Rotzakken: Gemeenteraad van Rotherham geeft zichzelf politiebescherming

Screenshot 33

Rotherham Council have today given themselves police protection. Protection 1,400 young girls did not get @RMBCPress pic.twitter.com/pSUrmTSjvp

De gemeenteraad van het Engels Rotherham heeft zichzelf vandaag politiebescherming gegeven. Bescherming, die 1400 jonge meisjes niet kregen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, lafheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Rotzakken: Gemeenteraad van Rotherham geeft zichzelf politiebescherming

 1. Dot zegt:

  Wat een wereld ! De ambtenaren die wisten en niets hebben gedaan worden beschermd en kregen geen enkele blaam terwijl de vaders die hun dochters wilden redden uit de huizen van de verkrachters/pooiers werden door de politie gearresteerd !

  Like

 2. Jean zegt:

  Hele meute gewoon ophangen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Die medeplichtige ambtenaren krijgen nu dan wel bescherming van de politie (hoe laf zijn ze eigenlijk!), maar er komt vroeg of laat een ‘verrekening’ met de bevolking! Geen enkele ouder laat dit over zijn kant gaan. Ze kunnen niet eeuwig bewaakt worden, en de burgers zullen ze wel weten te vinden. Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten. Als je kwetsbare mensen (zoals dus de kinderen in dit geval) niet beschermt, dan deug je niet. Leg je functie neer, want je bent een schurk!
  Ik hoop het beste voor al die arme kinderen, die zó hebben moeten lijden!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, wij zullen steeds de verdedigng van kinderen op ons nemen los van kleur, nationaliteit of eender wat, vn kinderen blijft men met zijn poten af.
   Als grootouder van 6 kleinkinderen zal een dader niet langs geraken, hij of zij zal hangen, pedofielen is het smerigste krapuul onder de mensheid dadelijk gevolgd door islamieten en politiekers.
   Dergelijk krapuul mag nooit rust kennen.

   Like

 4. Jelle R zegt:

  We steven regelrecht af op een revolutie zoals in 1789, allemaal zullen ze hangen.

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Als Ouder je Kind ophalen om in veiligheid te brengen, word je gewoon gearresteerd in een Pedocratie, Bestuurder belangenvereniging Jeugdzorgmedewerkers vindt waarheidsvinding namelijk niet van belang

  http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/04/bestuur-belangenvereniging.html

  wijlen Prof Peter Hoefnagels over waarheidsvinding en onze grote vriend Andre Rouvoet.

  Like

 6. Noem mij eens zo,n ambtenaar die wel deugt?Naald in hooiberg???

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Henk Sturing, de aardbeienkweker trekt klantjes naar zich toe via Stichting van Boeijen, maar dat is slechts het topje van de ijsberg, die hele familie is Dirty !!

  De laatste tijd heeft Nederland zichzelf via de reguliere media kunnen informeren over de schandalige handelwijze en zelfverrijking over de ruggen van de zwakkeren in onze samenleving en het nodige over mogelijke frauduleuze belangenverstrengelingen tussen de lokale Christen Unie in de Gemeente Midden-Drenthe en de aardbeienkweker Henk Sturing uit Hooghalen kunnen lezen.

  http://www.doorbraak.eu/aardbeienteler-verdient-tonnen-aan-dwangarbeiders-en-andere-baanlozen/

  Deze aardbeienkweker Henk Sturing is niet de enige binnen zijn familie die zich bezig houdt met zulke praktijken, deze reikt veel verder dan fraude met werklozen, ook binnen andere collectieve sectoren zoals de jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg en daklozenopvang. Ook binnen de lokale politiek is deze familie erg actief.

  De wijze waarop deze mensen de echte ouders en Alicia en Anna Lauxen behandelen is als mensonwaardig te kwalificeren.

  Henk Sturing is betrokken bij de Vanboeijen kliniek, maar ook een Henri Sturing. Met hem hebben wij vooral te maken als zogenaamde pleegvader, die bij deze kliniek werkzaam is als fysiotherapeut.

  http://www.informatiegids.gouda.nl/organisaties/vanboeijen—dagbesteding-hooghalen-kwekerij-sturing-hooghalen

  krantenartikel.pdf
  Er is nooit contact geweest tussen de Ouders en de Stichting van Boeijen,
  niet zowel in persoonlijk contact, als niet via telefoon, als niet via schriftelijke correspondentie en toch is deze Stichting in staat geweest een Diagnose te stellen dat A. Vader heeft een te hoge IQ dus werd terugverwezen naar de opdrachtgever het leger des heils en B. Moeder haar IQ is laag genoeg om inderdaad onderzocht te worden door het P.A.S team van deze Stichting van Boeijen.

  Moeder heeft tevens ook geen onderzoek gehad en ik vraag me af of het wel gebeurd zal zijn wanneer ik niet die rechtzaak had aangespannen om mijn jongste dochter Anna te kunnen erkennen, want via deze procedure is een onafhankelijk curator benoemd en is Moeder via haar nieuwe eigen hulpverlening Tallant getest.

  Dus Stichting van Boeijen is in staat om medische diagnoses te stellen zonder de Ouders gezien te hebben,
  en dat mag alleen maar gebeuren door mensen die een BIG registratie hebben is mij ooit verteld.

  Effe kijken, wie zal de Diagnoses gedaan kunnen hebben die werkzaam zijn bij Stichting van Boeijen.

  H. Sturing
  Geslacht Vrouw
  Werkadres: Middenweg 11 9404LL ASSEN
  BIG-nummer 19018642330

  of de BIG man himself de Pleegvader:
  H. Sturing
  Geslacht Man
  Werkadres Burg Bothenius Lohmanweg 7 9404LB ASSEN
  BIG-nummer 89035141804

  Of toch via een andere familie lid bij de GGZ Drenthe want dat kan namelijk ook, of een collegaatje Carla Nikolai- Hoekstra,
  want wanneer Pleegpappa het even niet zie zitten mag hij altijd wel even langskomen volgens een email gericht aan pleegpappa die per ongeluk in mijn emailbox is binnengekomen met een hele emailwisseling als gevolg.

  A.T. Sturing
  Geslacht
  Vrouw
  Werkadres 1
  Marco Polostraat 4 7825VM EMMEN
  BIG-nummer 29012632830

  Natuurlijk had Pleegpappa erg druk want hetzelfde moment,waarmee eigenlijk wel,? tegen de gezaghebbende Ouders te procederen,
  om een Paspoort want als Crisispleeggezin ben je direct na de uithuisplaatsing belanghebbende en mag je dingen toevoegen aan het dossier en allemaal rare dingen zeggen over de Ouders en natuurlijk heeft hij geen enkele belang bij het onafhankelijk persoonlijkheidsonderzoek van de Ouders te frustreren, traineren en zelfs helemaal te laten stuklopen en als Vader kun je wel een klacht indienen bij zijn leidingsgevende maarja blijkt ook gewoon maar familie te zijn want pleegpappa is getrouwd met een Hilvers, ja precies hetzelfde achternaam als zijn leidingsgevende, allemaal toeval natuurlijk.

  Ik ben van overtuigt dat Stichting van Boeijen, maar ook binnen de GGZ Drenthe aantal personen werken die soms wanneer hun het uitkomen,
  graag de werkelijkheid naar eigen hand willen zetten want weet je wat zo toevallig is dat Patrick Sturing (leidingsgevende functie) bij het leger des heils werkt die de opdrachtgever is dat de Ouders verplichte onderzocht te worden bij van Boeijenooitklniek en dit allemaal gebeurde terwijl Martin Sitalsing nu directeur van Bureau Jeugdzorg Groningen en betrokken bij Comenscha ter bestrijding van mensen werkzaam was bij de raad van toezicht ja u raadt het al, bij stichting van Boeijen.

  Dus 11 april 2006 is Alicia ontvoerd, en pas 2 maanden zag ik mijn dochter even en augustus 2006 was al duidelijk dat het leger des heils,
  niet bereid waren uberhaupt iets te onderzoeken en perspectief voor mijn dochter allang vast stond en gezien de vruchten per direct op 11 april 2006 naar toewerkte naar Ouderverveemding/onthechting wat volgens deskundigen gewoon kindermishandeling is.

  Daarom heb ik op 30 december 2006 mijn verhaal via Dagblad van het noorden gelukkig kunnen laten publiseren.

  https://drive.google.com/file/d/0BwZ8Sj14hgotT0Nfcnd2VGJyZ1U/edit?usp=sharing

  Wat een toeval, maar u krijgt een vriendelijk groet,
  Edwin Lauxen
  Vader van Alicia Lauxen.

  Like

 8. windwens zegt:

  De Brit trok al heel snel de extreem rechts kaart maar kon het eigenlijk ook niet helemaal plaatsen, er zitten ook niet witte bij en ook homo’s maar toch is het extreem rechts. Na de hele video uit te hebben gekeken blijkt het beeld compleet anders.

  Like

 9. Jan zegt:

  Moslimbendes in Rotherham gaan politie assisteren en instrueren hoe zij anti-moslimgroeperingen moet bestrijden

  Rotherham Council has announced a new “diverse” panel to “advise” police on how to deal with “extremist” marches in South Yorkshire, kowtowing to local Muslims who rioted and threatened to boycott the police unless they were given more power.

  http://www.breitbart.com/london/2016/04/07/rotherham-panel-will-allow-muslims-to-control-policing-ahead-of-pegida-walk/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s