‘Westen volgende doelwit van Jihadisten’

Screenshot 36

Koning Abdullah van Saoedi-Arabië

Koning Abdullah van Saoedi-Arabië waarschuwt dat de westerse landen het volgende doelwit van de jihadistische dreiging zullen zijn als een ‘snelle’ reactie uitblijft. ‘Het terrorisme kent geen grenzen.’ De Verenigde Staten roepen op tot een wereldwijde coalitie tegen de Jihadisten van Islamitische Staat (IS).

Koning Abdullah werd door de Saoedische krant Asharq al-Awsat en televisiezenderAl-Arabiya geciteerd. Hij zei dat ‘het terrorisme geen grenzen kent, en het gevaar ervan verscheidene landen buiten het Midden-Oosten kan treffen’. De Jihadisten van IS heersen al met brutaliteit over veroverde gebieden in Syrië en Irak.

Niets doen is ‘ontoelaatbaar’, zegt de Saoedische vorst. ‘U ziet hoe ze (de Jihadisten) tot onthoofdingen overgaan en kinderen in de straten afgehakte hoofden laten zien’. ‘Het is geen geheim voor u, wat ze aanrichten en nog zullen aanrichten. Als we ze hun gang laten gaan, ben ik zeker dat ze na een maand in Europa staan en een maand later in Amerika.’

Abdullah riep op het terrorisme bestrijden met ‘geweld, verstand en snelheid’.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres en Miesje)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, koran, Midden-Oosten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

47 reacties op ‘Westen volgende doelwit van Jihadisten’

 1. E.J. Bron zegt:

  Koning Abdullah van Saoedi-Arabië is een vuile hypocriet. In eerste instantie bewapent en ondersteunt hij de Syrische “rebellen” in hun opstand tegen Assad. Nu blijkt dat ISIS, een afsplitsing van die zogenaamde “rebellen”, in haar doelstellingen heeft staan om het Arabisch schiereiland inclusief Mekka te willen vernietigen, krijgt hij het benauwd en is bang zijn macht, en die van zijn familie, te verliezen. Nu roept hij op tot de strijd tegen het terrorisme. Puur eigenbelang.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Dat idee ^ heb ik ook vind trouwens als er geholpen en gestreden moet worden dat aan de kant van Assad is.
   Mocht er een groot leger op de been worden gebracht ben ik bang dat ze Syrie niet gaan bevrijden maar terroristen en Assad verdelgen en er vervolgens een rebel die westerse belangen behartigt installeert.
   Die rebellen zijn de immigranten de soennieten die het land willen overnemen Berbers.
   Zo gaat dat dus als ze in de meerderheid zijn.
   De koning van Marokko is ze liever kwijt dan rijk….is niet zomaar.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   In een woord te vangen

   moslime

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heb je ooit iets uit Saoedi-Arabië gezien, dat NIET van de hypocrisie aan elkaar hing, E. J. ?
   Moslimland no. 1, dan weet je het wel, zou ik zeggen.
   Als het niet om de olie-belangen draaide, zou je als Westerling immers nog niet met dat soort dóód gevonden willen worden!

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Ik vind dat “Mekka vernietigen” eigenlijk best een strak plan dat wat mij betreft morgen uitgevoerd zou mogen worden. Hopelijk is dan ook meteen die volgevreten Abdullah met zn hele kliek van de aarbodem verdwenen. Misschien kunnen ze Qatar ook meteen wegvagen. Dat zou de wereld toch een stukje veiliger maken.

   Like

  • maria zegt:

   ISIS heeft als tovenaarsleerling van de Golfstaten zijn meesters rechts ingehaald. U wilt zuivere islam? U krijgt “zuivere” islam en daar horen de hedonistische slemppartijen en de blingbling van de Golfstaten niet bij! En die Kaäba is, wat wij al wisten, een verwijzing naar de maangod en moet dus volgens IS ook vernietigd worden. Islamitische revolutie is leuk als exportproduct maar niet IN MY BACKDESERT! Het blijft een beangstigend verschijnsel maar ik hoop toch dat deze (door Britten bedachte) “koning” die zogenaamd onthutst is door islamitische onthoofdingen (!!) als eerste aan de beurt is.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Op jouw laatste zin zeg ik AMEN JA AMEN. En dat betekent: het zal vast en zeker zijn! Hallelujah. Ja mensen, alleen al bij het IDEE dat die volgevreten zak en die zwarte steen verdwijnen, ga ik helemaal uit mijn dak!! Ein-de-lijk gerechtigheid.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Het probleem is en blijft dat er zelfs binnen het kader van Salafisme verschillende meningen bestaan over wat een “geldig Islamitisch bestuur” kan worden genoemd. IS is blijkbaar van de strekking die impliceert dat een door moslims gedomineerde staat onder leiding van een monarchie (zoals die van Jordanië of Saudi-Arabië), een republikeins staatshoofd of een emir / sultan geen geldigheid heeft binnen een kalifaat, aangezien die staten worden gedomineerd door oligarchen die handjeklap doen met ongelovigen. (bv. economisch en/of militair)

   Om die reden worden dergelijke landen per definitie beschouwd als vijanden van het universele kalifaat, dat geen onafhankelijke staten duldt, noch zal toelaten dat moslim heersers zich proberen te onttrekken aan de opmars van een dergelijk kalifaat om hun eigen persoonlijke belangen veilig te stellen.

   De monarchie van de Saoeds is voor IS een archetypisch voorbeeld. Een monarchie die zijn eigen acolieten (het schier oneindige reservoir van Saoedische “prinsen”) bevoordeelt + buitenlandse troepen op zijn territorium stationeert + de hulp inroept van de NATO (zie de eerste Golfoorlog) + de Salafistische (Wahhabitische) clerus in KSA heeft “opgekocht” en geheel afhankelijk heeft gemaakt van de belangen van de monarchie (wiens brood men eet, diens woord men spreekt).

   Op grond daarvan meent men ook in IS dat de toepassing van Sharia in KSA “onvolledig” is gerealiseerd (of beter gezegd gecorrumpeerd door kafir concepten) en kunnen de leiders van dergelijke landen worden veroordeeld als niet-moslims (Takfir) zodanig dat er een rechtvaardiging bestaat om die regimes met de wapens omver te werpen.

   De Saoeds hebben vooral Salafisten gesteund om gewapenderhand de controle over te nemen in door sjiieten gedomineerde landen, maar waren blijkbaar vergeten dat sommige vormen van Salafisme ( die nota bene zijn ontstaan in Saoedie-Arabië zelf door Salafistische “denkers” die afkerig waren van de traditionele Wahhabitische clerus) elke staatsvorm verwerpen die niet voldoet aan de ideale staatvorm, het universele kalifaat dat geen grenzen heeft en onafhankelijke staten opslokt.

   Dat kan je bovendien ook allemaal lezen in:

   Awakening Islam: The Politics of Religious Dissent in Contemporary Saudi Arabia

   http://www.amazon.com/Awakening-Islam-Politics-Religious-Contemporary/dp/0674049640/ref=la_B004ANJTF0_1_1/189-9559002-7150959?s=books&ie=UTF8&qid=1409411228&sr=1-1

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Volledig eens. Wilde hetzelfde commentaar schrijven. Zonder olie had deze vetkop een uigemergeld lichaampje van de temperatuur in de woestijn. Ik gun hem een ´arabische lente´. Afzetten die hap. Helaas krijgt zo´n niksnut politiek asiel in Zwitserland of zo, vanwege de enorme hoeveelheid geld in bezit. Waar kreeg Idih Amin asiel, was dat niet daar?

   Like

 2. dutchess43 zegt:

  Ik lees nergens wat koning Abdullah zèlf van plan is te doen tegen deze extremisten, hij zit er notabene met zijn neus bovenop !

  Like

 3. cat zegt:

  Abdullah riep op het terrorisme bestrijden met ‘geweld, verstand en snelheid’.

  Deze Islam koning zegt het beter dan onze bewindslieden.

  Om te gillen !!
  Obama zegt “nog geen strategie te hebben”.
  Intussen rukt de tereurratten onze kant op.
  of beter gezegd, ze zijn al hier. Al jaren.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   cat zegt:
   30 augustus 2014 om 14:26

   Abdullah riep op het terrorisme bestrijden met ‘geweld, verstand en snelheid’.

   Deze Islam koning zegt het beter dan onze bewindslieden.”

   Abdullah is ZELF een van de grootste verspreiders van het moslimterrorisme in de wereld, talloze mosketen in het Westen worden door hem gefinancieerd. Dus die woorden uit zijn mond zijn méér dan belachelijk. Nu hij zelf wordt bedreigd begint hij te mauwen. roflol.

   Like

 4. Jelle R zegt:

  Hij zegt dit natuurlijk alleen maar omdat hijzelf weet dat als IS niet wordt tegengehouden, zijn hoofd binnenkort zal worden afgehakt.

  Like

  • cathari a zegt:

   Abdullah de hypocriet kijktt evengoed al jaren de verkeerde kant op. Geld naar de clerus om rust te handhaven. Het is een hellhole daar behalve als je een vent bent natuurlijk. Hijzelf voelt nu ook de hete adem van IS. Moge hij en die honderdrn prinsen in hun ejgen zwaard vallen

   Like

  • BertG. zegt:

   Het begint ‘m dun door de broek te lopen inderdaad.
   En nou weet ie ’t niet meer. Het gaat de hele verkeerde kant op, dat ziet ie dan weer wel.
   Heb ie toch zo ze best gedaan om de islam te promoten, gaat ie er zelf last van krijgen.

   Like

 5. Trucker zegt:

  De vos die de passie preekt…

  Like

 6. Harry zegt:

  Ja wat een schijnheilige rotzak is het toch .
  Prima commentaar van de heer Bron !
  Hetzelfde borrelde bij mij ook precies zo op toen ik alleen de kop nog maar gelezen had , alleen in gebrekkiger bewoordingen .
  Blij dat mijn belevingswereld nog door anderen ook zo ervaren wordt .
  Ik denk soms , op een zwak moment , wel eens dat het aan mij ligt .

  En als het westen het volgende doelwit wordt dan hebt U nog even tijd om van het leven te genieten hé Ab D.?
  Onze voormalige vorstin zal U graag vorstelijk komen troosten !
  Hopelijk heeft U geen problemen met klapkuiten ?

  Like

 7. En dan de negatieve reacties ten spijt:hij heeft wel gelijk!Als ze in de Eu nu eindelijk eens beginnen met alle mossels eruit te flikkeren en de grenzen te sluiten,zijn we al een eind op de goede weg!Maar dan zal er vast en zeker nog heel wat water door de Rijn stromen,voordat de “boven ons gestelden”dat inzien en toelaten!Maar zij zijn wel de eersten die naar veiliger oorden vertrekken met een dikke bankrekening!Schorem!

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @Yvonne van Cleef zegt:
   30 augustus 2014 om 15:11

   En dan de negatieve reacties ten spijt:hij heeft wel gelijk!Als ze in de Eu nu eindelijk eens beginnen met alle mossels eruit te flikkeren en de grenzen te sluiten,zijn we al een eind op de goede weg”

   55 miljoen moslims Europa uit? Dat geloof je toch zeker zelf niet? Maar ja, dromen mag hoor!

   Like

   • De enige mogelijkheid die een oplossing biedt,al lijkt die [nog]onmogelijk!Maar waar een wil is,is een weg!En het zal ‘het volk”vlug genoeg duidelijk worden dat er geen andere,afdoende oplossing is!Willen ze nog een eenigzins leefbaar leven leiden>

    Like

  • Tistochwat zegt:

   De “boven ons gestelden” lopen qua ‘inzichten’ altijd ongeveer 40 jaar achter. En tóch zullen ZIJ -en NIET WIJ- de islamitische koppensnellerij overleven omdat ze bijeen geharkt geld bezitten om hun vege lijf op tijd te redden; stel schaamteloze gewetenloze verraders!

   Like

 8. Dr.Kwast zegt:

  Jaren lang wordt Israël bevochten. Buiten enkelen die er begrip voor hebben, dat zij zich verdedigen, zijn er maar weinigen die het zelfde doen, als nu voor de christenen. Israël bevind zich in de zelfde omstandigheden en al jaren lang. Met dien verstande dat Israël zich met hand en tand verdedigt, tegen een tsunami jihadstrijders van Hamas, Alqaeda en Palestijnse koppensnellers. Wat eigenlijk Islamieten zijn die dat stuk land een andere naam willen geven. Als de christelijke gekkies zich ook gelijk hadden verdedigt, waren ze nu ook geboycot. Want dan waren ze niet zo zielig geweest. Nu het de spuigaten uitloop met het moorden van de IS, nu moet er een hommage voor de christenen op touw worden gezet. Een nieuwe kruistocht en de paus maar voeten wassen. Of wordt het koppen wassen.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Eerst wanneer de eerste salafist met een afgehakt hoofd in
  zijn hand in Den Haag over straat wandelt, komt er beweging
  in deze zaak, eerder niet ! Want het Nederlands hersengespoelt
  program heet niet voor niks ,,Thee drinken en afwachten ”

  Like

  • BertG. zegt:

   Zelfs dan nog niet eens, denk ik.
   Zo iemand wordt gewoon ontoerekeningsvatbaar verklaart en krijg enige tijd TBS.
   Want met de islam heb het natuurlijk helemaal niets te maken, enkel en alleen een incident. Meer niet.
   Misschien wanneer er hele ploegen op straat gaan lopen om dit te doen, dan heel misschien gaan ze het geen incident meer noemen en wakker worden.

   Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Ik wil natuurlijk niet een bevriend staatshoofd beledigen, iedereen weet hoe het afgelopen is de vorige dat men een bevriend staatshoofd beledigde. Maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de angst voor terreur bij Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Abdullah van Saoedi-Arabië die tevens de beschermer is van de heilige plaatsen Medina en Mekka, de angst voor de terreur is niet erg diep. Wat spreekt is meer een doe maar wat ik zeg of er zwaait wat. Tenslotte is Koning Abdullah van Saoedi-Arabië een van de grootste financiers van terreur door middel van het oprichten van moskeeën en ‘gezelligheidsverenigingen’ overal op de wereld.

  De beschaafde wereld heeft relatief geen enkele last van de terreur van de islam als wij de vergelijking trekken met Afrika en het Midden Oosten zelf! De meeste doden vallen in de Arabische landen, dan Afrika en daar waar de beschaving heerst daar is het aantal doden zo laag dat het nog in de krant komt. De Arabische kranten kan ik niet lezen, ik vermoed dat men het eerder verzwijgt dan dat men er aandacht aan besteed. Door te stellen dat de beschaafde wereld last gaat krijgen van de islam hoopt Koning Abdullah van Saoedi-Arabië dat wij in het westen meer werk gaan maken met het bestrijden van de islam.

  Welnu, geen denken aan! Laat Koning Abdullah van Saoedi-Arabië maar stikken in zijn eigen vuige plannen om de wereld naar de verdommenis te helpen. “Wie het eerste heeft geruikt heeft zijn poepertje gebruikt!” Eigen schuld, dikke bult! Etc. etc.

  Like

 11. windwens zegt:

  Nu van mij mogen ze meneer de koning vandaag nog gaan halen. Wil al jaren weten dat er nu eigenlijk onder dat zwarte tafelkleed zit. Maar zonder gein, deze angst haas heeft haat gezaaid en hij zal het oogsten ook. Dan is welk land dan ook die nog schiettuig aan dit soort landen levert, mede schuldig aan het komende bloedbad in deze regio.

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Dit is wel ZO fukking slinks. Nou lijkt het net alsof ISIS niet precies dezelfde Islam is die Saudi Arabie heeft. Weer het, “Het zijn de extremisten!” verhaal. Ik heb maar 1 antwoord: NUKE MECCA.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Koning Abdullah heeft precies dezelfde kunsten als onze regering. Hun eigenbelang staat voor op. Vandaar dat ze de terrorismebestrijding in de hoogste versnelling gezet hebben, bang als ze zijn dat hun de eersten zullen zijn wiens kop er af moet. Dat het volk te lijden gaat krijgen onder die Islam interesseert hun geen ene zier. ISIS heeft al het graf van Jona vernietigd (Mosul). Iedereen heeft wel eens van Jona gehoord. Het Bijbelverhaal van Jona in de Walvis. Nu wordt het toch wel zoetjesaan tijd dat wij, als eerste stap, Mekka en Medina gaan vernietigen. Praten en theedrinken met Moslims is dimmiegedrag. Zij verstaan alleen maar de taal van het geweld. En als het aan mij ligt kunnen ze dat krijgen.

  Like

 14. Jean zegt:

  Die volgevreten arabische vetbaal spreekt uit wat hij hoopt en als wij niet snel beginnen met al die islamitische zwijnen uit Europa te verwijderen dan wordt zijn hoop werkelijkheid, hier lopen reeds miljoenen van die zwijnen rond klaar om koppen af te snijden want dat is hun geleerd door het grote pedofiel zwijn.
  De EU misdaadorganisatie is verantwoordelijk voor deze misdaad, zij hebben ze naar hier gehaald en ze halen er nog miljoenen bij als wij er geen stop aan maken, straks halen ze nog van die Syriërs en Irakezen die als ze eenmaal hier zijn weer voor 100% gaan draaien als moslims, dus laten we maar snel starten met het verwijderen van die troep anders zal het hier een groot kerkhof worden..

  Like

 15. Harry zegt:

  Wat wij dus moeten doen is die isis lui de andere kant op sturen . Daar is véél meer geld te halen , dus daar moet je éérst zijn . Even financieel bijtanken in Saudi , jongens .
  Bovendien wordt het hier winter en dat is ook geen lolletje voor die mooiweer vechters .
  En hier moet je écht zoeken naar een ezel .

  En áls wij ze aan moeten pakken , moet je eerst maar even bijdragen in de kosten , appiedullah !
  We zijn financieel al helemaal uitgemergeld door al die werkschuwe islamitische gekken , maak eerst maar eens dertig miljard naar ons over , dan zullen we er nog eens over nadenken .
  We hebben zo ongeveer alles waar we tientallen jaren voor gevochten hebben in moeten leveren .
  Goed onderwijs , ons leger , onze vrede , onze rust , ons straatbeeld , ons landschap , onze vrijheid , onze veiligheid , allemaal voor die klootzakken die hier voor dat verdomde olie en soepjurken contract heengestuurd zijn . Alles is naar de donder!
  En allemaal voor jullie , om die debiele religie te verspreiden .
  Nu moet je mogelijk zelf binnenkort op de blaren zitten , Appie , tenminste als je je kont dan nog hebt .
  Die lui doen niet liever dan alles af snijden , ondanks die vredelievende religie .
  Vast een gewild relikwie , Abdulla’s reet !

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zo, Het hoge woord is er uit! Onze waarschuwingen kunnen niet meer worden genegeerd. Het wordt nu hoog tijd dat ons leger weer in ere wordt hersteld of anders zal het volk zelf de wapens ter hand moeten nemen…

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Verwacht maar niets van ons leger en/of de politie, ze zijn geïnfecteerd en geïnfiltreerd. Wanneer generaal b.d. Van Uhm zelfs al “respect” opbrengt voor degenen die vanuit Nederland naar het M.O. gaan om daar te moorden, kun je zeggen dat de man last heeft van het Stockholmsyndroom maar het is toch wel een teken aan de wand. Onze krijgsmacht heeft zelfs imams in dienst. wel allemaal “gematigd” hoor, hahaha. Wanneer de strijd losbarst mogen onze jongens ook wel ogen in hun achterhoofd hebben, als je begrijpt wat ik bedoel.

   Like

 17. ongelooflijk zegt:

  Ze hebben toch bakken geld en macht ? waarom doen die Saudi’s niet iets. ook frapant dat er nooit iets feitelijks gebeurd in Saudi zelf !

  Like

 18. marjoleintje zegt:

  DE KONING VAN SAOUDIE ARABIE WORD BANG WANT ALS DIE IS DAAR GAAT REGEREN HEEFT HIJ ZELF OOK GEEN LEVEN MEER EN NIKS MEER TE VERTELLEN DAAROM MAAKT HIJ EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN BANG ALTHANS DAT PROBEERT HIJ ZODAT DIE GAAN VECHTEN TEGEN IS NOU LAAT TIE ZELF MAAR ACTIE ONDERNEMEN HIJ WORD HET SLACHTOFFER ALS HET PUNTJE BIJ PAALTJE KOMT KAN AMERIKA EN EUROPA HET BEST WINNEN VAN ISIS MAAR…….DAN WEL HARD TEGEN HARD GEEN SLAP SOCIAAL GEDOE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s