Wist je dat, Appa? Hamas wil bewust kinderslachtoffers!

Screenshot 31

(Door: Martien Pennings)

“Nee, het stopt niet bij Israël. En wie wil proeven wat er aan potentiële jihad-annex-Jodenhaat in Nederland leeft, moet eens gaan kijkluisteren naar de voorleesbeurt van mijnheer “Appa” op een demonstratie van zaterdag 23 augustus 2014 op de Dam in Amsterdam. Zonder dat het woord valt, stinkt de hele woorddiaree die uit zijn bek vloeit naar jihadisme. Tegen dit blinde fanatisme gaan we het met redelijkheid niet winnen. Hier komt geweld van en dit is ook alleen maar te stoppen met geweld. En vooral: uit die geschoren Arabierenkop komen de meest smerige, stiekeme antisemitische toespelingen. Ik geloof niet dat hij één antisemitisch cliché overslaat.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, antizionisme, Arabische wereld, demoniseren, Eurabië, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, kalifaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wist je dat, Appa? Hamas wil bewust kinderslachtoffers!

 1. Cathja zegt:

  Vuile rotkop heeft die knul! En inderdaad, Hamas geeft totaal niets om de levens van kinderen, want de vrouwen krijgen zó weer nieuwe kinderen als ze er een paar verliezen. Zo denkt Hamas er werkelijk over. Daarom is het ook zo helder als glas dat het alleen toneelspel was tijdens de beschietingen over en weer, dat ze rouwden als er weer KINDEREN doodgeschoten waren! De hele wereld viel over Israël heen en vond dit onacceptabel, maar Hamas zit er helemaal niet mee, want voor 10 dode kinderen komen er wel 30 levende terug. Ga maar eens na hoe ‘de Palestijnen’ zich hebben vermenigvuldigd in de laatste 50 jaar! Het is bij de konijnen af!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Inderdaad. Het woord Jihad wordt niet uitgesproken, maar, dit leidt tot een verheerlijking van het geweld dat ISIS en HAMAS bedrijven. Dit is niet met een ‘praatje’ te bestrijden. Dergelijke ziekelijke haat kan alleen met geweld gestopt worden.
  De regering lijkt wakker geworden en spreekt zich uit tegen jihadistische activiteiten en propaganda. Daarmee gaat deze regering lang niet ver genoeg.
  Verdieping in de materie brengt de overtuiging dat IEDERE moslim in NL een gevaar betekent. De islam als ideologie is het kwaad. Het moet niet geaccepteerd worden dat deze ‘leer’ als quasi godsdienst hier nog langer wordt verbreid.
  Sluit de moskeeën en islamitische scholen en/of andere instellingen en richt het beleid op terugkeer van alle moslims naar hun oorspronkelijke landen.

  Like

 3. Erik Bink zegt:

  Grappig (??), dat die kaalgeschoren schurk, Appa, een imitatie “US-Airforce bomberjacket” draagt. Maar dit terzijde.

  Tja, ik denk ’t ook, Martien, dat zolang “de overheid” en grote delen van “de samenleving”
  de kop in de veren blijft steken (zie onderstaande tekst), dat het op (langdurig) geweld uitdraait.
  De maatregelen (nou ja,…..) van “Olivier B. Bommel” van “Justitie en Veiligheid” – zoals een commenter op deze site hem noemt – die berusten op zijn “niet begrijpen waar het jihadisme nou eigenlijk vandaan komt” -, die zetten natuurlijk geen zoden aan de dijk. Die dijk zal doorbreken en de gevolgen daarvan zijn niet te overzien.
  Maar goed, onderstaande tekst dus. Al zo’n 60 jaar geleden maakten we op de middelbare school bij biologieles kennis met het begrip “oversprongbeweging” of “overspronggedrag” in de dierenwereld. Het dier dat zinloos of overbodig gedrag gaat vertonen als het een bepaalde situatie niet aankan. De autoriteiten vertonen al lang dergelijk gedrag en nu, dat de toestand zelfs voor hen niet meer te ontkennen, valt, gaan ze overduidelijk overspronggedrag vertonen, door een soort van spierenballentaal (nu ja….) uit te slaan, die eigenlijk niet meer is dan een slag in de lucht daar deze de kern van de zaak niet raakt. “It’s the islam, stupid!!”

  Wat is een overspronghandeling?

  “Hierbij wordt een handeling vertoond die volledig irrelevant is en losstaat van de situatie die tot de tegengestelde motivaties heeft geleid… ze springt over op een totaal ander gedragssysteem. Vandaar dat men er in het Nederlands de naam overspronggedrag voor bedacht. Weer komt het veelvuldig voor in ons alledaags gedrag, maar om precies en goed geïllustreerd uit te leggen waarover het gaat, kijken we eerst naar een gedrag van de scholekster. Bij die vogel zien we een oversprongbeweging van het zuiverste water en wel in een zeer eenvoudig situatie.

  Bij het experiment met de scholekster wordt een spiegel geplaatst nabij een vogel die zijn territorium verdedigt. De vogel ziet in de spiegel een indringer en wil aanvallen om deze uit zijn territorium te verjagen. De opponent in de spiegel haalt even agressief uit, waardoor onze scholekster bang wordt, zijn agressieve motivatie wordt overtroffen door een vluchtmotivatie. Zijn voornemen om zich terug te trekken wordt beantwoord door de indringer die ook te kennen geeft af te druipen. Dus verdwijnt de angst en neemt de agressieve motivatie weer de overhand: de vogel wil uithalen naar de andere.
  De andere (het spiegelbeeld nog altijd) wordt dan weer even agressief, de vluchtmotivatie neemt toe, enzovoort. De arme scholekster komt hier nooit uit: hij blijft steeds tussen de twee tegengestelde motivaties hangen en springt ‘ten einde raad’ over op een geheel ander gedrag. Hij legt namelijk de snavel tussen de veren van zijn vleugel en… gaat slapen! Het slapen heeft helemaal niets te maken met het verjagen van een indringer, noch met het ontvluchten van die figuur. Het vogelbrein zag het niet meer zitten en deed een beroep op een ander systeem, het slapen. Het eindresultaat is in de gegeven situatie totaal irrelevant, maar het conflict is opgelost.”

  Ik zou zeggen “s c h i j n b a a r opgelost”. Opstelten c.s. leveren een spiegelgevecht met zichzelf, met hun eigen angst, onwetendheid en machteloosheid.
  Leve Israel en de islam weg uit Nederland!!

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Vandaag Van Opstelten gezien en gehoord in Nieuwsuur? Wat een walgelijke vertoning.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  appa is een goedkoop Hema wekkertje , moeten er veel meer van komen !

  Like

 6. Hans zegt:

  Doodtrappen dit soort insecten

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kijk Hans, je kunt wel zeggen dat je die impuls hebt, maar er niet doodgewoon toe oproepen!!!
   Ik laat het nu staan om duidelijk te maken waar het verschil zit.

   Webmaster

   Like

   • Sjaak zegt:

    Hallo E.J. Bron !
    Ik geef je wel groot gelijk dat dit niet goed te keuren is ,
    maar het laat ook zien hoeveel mensen met de vuist
    in hun broekzak rondlopen!
    Nog is het een kort lontje wat deze uitingen betreft maar
    niet ver weg van de lucifer die deze salafitenbom tot het
    exploderen brengt ! Het laat zien wie zwaar het van de
    linkse kerk onderschat word wie het in de volksziel kookt !
    EN DAT IN HEEL EOROPA !

    Like

 7. Infidel Pride zegt:

  Appa is dus een klein beetje tegen het optreden van Israël.
  Als de verhoudingen omgedraaid zouden zijn was er in zijn ogen geen probleem zekers.

  Na ongeveer vier minuten komt onze Appie langs.
  Kijk eens goed naar zijn lichaamstaal t.o.v. ‘een piemeltje van de pers’.
  Eén en al bedreigingen tegen een persoon die zich niet kan verweren.
  Slaande bewegingen (of hoort bij die muziek?) tot aan meshalen toe.

  Het schijnt normaal te zijn in hun cultuur maar waarom zij zich zo druk maken om Israël is mij een raadsel.
  Het past toch allemaal precies in elkaar
  Wellicht is Israël nog te slap/laf in hun optreden tegen de vijand.
  Volgens hun normen kan Israël er nog wel wat tandjes bijzetten.
  -Of ziet appie alles in relatie met Israël toch net iets anders?-

  Like

 8. jans zegt:

  Wanneer mogen we hem, zijn familie en zijn soortgenoten helpen met een enkeltje naar het mekka of teheran? Dit islamitisch stuk tuig moeten we gewoon het land uitschoppen, deze kakkerlak hoort niet hier in Nederland. Zijn voorvaderen kwamen hier profiteren, net als de pallestijnen in Israel. Als we dit islamitisch tuig niet lozen claimen ze over een paar jaar ook dat hun voorouders al eeuwen in Nederland leven. De islam moet verboden worden, de islam zal vernietigd worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s