Meisjes wilden synagoge opblazen

Screenshot 33

Het doelwit van de zelfmoordaanslag: de Grote Synagoge in Lyon

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse politie heeft twee islamitische meisjes gearresteerd. De 15- en 17-jarige planden via de sociale media een zelfmoordaanslag op een synagoge in Lyon.

Twee “Franse” meisjes, 15 en 17 jaar, planden blijkbaar een zelfmoordaanslag op de Grote Synagoge in Lyon. De beide moslima´s wilden sterven als martelaar, bericht de joodse nieuwssite JSS onder verwijzing naar de binnenlandse veiligheidsdienst.

De beide teenagers werden gearresteerd in Tarbes en Vénissieux. Ze hadden nooit persoonlijk met elkaar kennisgemaakt, ze communiceerden alleen maar via de sociale media met elkaar. Op 22 augustus werden ze aangeklaagd wegens samenzwering tot terroristische handelingen.

“Deze meisjes maakten deel uit van een netwerk van jonge radicale islamieten, die door de veiligheidsdiensten in de gaten werden gehouden”, citeert JSS Franse veiligheidsautoriteiten.

«The Guardian» bericht van een toename van antisemitisch geweld in Europa. Alleen deze week al zouden 8 synagogen het doelwit van aanvallen geweest zijn.

Screenshot 34

Bron:
www.20min.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Meisjes wilden synagoge opblazen

  1. tjonge zegt:

    word een beetje islam moe….

    Like

  2. Dot zegt:

    En het zijn de ouders die de politie hebben gewaarschuwd !

    Like

  3. Harry zegt:

    Zelfs de meest verstokte en hardleerse gutmensch moet dit toch een keer gaan begrijpen !
    Die lui passen hier niet en dienen daarom verwijderd te worden .
    Zo niet goedschiks dan maar met meer overtuigingsdrang .
    En dan mogen ze dankbaar zijn dat ze gewoon in goede gezondheid kunnen vertrekken .
    Waarom zouden we onze , voorheen zo prima habitat op moeten geven om het socialistische volksdeel te plezieren ?

    Like

  4. Zo jong en dan al voor het leven bedorven!Als ze nou nog een haathut op hadden willen blazen!

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      @Yvonne van Cleef, die zogenaamde “moslims” en EU-leiders gedragen zich bijna net als Donald Duck die in sommige strips ook spullen van anderen vernielde omdat hij zich daar zogenaamd aan ergerde! Alleen kregen zijn slachtoffers hierdoor een gruwelijke hekel aan hem en namen ze later wraak op Donald! Als dat islamtuig echter zo door blijft gaan dan verbaasd het mij totaal niets dat moslim- en islamhatende Europeanen hierna op hun beurt moskeeën in brand zullen steken of opblazen!

      Like

  5. Marijke zegt:

    Wat ik me altijd al afvraag: wat krijgen meisjes/vrouwen in het hiernamaals; ook 72 maagden?

    Like

  6. windwens zegt:

    Ja en dan hier roepen het zijn de jongens die geen toekomst perspectief hebben die doen dit. De meisjes worden zo onderdruk dat ze de weg van suicide kiezen, maar zijn tevens zo geïndoctrineerd van uit hun geloof dat ze het dan even eens zien als een martelaarschap.
    Anderzijds kunnen zij net als de rest zo geradicaliseerd zijn dat ze het martelaarschap als ultimiteit aan nemen om op de stoep bij Allah te kunnen aangeven dat ze alle hebben gedaan voor hem, zelf hun leven gegeven.
    Aan de leeftijden te zien, komt het mij erg verknipt over. Je moet toch op deze leeftijd wel zo intense haat hebben naar Joden als je deze weg wil kiezen. Of het nu om reden 1 of 2 gaat.

    Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Na de synagogen zijn de kerken aan de beurt. Met dank aan de westerse media die met grote zorgvuldigheid en toewijding hun taak vervullen in hun berichtgeving over Israël, Gaza en allerlei andere religieus gedreven moslimse bekommernissen. Voor honderdduizend dode moslims in Irak en Syrië beroeren ze nauwelijks hun toetsenbord, maar zodra Israël in geding is draait de westerse journalisten industrie in de hoogste versnelling.

    http://www.opiniestukken.nl/opiniestukken/artikel/789/Het-Westen-is-medeschuldig-aan-het-toenemende-antisemitisme

    Like

  8. Furry zegt:

    En nog steeds vertellen ze dat het niets met Islam te doen heeft. Liar, Liar pants on fire.

    Like

  9. Pingback: hagenwessel

Plaats een reactie