Dus doen ze het ook niet. Leve de Anarchie en chaos met dank aan de door ons gekozen politici. Leve het westen waar vrijheid en democratie het hoogste goed was.

  Like

 6. cat zegt:

  “Fransen”, uitschot die moslims heet.

  Like

 7. Het moet verboden worden om moslims met 2 paspoorten te vernoemen als zijnde Nederlanders,of Frans,Belgisch,Duits,enzovoort.Als je aan hen vraagt wat ze zijn zeggen ze ook;Turk,Marokkaan,Somalieer,Irakees of wat dan ook!Ik vind het beledigend naar ons toe!

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Zoals Van Opstelten, niet met zoveel woorden suggereerde, in Nieuwsuur: het zijn kansloze jongeren in ONZE maatschappij. Dus pamperen en het probleem heft zichzelf op. Geef ze een baan, wel of niet nuttig, een huis etc. De onkunde, naiviteit straalde ervan af. Een beetje moeilijke vraag, de interviewer werd bleek toen hij sommige vragen durfde te stellen, en hij ging schutteren, terwijl de reporter, zoals altijd, niet echt doorvroeg.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het is gewoon te gek van woorden dat ze nog kansen krijgen, geef ze een baan??? alsof ze willen werken??? Geef ze een huis??? en het gaat vanzelf over???? En wat voor onze eigen jongeren die een huis willen hebben, mogen die oproerhouders wel een huis krijgen???? Ik word hier gestoord van, ik wil gewoon dat het over is, dat er een regeling komt voor onze jongeren!!!! Ik heb geen jongeren, maar heb veel respect voor de jongeren, ik volg ze en ze zijn zinnig, wat heb je aan die moslims die onbeperkt maar huizen kunnen claimen, Wat hebben zij ooit bijgedragen aan de Nederlandse staat helemaal niets

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s