Opkomen voor Israël is vechten voor de beschaving tegen het barbarisme (+video)

 
(Door: Brabosh)

Op woensdagavond 27 augustus 2014 hield de bekende Britse pro-Israël activiste Melanie Phillips een opmerkelijke toespraak in de Heichal Shlomo building in Jeruzalem, Israël. De avond werd georganiseerd door Honest Reporting en het onderwerp handelde over “De Joodse Diaspora: De prijs betalen voor Gaza.“

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Jodendom. Bookmark de permalink .

15 reacties op Opkomen voor Israël is vechten voor de beschaving tegen het barbarisme (+video)

 1. Henk.V zegt:

  De opvattingen die wij hier verkondigen(en velen MET ons, zoals bijvoorbeeld Brabosh ) stemmen volkomen overeen met de gedachten van Melanie Phillips !
  Haar vermogen om een boodschap glashelder uiteen te zetten heb ik altijd erg bewonderd!
  Het is goed om te beseffen, dat velen met ons optrekken in de strijd voor het behoud van onze beschaving, waarvan zeker Israël en de Joden deel uitmaken.

  Met dit besef moeten wij ons wapenen, omdat de massaliteit van de leugens die over hen worden uitgestrooid ons vaak genoeg het gevoel geven dat opkomen voor Israël bijna een gevecht tegen de bierkaai is geworden.

  We zullen de Joden en Israël met inzet van al onze krachten blijven ondersteunen!

  Like

 2. Doornroosje zegt:

  Wachteres geeft een prachtige reactie en daar ben ik het volkomen mee eens.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Deze reactie heb ik ook op ‘Vlaamse Vrienden van Israël’ gezet:

  Al jaren heb ik grote bewondering voor Melanie Phillips en ik ben dankbaar [en best een beetje trots] dat ik in staat werd gesteld om artikelen van haar te vertalen, die ook op deze site werden geplaatst.

  Wat zij zegt en/of schrijft is altijd zinvol, omdat zij de zaken betreffende de islam scherp ziet en terecht waarschuwt tegen het islamitische gevaar en daarbij bepaald geen blad voor de mond neemt. Haar boek ‘Londonistan’ kwam in het begin van deze eeuw uit en achteraf blijkt alles waar zij voor waarschuwt nog veel erger te zijn dan zij destijds zou kunnen beseffen.

  Voor ons, voor het Europese volk, waartoe natuurlijk ook de hier wonende Joden behoren, en waar in feite het volk Israël ook deel van uitmaakt, schuilt het grootste gevaar niet in de islam, maar in onze regeringen, die weigeren in te zien welk paard van Troje zij binnen halen en er daarom met een gerust geweten mee doorgaan.

  Waarom erkennnen zij wel dat ‘de integratie is mislukt’ maar weigeren zij daar verdere conclusies uit te trekken? Zijn er hogere belangen in het politieke spel, waardoor wij, de Europese volken, incusief Israël, zonder enige scrupules verkocht en verraden moeten worden?

  Ik hoop van ganser harte dat de tijd spoedig zal aanbreken waarin deze verraders van ons mooie Europa en onze Joods-christelijke/humanistische cultuur, waar we trots op kunnen zijn, hun gerechte straf niet zullen kunnen ontlopen.

  Onze vrijheid, waar onze voorouders voor hebben gevochten en waar het Joodse volk nu nog voor strijdt en hun leven voor geeft, wordt door deze misdadigers voor geld en olie verkwanseld.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Ik hoop van ganser harte dat de tijd spoedig zal aanbreken waarin deze verraders van ons mooie Europa en onze Joods-christelijke/humanistische cultuur, waar we trots op kunnen zijn, hun gerechte straf niet zullen kunnen ontlopen.

  Onze vrijheid, waar onze voorouders voor hebben gevochten en waar het Joodse volk nu nog voor strijdt en hun leven voor geeft, wordt door deze misdadigers voor geld en olie verkwanseld.

  Dit is maar een deel van Wachteres haar reactie. En dat spreekt mij erg aan.

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Wachteres. Ik zag aan de reacties, dat wat tijd betreft, we bij elkaar in de buurt zaten. Ik hoop dat u het mij niet kwalijk neemt, dat ik een stukje van uw reactie geplaatst heb. Ik had het zelf niet beter kunnen bedenken. 🙂

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Spijtig dat Melanie Phillips niet of nauwelijks ruimte krijgt in de Nederlandse mainstream media. Maar gelukkig is er het wereldwijde web voor wie zichzelf voorbij de rode poortwachters naar de Nederlandse msm eens wat beter wil gaan oriënteren. Enkele toespraken van haar verzameld voor wie graag wat beter geïnformeerd wil worden op http://bit.ly/1lubE46

  Like

 7. Avidia zegt:

  Wachteres, als ik een petje had nam ik het voor jij af, ik ben een groot fan van je!!!

  Like

 8. janfreak zegt:

  Als je dit filmpje gezien hebt dan weet je wel hoe de Palestijnen over een twee staten oplossing denken. https://www.youtube.com/watch?v=eEMSHQXI7WA

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s