Is het niet tijd om wakker te worden?

Screenshot 6

(Door: Martha N.)

In 1940 werd Nederland onder de voet gelopen. De regering was totaal niet voorbereid. Net als in 1914-1918 was het leger uitgerust met fiets, trommel en, met een beetje geluk, een geweer. Op 10 mei 1940 vielen de Duitsers Nederland, België en Luxemburg aan. Het leger, dat niet was uitgerust voor een moderne oorlog, werd volledig onder de voet gelopen. Regeringsleiders zagen het gevaar niet . . . of wilden het niet zien. Nederland werd onder de voet gelopen, omdat de regeringsleiders het gevaar niet aan zagen komen! Oude knarren met snorren, die gezapig dik zaten te doen bij een borrel, vonden het niet nodig het leger te voorzien van modernere wapens. In de vorige oorlog van 1914-18 was Nederland immers buiten schot gebleven, dus nu zou het niet anders gaan.

Gaat de geschiedenis zich herhalen?

Hoewel de bewapening aangepast is, is de Nederlandse regering, en daarbij het grootste deel van de Nederlanders, niet voorbereid op wat hen te wachten staat. Wanneer er geen harde actie ondernomen wordt, staat Nederland aan de vooravond van het onder de voet gelopen worden door de islam. Aan de voordeur dreunt het geweervuur van ISIS, de scherprechters die in naam van Allah de wereld zuiveren van ongelovigen. Het mes der gerechtigheid is op scherp en ze snijden met vreugde een ieder die in de weg staat de strot af. Op deze hysterische massa, die steeds meer volgelingen krijgt, bestaat maar één antwoord: Zorg dat ze uitgeroeid worden. Opgeven zullen ze nooit.

Net zoals het bij Hitler ging met de grote menigte die hem blindelings gehoorzaamde, zo gaat het bij ISIS. Hoeveel slachtoffers heeft zij al gemaakt? Hoeveel belangrijke strategische posities heeft zij reeds veroverd?ISIS, of zoals het nu wordt genoemd IS, breidt zich in enorm tempo uit, is absoluut dodelijk, zaait dood en verderf en onze politici komen niet verder dan plannetjes bedenken.

We gaan wat doen, we zullen wat gaan doen en het moet mogelijk zijn dat we iets gaan doen… We pakken paspoorten af, een uitkering… We gaan wat doen! Maar het leger der advocaten staat klaar en de rechter beslist! Hoog tijd te beginnen met de wet te veranderen en de macht van de rechters te breken, benevens die van advocaten! Het is nu geen tijd meer voor kommaatjes vergeten en tijdrovende muggenzifterij.

De eerste twee gezinnen die klaar stonden om te vertrekken (met hun kleine kinderen) om zich bij ISIS aan te sluiten, zijn de paspoorten al afgenomen  zodat ze niet kunnen vertrekken en de kinderen veilig ondergebracht. Laat die mensen vertrekken en zorg ervoor dat ze ons land nooit meer inkomen! Achter ISIS staan en gaan vechten, wil zeggen dat ze ons westerlingen haten. Wat moeten we met die lui? Of ziet deze simpele ziel het verkeerd?

Ook wij komen aan de beurt.  “We hebben het niet geweten”, kan niet meer worden gebruikt

Poetin staat aan de achterdeur. De gevolgen van de sancties, genomen door de “Wijzen” van Brussel en de VS met Hussein Barack, beginnen zich te openbaren. Rusland begint met oorlog te dreigen. Beide, ISIS (in naam van Allah) zowel als Poetin (uit naam van Rusland), hebben een overeenkomst. Bij “beide” blijft het niet bij dreigen! Het is menens. Toch zien de Brusselse “Wijze Uilen” geen problemen naderen. Onze “regering” ziet eveneens geen gevaar en koestert zich behaaglijk onder de vleugels van moedertje EU. Er is toch wel een overeenkomst met vroeger, net vóór het uitbreken van de “Tweede Wereldoorlog”.

Af en toe steekt er een politicus het moede hoofd uit de veren en komt met een geweldig plan: We gaan actie ondernemen, we gaan iets doen, we gaan paspoorten afnemen, zodat we ze in eigen land kunnen houden… we gaan…  “morgen” gaan we verder kijken… Maar het leger der advocaten staat klaar en de rechter beslist!

Misschien vindt U het overdreven, maar we zijn in staat van “oorlog”. Voor een groot deel is de toestand die nu ontstaan is te danken aan incompetentie van mensen die ons land regeren! Aan mensen die voor de functies die zij uitoefenen geen opleiding hebben gehad. Kennis van zaken is zo belangrijk voor ons land! Ik ga toch geen brug bouwen wanneer ik bakker ben!

Het is tijd om…

– uit de EU te gaan en voor ons eigen land en mensen op te komen.
– een halt toe te roepen aan de islam en alles wat met islamitisch geweld te maken heeft.
– misdadige buitenlanders van welke nationaliteit dan ook te weren en eruit te zetten.
– de wetten van Nederland aan te passen, zodat de rechters en advocaten minder zeggenschap krijgen.

Het is vooral de hoogste tijd om wakker te worden, niet te liggen zeveren, niet ten onder te gaan aan futiliteiten.

Hierbij tevens een verwijzing naar: Waarom Europa nog steeds niets begrijpt van de islam.

“Tolerantie en aanpassing wakkert de islamisering van Europa alleen maar aan! In sommige Europese landen beginnen politici langzaam in te zien dat al die aardige migranten uit islamitische landen misschien toch wel eens een probleem zouden kunnen vormen. Jammer genoeg begrijpen de meeste van deze politici niet de ware omvang van dit probleem. Voor hen is het veelal onaangepaste en gewelddadige gedrag van moslims niet meer dan een onderdeel van een botsing van culturen.”

Screenshot 7

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

49 reacties op Is het niet tijd om wakker te worden?

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Alle muslims die hun vrouwen in doeken hullen zijn potentiele Jihadi’s en zouden allemaal onder streng toezicht moeten worden geplaatst, en door veiligheidsmensen gevolgd waar ze ook gaan of staan. We moeten eens beginnen met Muslims hier treiteren en het leven moeilijk maken aangezien onze regering niks doet om van deze ellendelingen af.

  Like

  • cathari a zegt:

   De islam is niet alleen een probleem in nl of europa. Kijk naar Indonesie, maleisie, china, india, australie, canada, vs, afrika, sri lanka….overal zijn er problemen met islam doctrine. De europese politici zijn schuldig aan importeren van problemen en ontkenning van 1400 jaar bloedige expansiepolitiek islam. Zij staan toe dat de vrouwen worden gedegradeerd tot baarmoeders (zie Hitler) en dat demografie nu het sluipende wapen van islam is. Alsdanzullen ook hier onze koppen rollen. Geen zalvende praatjes meer.

   Geliked door 1 persoon

  • Zilvermeeuw zegt:

   Elk kopvod is een VEROVERINGSVLAG van de islam. Daarom laten de islamieten nu zelfs al hun kleine kinderen in die vodden rondlopen; hoe meer vlaggen, des te beter.

   Elke moskee is gebied dat is VEROVERD door de islam en zal NOOIT goedschiks worden opgegeven.

   Om de islam uit Nederland te verdrijven zal de bevolking zelf het heft in handen moeten nemen want – zoals al gesteld in het artikel – van de overheid hebben wij NIETS te verwachten.

   Geliked door 1 persoon

   • Maar dan ook helemaal niets maar om dat wèl te bereiken hebben wij de grote meerderheid v het volk nodig… Het spijt me maar met een pààr redden wij dit niet… en tnt heb ik alleen maar meegemaakt dat het er maar om een pààr zéér goedwillenden gaat die dolgraag stelling willen nemen…
    maar om dat in praktijk te brengen zouden wij ons eindelijk eens moeten gaan ‘organiseren’ als bijv de mossad van Israël…

    en als ik bijvoorbeeld nu nèt die sprekert voor de NAVO hoor praten over de Oekraïne en ‘en passant’ ff net in t journaal gezien’ en hij spuit gladjes weg weer een hele hoop cliché achtig klinkende ‘gaat u maar slapen, de overheid waakt over u’…

    ik persoonlijk denk dat deze ‘persoon’ geen ènkel idee heeft van wat er zich in de samenleving speelt,
    hij ziet Putin als de gevaarlijkste factor… bewust misLEIDEN… waarop reporter gelukkig inhaakt
    ‘hoe kunnen wij als burgers de NAVO vertrouwen’ en daar rolt de gladjakker weer verder met zijn praatjes… ik begrijp volkomen dat dit de ‘woordvoerder’ is… je ziet m zo in het dorpscafee zitten oreren… Russen hebben ‘per ongeluk’ de grens overschreden… en dan gaat ie verder met zgn. op ‘sarcastische wijze o jee in de tijd van dzjee pee es…’ hij heeft t zelfde dommige taalgebruik als rutte begin ik te zien… wàt een l.rozenwater, die moeten we ook links hangen….

    Like

 2. louis-portugal zegt:

  Sorry Marha om Putin op een lijn te zetten met ISIS vind ik wel HEEEEEEEEEEEEEL erg ver gaan.
  Waarschijnlijk heb ik al die dreigementen van hem gemist hoewel die van de EU en de V.S. niet te missen zijn.
  Als je Putin uit het verhaal weglaat ben ik het er helemaal mee eens.

  Like

  • C.M.Suijkerbuijk zegt:

   Volledig met je eens Louis. Met de opmerking over Putin wordt dit verhaal eigenlijk ontkracht, want het gevaar komt meer van binnenuit (de EU en de VS die al tijden bezig zijn, de boel op te hitsen). Verder mis een pleidooi om defensie aanzienlijk te versterken en uit te breiden, want we kunnen nog zulke mooie plannen smeden, zónder een goede krijgsmacht, zal het niets worden!

   Like

  • Martha N zegt:

   Louis-portugal

   Ik laat hem er toch maar in, even goede vrienden.
   Wat ik probeer te zeggen is: dat we nu twee vijanden hebben. Aan de ene kant moslims waarvan Isis zeer gevaarlijk en nietsontziend is.
   Aan de andere kant nu ook Rusland/Poetin, ook zeer gevaarlijk.

   Like

   • Ik ben het niet met je visie over Putin eens beste Martha, ik wilde dat wij zo iemand als HIJ als leider hadden vergeleken met het huidige weekdier rutte.

    Like

   • koloth zegt:

    Martha in beide gevallen is er 1 oorzaak EU en deze wordt door de Nederlandse regering op handen gedragen, dus de oorzaak is Rutte en Co
    Met een ander regeringsbeleid zouden wij van beiden geen last hebben.

    Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Sorry Martha, maar ik zie president Poetin totaal NIET als mijn vijand. Sterker nog, als de schandalige en supersmerige hetzes van de VS/EU/NAVO jegens Rusland er niet was geweest – en ik kan een hele lijst voorbeelden daarvan opnoemen maar ga dat NIET doen want iedereen die NIET lijdt aan het koudeoorlogsyndroom wéét dat of had dat kùnnen weten ! – hadden we van Poetin helemaal niets te vrezen.

    Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Helemaal mee eens betr. president Poetin. Dank zij zijn bijna onwerkelijke geduld zijn we we nog niet in WW III beland. De hetze tegen Rusland neemt schandalige vormen aan.

   Like

   • meneertje zegt:

    Putin is bepaald geen schatje.

    Maar in deze kwestie wordt het gevaar toch veel meer veroorzaakt door de E.U. (onder druk van de V.S.?), die met alle geweld minstens invloed in Oekraïne wil krijgen, maar eigenlijk zelfs nog veel meer dan “invloed”. (Waarom in godsnaam? Het was van het begin af toch duidelijk dat Rusland dat niet KON toestaan?)
    En het lijkt er op dat de E.U. daarbij geen middelen schuwt.

    Ik denk dat het neerschieten van het vliegtuig er veel mee te maken heeft. Ik hoop dat er journalisten zullen zijn die met veel moed (want die is nodig als je machtige leugenaars wilt ontmaskeren) er in zullen slagen de waarheid daarover boven tafel te krijgen.

    En die sancties zijn natuurlijk bespottelijk. De E.U. schaadt de aangesloten landen daarmee veel meer dan zij Rusland schaadt.

    Like

   • Trucker zegt:

    Ik denk dat moslimbroeder hussein barack beseft dat turkije afglijd naar fundamentalisme en uit strategische overwegingen een militaire poot wil in Oekraïne, de Vloot van Rusland die in de Zwarte zee ligt is daarin niet onbelangrijk.

    Like

   • Martha N zegt:

    Beste allemaal, persoonlijk zie ik Poetin niet als onze/ mijn vijand, verre van dat. Hij is uitgedaagd door domme lieden die zich almachtig denken en sancties uitdelen als koekjes, terwijl ze niets van de Russische mentaliteit afweten.
    Het is de schuld van de EU en US, zoals ik meerdere keren heb geschreven., die hem in een hoek hebben gedreven.
    Om deze reden durf ik te schrijven: Oorlog tussen Rusland en de EU landen is dichtbij wanneer de EU doorgaat met nieuwe sancties en wapengekletter.
    Omdat Nederland tot de EU behoort, behoren “wij” nu tot de tegenstanders van Rusland en zijn wij in hun ogen een vijand. Bedankt EU. In feite, zoals de lezer op kon maken, klaag ik in al mijn berichten de EU aan. Het gros der Nederlanders denkt echter anders (is hun goed recht)) en stemmen rustig voort.op de EU, dat hebben we bij de laatste verkiezingen nog kunnen zien.

    Hoewel we buitenlanders al sinds vele vele jaren aan onze boezem koesteren, is de situatie uit de hand gelopen, Goede moslims geloven onvoorwaardelijk wat geschreven staat in de Koran. Door het on-begrip van Nederlanders en onze politieke leiders, wat dit geloof inhoudt en vooral tolerantie terwijl ze onze wetten schenden enzovoort, is ons land in deze situatie beland.
    Op dit moment spreek ik alleen voor ons eigen land omdat we nu eenmaal in Nederland leven.Door tolerantie is het mogelijk geworden dat zich “haatgroepen” hebben kunnen ontwikkelen. De namen zijn aan ons allen bekend.

    Brussel zowel als de US hebben niet alleen totaal geen inzicht in de Russische mentaliteit, maar eveneens niet in deze van de moslimgedachten, wie van hen heeft de Koran gelezen..?
    Ik ben het dus eens met diegene die zeggen: De EU (onder druk van Obama) staat aan de basis van deze problemen, is de schuld hieraan.
    Tevens aan tolerantie ten opzichte van moslims, het onbeperkt verplicht opnemen van mensen die uit allerlei werelddelen komen, waarvan een heel groot deel in feite geen vluchteling is. Zie hoe de misdaad groeit alleen al in Nederland..!
    En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan… maar laten we het even hierbij laten.

    Allemaal hartelijk dank voor jullie reactie die zeer gewaardeerd wordt, Martha N.

    Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk onvoorstelbaar , als iemand me tien jaar geleden zou hebben gezegd dat ik ooit nog eens meer sympathie voor de Russen zou hebben dan voor onze voormalige bondgenoten de Amerikanen , had ik hem voor gek verklaard .

   Geschiedenis is nooit mijn sterke kant geweest , zag altijd meer in techniek .
   Alleen van wat ik zelf heb mogen meemaken is het een en ander blijven hangen , buiten het school stampwerk .
   Vraag me dan ook af of de Amerikanen altijd al onzuivere spelletjes hebben gespeeld en dat we dat nu pas gaan zien of is de boel daar zo verslechterd en gedegenereerd dat het de laatste pakweg 10 jaar zo beroerd is geworden .
   Zeker onder die Afrikaanse zendeling is mijn respect tot ver onder het nulpunt gedaald .
   En mijn jarenlange ervaringen in Afrika helpen hem ook niet , hierbij .
   En dan hou ik me héééél erg in !

   Toch nog heel goed nieuws op deze dag ; zag vandaag voor het eerst hier de naam van de heer Suijkerbuijk opdoemen .
   Gezien zijn \ Uw immer voortreffelijke commentaren op DDS , denk ik dat velen hem/U hier zeer welkom zullen heten !

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  Martha natuurlijk.

  Like

 4. Peter Selie1 zegt:

  Is het niet tijd om wakker te worden? Ja het is de hoogste tijd en stoppen met de selectieve verontwaardiging over het islamtuig gerelateerde onderwerpen welke hier de revue passeren. Begrijp mij niet verkeerd, heb geen enkel goed woord over voor moslims, maar er zijn lui die reageren alsof het allemaal uit de lucht is komen vallen. Terwijl deze islamisatie vanaf de jaren 60 Nederland vergiftigt, en in het dagelijkse leven vriendelijk de moslim buren op de thee vragen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Peter Selie1:

   “Terwijl deze islamisatie vanaf de jaren 60 Nederland vergiftigt, en in het dagelijkse leven vriendelijk de moslim buren op de thee vragen.”

   Het is nog veel erger, Peter. Ze gaan in massa’s met vakantie naar Turkije. All inclusiv. Hartstikke goedkoop, kejje gratis net zoveel zuipen als je wil! Ook Noord-Afrika is populair. Lekker je geld uitgeven aan hetzelfde gespuis waar we hier de mond (en de buik) vol van hebben. Zodoende in stand houden waar we zo’n hekel aan hebben. Hoe dom wil je het hebben?

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

  • exàct en het afgrijselijke feit dat er mensen waren/zijn die op de pvda en dergelijke lamlendige partijen stemmen/stemden en het is precìes daarom dat wij nu in deze gruwelijke situatie zitten.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   ……Terwijl deze islamisatie vanaf de jaren 60 Nederland vergiftigt, en in het dagelijkse leven vriendelijk de moslim buren op de thee vragen.”

   Het enige dat ik kan bedenken; degenen die “moslim buren op de thee vragen” hebben de jaren vóór 1960 wellicht niet meegemaakt? De islam is een sluipend gif dat zich vooral de laatste 20 jaar heeft veranderd in een dodelijk giftige veenbrand. Een veenbrand is begonnen als een bovengrondse brand en wanneer die geblust lijkt, woekert zij ondergronds (onder de oppervlakte) verder. Wat we zien in onze straten en wijken is slechts het topje van een enorme ijsberg. (Om maar even bij voorbeelden uit de natuur te blijven).

   Ik ben er vast van overtuigd dat wanneer de moslims in Nederland het vuur echt na aan de schenen wordt gelegd, de ware aard naar boven zal komen en daar zijn de gebeurtenissen die onlangs in de Schilderswijk plaatsvonden, peanuts bij.

   De “weg – met – ons” = islammeeheulers-club heeft miljoenen leden in Nederland. …

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martha:

  “Ik ga toch geen brug bouwen wanneer ik bakker ben!”

  De “boven ons gestelden” zijn niet eens bakker. Het zijn koekebakkers!

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 6. koloth zegt:

  Natuurlijk is de Islam een stel klootzakken.
  Maar dat geeft niet als ze in hun eigen zandbak leven en elkaar afmaken.
  Het probleem is de EU en dat probleem komt weer door onze regering, onze regering stemt in met de regels van de EU.
  En de EU verplicht ons om dat zootje (Islam) binnen te halen,
  Dus de schuldige is niet de ISlam maar Rutte en dat hele zootje papkinderen dat daar zit.
  (behalve PVV).
  We moeten ze er nu echt uittrappen want ze snappen het niet, voorat het te laat is.
  EERst moet deze regering weg dan pas kunnen we puin ruimen.

  Like

 7. Ik wil even heel duidelijk AFSTAND nemen van de hetze tegen Putin! Wij mochten willen een dergelijke ‘LEIDER’ van ons land te hebben. Dit is volgens mij een EGO trip van een beledigde obama die blindelings gevolgd wordt door de EU SCHAPEN die hopen op een fikse beloning!

  Dan wil ik jullie zowel niet het artikel van Prof. Dr B. Smalhout onthouden en had ik op mijn FB TL 10 hrs ago mijn reactie gegeven warvan het idee heb dat die hier net zo bij past met de nadruk voor dit topic op het feit dat onze WETGEVING hoognodig veranderd dient te worden en die falenden uit hun ambten worden gezet en berecht volgens de tijdens oorlogstijd geldende wetten;

  “Behalve dan dat ik precies voel wat hij ook voelt, SCHAAMTE voor deze ‘overheid’
  Ik vind dat als gekozen vertegenwoordigers vh volk, niet DAT doen waar zij voor gekozen zijn en ons en ons land in oorlogsgevaar brengen, zij ONMIDDELLIJK uit hun ambten gezet moeten worden. Daar zijn wetswijzigingen voor nodig en wel per DIRECT!

  Prof. Dr B. Smalhout ·
  za 23 aug 2014, 05:30

  Onvoorstelbare zorgen van onze overheid

  Het ziet ernaar uit dat de fraaie nazomer van dit jaar gepaard zal gaan met gebeurtenissen die sociaal, medisch en politiek wel minder fraai zullen zijn. In Afrika dreigt de ziekte ebola tot een epidemie uit te groeien. Ebola is een uiterst besmettelijke virusziekte die onder meer wordt gekenmerkt door een hoge mortaliteit. Van de met ebola geïnfecteerde patiënten overlijdt tussen de 25 en 90 procent, afhankelijk van het soort virus.
  Ebola is zó infectueus dat reeds vele artsen en verpleegkundigen door hun patiënten geïnfecteerd zijn geraakt en er tenslotte ook aan zijn overleden. Het kost daarom moeite om artsen en verpleegkundigen te vinden die bereid zijn ebolapatiënten te verzorgen of te behandelen.
  Vaak sterft de patiënt aan niet te stuiten spontane bloedingen, vooral in het maag-darmkanaal. Ook de kleding en het beddengoed van de ebolapatiënt zijn in principe zeer riskant om te hanteren. Sommige barmhartige hulpverleners kregen de in principe dodelijke besmetting, nadat ze eenmaal troostend de hand op het van koorts gloeiende voorhoofd van de patiënt hadden gelegd.
  Thans zijn er reeds enige gevallen geregistreerd in de Verenigde Staten, hetgeen de mogelijkheid opent van een ebola-epidemie in de rest van de wereld. Als dat ooit gebeurt, dan zijn de barre tijden van bijvoorbeeld de pest en de pokkenepidemie uit de middeleeuwen weer teruggekeerd.
  Knechten
  Tot nu toe betreft het vooral zwarte Afrikanen, dus wat vroeger gewoon negers werden genoemd.

  Maar Nederlandse politici en overheidsfunctionarissen schijnen slechts een uiterst ongewenste soort negers te kennen en dat zijn de zwarte knechten van Sinterklaas, die moeten worden ontdaan van alles wat Pietermanknecht zo aantrekkelijk maakt voor kinderen en voor volwassenen die in hun hart nog kind zijn gebleven.
  Maar het hoogste bestuursorgaan van ons land, de Raad van State, moet in november oordelen over de toekomst van Zwarte Piet en de intocht van Sinterklaas. De burgemeester van Amsterdam is het recht ontzegd om zelf de jaarlijkse intocht te organiseren.

  In Irak en Syrië is de moslimterreurgroep ISIS bezig een op de sharia gebaseerd kalifaat te stichten. De sharia is het uiterst fanatieke islamitisch-juridische systeem dat alle menselijke activiteiten in een religieuze wurggreep houdt. Onder een kalifaat verstaan de moslims een geheel door imams en de Koran georganiseerde staat waarin geen plaats is voor zogenoemde ongelovigen. En daartoe behoort iedereen die geen moslim is. Het door imams gedroomde kalifaat hangt dan ook van terreur, onderdrukking en religieuze onvrijheid aan elkaar.
  Vrouwen en andersdenkenden worden gediscrimineerd en soms zonder vorm van proces gedood.

  Dezer dagen is de hele wereld diep geschokt door de videobeelden van de executie van de Amerikaanse journalist James Foley, die voor de camera door een islamitische terrorist met een mes werd onthoofd. Een gruwelijke moord, die ook nog andere ontvoerde Amerikanen boven het hoofd hangt. En nog steeds zijn er Nederlanders die zeggen dat we begrip moeten hebben voor alle soorten allochtonen, zelfs als die tegen onze westerse samenleving zijn gekant.

  Gezwets
  Maar terwijl met gruwelijke halen het mes door de keel, de hals en de nek van het in een oranje overall geklede slachtoffer wordt gehaald, wil onze minister van Sociale Zaken een overleg op landelijk niveau beginnen over ’de toekomst van Zwarte Piet’.
  Zulks allemaal in het kader van het modieuze gezwets over ’negroïde stereotyperingen’ en ’ons verleden van kolonialisme en slavernij’.

  In Irak speelt zich een onvoorstelbaar drama af rondom de yezidi’s. Yezidi’s zijn eigenlijk Koerden die een etnische minderheid vormen, met eigen tradities en een eigen geloof,
  dat door de fanatieke moslims niet wordt geaccepteerd.
  Het zijn vredelievende mensen die door moslimfanaten genadeloos worden vervolgd, ongeveer op dezelfde wijze als de aanhangers van de bahai-religie in Iran.
  Die zijn dan ook massaal gevlucht naar landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland.

  Het zijn de beste immigranten die men zich wensen kan. Ze zijn hoogontwikkeld en beschaafd. De vrouw heeft bij hen een ereplaats, veel aandacht wordt besteed aan onderwijs aan meisjes en vrouwen. Het aantal hoogontwikkelde vrouwelijke bahais is dan ook groot. Daar zijn vele artsen, juristen, wetenschappers en schrijvers bij.
  Dat is voor fanatieke moslims al genoeg om bahai-mensen te vrezen en te haten.
  Dat gebeurt ook met de yezidische Koerden.

  Uitverkocht
  Nederland heeft hulp aangeboden, maar we kunnen niets meer doen omdat we in een kwalijke golf van links pacifisme en politiek onbenul onze eigen krijgsmacht hebben uitverkocht. Militair gesproken hebben wij niets meer.

  Uit pure armoede bieden wij thans de bedreigde Koerden ongeveer duizend overtollige helmen en duizend tweedehands kogelvrije vesten aan, die we nog in een achterkamer hadden liggen. Dat is dan de Nederlandse bijdrage aan het oplossen van de internationale spanningen.

  Als Nederlander schaam ik mij dood voor mijn eigen overheid, die kennelijk veel belangrijker zaken heeft te doen, zoals bijvoorbeeld het overleg op landelijk niveau van niemand minder dan minister Asscher van Sociale Zaken over de intocht van Sinterklaas.

  En dat terwijl de wereld wordt bedreigd door internationale spanningen en ziekten die gemakkelijk aanleiding kunnen geven tot respectievelijk een oorlog of een dodelijke epidemie.
  Vandaar dat het symbool van discriminatie en de ’omgang met het verleden van ons kolonialisme en slavernij’, namelijk onze grote kindervriend Zwarte Piet, zo snel mogelijk met wortel en tak dient te worden uitgeroeid.

  Het wordt dus weer een druk jaar voor onze absoluut gestoorde overheid, die slechts luistert naar het eindeloze gedram van enkele tientallen alternatieve en allochtone landgenoten, maar die een paar miljoen klassieke Nederlanders en hun kinderen niet ziet staan.

  Like

  • cat zegt:

   @Scarlatti Bombatti, bravo ! Mooie reactie. Ik sluit me aan bij uw mening.

   Like

  • Harry zegt:

   In dit kader moeten we dan die Quinsy Gario maar tot opperonbenul van Nederland bestempelen .
   Helaas voor hem moet Bram van Ojik dan maar een plaatsje opschuiven , naar beneden .
   Je kan niet alles winnen tenslotte .

   Like

  • Martha N zegt:

   Scarlatti Bombatti, van mijn kant heb ik geen hetze ontketend tegen Poetin, dat weet je. lees mijn bericht.
   Alles draait om de EU waar Nederland nodig afstand van moet nemen, maar waar de Nederlanders zelf opnieuw voor gestemd hebben.

   >>> Wij mochten willen een dergelijke ‘LEIDER’ van ons land te hebben. Dit is volgens mij een EGO trip van een beledigde obama die blindelings gevolgd wordt door de EU SCHAPEN die hopen op een fikse beloning!<<<<

   Met deze woorden van jou ben ik het hartgrondig eens!

   Like

   • Beste Martha,

    Deze volgende zinsnede
    “Ik wil even heel duidelijk AFSTAND nemen van de hetze tegen Putin!”
    is en was niet tegen JOU persoonlijk bedoeld,
    maar in het algemeen want dat is wèl wat er continue in gepeperd wordt dat Putin ‘grenzen overschreden heeft’, enz enz enz, waaraan rutte met overgave op ‘ernstig gezette stem’ het voortouw in neemt. Maar ik neem aan dat jij dat zelf ook wel gezien hebt..

    Putin wil niet ‘toezien’ hoe burgers van Kiev afgeslacht worden… ik denk dat rutte niet eens op de HOOGTE zou zijn en àls hij het al zou zijn dat hij er geen woord aan zou wijden laat staan tot bescherming zou overgaan van het Nederlandse Volk, dus geef mij Putin ANYtime hiermee vergeleken..

    Ook heb ik al meermalen kond gedaan dat ik het bevreemdend vind dat er NIETS over of van de hysterisch meekrijsende hans van beelen en zijn mede griezel guy verhoffstadt vernemen.

    Ook doe ik overal kond dat je ‘de uitgenodigde’ ‘sprekers’ overàl,
    àllen haast een TONGBREUK ziet krijgen om het tochmaar NIET over de PVV
    c.q. Geert Wilders te hebben.
    Dat terwijl daar een VOLMONDIG EXCUUS aan de PVV, aan Geert Wilders VOLLEDIG op zijn plaats zou zijn, gezien zijn al jàrenlange waarschuwingen daarover.
    Hoon en smadelijke opmerkingen, sancties, zelfs een ‘cordon sanitaire’ zijn zijn/ons deel!

    Hoe is t mogelijk dat een vAARStsen dit allemaal maar kan zèggen en dóen zonder gegijzeld te worden… of zijn die mensen net allemaal naar de all-in inclusive toerkaai, marokko, afrika resorts want lekker bruin en jaaaa Scar, wij mèrken daar ècht niets van al die islam ellende’

    Niet gehinderd door zéér indringende blikken van àfkeuring, mijn uitspraken van dààr gààt het niet eens om, of, mijn ingrijpende inspraak van ‘het kan jullie kennelijk niet eens deren dat ‘dat aaaaardige personeel’ naw met overgave in jullie christenhonden voedsel staan te spugen, urineren, masturberen, faeces in doen, zouden jullie er sowieso NIET naar TOE WILLEN gaan! Je gaat toch niet ook ZELF nog geld brengen naar islamitische landen?

    Er wordt wat ‘schuldig’ geginnegapt en volgende week ‘gaan wij nog ff een weekje naar die toerkai, ja sorry Scar, maar mijn dòchter’s vriendin ging niet meer en toen vroeg zij of IK met haar mee zou gaan….’
    I rest my case en weet op wie ik igg NIET kan vertrouwen…

    en dàt is toch wel eerlijk gezegd t meeste wat je hoort, ze schrikken ERG vooral als JIJ er weeeer iets over zegt en ja ik ben ook best wel bang t is toch wàt… en vliegen vervolgens wederom naar die spotgoedkope all-in vakantie…
    zo leer je iig wel hoe je kennissen kring uit te dunnen… is overigens niet zo moeilijk want ze beginnen ook MIJ te mijden, die onheilsprofeet…

    maar okee, van de niet-hetze op Putin hier door Martha bedoeld, naar ‘onze verraderlijke criminele regeringsfiguren die maar niet afgezet of gegijzeld worden naar de islamitische vakantie oorden en néé, ik ben de EU het uitvoerend criminele orgeaan niet vergeten, maar ook daar geldt voor ; van hetzelfde laken een pàk….

    als wij àllen, eensgezind zouden zijn en onze jobs de jobs zouden laten, zouden zorgen dat deze ‘criminelen die ons in oorlogsgevaar gebracht hebben, OP GAAN HALEN uit ONZE overheidsgebouwen en hen bijv in de Alpenrots zouden onderbrengen dat Blok zo wanhopig tracht te verkopen, èr onder de prijs, dan doen wij dus, net als àl die mensen die zich keurigjes wachtend opstellen en plaats nemen in treinen, vrachtauto,s, om vermoord te worden, PRECIES HETZELFDE!

    En zeg niet ja maar Scar, jij hebt gemakkelijk praten, jij bent gepensioneerd, maar onze bànen dan?
    Denkt er nou ècht iemand v jullie dat er nog een bààn zal zijn als we dit door laten gaan?
    Dus… wàt gaan we doen… als konijnen in de is/eu lichtbak staren of gaan we onszelf bevrijden, meld je maar aan bij E.J. Bron, die weet wel wat te doen met de aanmeldingen!

    All the best,
    Scar

    Like

 8. correctie: Dan wil ik jullie zowel niet het artikel van Prof. Dr B. Smalhout onthouden als mijn reactie daarop en had ik op mijn FB TL 10 hrs ago mijn reactie gegeven warvan (MOET NATUURLIJK WAARVAN zijn) het idee heb dat die hier net zo bij past met de nadruk, voor dit topic, op het feit dat onze WETGEVING hoognodig veranderd dient te worden en die falenden uit hun ambten worden gezet en berecht volgens de tijdens oorlogstijd geldende wetten

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Men is blijven hangen in wat ik wel de George W. Bush -doctrine noem. De jonge Bush beweerde na 9/11 nog “we zijn niet in oorlog met islam” toen dacht ik ook al ” george jongen wake up and smell the evil, islam is namelijk wel in oorlog met ons” En ook al wil je die oorlog helemaal niet als de ander die wel wil dan kun je je daar maar beter rekenschap van geven. En wat gij niet wil dat U geschiedt, doe dat de ander voordat de ander het U doet.

  Like

 10. Senior zegt:

  Ik heb het hier ooit eerder gezegd – de goegemeente heeft geen idee wat er boven hun hoofd hangt ; het kromzwaard van Mohammed. De situatie lijkt naar mijn mening op die van de nadagen van het Oude Rome – toen de barbaren kwamen. De verwende en zeer geciviliseerde Romeinen hadden geen weerstand tegen al dat bruut geweld ; de barbarij van de mohammedaan overleef je alleen als je wreder kunt zijn dan hij. Maar dat is politiek niet correct enz.

  Vadertje Putin is niet vergelijkbaar met Vadertje Stalin, verantwoordelijk voor de hongersnood in Oekraine van 1932-1933 – de dood van miljoenen. (Daarna kwamen de Nazi’s en zij vermoordde zowat de hele joodse gemeenschap met als dieptepunt Babi Yar.) Putin is WEL een autocraat die doet wat Jeltsin opdroeg toen hij van het Kremlin wegreed nadat hij aan hem de macht had overgedragen : ‘Bescherm Rusland!’

  – Putin heeft NIET gedaan wat de NAVO had verwacht : Oekraine platwalsen nadat de Krim zich had aangesloten bij Rusland. Zelfs niet een gerichte actie tegen Kiev om die zelfbenoemde regering te arresteren (wat ze wel tegemoet kunnen zien).

  Rusland is niet vele malen groter dan Europa, Rusland hoort bij de BRIC ; wat gaat China doen als Brussel cq NAVO het op een militaire confrontatie laat aankomen met Rusland? Obama heeft al laten weten dat de VS daar niet op aanstuurt – wat uit te leggen is als een aanmoediging aan het adres van Putin om toch maar voort te maken met die oorlog in Oekraine. De rotzooi is voor Brussel – wat betekent dat Europa opgeofferd mag worden.

  Lang geleden zei mijn leraar Engels dat hij verwachtte dat de eerst volgende atoombom op Rotterdam, de Poort van Europa, gaat vallen. Mogelijk krijgt hij nog gelijk.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik ben het niet eens !!! Onze regering en koningshuis zagen in althans in 1940 wel degelijk het gevaar….ze waren als eerste vertrokken en lieten leger en bevolking ontredderd achter !
  En het zou me niet bevreemden als dat zich herhaald !

  Like

  • Willie zegt:

   Jij ziet het juist Koddebeier , het ZAL zich herhalen als de islam hier zn gangen gaat
   Iedereen hier denkt dat de politiekers laf en dom zijn , niks is minder waar : het zijn psychopaten die ons uitleveren aan de islam om ons uit te roeien ,dit onder goedkeurend oog van de 13 satanische families ,en wanneer de islam vlag hier wapperen zal ,zullen deze psycho’s hier hun hielen lichten, ons aan ons lot overlaten .
   Al met al zullen WIJZELF ons moeten (proberen te ) beschermen

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Willie 31 augustus 2014 om 14:00
    “dat de politiekers laf en dom zijn , niks is minder waar : het zijn psychopaten die ons uitleveren aan de islam om ons uit te roeien”

    En daarom hebben vreedzame demonstraties en petities geen zin; de schurken weten wel degelijk wat er in de wereld speelt en handelen uit pure kwaadaardigheid.
    Ze zullen terechtgesteld moeten worden, maar aangezien het merendeel van de bevolking alles wel best vindt en de volgende keer op D’66 gaat stemmen, zal die terechtstelling een utopie blijven.

    Like

 12. Trucker zegt:

  “…Poetin staat aan de achterdeur. De gevolgen van de sancties, genomen door de “Wijzen” van Brussel en de VS met Hussein Barack, beginnen zich te openbaren. Rusland begint met oorlog te dreigen. Beide, ISIS (in naam van Allah) zowel als Poetin (uit naam van Rusland), hebben een overeenkomst. Bij “beide” blijft het niet bij dreigen!…”

  Tot aan bovenstaand stukje tekst heb ik gelezen en dan stopte ik, heb het er uitgelicht omdat het relevant is, in die zin dat lieden die denken te strijden tegen de islam(iet) niet altijd de juiste analyse maken of de dingen in het juiste perspectief weten te plaatsen, heb dit laatste trouwens al vaker gemerkt bij sommige reageerders.
  Poetin die de moslimbroeder hussein barack weerhield om het midden oosten in brand te steken op één lijn plaatsen met een ideologie recht uit Dante’s inferno…is ONZIN en ik ben vrij beleefd in hoe ik het formuleer.
  Dit noopt me trouwens al wat deze persoon verder nog plaatst niet meer te lezen want wil ik verdachtmakingen (louter gebaseerd op persoonlijke inschatting) of een incorrecte analyse (zonder enig aanwijsbaar bewijs) zal ik eens gaan snuisteren in de vele websites die de media opzet en waar vergelijkbare flauwekul wordt onderwezen.

  Like

 13. john zegt:

  Putin dreigt niet. Hij onderneemt actie tegen de VS en de EU die steeds meer oprukken in de richting van Rusland. Eerst met valse beschuldigingen. Later met sancties. Nu gaan Nederlandse soldaten naar de Ukraine. Allemaal zijn schuld, toch? Terwijl Nederland en de EU aan de leiband van Obama loopt. De gemiddelde burger stelt het in zijn kinderlijke naïviteit allemaal te eenvoudig voor (en gelooft de voorgekauwde propaganda, die zo gemaakt is dat het simpele brein deze kan bevatten). De politiek is een slangenkuil van geld, macht, en chantage. En in de Ukraine bedrijven als Shell die daar naar gas boren, en de VS die zijn petrodollar niet kwijt wil. Maar zoiets mag de burger liever niet weten.
  En dat willen ze liever ook niet, want dan valt hun wereldbeeld, dat Rusland altijd slecht is (wat ze ook doen), en de VS altijd goed (wat ze ook aanrichten in de wereld), in duigen.
  Vergeten dat het helle MH17 verhaal gelogen is???????????????

  Like

 14. john zegt:

  Als Rusland voor onze deur staat hebben we dat alleen aan onszelf, en de VS te danken, en niemand anders.

  Like

 15. vanhetgoor zegt:

  Geen enkele oorlog kan alleen door een leger worden gewonnen. Er is altijd een volk nodig dat er achter staat. Als nu de beschaafde wereld door de islam wordt aangevallen dan is er geen enkel leger dat ons daartegen kan beschermen, de weerbaarheid moet uit het volk komen, het volk moet het leger aansturen. Daarnaast is het ook zou dat een leger machteloos is tegen terreur. En dat is niet toevallig zo, dat is de basis van het concept van terreur. Als men mensen wil onderdrukken dan moordt men een straat uit en de hele stad is bang. Vergeet niet hoe Nazi-Duitsland te werk ging, men had een aanvalsleger van pakweg 100.000 man dat Nederland in 1940 aanviel, toen trok dat leger verder en er bleef een bezettingsmacht van slechts duizenden, al het smerige werk werd gedaan door Nederlandse politie-agenten. Niemand durfde iets te doen, de angst zat er in. Tegenwoordig is het exact het zelfde. ISIS heeft misschien 50.000 man maar er zijn miljoenen op de vlucht, door dat vluchten raakt de hele maatschappij ontwricht, vrijwel niemand heeft een ISIS-strijder gezien maar iedereen heeft gehoord dat er vier moslims tweehonderd mannen in een greppel hebben afgemaakt. Die mannen werden op vrachtwagens naar dat gebied buiten de stad gedreven, en net als de joden vroeger zelf hun treinkaartje moesten kopen en zei keurig in de trein naar Westerbork gingen, zo-ook nu! Die mannen blijven keurig in de vrachtwagen zitten totdat de wagen stopt. Uitstappen op commando en niemand zal denken aan verzet. In Nederland is men net zo lafhartig als nu in onder ISIS en toen onder de Nazi’s! Men doet wat opgedragen wordt, iedereen wacht keurig in de rij bij de kassa bij Drik van de Broek, ook al is de caissière voorzien van het moderne Nazi-uniform!

  De enige manier om te ontkomen aan terreur is om niet bang te zijn. Niet in de rij te gaan staan bij de trein naar Westerbork, niet gedwee op een vrachtwagen te gaan zitten in de richting van de executieplaats, en helemaal niet in de rij te gaan staan bij Dirk van de Broek met hoofddoekjes achter de kassa. De enige strijd die men kan leveren tegen terreur is om er niet aan toe te geven. Laat Dirk van de Broek met zijn NSB-mentaliteit de moord stikken. De enige manier om te ontkomen aan de moslims terreur is om weerbaar te zijn en op te komen voor de beschaving en de menselijkheid!

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Martha N. CHAPEAU voor uw geweldige artikel.
  Ik ben blij dat – eindelijk – mensen beginnen de realiteit in te zien. Misschien zal uw artikel bijdragen dat nog meer mensen wakker zouden worden. Het is een waarheid als een koe dat de regering en meerderheid v.d. Nederlanders niet voorbereid zijn is op wat hen te wachten staat. Het geldt VOORAL VOOR DE NEDERLANDSE BEVOLKING. De ‘Opper Bobo’s’ zijn wel goed voorbereid!. Zodra de stront aan de knikker komt, zijn ze weg. Niet Onderweg naar Morgen, maar naar hun Adlersnest in Zürich, Vaduz enz.. Dat is al eerder gebeurt …met regering De Geer in mei 1940. Dus de mensen die wij “regering” noemen, moeten wij met een korreltje zout nemen.
  In feite is de situatie nu zelfs gevaarlijker dan die v.d. jaren ’30. Toentertijd kon niet iedereen in Nederland het geschreeuw van Hitler en de ‘Sieg Heil horen: a) veel mensen hadden nog geen radio en b) in de kuststreek kon men de Grossdeutsche Rundfunck niet ontvangen. Tegenwoordig zien met in alle mediakanalen de onthoofdingenpraktijken van ISIS https://www.youtube.com/watch?v=6LdEDb4nMUo.. Men weet dat MOSLIMS KANNIBALEN ZIJN. https://www.youtube.com/watch?v=mYm19L1PLjA en https://ejbron.wordpress.com/2014/06/08/rebellen-sneden-bij-levend-syrisch-meisje-het-hart-uit/
  Men weet waar MOSLIMS IN STAAT ZIJN in hun houding tegenover mensen die niet van Allah houden!. Dat ze christenen levend begraven, kruisigen of in stukken hakken. Morgen zal in Den Haag een demonstratie plaats vinden tegen de islamitische genocide op christenen en andere minderheden. En dan spreken wij niet niet over massale verkoop voor paar tientjes van vrouwen en meisjes (ook onder de tien jaar oud) als seksslavinnen. Ondanks al deze praktijken laat de EU de boel bedelven onder tsunami golven van moslims. In de mom van vluchtelingen komen ze als een vloedgolf naar binnen. De Nederlandse regering weet dat de buurten krioelen van ISIS en jihad terroristen die iedere moment een terreur daad kunnen plegen. Ze weet ook dat in de Sharia-buurten een etnische zuivering aan de gang is. Toch wordt er niets of weinig aan gedaan. Integendeel de moslims sijpelen nu van de grote steden naar de naburige gemeenten om ook daar Sharia-wijken te stichten en met verdere etnische zuivering te beginnen. Nederland wordt van binnenin bezet. De overheid biedt alle hulp aan de nieuwe bezetter. Martha N. heeft gelijk
  ER IS NU AL EEN OORLOG AAN DE GANG. Maar deze nieuwe vorm van oorlogvoering is voor de ‘Mörchend Knochen’ (verrotte botten) Elite van de politiek-correcte psychopaten nog onbekend. . Zeker niet bij de rechters die graag onze samenleving zien vallen t.b.v. de prachtige multiculturalisme uit hun jeugddromen. Ondertussen tikt de klok verder. Wij hebben weinig tijd.

  Like

  • Martha N zegt:

   Thomasson, goed tussen de woorden doorgelezen, maar ook het bericht duidelijk in de juiste context gelezen., precies zoals het was bedoeld.
   Chapeau terug.

   .

   Like

 17. Martha N zegt:

  En DIT is waar ik in mijn bericht op doelde wat betreft Rusland en Poetin!
  Poetin heeft gelijk, goed verwoord door bericht xandernieuws!
  Het westen, de EU… waartoe ook wij behoren en waar Nederlanders zelf voor gekozen hebben!

  aanhaling:
  Ook volgens de CFR heeft president Putin het gelijk aan zijn kant, en heeft het Westen de crisis in Oekraïne veroorzaakt.

  De bekende Amerikaanse NWO-denktank Council on Foreign Relations (CFR) komt met de voor de gevestigde orde ongetwijfeld verrassende conclusie dat niet Rusland, maar het Westen schuldig is aan de crisis in en rond Oekraïne. De omsingeling van Rusland door NAVO-bases, de uitbreidingsdrang van de EU naar het oosten en de door het Westen gefinancierde staatsgreep in Kiev hebben deze crisis veroorzaakt. President Vladimir Putin valt derhalve niets te verwijten.

  Like

 18. ik zal hier even gelijk met mijn tweet, ook de link neerzetten dat is wat ‘gemakkelijker’ 😉

  @geertwilderspvv @MinPres @sybrandbuma @emileroemer @Bart_DeWever @FDW_ @MLP_officiel CFR:Crisis>Russia=SCHULD Westen http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Council-Foreign-Relations-Crisis-met-Rusland-is-schuld-van-We

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s