ISIS-terroristen verkopen Jezidische vrouwen voor $ 25,-

Screenshot 8

Jesidische vrouwen op de vlucht: gruwelijke misdaden door islamitische ISIS-strijders

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze beleven de hel op aarde. In Irak bevinden zich honderden Jezidische vrouwen in de macht van ISIS-terroristen. Toen ze probeerden uit het Sinjar-gebergte te vluchten, werden de vrouwen door de gewetenloze Jihadisten ontvoerd en naar de stad Mosul gebracht, bericht de “Daily Mail”.

De krant schrijft dat de vrouwen werden ondergebracht in een gevangenis. Daarbij beroept de krant zich op vluchtelingen die het bloedbad door ISIS in de gevangenis overleefden en konden vluchten.

Bij hun aankomst werden ze voor de keuze gesteld: zich te bekeren tot de islam om daarna als bruid verkocht te worden, of verkrachting.

Een van de vrouwen die uit de gevangenis in Mosul kon ontsnappen, vertelt dat de terroristen hun slachtoffers laten schminken voordat zij zich aan hen vergrijpen of hen te koop aanbieden.

ISIS dwingt de verkrachte vrouwen en meisjes om via de telefoon hun familieleden te vertellen hoe ze vernederd werden – een daad van psychologische oorlogsvoering.

De Syrisch-orthodoxe kerk in Duitsland en de Centrale Raad van de Yezidi dringen aan op een VN-beschermingszone in het noorden van Irak. “De gewelddadige misdaden in Syrië en Irak door de terreurbeweging ISIS is een volkerenmoord”, zei de woordvoerder van het Syrisch-orthodoxe aartsbisdom van Antiochië in Duitsland, Elias Cello, tijdens een bijeenkomst met de chef van de Duitse Groenen, Cem Özdemir. De Duitse regering dient zich in te zetten voor beschermingszone om erger te voorkomen. Tegelijkertijd moet er bij de Golfstaten en Turkije op worden aangedrongen om een einde te maken aan welke vorm van ondersteuning voor ISIS dan ook.

De situatie in Noord-Irak is catastrofaal, zei Telim Tolan, voorzitter van de Centrale Raad van de Yezidi in Duitsland. Honderdduizenden Yezidi en christenen zijn op de vlucht, er zijn te weinig vluchtelingenkampen in de regio. “De mensen met wie ik heb gesproken, beginnen onmiddellijk te huilen, omdat ze vreselijk getraumatiseerd zijn door deze represailles”, zei Tolan. Vooral weeskinderen en slachtoffers van misbruik hebben speciale bescherming en therapie nodig. Volgens hem bieden de Irakese centrale regering in Bagdad en de Koerdische regionale regering niet voldoende bescherming aan de vervolgden tegen de ISIS-milities.

In Noord-Irak zijn inmiddels 1,2 miljoen mensen voor de ISIS-strijders op de vlucht. Het geweld van de radicaalislamitische terreurbeweging is niet alleen gericht tegen Yesidi, maar ook tegen christenen en andere minderheden.

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op ISIS-terroristen verkopen Jezidische vrouwen voor $ 25,-

 1. wouteenhoorn zegt:

  Nu ben ik sprakeloos. Het is 2014

  Like

 2. @geertwilderspvv @MinPres @keesvdstaaij @Bart_DeWever @FDW_ @MLP_officiel IS-terroristen verk.Jezid vrouwn vr $ 25,- http://wp.me/p1O7aM-i7B

  Like

 3. Binnenkort, met de “zegen” van de Haagse politiek, uw vrouw, (klein) dochter verkocht voor 25 euro op de slavenmarkt in Den Hagistan?

  Like

 4. Dat heb ik altijd willen uitllegen.Deze satanische religie is verspreidt middels het zwaar.
  Letterlijk betekent het onderwerping middels dwang.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  1.2 miljoen mensen op de vlucht bewapenen dat vluchtelingen leger opdat ze hun land en mensen kunnen bevrijden?

  Like

 6. cat zegt:

  http://www.satyablog.org/2014/08/26/isis-beheading-children-and-women-after-stripping-naked-graphic/

  Waarschuwing: als u de link hierboven opend, bij verder scrollen, ziet u afschuwelijk beelden van slachting, die u zelfs niet zult zien in de meest enge bloederige “horror” films.

  We hebben te maken met demonische wezens.
  IS (IS), het zijn geen mensen.
  Ze verkopen bloed van Christen die de hebben afgeslacht, 1 liter voor 100.000 dollar aan de rijke Saudies. Het schijnt een “heilig ritueel” te zijn, je handen te wassen in Christenbloed.
  ALLES, wat ik door de jaren hebt gelezen, gezien hebt over de Islam is: Demonisch,…

  Het is een dodencult.
  Het wordt tijd voor me, om te schrijven aan onze Geert Wilders.
  Want een ding is zeker: Islam moet verboden worden. EU/NL is geen plek voor moslims.

  Like

 7. tjonge zegt:

  per uur ?

  Like

 8. Jan zegt:

  ISIS onthoofdt 5 waarzegsters

  Sa’ed Mamuzini, spokesman for the Kurdistan Democratic Party (KDP) office in Mosul, told BasNews that IS militants arrested five women who worked as fortunetellers, beheaded them and threw out their bodies.

  Like

 9. Pingback: “Islamitische Staat” (IS): VN bericht van honderden gedode kinderen | E.J. Bron

 10. Jan zegt:

  Weer twee meiden om te verkopen:

  Twee Oostenrijkse meiden hebben zich zeer waarschijnlijk bij ISIS aangesloten. Niet getreurd, gelet op de namen zijn het toch mohamedienes. Opgeruimd staat netjes
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2750637/Police-fear-two-teenagers-hunted-Interpol-inspiring-young-girls-flee-Austria-join-Islamic-State-ranks-Syria.html?ito=social-twitter_mailonline

  Voor en na metamorfose:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s