Bert Koenders werkte nooit ergens anders dan bij de PvdA

Screenshot 21

Bert Koenders (PvdA)

(Door: Gerard Driehuis)

Hij is niet de enige, maar wel een goed voorbeeld. Bert Koenders heeft in de 56 jaar dat hij leeft nog nooit een echte baan gehad. Meteen na zijn studie, waarover hij 7 jaar deed, werd hij medewerker van de PvdA-fractie en daarna volgde de ene politieke functie, op de andere functie die hij kreeg dankzij de PvdA. Zo was hij Kamerlid, minister en vertegenwoordiger van de VN, allemaal dankzij de partij.

Eén keer bracht die liefde voor de partij hem in de problemen. Dat was toen hij partijvrienden wel wat erg royaal liet delen in belastinggeld.

Lees verder>>>

(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bert Koenders werkte nooit ergens anders dan bij de PvdA

 1. BertG. zegt:

  Hier kan je niks op zeggen. Want het is niks.

  Like

 2. Koenders is een zwakkeling, een loser. Een echte baan kan dit figuur niet aan. Zijn zwakte is een pre om “carrière” te maken binnen de partij der uitvreters. De gestegen populariteit van demagoog en opportunist Timmermans, toont weer eens aan dat de democratie een waardeloos systeem is. Timmermans heeft meegejankt -en gegriend na de MH17 crash. Een fatsoenlijk antwoord op alle vragen rondom de crash heeft hij niet gegeven en hij is er ook niet naar op zoek. Het is een waardeloze minister, een echte aanfluiting en toch trapt een groot gedeelte van het geretardeerde volk in zijn onoprevhte geblèr. Werkelijk dieptriest. En nu wordt deze clown en geboren dhimmi (plat op de buik en de aarsch likkend van de Saoedische inteeltjurken) nog beloond met een commissaris baan in Brussel ook. Niet zo gek, want een zwakke speelbal van hen die aan de touwtjes trekken. Nederland degenereert steeds harder en begint een steeds zwakker en zieliger land te worden. De grauwe zwakke middelmaat is hier aan de macht en dat blijft niet zonder nefaste gevolgen. De oorspronkelijke Nederlander die dit ook inziet en dit zat is, moet zich organiseren. Met spoed.

  Like

 3. breget zegt:

  Ik heb nog nooit een Persoon van de arbeid zien werken alleen krijgen zoals baantjes die met niets doen rijkelijk word vergoed,en ik draai al heel wat jaartjes mee.

  Like

 4. tjonge zegt:

  fout in de titel hr bron, moet zijn;

  Bert Koenders “werkte” nooit ergens anders dan bij de PvdA

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Bert Koenders is nog steeds een totale flapdrol

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/one_ring_to_bind_all_the_baantjes.html

  PvdA, CDA, D66, VVD, GL …… Eén smerige kliek leugenaars die alleen maar aan zichzelf denken. Het klootjesvolk krijgt de rekening gepresenteerd in de vorm van steeds hogere belastingen. En de militairen mogen fijn gaan sneuvelen in verre zandbakken voor een totaal zinloze zaak.

  Zo gaat het al heel veel jaren …. En u blijft op dezelfde partijen stemmen zodat er nooit iets verandert. Stem PVV of SP maar stem allahverdomme eens een keer iets anders dan deze kliek leugenaars.
  Politiek lager dan de PvdA bestaat niet, trieste dag voor de democratie, trieste dag voor Nederland.

  Like

 6. m.l. van dongen zegt:

  Hoe kun je zeggen stem SP!!!!!!. Dan zijn we net zo goed weer bij af. PVV is de enige partij, volgens volgers van E.J. Bron. Zolang het stemvee op andere partijen stemt blijft Nederland in een neerwaardse spiraal zitten.

  Like

 7. m.l. van dongen zegt:

  Ja maar Monalisa, je kunt best iemand heeeeel aardig vinden uit het verleden. En ik vond hem ook wel aardig, niet zijn gedachtengoed. En uiteraard moet je wel een geweten hebben. Maar ik spreek van nu……………. nu denkt en doet de SPartij precies hetzelfde als de rest, een hele gevaarlijke trend. Dat willen wij toch niet, als mede trouwe E.J. Bron aanhangster.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Menner m.l. van dongen, ten eerste was het mijn buurman ik ben altijd tegen de CPN geweest, (maar al buurman was het een toffe vent er wert niet over de politiek gepraat als hij met je praatte) en de SP is geen haar beter. maar op het moment dat ik het schreef bleef er maar twee partijen over de PVV en de SP, het is zo jammer dat de SP voor de buitenlander zijn, er moeten nog meer komen volgens de SP dan blijft er weinig keus over om te stemmen, als de SP wind gaan ze gewoon weer verder met die kunduz kliek.Daarom kan ik het niet begrijpen dat die 2, miljoen ouderen niet op de http://www.pvv.nl/templates/pvv/images/logo.png stemt.

   Like

 8. m.l. van dongen zegt:

  Helemaal mee eens. En ik zal u niet meer lastig vallen. Maar ik vond het heel leuk een reactie van u te ontvangen. De 2 miljoen ouderen behoren tot het stemvee, die alles geloven wat er geschreven wordt door onze linkse rakkers en wat de partij je beveelt – je ook geloven moet!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s