Oikofobie (angst voor het eigene) en censuur

Screenshot 27

Negatieve aspecten van een multiculturele samenleving in combinatie met een verzorgingsstaat en politieke correctheid worden steeds duidelijker. Jihad sympathisanten trekken Allah aanroepend en stenen gooiend door woonwijken. Journalisten worden gemolesteerd. In Rotherham konden immigranten jarenlang tot 1400 kinderen misbruiken doordat de autoriteiten bang waren om voor racist te worden uitgemaakt, The Telegrafh meldt: More than 1,400 children were sexually abused over a 16 year period by gangs of paedophiles after police and council bosses turned a blind eye for fear of being labelled racist, a damning report has concluded.

In zijn boek Oikofobie beschrijft Thierry Baudet de angst voor het eigene. De westerse maatschappij verloochent haar wortels. Het verdedigen van het eigene is niet langer politiek correct of zelfs maar toegestaan. De burger is dan ook nooit gevraagd om zijn mening aangaande de wenselijkheid dat Nederland een immigratieland werd voor niet-westerse allochtonen.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Oikofobie (angst voor het eigene) en censuur

  1. required zegt:

    Hier is er nog eentje. Deze kunt U gelijk bladwijzeren.
    http://www.pewforum.org/2011/01/27/table-muslim-population-by-country/
    ofschoon ik deze statistieken nogal laag zijn ingeschat. De 1 miljoengrens zijn we jaren geleden al gepasseerd en het lijkt me sterk dat inheemse bekeerlingen daarbij zijn opgeteld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s