Een haatincident in LA

Screenshot 48

(Door: Elon Gold – Vertaling: Wachteres)

Een Arabier schreeuwde tegen mij, mijn vrouw en onze vier kinderen: “Ik hoop dat jullie kinderen sterven! Net zoals jullie kinderen in Gaza doden”! Afgelopen vrijdagavond had ik in mijn huis, in plaats van mijn gebruikelijke gasten voor een feestelijk diner op vrijdagavond, drie medelevende agenten van de afdeling Los Angeles Politie in mijn keuken, die het verschil uitlegden tussen een ‘haatmisdrijf’ en een ‘haatincident’. Mijn familie was het slachtoffer van het laatste.

We liepen naar huis in Los Angeles, na een vrijdagavond diner in het huis van een vriend, mooi gekleed voor Sabbat, gemakkelijk herkenbaar als een Joodse familie. We wachtten op de hoek van een groot kruispunt tot een rood stoplicht op groen zou springen, toen een zwarte Mercedes SUV naast ons stopte. Vier Oosterse mannen van in de twintig zaten in de auto. De man achterin deed zijn raam naar beneden en riep: “Bevrijd Palestina!”

Ik draaide mij onmiddellijk om, om te zien wie het waren, omdat ik wist dat ik in gevaar was; de rabbijn, die in Miami op zijn weg naar de synagoge werd doodgeschoten schoot mij te binnen. Dit was het begin van een haatmisdaad of een haat incident, maar hoe dan ook, haat kwam op ons pad. We weten allemaal heel goed dat “Bevrijd Palestina” betekent, bevrijd Palestina van elke Jood. Als ze zingen “Bevrijd Palestina, van de rivier tot aan de zee” betekent dat niet dat ze een twee-staten-oplossing willen – ze willen de “Endlösung” van Hitler en een Jodenvrij Midden-Oosten.

Toen opende deze Arabische jongeman de deur van de auto, stapte uit en schreeuwde tegen mij, mijn vrouw en onze vier jonge kinderen: “Ik hoop dat jullie kinderen sterven! Net zoals jullie de kinderen in Gaza doden!” We stonden allemaal doodstil, in volslagen afschuw en angst. Toen stapte hij terug in de Mercedes en ze reden weg. We waren in complete shock. Mijn 10-jarig dochtertje begon meteen te huilen en kon niet stoppen. Ze bleef maar roepen: “Ik ben bang!”. Mijn 5-jarige dochtertje vroeg mij waarom ze willen dat ze sterft. Mijn andere kinderen waren teveel van slag om iets te zeggen.

Ik was stomverbaasd dat ik me op Sabbat, als ik met mijn familie in mijn stad wandel, niet meer veilig kan voelen. Ik las veel over al het antisemitisme in heel Europa, maar hier in deze Verenigde Staten? Dat mijn onschuldige kinderen moesten worden blootgesteld aan dit niveau van antisemitisme heeft me tot in mijn diepste wezen geschokt. Deze mensen schreeuwden niet alleen “Joodse smeerlap”, wat ik wel had meegemaakt toen ik opgroeide in de Bronx, ze wensten mijn kinderen dood en ze zeiden dat recht in hun lieve gezichtjes. Dit was meer dan verbijsterend.

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)
h/t Martien Pennings

Lees hier het volledige Engelstalige artikel: www.aish.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Joden, Jodenhaat, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een haatincident in LA

 1. Ja, de zo rolt de ware moslim. Deze schreeuwende inteelter deed overigens netjes wat de koran hem opdroeg. Althans niet helemaal, de koran roept de inteelters op om niet-inteelters te vermoorden, dus niet alleen maar zwakzinnig krijsen. Kortom een zieke doctrine met psychisch gestoorde leden. Niet te genezen ook, uitroeien met wortel en tak, de hele ellende. De enige realistische oplossing. Helaas staan de geretardeerde linkse kerkgangers dit in de weg en dus zijn ze deel van het probleem en lopen ze daarmee bewust een groot risico.

  Like

 2. Jade zegt:

  De hele wereld raakt verziekt met dat smerige moslimvolk.
  We hebben straks nog maar twee vluchtopties…
  Antarctica en de maan…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jade, ook op IJsland wonen weinig (of misschien geen?) moslims. In de reportage die ik vanavond zag, heb ik geen hoofddoeken gezien. Gelukkig zijn er dus nog wel andere opties dan Antarctica en de maan. IJsland staat hoog genoteerd als het om veilige landen binnen Europa gaat. Het is natuurlijk niet te hopen dat opeens iedereen daar gaat wonen…..!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Net zoals jullie de kinderen in Gaza doden!” Daaraan herken je direct de demagogie, want per slot van rekening doen ze dat uiteindelijk zelf: Wie zet zijn kinderen in als ‘menselijke schilden?’Wie stuurt ze naar de ‘vijandelijke’linies, na ze in bomgordels gehesen te hebben? Of willen ze alweer beweren, dat de Joden ook dàt gedaan hebben ? ZIJ doen dan, en met een gerust geweten, want ze zijn met niets anders bezig dan met Allah en met de dood en om kinderen geven ze helemaal niets; dat zijn toch alleen maar werktuigjes van Allah! Een stok om de hond te slaan is het, anders niets!
  Trouwens, ALLE islamitische klaagzangen kun je naast je neerleggen: Niets dan taqiyya!
  Klootzakken zijn het, allemaal!

  Like

 4. johannes zegt:

  een Arabier komt een cafe binnen en roept ,iedereen een biertje behalve de Jood die daar zit,iedereen krijgt een biertje en de man met het keppeltje bedankt de Arabier vriendelijk,wat later roept de Arabier weer ,iedereen nog een biertje van mij,en wat te eten ik betaal maar die Jood ,overslaan. iedereen drinkt en heeft wat te eten,en weer bedankt de Jood zeer uitbundig de Arabier, die vraagt aan de dienster ,is die Jood nietgoed snik of doof? waar op de dienster zegt,eh nee hij is de eigenaar van de zaak.

  Like

 5. windwens zegt:

  Deze had ik ook nog nimmer gehoord en zeker verbijsterend. Arme kinderen totaal ontredderd als er zoveel haat over je uitgestort wordt.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik krijg er tranen van in mijn ogen, wat lopen er toch schoften rond op deze aarde, wordt nooit meer wat. Waar zijn ze aan begonnen om al die haatmensen binnen te halen. Het grote verderf op aarde, en we onderhouden ze ook nog eens, kotsmisselijk word ik van die lui, alle uitkeringen intrekken, werken of terug naar jullie zandbakken, vreet maar zand.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Avidia zegt:
   2 september 2014 om 02:49

   ………… alle uitkeringen intrekken, werken of terug naar jullie zandbakken, vreet maar
   zand…………..

   Ik neem aan dat ze er wel nog iets van beleg bij mogen hebben? Zandvlooien of tseetseevliegen , misschien? (smile)

   Like

 7. Avidia zegt:

  johannes zegt:
  1 september 2014 om 22:41

  Heel goed Johannes!!!

  Like

 8. Was het Arabische tuig in een zwart Mercedes Sports Utility Vehicle?
  Hoe toepasselijk.
  De tekenen des tijds.
  Het Mene Tekel voor de Westerse quasi-elite op alle wanden van hun subsidie-holen.
  God!!!
  Vaag ze weg!!!
  Zondvloeden, Vuurzeeën!!!
  Apocalypse Now!!!

  Like

 9. H. Numan zegt:

  Boerkameester Jozias van Aartsen zou dit hooguit als een uiting van religie of cultuur zien waar niks mis mee is.

  Like

 10. heleen zegt:

  ……”ze willen geen twee-staten-oplossing – ze willen de “Endlösung” van Hitler en een Jodenvrij Midden-Oosten….”
  Exact.

  In ‘ 48 werd de kans op een Palestijnse Staat afgewezen.
  Van ’48 tot ’67: De Westbank (Samaria-Judea) “bezet” door Jordanië. Opnieuw een kans om een Palestijnse Staat op te richten. Niet gebeurd, opmerkelijk ! Toen sprak men ook niet over “bezette gebieden”…
  Na ’67 beheer van de Westbank noodgedwongen bij Israël, en sindsdien: “bezette gebieden”

  Wie dat allemaal niet doorziet is kwaadwillig en collaboreert met de nazislam in de opmars naar een nieuwe genocide op de joden.!!!

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Zolang we niet van die ISlam afgeraken zal er geen vrede zijn op deze wereld. ISlam is het ebolavirus dat het bloed uit onze beschaving, elke beschaving, perst.

  Like

 12. Dr.Kwast zegt:

  Dat de jood op heel de wereld vrij rond moet kunnen lopen, vind ik de normaalste zaak van de wereld. Maar Israël is in oorlog. Het duivels vredelievende minnende religie dat woestijnvolk, wil nou eenmaal de jood verzuipen in de zee. Bij gebrek aan helden die zich opblazen om 72 maagden te verdienen lukt dat niet helemaal. Wat wel lukt? is een regen raketten over de grens heen te deponeren, om te proberen op die manier de jood naar de zee te drijven. De joden daar worden door dezen regen de schuilkelders in gewerkt. Hele families die ook getraumatiseerd worden. Kinderen zijn daar helemaal de dupe van. Dus vind ik dat deze Amerikaanse jood een poosje naar Israël moet verhuizen. Of om een beetje safer te zijn kan hij ook naar Nederland komen. Dan wordt hij weer bij de tijd geplaatst waar hij thuis hoort, hier en nu. Zijn wereld dondert in. In Israël is dat al jaren zo. Kom jood doe normaal en maak er een geintje van zoals men dat in Israël doet.

  Like

 13. AEO zegt:

  Behalve dat het een historisch onweerlegbaar vaststaand feit is, dat Israël al meer dan 3000 jaar ononderbroken door Joden bewoond is, en dat de Joden de rechtmatige eigenaren van het land zijn, ook al werden ze eeuwenlang door steeds wisselende overheersers bezet, is er ook nog de Balfourverklaring die de Joden het recht toeschreef om daar hun Nationaal Tehuis te hebben. Deze Balfourverklaring gold als uitgangspunt voor de besluiten die tijdens de door de Volkenbond belegde San Remo Conferentie werden genomen in 1920. Er werd besloten dat het gehele gebied wat toen nog Palestina werd genoemd, gezien de historische binding met het land, toegewezen moest worden aan de Joden. Dit besluit was en is ook nu nog steeds juridisch bindend! Slechts enkele jaren later werd het gebied ten Oosten van de Jordaan door Engeland afgesplitst en dit werd Jordanië. We zien hier dus dat Engeland hiermee illegaal heeft gehandeld, want de besluiten van de San Remo Conferentie waren bindend, en deze besluiten zijn ook heden nog rechtsgeldig. De Volkenbond ging met de Tweede Wereldoorlog ten onder, maar werd na deze oorlog opgevolgd door de VN. Alle besluiten en verordeningen van de Volkenbond werden rechtstreeks overgenomen door de VN. Echter, ook de VN heeft zijn eigen regels overtreden, want het verdelingsplan van 1947 splitste het gebied ten Westen van de Jordaan opnieuw in twee delen, waardoor de Joden uiteindelijk nog maar 17% van het hun oorspronkelijk toebedeelde land in bezit kregen. Het huidige conflict gaat in tegenstelling van wat men hier in het Westen gelooft, helemaal niet om land, want de Palestijnse terreurbendes willen helemaal geen vrede met Israël sluiten, ze willen Israël én alle Joden volledig vernietigen. Het gaat niet om land, het is een godsdienstoorlog.
  Niet Israël is het probleem, het is de islam, dat de problemen veroorzaakt. Zelfs al zou men inderdaad Israël kunnen vernietigen, iets wat overigens gezien God’s beloften aan Zijn volk onmogelijk is, dan nog zal er geen vrede zijn, want de islam vereist de onderwerping van de GEHELE WERELD.

  Like

 14. Simone Zelf zegt:

  Wat verwacht je van een volk dat gevoed wordt met haat. Ze kennen de andere kant niet. Weten niet wat liefde is. Wat verwacht je van een volk dat alleen de ‘dood’ vereert, het woord leven begrijpen ze niet. Daarom is het zo moeilijk om tot die botte hersens door te dringen.

  Like

 15. Dokus zegt:

  AEOCorrect weergegeven. Het is al heel oud dit conflict. Het gaat hier om een conflict tussen Izak waar Jacob en vervolgens Israël is voortgekomen En anderzijds Ismael waar alle Arabieren uit voort gekomen zijn. God beloofde aan Hagar de moeder van Ismael ik zal hem ( Ismael ) rijkelijk zegenen. En God hield woord er zijn onnoemelijk veel Arabieren en het hele land in het Midden Oosten zijn van de Arabieren en ze hebben een puissante rijkdom aan olie voorraden zo zelfs dat ze de hele wereld economie plat kunnen leggen maar wat willen ze……… Juist ja wat de profeet Mohammed hen verteld heeft uit pure HAAT de Joden doden en dat kleine stukje grond innemen. Dat is hun ultieme doel en na de Joden de Grieken of wel de Christenen. Daar zijn ze in Irak en Syrië al mee begonnen.
  Hun religie stoelt op jaloezie en vooral haat en eer die geschonden wordt. Genade en vergeving kent men niet.zelfs hun eigen kinderen maken ze dood als de EER geschonden wordt. Het is nu toch wel voldoende bewezen dat de islam een religie is met terroristische wortels. Ik vraag me af kan DEZE TERRORISTISCHE ORGANISATIE WAT DE ISLAM IS niet verboden worden. Waar zijn onze europeesche leiders met visie?????? ( te druk met baantjes verdelen)? Straks niet meer nodig hoor dat zit Mohammed in Brussel Waarom staan onze politieke leiders niet rigoureus als een man op tegen al dit onrecht. Alleen de ZEER HARDE AANPAK VAN VERBIEDEN zal enige soelaas brengen.Andere regels verstaat men niet want democratie wordt niet erkent of tegen de overheid zelf gebruikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s