VIDEO: Paul Weston van Liberty GB over het Rotherham-schandaal

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Paul Weston van Liberty GB over het Rotherham-schandaal

 1. E.J. Bron zegt:

  BLOODY WELL SAID PAUL!!!

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Wat zo goed is aan deze toespraak is dat Weston Engelse politici bij naam en toenaam verantwoordelijk stelt voor het jarenlang toestaan van wantoestanden begaan door moslims. Dat is de kant die we op moeten gaan: niet langer (alleen) de islam en moslims verantwoordelijk stellen, maar juist en vooral de politiek correcte multiculturele elite!

  Like

 3. Cathja zegt:

  De spijker op zijn kop! Ik zou het zeer op prijs stellen als deze woorden ook eens worden gehoord in de Tweede Kamer. Wilders kan wel wat bijval gebruiken!

  Like

 4. Inge zegt:

  En zo is het precies. Ik vind Nigel Farrage een top-man maar hij spreekt zich hier niet over uit, evenmin wil hij praten met Geert Wilders. Ik denk dat hij bang is electoraat te verliezen, want de Engelse bevolking is tot in de laatste haarvezel besmet met multiculturalism. Het is toch echt te hopen dat hij dat later, na de verkiezingen, te berde zal brengen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Reken er maar niet op: Als je het mij vraagt is Farage ‘every inch an english (gentle)man , die, als het er op aankomt, evenzeer vergroeid is met de multikul als welke Brit ook.
   Gevat ageren tegen de Eu, dàt wel. Maar níet tegen de multikul. “That ’s not in a ladies’/gentlemans’ mind…..”
   Dat maakt Paul Weston juist zo uniek!

   Like

 5. Avidia zegt:

  Wat een geweldige man, zo een mooie eerlijke man, wat hoor ik hem graag, het gaat om afschuwelijke boodschappen, maar zijn beschaafdheid maakt dat je naar hem wil luisteren. Ook al is de boodschap meer dan erg.
  Dank je E.J. voor het plaatsen.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Ik sluit mij graag bij jouw woorden aan, Avidia. Het filmpje duurt 6 minuten maar o wat gingen die minuten snel voorbij, ik zou echt uren naar deze man kunnen/willen luisteren.

   Ooit was ik een grote fan van Nigel Farage en natuurlik gaat hij – terecht – tekeer tegen de EU maar over de islam houdt hij zijn kaken stijf op elkaar èn wil geen alliantie met de PVV. Daarom is meneer Farage wat mij betreft totaal door het ijs gezakt. Een tijd lang dacht ik dat hij het later wel over de islam zou gaan hebben maar nee, daar geloof ik helemaal niets meer van. Deze verschrikkelijke zaak zou DE reden hebben moeten zijn voor Farage om van zich te laten horen maar het blijft ook van zijn kant doodstil. Shame, bloody shame on you, mr. Farage!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je zegt het: Dat is iets héél bijzonders!
   En sommigen maar blijven beweren, dat Weston ‘jammer genoeg geen charisma heeft.’ Ha! Ze hebben er geen oog voor, dàt is het ‘m!

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wilders zegt dit al jaren maar wordt verguisd binnen en buiten de Tweede Kamer. Wanneer worden we wakker?
  De politiek zal het niet oplossen. Decennialang zijn we in slaap gewiegd. De multiculturele samenleving was het ideaal. Daarbij dacht men aan migranten van anderen landen. Niks mis mee, hè? Men dacht aan MENSEN met een ander kleurtje. Niks mis mee, hè?
  Men vergat dat multiCULTUUR niet enkel met een paspoort of de huidskleur te maken heeft.
  Het gaat ook om de mentaliteit, de geestelijke gesteldheid, DE IDEOLOGIE. (niks geloof!)
  Zolang dat niet wordt onderkend gaat West Europa verder bergafwaarts.
  VERWIJDER alle moslims – als zijnde een volksvijandige samenzwering – en maak West Europa weer een gezonde democratische samenleving, te beginnen met NEDERLAND.

  Like

  • Cathja zegt:

   Een ‘gezonde democratische samenleving’. Is er een mooiere droom denkbaar??

   Like

  • koddebeier zegt:

   Een juiste conclusie……. VERWIJDER alle moslims – als zijnde een volksvijandige samenzwering en het beste is tegelijktijdig alle politici, hun partijen, ambtenaren en organisaties die aan deze ellende hebben meegewerkt ook te verwijderen, want ook zij hebben deze samenzwering mogelijk gemaakt !!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De politiek is door en door verrot !!!! De meeste zijn volksverlakkers en landverraders.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dit is weer helemaal Paul Weston! En hij zegt het: De kern van alle ellende is gelegen in de ISLAM en nog eens de ISLAM, een feit dat de Britse (of moet ik zeggen: Westerse?) politici maar niet durven benoemen, zodat ze aanvankelijk lafhartig spraken van ‘Asians’ en dan later, schoorvoetend, van ‘Pakistani…’ Zeg, dames en heren politici, dat is racísme, hoor! Of beter, dat zóu het kunnen zijn. Want het gaat hier helemaal niet om een ras, of om een nationaliteit, maar om een IDEOLOGIE die dit alles teweeg brengt. Daarom gaat het en om niets anders! En de man, die dit hierbij zo nauwgezet vaststelt is niemand minder dan Paul Weston, die er zo vaak door júllie van wordt wordt beticht, een racist te zijn! Maar dat is hij dus juist niet; hij zou JULLIE er juist van kunnen weerhouden, racistisch te handelen, als jullie maar de wil zouden kunnen opbrengen, om beter naar hem te luisteren en datgene, wat hij naar voren brengt, ter harte te nemen!
  GB focust zich maar op racisme en nog eens racisme en intussen ontgaat het ze, dat het land gaandeweg in brand wordt gezet, door iets, wat er niet alleen niets mee te maken heeft maar bovendien nog uit een heel andere hoek komt dan de autochtone, die zij maar denken, ‘in toom’ te moeten houden, want oh, die arme m……Aziaten, Pakistanen. -Wier lot kennelijk zwaarder telt dan dat van de eigen dochters…..! Ach, dat land is finaal de weg kwijt: Noemen een Nigel Farage al ‘fascistisch,’ die het woord Áziaat’ of “Pakistaan’ al niet eens in de mond durft te nemen, laat staan het woord ‘moslim’ of ‘islam! Hoe wil men, dat een volk met zó ’n mentaliteit zich wapent tegen IS-sympathisanten en haat-imams, zoals die Choudary? -Die op de één of andere manier kennelijk niet eens uitgezet kan worden. Als de Britten, de politici voorop, ook maar éven de redelijkheid van de woorden van iemand als Weston tot zich door lieten dringen, was het mormel al lang richting zandbak gestuurd!
  Mr. Weston, voor mij (maar ja, wie ben ik? Geen Britse in ieder geval) bent en blijft U het! En geen ander! En als uw landgenoten dat niet heel gauw doorkrijgen, gaan ze met open ogen hun ondergang tegemoet, iets, waar die stand-up comedian ze ook niet voor zal kunnen behoeden!

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Geweldig gesproken, de spijker op zijn kop!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Heel goed gezegd, maar Paul Weston is een lichtend voorbeeld hoe moeilijk het is om tegen de bierkaai te vechten.

  Hij is de meest duidelijke politicus wat het islamitisch gevaar betreft en hij wordt gewoon verzwegen. Op internet moet je horen wat hij te melden heeft.

  ’t Zelfde zie je gebeuren met een journaliste als Melanie Phillips; gewoon doodzwijgen is het beste wat onze ‘elite’ en de aan hen getrouwe MSM kan doen.

  Daarom vraag ik me wel eens af wie het verstandigste bezig is: Nigel Farage of Paul Weston. Uiteindelijk telt toch het resultaat dat je behaalt.

  Daarmee wil ik niet zeggen dat ik geen grote bewondering heb voor Paul Weston; veel van zijn artikelen zijn door Henk en mij vertaald, juist omdat we respect voor zijn opvattingen hebben.

  Maar momenteel ziet de linkse elite Farage meer als een bedreiging dan Weston, men is het ‘gezeur’ over de islam blijkbaar zat en men blijft simpel volhouden dat die ongevaarlijk is.

  Europa is een realiteit die men koste wat het kost wil handhaven en degenen die Europa aanvallen worden als de grote bedreigers van een ‘vreedzaam en goed voor ons allen’ Europa zwart gemaakt; achterlijke figuren, die niet over de dijk heen durven kijken.

  Wat Farage betreft hoop ik dat hij wel het gevaar van de islam inziet, maar dat hij GB eerst uit de EU wil halen. Hij is blijkbaar in de goede richting bezig, gezien zijn resultaten, maar wat hij uiteindelijk meer beoogt, moeten we nog afwachten.

  Misschien dat dan Paul Weston zijn stem succesvoller kan laten horen. Engeland heeft zijn buik vol van de voor hen bedreigende instroom van buitenlanders, maar of de Engelsen die bedreiging alleen maar rechtstreeks met de islam verbinden is voor mij nog een vraag.

  Like

  • Benesha zegt:

   Het treurige is dat dit schandaal op een surreële manier door de media als een faits divers werd behandeld. Even vermelden en dan de doofpot in. Tijdens de zaak Dutroux hier in België stond het land op zijn kop, werden er marsen gehouden door Brussel met 1 miljoen deelnemers. Nu er 500 keer meer kinderen werden misbruikt door een pedofiele bende in de UK, hoor je gewoon niets. Geen protestbeweging, geen mars door Londen, niks. Het lijkt wel of ook de burgerbevolking zich heeft neergelegd bij de dominantie van de Islam. En dat is héééél, héééél verontrustend. Ik vrees dat de strijd gestreden is als zelfs de Engelsen al niet meer in het verweer komen.

   Like

 11. I’ll pray for this man’s safety. You do too?

  Like

 12. Schitterende speech!
  Alleen een paar keer vaker de tekst oefenen voor ie ‘m oplepelt.
  Er zaten wel erg veel onnodige haperingen in.
  Of moeten de letters van de auto-cue groter?
  Of is het geen autocue en staat er iemand die A-4tje voor zijn neus houdt?
  Dan is het misschien handig over te gaan op A3.
  Of moet Weston een bril opzetten?
  Mooie speech!
  Een betere voordracht waardig!

  Like

  • Vederso zegt:

   Misschien moet je eens wat meer video’s van Weston gaan beluisteren en je zult ontdekken dat deze haperingen de man eigen is. Misschien denkt Paul Weston wel sneller dan hij kan praten. Het hoort bij hem.

   Like

 13. Jade zegt:

  Dit artikel doorgestuurd aan Nigel Farage.
  Hopelijk doet hij er iets mee…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s