PROBEERT HET MDI DE NEDERLANDSE BLOGGERS TE INDOCTRINEREN/INTIMIDEREN?

Screenshot 46

(Door: Realpredictor)

Ik kreeg vandaag deze mail van één van mijn reageerders! Zij heeft een brief ontvangen van het MDI (Meldpunt Discriminatie Internet). Aangezien haar is verboden om dit openbaar te maken, zal ik alleen de algemene informatie publiceren en de persoonlijke gegevens weglaten.

Lees verder>>>
eunmask
EUNMASK 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Overheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op PROBEERT HET MDI DE NEDERLANDSE BLOGGERS TE INDOCTRINEREN/INTIMIDEREN?

 1. cathari a zegt:

  Griezelig!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GLOEIENDE, GLOEIENDE LINKSE ROOIE SMEERLAPPEN ZIJN HET !
  OOK HIER IN DUITSLAND HETZELFDE VIEZE VUILE VERRADERS SPELLETJES !
  DE POT OP MET JULLIE VUILE LINKSE LAND-VERRADERS EN SNUFFELAARS !
  GA MAAR BIJ DE MOSLIM KOPPENSNELLERS-SITES JULLIE PENISNEUS STEKEN !

  Like

 3. Rick zegt:

  En WTF is het MDI dan eigenlijk.
  “verboden om dit openbaar te maken”
  Hallo; in wat voor dictatoriale bananenrepubliek leven we??
  Als je een beetje kloten hebt; maak je het dus juist wél openbaar!!
  Laat de (R)overheid, door regelrechte censuur, maar tonen dat wij in een dictatuur wonen.
  Iets met zwichten voor tirannen en dovend licht 😉

  Like

 4. Vederso zegt:

  Mee eens, laat je niet intimideren, Goed antwoord trouwens.

  Like

 5. cat zegt:

  Huh? Moet ik nu bang worden? Dus, ik heb geen vrijheid van meningsuiting ? Nee dus !

  Like

 6. MDI is weer zo’n gedrocht van de linkse kerk om verstandige mensen monddood te maken. Daar werken slechts linkse kneuzen en zielepieten. Keihard in hun bekrompen bek uitlachen werkt het best en verder niets van aantrekken. Als je er één in levende lijve zou tegenkomen dan heel snel een harde dreun uitdelen aan deze hedendaagse NSB’ers.

  Like

 7. Verder alles direct openbaar maken natuurlijk.

  Like

 8. Trucker zegt:

  De onbeperkte vrijheid op het www brokkelt langzaam af, in Vlaanderen worden er sites geblokkeerd door de provider, “is om pedofielen en kinderporno te weren” was het excuus toen het vele jaren terug werd opgestart…tja piratebay en nog enkele gelijkaardige sites kan je op een normale wijze niet meer openen want geblokkeerd door de provider…kinderlijk want er zijn veel wegen die naar Rome leiden en die ken ik dan wel 😉 en dan zijn er nog meerdere want er bestaat een lijst met sites op die de providers van de overheid moeten censureren deze lijst is GEHEIM dus behalve de provider heeft niemand daar inzage in.
  eurabia HQ brussel is ook driftig aan het timmeren op de digitale snelweg en als het van hun afhangt is het dra gedaan met sites waar we nu op dit moment comments op intikken.
  Relevante informatie over islam(ieten), antisemitisme, eurabia, links, multicul, moslimbroeder hussein barack en zijn pogingen om een conflict uit te lokken en de verdere talloze feiten die door de media worden verzwegen maar openlijk zonder censuur op het www zwerven is al langer een doorn in het oog (understatement van de week) in de hoofden van de despoten.
  Ik weet vrijwel zeker dat het geen decennium meer zal duren voordat er ingegrepen gaat worden onder het mom van “racisme” (is DE stok om de hond te slaan), ophitsing of haat of weet ik veel wat ze gaan zeiken drogreden gaan ze geheid vinden.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Rare geschiedenis. Ik vraag me trouwens af, met welk recht dat MDI denkt, iemand te kunnen verbieden, de inhoud van die brief openbaar te maken.
  Volgens mij kunnen ze dat niet eens.
  Ik heb het meteen even gegoogled en volgens Wikipedia is het MDI een semi-publieke organisatie met een beperkte macht.
  Dus moesten ze maar liever geen àl te rare fratsen gaan uithalen; dat kon zich wel eens tegen ze keren.
  Zijn die lui helemaal belazerd!

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Als ie ooit bij mij op de mat valt, zal ik er een keurige scan van maken, doorsturen aan de webmaster, om het ding vervolgens ritueel te verbranden…

  Like

 11. tjonge zegt:

  hadden we niet eerder een artikel over het mdi hier op bron ? en wat voor enge linkse afa-achtige mensen/allochtonen de scepter zwaaien ?

  Like

  • tjonge zegt:

   en voor de rest ? compleet negeren die mdi, ze hebben totaal geen wettelijk recht, het is een “adviserende” toko, meer niet.
   ze kunnen niets zonder gerechtelijk bevel, oftewel, ze zullen eerst de gang naar de rechter moeten maken om iemand de mond te kunnen snoeren.

   Like

 12. Jade zegt:

  Waarschijnlijk blijft het nu nog bij intimidatie, en is het straks bittere werkelijkheid.
  Tegen die tijd wordt het internet dan ook één grote “Telegraaf”.
  Sites als deze zult u dan ook niet meer aantreffen.
  Aan de anderkant moeten wij het die lui ook niet te makkelijk maken.
  Zodra je bij eunmask op de naam van de reaguurder klikt,
  heb je soms meteen een Facebook-account te pakken.
  Is dat slim, ik denk het niet. Kijk, in principe zou het moeten kunnen.
  Ook in ben opgegroeid met het idee van een ideale wereld.
  Maar helaas is de werkelijkheid anders…

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  “ROBEERT HET MDI DE NEDERLANDSE BLOGGERS TE INDOCTRINEREN/INTIMIDEREN?” Ja! (En hadden we iets anders verwacht? Het liefst zouden ze ons meteen afvoeren naar heropvoedingskampen) Vrijheid van meningsuiting houdt slechts de vrijheid in een policor mening te uiten.

  Like

 14. cat zegt:

  Nederland mag je zeggen en schrijven wat je denkt zonder daar eerst toestemming voor te vragen. Maar de rechter kan je achteraf wel straffen, als je iets zegt of schrijft dat niet mag volgens een ander artikel van de Grondwet of een andere wet.

  Uitleg

  In dit artikel is de vrijheid van meningsuiting geregeld. In onze democratie is het zo dat je niet eerst toestemming hoeft te hebben voordat je iets schrijft of zegt. We hebben in Nederland dus geen censuur. Dat betekent niet dat je alles mag zeggen en schrijven zonder dat je daarvoor straf kan krijgen. Dat kan namelijk wel. Als je bijvoorbeeld iets zegt dat voor andere mensen kwetsend of beledigend is, kunnen ze naar de rechter gaan. De rechter kan dan toch nog een straf opleggen.

  Dit artikel geldt ook voor radio of televisie. Ook radio- en televisieomroepen mogen uitzenden wat ze wllen. Ook zij kunnen achteraf straf krijgen als ze zich niet aan andere wetten hebben gehouden. Het artikel geldt ook voor toneel of film.

  Er zijn wel uitzonderingen. De overheid kan bijvoorbeeld van tevoren regels opstellen voor jongeren onder de 16 jaar, zoals gebeurt bij de filmkeuring.

  Voor reclame gelden ook andere regels. De overheid mag bijvoorbeeld een reclamebord in een natuurgebied verbieden.

  rtikel: 7
  vrijheid van meningsuiting

  Like

  • BertG. zegt:

   Jezelf gekwetst of beledigd voelen is nog steeds niet meer dan enkel een gevoel wat je ergens over zou kunnen hebben.
   Hoe kan je nou een vrijheid van mening hebben als ik niks mag zeggen wat een ander als onwelgevallig zou kunnen ervaren.
   Waar blijft de waarheid dan, en wie bepaalt er eigenlijk wat wel of niet waar is wat ik ergens over zou kunnen vinden.
   Mijn waarheid hoeft beslist niet jouw waarheid te zijn en andersom.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Tja, @Cat, dan moeten ze me maar arresteren. De gevolgen hiervan zullen zijn dat ik mijn baan kwijtraak en dan beginnen de problemen pas echt. Denk erom dat ik dit dan overal zal trachten kenbaar te maken. Op ieder blog dat het plaatsen wil, TV, radio; waar ze me ook willen hebben; tijd zat immers…

   Daarnaast zal ik me dagelijks op het gemeentehuis ophouden, om daar te praten over alles wat dan op me afkomt. Lastig zal niet helemaal het juiste woord zijn; ik zal ieder synoniem bijzondere eer aandoen!

   Ik mag en kan voor alles wat mooi en lief is uitgemaakt worden, dat is al vele malen gebeurd en mag er niets van zeggen? Zo werkt het bij mij in ieder geval niet.

   Like

   • cat zegt:

    @Claudia en @BertG,
    Wilde hiermee alleen maar duidelijk maken, dat de vrijheid van meningsuiting beoerkingen heeft. Dus als je een ander Wetsartikel met jou mening overtreed, kan…de rechter jou veroordelen. In USA is het beter geregeld. The 1st Ammentment kent wel volledige vrijheid op het uiten van je mening.
    Dus…een k..@ moslim kan jou zeker aanklagen als je hem..kuch…kwets met jou uitlati g over zijn k@ kuch “religie” enz.

    Daarom hebben ze allen (moslims) een grote bek. Wet beschermd ze en dus de politiek ook. Vandaar de wetten moeten veranderen. En Islam moet zijn status als religie verluezen.

    Like

 15. Dit is niet meer dan door dreigen hun zin proberen te krijgen;hebben ze goed geleerd van hun achterban!Maar wij zwichten hier toch niet voor?Ik ben dat althans niet van plan!En als ze in hun recht stonden zouden ze niet verbieden dat openbaar te maken!Dus;ze hebben zelf iets te verbergen!

  Like

 16. windwens zegt:

  Had al een boos bericht geschreven op eunmask. Zo iets van een 10 jaar geleden had je allerlei haatbaarden die op welke site dan ook hun antisemitische gal spuide. Toen dacht he laat ik die haatbaarden eens aangeven bij dat zelfde gore MDI. Zoals ik al aangaf op de andere site ik kreeg gewoon nul nakkes nada. Het mocht allemaal in het kader van jawel de vrije meningsuiting. Maar het is een clubje van niks en heeft totaal niets te vertellen dus gewoon affakkelen die handel.
  Maar vraag me wel af hoe zij aan de informatie komen van de reageerder, naam, adres, noem het maar. Deze lui krijgen dus gewoon vertrouwelijke gegevens door gespeeld. Nu heb ik daar zelf al een stokje voor gestoken dat dit soort instanties niet zomaar mijn adres gegeven kunnen krijgen dus ik maak me niet druk. Maar dan toch men wordt toch gewoon even verkwanselt aan een clubje gekken.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Nou, als E.J. Bron bedreigd wordt, mag hij op mijn site gewoon doorgaan, daar zoekt niemand iets achter, een zeer lieve site :-} Gaan we gewoon weer door met z’n allen.

  Like

 18. BertG. zegt:

  Zo rollen we inmiddels anno 2014. Het begin van de sharia politie.
  Geheel in de lijn der verwachtingen van verschillende eu uitspraken om weerstand te bieden om onwelgevallige uitspraken te verbieden. En geen rechter die ze tegen spreekt.
  Maar dat is toch ook dezelfde reden dat er hier soms iets gemodereerd wordt, om geen last te krijgen met dat MDI. Dus het werkt. het doel is dan bereikt. Angst zaaien om geen last te krijgen.
  Ik ben wel benieuwd naar de reden van zo’n schrijven, welke grens en wanneer overschrijd je die.
  Bij een oproep tot moord en doodslag of een mening over wat een tering zooi het hier inmiddels is. Of is beweren dat een neger zwart is al voldoende tegenwoordig.
  1 grote subsidie slurpende orde bewaking dienst is het.
  En op grond van wat kunnen ze je verbieden om een brief openbaar te maken.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Ik heb zo goed als nooit mijn mening geplaatst, maar die van God, en toch zijn de meeste Nederlanders tegen mijn strijd tegen de islam.en tegen mijn plannen Nederland weer gezond te maken.Ik heb bloedgroepe O ,mijn bloed is compatiblemet alle andere bloedgroepen, wat ik niet kan is, donneren. mijn verloopsdatum is allang afgelopen, het gaat alleen als ik het zo als de natuur het ons voor ziet, door geven.Vollgens Paulus Zo lang als ik ledig bent,verstoot ik met geen enkele huwelijks wetten .1 Korinthe 7 Over Het Huwelijk. vers 32 en 33,wordt door hem de taken afgebakend.Ook de christelijke partijen zijn de 10 Geboden vergeten.Onze God duld geen andere Goden voor zijn aangezich,Exodus 20 vers 1-26.Je naasten zijn alleen mensen die de zelfde God aanbidden as wij.De Barmhartige Samaritaan.Lukas 10,25-37

  Gelijkenis van den barmhartigen Samaritaan Mischien moet ik mijn plannen alleen met deze mensen beperken?
  http://tora-yeshua.nl/2014/09/demonstratie-den-haag-van-m-o-kerken-meeleven-zonder-de-islam-te-noemen-als-oorzaak/

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Op een dag wordt er weer een illegaal krantje in je bus gegooid en kun je lezen, wat de overheid niet wil dat je leest. Net als tijdens de vorige bezetting. Laat linx zijn gang gaan en censuur en propaganda gaan onverminderd door, gevolgd door het blokkeren van het internet.
  Je kunt er op wachten.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  De linkse gutmensch subsidie vretende clubjes maken van Nederland een heel eng landje !!
  De Overheid moet maar eens stoppen om overal maar subsidie aan te verlenen, dat zou Nederland al een stuk aangenamer maken.

  Like

 22. @geertwilderspvv 1984?NOT ONLY Britain’s Lost Freedoms but also OURS? WHY ALLOWING THAT WE’re LIVING IN A MADHOUSE? https://www.youtube.com/watch?v=OgpgWYM28-M#t=20

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier stond dus een afbeelding met de volgende tekst. (is plots, 403 Forbidden)

   Wie moet eigenlijk ze vuile bek houden, wij of diegene die wil dat wij ons vuile bek houden.
   (Met een plaatje van hirsh ballin erachter.)

   Like

 23. Muslims are now killing people like chickens http://shoebat.com/2014/08/31/muslims-now-killing-people-like-chickens/ n NL maakt zich op @geertwilderspvv te vervolgen omdat WIJ MINDER willen

  Muslims “Are Now Killing People Like Chickens”
  by Ted on August 31, 2014 in Featured, General
  By Theodore Shoebat
  Muslims in Nigeria, all a part of Boko Haram, “are now killing people like chickens,” according to a local in Nigeria’s Gamboru Ngala area, who went on to say:
  They are now killing people like chickens… They started by selective killings and later went on a killing spree. …They threaten to kill anybody who refuses to leave the town. They say we don’t belong … They have been breaking into homes and shops and looting them …Initially they said we were free to stay or leave but now they are saying all residents should leave the town because it is now an Islamic Caliphate … Christian men were caught and beheaded, the women were forced to become Muslim and were taken as wives to the terrorists

  Like

 24. Misdefinitie zegt:

  Het MDI is de laatste tijd weer lekker bezig. Net nu de discussie over de vrijheid van meningsuiting oplaait nadat extremistische moslims “Joden moeten dood!” in onze straten schreeuwden en de burgemeester verkondigde dat dit volledig legaal is. In plaats van die schoften op te pakken, kreeg ook Misdefinitie recent een “verzoek” van het MDI:

  http://www.misdefinitie.nl/MDI-verzoek201400971.html

  Gezellig, dat wordt weer een trip naar de rechtbank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s