Iran bewapent terreurbewegingen in Judea en Samaria (de zgn. “Westbank”)

Screenshot 42

Minister-president Benjamin Netanyahu tijdens een persconferentie over de bedreiging door het radicaalislamitische regime in Teheran. Op de achtergrond zijn raketten te zien die Iran aan Hamas en andere terreurbewegingen wilde leveren. Ze werden door het Israëlische leger onderschept.

(Vertaling: E.J. Bron)

Israëlische politici en enkele westerse machten verbeiden nog steeds de hoop dat de Gazastrook binnen afzienbare tijd gedemilitariseerd wordt. Maar de radicaalislamitische Hamas en haar beschermelingen in Iran hebben heel andere plannen. Zij verzetten zich niet alleen tegen de ontwapening van de terroristen in de Gazastrook. In plaats daarvan willen zij terreurbewegingen in Judea en Samaria, de zogenaamde “Westbank” of “Westelijke Jordaanoever”, rijkelijk van wapens voorzien.

Iraanse politici kondigden aan dat de macht van de terreurbewegingen in Judea en Samaria duidelijk versterkt zou worden. “De bewapening van de Westelijke Jordaanoever is begonnen en aan de mensen in de regio worden wapens uitgedeeld”, verklaarde Mohammed Reza Naqdi, de chef van de Iraanse Basij-militie, tegenover het persbureau Fars.

Bovendien benadrukte Naqdi dat Hamas het aan Iran te danken heeft dat zij überhaupt oorlog  kan voeren. Zo werd dan ook de joodse staat verrast, toen de Hamas-raketten het noorden van Israël bereikten en steeds opnieuw de regio Tel Aviv bedreigden.

Naqdi maakte bekend dat er een plan bestaat om de terroristen sterker te maken, om Israël tegelijkertijd verwoestend te verzwakken. “De zionisten moeten weten dat de volgende oorlog niet tot de huidige grenzen beperkt blijft. De vrijheidsstrijders zullen hen terugdringen”, kondigde de Iraniër aan.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", "Westelijke Jordaanoever", Fatah, Hamas, Iran, Israël, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op Iran bewapent terreurbewegingen in Judea en Samaria (de zgn. “Westbank”)

  1. windwens zegt:

    Iran is net HAMAS het waait met alle winden mee, HAMAS in de ban omdat ze opeens nu weer soennie zijn dan maar naar de westbank daar weer zieltjes winnen en bekeren tot sjii en de Palestijn is overal voor te porren als ze maar joden kunnen uitroeien wat ook het uitgangspunt is van Iran weg met de kleine satan. Dan daar bij lachen de Mullahs zich dood in Iran.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s