COMMENTAAR: De brutaliteit van Ahmed Marcouch

Screenshot 5

Ahmed Marcouch

(Door: Martin van Vliet)

Maandag 1 september was Ahmed te gast bij het radioprogramma van Felix Meurders, Nieuws BV. Het kon niet uitblijven, want de maatregelen van Opstelten en Asscher moesten worden toegelicht. Je kun tenslotte niet zomaar de nationaliteit van ISgangers afnemen in een rechtsstaat.

Ahmed leek de PvdA-schade omtrent het verlies de moslimgemeenschap te willen beperken. Welnu, hij deed het fantastisch en Felix nam alles voor zoete koek aan.Meurders vroeg: “Zijn de maatregelen niet wat te laat genomen? Landen om ons heen namen de nationaliteit van de Jihadgangers veel eerder af. Waarom nu, is het niet te laat?”

Ahmed: “Wel nee. Het probleem zat juist in het kabinet Rutte 1.” Ahmed en Job waren zo fantastisch bezig in Amsterdam om de moslimsjongeren te behoeden voor radicalisering. De wijkagent, de imams en allemaal thee drinken met Job en Ahmed. Wat ging het goed toen. Maar Verhagen en Wilders zagen niets in dit geweldig project, dus de Schilderwijk en de IS- aanhangers zijn een gevolg van het bruuskeren van Ahmeds goede werk. Met islam heeft het natuurlijk niets te maken !

Dan Abou Moussa, de ISIS-aanhanger die recent is gearresteerd. Welnu. Ahmed als insider wist te vertellen dat Abou altijd al een probleemjongere is geweest. Op school, op het voetbalveld. Nergens kon hij gezag verdragen. Rijp voor de psycholoog, maar niets met islam te maken.

Ahmed Marcouch is een politicus van de PvdA van Marokkaanse afkomst. Op 9 juni 2010 werd hij tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 2010 verkozen tot parlementslid. Marcouch werd geboren in een kustplaatsje in Noord-Marokko. Zijn vader was begin 1970 naar Europa vertrokken en werkte als gastarbeider in Amsterdam. Zijn moeder overleed toen hij drie jaar oud was, er waren negen kinderen. Zijn vader had tevens vijf kinderen uit zijn tweede huwelijk. In 1979 werden de tienjarige Ahmed en de rest van het gezin met hun vader herenigd.

Achmed is een PvdA-rat en ik voorspel u dat hij minister wordt. Volgens sommigen speelt hij de aardige Marokkaan, maar heeft hij een veel diepere agenda. Maar hier ga ik niet dieper op in. Wel is het duidelijk dat hij brutaler is dan de valse Timmermans.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Nederland, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op COMMENTAAR: De brutaliteit van Ahmed Marcouch

 1. BertG. zegt:

  Ook achmed markoek heeft het sein gekregen dat het nou maar eens tijd moet worden om een stapje verder te zetten binnen het project.
  En ook ik ben bang dat ze ‘m ergens minister van maken. Want dat gaat het helemaal hard.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Achmed is een PvdA-rat….Of een islam-rat? Nu ja, dat is in de praktijk zo lang als het breed is!
  Dat-ie een verborgen agenda heeft kan iedereen doorzien, die zich enigszins in de materie verdiept heeft. “Het Project” druipt er van af. Evenals trouwens de afgezaagde smoes dat n i e t s met de islam te maken heeft. Laat-ie even een andere plaat opzetten, want dit wordt eentonig.
  En die Abou kon dus gewoon nergens gezag verdragen? Nou, als het maat uitgaat van de islam kennelijk wèl! Klopt natuurlijk ook, want de voorbeelden die Marcouch geeft, zijn Nederlandse voorbeelden, dus geen wonder dat zo ’n radicaal van nature zich daar bij voorbaat tegen afzet.
  Niets met de islam te maken, nee, nee……Je zou eerder zeggen, dat het er ALLES mee te maken heeft. Dat-ie nog schijnt te denken, dat iedereen daar intrapt ook!
  Hoewel…..Zijn partijgenoten ongetwijfeld, natuurlijk.

  Like

 3. Zilvermeeuw zegt:

  Marcouch is een moslimrat van het ergste soort. Iedereen al vergeten dat hij probeerde om op Openbare scholen VERPLICHT islam-lessen te laten geven? Gelukkig mislukte dat en de enige manier om te voorkomen dat hij ooit minister wordt, is door de PvdA tot 0 zetels te reduceren.

  Like

 4. Jade zegt:

  Holy shit, pa verwekte maar liefst 14 kinderen…
  Om dan even in de Mercedes Wajong en kinderbijslag op te halen.
  Verander de wetten please.

  Like

 5. cat zegt:

  Liever een “rel” Marokaan, dan zo’n “slang”.
  Vertrouw sowieso geen Moslim. Taqquiya !

  Like

 6. cat zegt:

  Zn vader heefd goed “geboerd” met NL kinderbijslag voor zn 14 !! Kinderen.
  Tjonge…

  Like

 7. jans zegt:

  Als hij minister wordt ga ik vertrek uit Nederland. In Rotterdam hebben ze als een marokkaan als burgermeester, het is om ons dood te schamen. Over 10 jaar is de meerderheid islamiet en roepen ze een Nederlands kalifaat uit.

  Like

 8. “Niks met de islam te maken”:ik kan het niet meer horen of mijn haren gaan al omhoog staan!Het heeft ALLES met de islam te maken,alles!Al dat uitbuiten,profiteren,mishandelen,roven,verkrachten,moorden,en gaat u maar verder….!Wordt allemaal aanbevolen in de koran,dus heeft het alles met islam te maken,alles!En niemand die dat uit mijn hoofd kan praten!Oh eh Marcouch:liegen hoort er ook nog bij;taqia,weet u nog wel?

  Like

 9. Ahmed is een Moslimbroeder van het zuiverste water. Fan van radicale geestelijke Yusuf al-Qaradawi, die hij in 2005 met overheidsgeld naar Nederland wilde halen.
  http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-2344439-marcouch-wilde-radicale-moslim-laten-overkomen.html
  Zijn plannen voor een 100% islamitische wijk buiten de ring van Amsterdam zijn ook berucht.
  Als er één weet hoe met taqyyah om te gaan dan is hij het wel. Hij kreeg het voor elkaar de Hollandse bewoners van die wijk aan zijn kant te krijgen, (nou, maar hij is wel ’n goeie hoor…) omdat hij de overlastgevende jeugd “hard” aanpakte. Dwz naar de moskee stuurde…
  En zo werkt dat dan, de overname door moslims

  Like

 10. windwens zegt:

  De man is aal glad en glijd binnen het minste geringste uit je handen. Ik verdenk deze gladde aal er eerder van dat hij de PVDA gaat verlaten om zich kandidaat te stellen bij Nida. De PVDA is wat betreft moslims op sterven na dood, en dat is in Amsterdam of landelijk niet anders. Deze man heeft allang zijn dubbele agenda getrokken en heeft zijn tweesporen beleid allang in gezet met een wissel erin.

  Like

 11. De inteeltparasieten fokken Nederland helemaal de vernietiging in. Met hulp van PvdA’ers en andere laaghartig kruipend gespuis.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Ode aan de macht.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Markoek is inderdaad een gevaar, iemand die eeuwig werkt aan een dubbele agenda. Het artikel maakt wel goed duidelijk waar het fout ging: 1 gastarbeider zadelt Nederland op met twee vrouwen en negen kinderen, allemaal Marokkanen.
  Meneer heeft hier 10 jaar ? gewerkt ( de gemiddelde gastarbeider werkte hier 15 jaar max.) en heeft slechts een fractie aan premies en belastingen betaald, vergeleken met wat hij met zijn gezin de samenleving kost. En nu is zijn zoon bezig Nederland om te bouwen tot moslimparadijs.
  Ik zou de rekensom wel eens willen zien: dit bedrag betaalde gastarbeidert Markoek aan de Nederlandse staat: X? En dit bedrag kosten zijn (klein)kinderen ons per jaar: X? Daar wordt je vast niet vrolijk van.

  Like

 14. wouteenhoorn zegt:

  Zouden we zo’n huichelaar niet beter doodzwijgen? Wordt hij misschien geen minister of wat ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s