De “Stop de genocide op blanken” video

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t cat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De “Stop de genocide op blanken” video

 1. Kraftavilqa zegt:

  De “inconvenient truth” die niet gezegd, of zelfs maar gedacht mag worden. Bravo!

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Dit is een gegeven waar wij maar eens lang bij moeten stilstaan, omdat in opdracht van de EU wij multicultureel, vermengd moeten worden met personen.die voor een groot deel niet van Europese origine zijn en zeker niet vanuit een cultuur komen die verwant is aan de onze.
  Commentaar op deze verplichte vermenging wordt door politiek correct niet op prijs gesteld.
  Zij die bezwaar maken zijn racisten en rechtse ballen.
  Met andere woorden , wij moeten er in gaan berusten dat onze maatschappij BLIJVEND van demografische identiteit zal veranderen. Ik noem het beestje bij de naam: dat is een vorm van Etnische Zuivering.

  Het is, precies zoals de drie vrouwen in de video zeggen: een vorm van langzame genocide.
  Deze georganiseerde vermenging van rassen zal uiteindelijk tot gevolg hebben dat de huidskleur blank zal verdwijnen.

  Dat mensen met een verschillende huidskleur verliefd op elkaar kunnen worden en samen door het leven willen gaan, is uiteraard prima, omdat hier een vrije,persoonlijke keus wordt gemaakt .Maar dat is niet waar Europa mee bezig is!

  De bekende schrijver Adriaan van Dis betrapte ik een paar jaar geleden voor de televisie in een documentaire over het leven in Zuidelijke Afrika op een opmerkelijke uitspraak : ”Alle rassen moeten zich gaan vermengen.”

  Wel dat lijkt mij nogal overdreven! Juist het hebben van variatie in huidskleur maakt de wereldbevolking namelijk interessant.

  Willen wij bijvoorbeeld alle hondenrassen ook met elkaar kruisen? of alle bloemensoorten?
  Waarom zou zoiets dan aan mensen moeten worden opgelegd en dan vooral: waarom aan BLANKE mensen??
  Welke rassen hebben namelijk dan nog meer de plicht om zich te vermengen? Ze zien ons al aankomen in de wereld met zo’n opmerking!

  Ons volk zal zich uit alle macht moeten verzetten tegen politiek correcte experimenten (”verbeteringen”) die de gewetenloze manipulators in Brussel op ons loslaten.

  Men kan het geloven of niet, maar er vindt dus wel degelijk een langzaam verlopende aanslag op de oorspronkelijke bevolkingen van Europa plaats en die is al jaren aan de gang.
  En de criminele lieden aan de top, die dit alles bedenken gaan er straffeloos mee door, terwijl zij recentelijk door een linkse lamstraal in een lezing worden bewierookt alsof ze bezig zijn ons de hemel op aarde te bezorgen.

  En iedereen, hoe hoog die ook maatschappelijk te paard mogen zijn gezeten in ons land, die deze mening van F.T. onderschrijft, vind ik zeer schadelijk voor de autochtone bevolking van ons land en die MOET -wat mij betreft- daarom logischerwijs gewoon opdonderen.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wat een waarheid in 6 min. Precies waar het om draait.
  Geert zou maar 1x hoeven zeggen dat hij voor de blanken zou opkomen en er zouden openlijke straat gevechten gaan plaats vinden. Andersom is geen enkel probleem.
  Je ziet het overal.

  Like

 4. Philippine zegt:

  PrimaDeLuxe.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Eens met alle bovenstaande reacties!

  Like

 6. cat zegt:

  We gaan op Zuid Afrika lijken. Door wordt genoicide gelpleegd op de Blanken. Letterlijk vermoord. Uiteindelijk gaat een land er kapot aan. Sinds de afschaffing vd apartheid is het slechter geworden in Zuid Afrika.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  THE ONE AND ONLY TRUTH!

  Like

 8. De boodschap van dit filmpje is volledig correct. Er is een aanval bezig op het blanke ras en de blanke, westerse cultuur. Het blanke ras moet kapot. We laten onze kinderen vergiftigd en verontreinigd worden door anti-blanke, linkse, weg-met-ons praatjes. De enige manier om het tij te keren is om er tegen te vechten. Keihard, vastberaden en langdurig.

  Like

 9. Hgt patroon is duidelijk. Open uw ogen.

  Like

 10. Pingback: De “Stop de genocide op blanken” video | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s